Meniu

Kinetoterapie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Beneficiile pe care ti le poate aduce o sedinta de kinetoterapie in Bistrita sunt numeroase, motiv pentru care nu este o idee rea sa te interesezi in legatura cu centrele de recuperare medicala din oras. Multe dintre ele pun la dispozitia clientilor, pe langa serviciile de kinetoterapie si pe cele de fizioterapie sau de masaj terapeutic, asa ca ai multe optiuni din care sa alegi! 

La clinicile din Bistrita isi desfasoara activitatea kinetoterapeuti talentati, care dispun de pregatirea necesara, astfel incat sa-ti poata oferi un plan de tratament bine pus la punct, care sa dea rezultate. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de acest plan este sa te programezi la o intalnire cu un terapeut din cadrul unui centru!   

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Bistrita? 

Bineinteles, inainte de a alege kinetoterapia in Bistrita, ideal este ca oamenii sa se intereseze cu privire la tarifele practicate de centrele din oras. Acest lucru le permite sa aleaga serviciile unei clinici care se incadreaza in bugetul lor. Preturile pot suferi modificari, intrucat fiecare pacient merita o abordare personalizata. Consulta tabelul de mai jos pentru mai multe detalii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Physiokinetic
Clinica-Verificata
75 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 75 Ron
 • Echipamente de inalta tehnologie
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Servicii la domiciliu
 • Curatenie
Clinica Santech
100 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Inteligenta artificiala
 • Atmosfera placuta
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
RNC FizioKinetoMed
65 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 65 Ron
 • Aparatura performanta
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Osteomed Praxis
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 70 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Studii in strainatate
 • Curatenie
Sanovil
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 60 Ron
 • Echipamente ultramoderne
 • Personal calificat
 • Colaborare CAS
 • Gama variata de servicii
 • Timp insuficient pentru consultatii
 • Atitudinea nepotrivita a personalului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de kinetoterapie in Bistrita

Lista de mai jos reprezinta un bun punct de pornire pentru cei interesati de servicii de kinetoterapie in orasul Bistrita. Pe langa scurta prezentare a activitatii clinicilor respective, in descrieri sunt incluse detalii legate de experienta celor care au beneficiat de servicii in cadrul lor, alaturi de rezultatele pe care le-au obtinut in urma tratamentului: 

1. Physiokinetic

Activitatea clinicii de recuperare medicala Physiokinetic a inceput in anul 2008, iar pe parcurs, portofoliul de servicii a continuat sa se mareasca, astfel incat persoanele care au nevoie de sedinte de kinetoterapie si fizioterapie in Bistrita sa poata beneficia de ele. In prezent, in cadrul clinicii isi practica meseria 15 specialisti, printre care se afla terapeuti precum Cristinel Adius Chirlejan, prof. fiziokinetoterapeut principal sau Razvan Rares, kinetoterapeut principal. Tot din echipa fac parte si balneofiziokinetoterapeuti ca Adriana-Larisa Selejan sau Alexandra Mihaela Berki. Serviciile oferite de clinica sunt adresate tuturor persoanelor interesate, indiferent de varsta sau de afectiunea de care sufera: exista chiar si programe de kinetoterapie pediatrica sau pentru bebelusi. Alte programe de pe lista de servicii de kinetoterapie efectuate aici sunt cele de recuperare neuromotorie, a sechelelor posttraumatice si a afectiunilor reumatismale degenerative si inflamatorii. In plus, oamenii pot beneficia de servicii de recuperare medicala la domiciliu.

Pentru o sedinta de kinetoterapie, pretul incepe de la 75 de lei. 

Clinica Physiokinetic este apreciata in special pentru buna organizare, personalul prietenos si atentia la detalii de care beneficiaza fiecare pacient din partea terapeutilor. Echipa este punctuala si respecta intotdeauna programarile, ceea ce scoate in evidenta respectul pe care clinica il are fata de clienti. Nici rezultatele tratamentelor efectuate aici nu intarzie sa apara. 

Vezi parerile pacientilor despre Physiokinetic
Vezi Pareri

2. Clinica Santech  

Tot in scopul de a beneficia de servicii de kinetoterapie de calitate in Bistrita, oamenii au ca optiune centrul de recuperare medicala Santech. Acesta se diferentiaza de restul prin faptul ca, inca din anul 2022, foloseste inteligenta artificiala pentru a efectua o gama variata de servicii. Tehnologia permite scurtarea timpului de care ar fi nevoie, in mod normal, pentru o recuperare completa. Prin intermediul softului MKB-PRO folosit de terapeutii de aici, zece pacienti pot fi tratati simultan. Planul terapeutic este adaptat pe baza informatiilor obtinute in urma feedback-ului de la soft. Sportivii care aleg serviciile de aici vor observa o imbunatatire a performantei lor. De asemenea, clinica ofera consultatii gratuite in mod periodic, asa ca mult mai multi oameni au posibilitatea sa beneficieze de serviciile sale. 

Pretul sedintei de kinetoterapie este de 100 de lei. 

Persoanele care recomanda clinica Santech o fac datorita personalului care da de fiecare data dovada de dinamism, empatie si profesionalism. Atmosfera este una foarte placuta si relaxanta, ceea ce faciliteaza recuperarea pacientilor. Cu privire la rezultate, multi pacienti marturisesc ca au reusit sa-si recupereze echilibrul in urma tratamentului urmat. 

3. RNC FizioKinetoMed

Cabinetul privat de recuperare medicala RNC FizioKinetoMed ofera servicii de fizioterapie, tractiuni vertebrale, kinetoterapie si masaj in Bistrita. Principalul obiectiv al acestor servicii este de a-i ajuta pe pacienti sa-si recapete forta si echilibrul muscular, astfel incat sa se poata bucura din nou de viata. Cel mai eficient mod prin care se poate face o programare la aceasta clinica este prin intermediul unui apel telefonic. In acest fel, se pot obtine si mai multe informatii legate de serviciile clinicii. Ideal este ca pacientii sa aiba o prescriptie medicala pe care sa o aduca la primul consult, astfel incat fizioterapeutul sa poata elabora un plan de tratament pe baza diagnosticului. 

Pretul sedintei de kinetoterapie incepe de la 65 de lei. Acesta se calculeaza in functie de procedurile terapeutice din planul de tratament. 

In ceea ce priveste activitatea clinicii RNC FizioKinetoMed, aceasta este apreciata pentru gama variata de servicii de care pot beneficia pacientii, de la sedintele de fizioterapie, la cele de kinetoterapie sau de masaj. 

4. Osteomed Praxis

Un alt loc in care se pot duce persoanele care isi doresc sa beneficieze de servicii de recuperare medicala, inclusiv sedinte de kinetoterapie, efectuate in Bistrita este Osteomed Praxis. Aici isi desfasoara activitatea Drd. Marcel Brocks, care a efectuat studii atat in tara, cat si in strainatate. Pe parcursul carierei sale a dobandit experienta necesara pentru a elabora planuri de tratament cat mai utile pentru pacientii care se confrunta cu diverse afectiuni. Programarile pentru consultatii se pot face cu ajutorul numarului de telefon. 

Costul unei sedinte de kinetoterapie incepe de la 70 de lei.

Opiniile cu privire la clinica Osteomed Praxis sunt in mod predominant pozitive, ceea ce arata ca serviciile efectuate aici sunt apreciate pentru calitate. Rezultatele obtinute in urma tratamentului reprezinta unul din motivele pentru care oamenii continua sa se intoarca la clinica. 

5. Sanovil  

In final, ultima clinica de pe lista la care pot apela persoanele interesate de a obtine expertiza unui kinetoterapeut in Bistrita este Sanovil, in cadrul careia se afla o sectie special dedicata serviciilor de recuperare medicala. Din echipa fac parte medici specialisti, alaturi de terapeuti talentati precum: Dr. Iordache Monica si Dr. Condurovici Larisa, medici specialisti in recuperare medicala sau Berbecar Alexandru si Bolog Radu Marian, kinetoterapeuti. Cu privire la serviciile de kinetoterapie de care pot beneficia pacientii, exista programe special elaborate pentru copii, gravide, dar si pentru persoanele care se confrunta cu obezitatea. In categoria de aparate folosite pentru kinetoterapie sunt incluse covoarele rulante, trambulina elastica, planul inclinat cu scari, aparatele de vaslit etc. De asemenea, oamenii au posibilitatea sa beneficieze de o recuperare gratuita prin intermediul biletului de trimitere, datorita colaborarii CAS. 

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie incepe de la 60 de lei. 

Parerile cu privire la activitatea clinicii Sanovil sunt impartite: oamenii care au avut parte de o experienta placuta aduc in discutie amabilitatea si implicarea personalului, alaturi de calitatea serviciilor prestate. In acelasi timp, exista persoane care au atras atentia asupra faptului ca timpul acordat consultatiilor este insuficient, iar personalul de la receptie nu este bine pregatit. 

Concluzii

In cele din urma, daca te-ai hotarat sa urmezi un program de recuperare medicala, care consta in sedinte de kinetoterapie si nu numai in Bistrita, centrele prezentate in lista anterioara iti stau la dispozitie. Printr-o programare la unul dintre ele, vei beneficia de un plan de tratament personalizat, al carui scop este de a te ajuta sa treci cu bine peste situatia in care te afli!