Meniu

Kinetoterapie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca un medic ti-a recomandat efectuarea unor sedinte de kinetoterapie in sector 3, probabil ai observat deja ca numarul clinicilor si centrelor care ofera astfel de servicii este destul de mare. De aceea, luarea unei decizii poate parea dificila, intrucat trebuie sa te interesezi in legatura cu modul in care specialistii din cadrul clinicilor respective isi desfasoara activitatea. 

Parcurgand articolul de fata, vei afla informatii utile despre clinicile din sectorul 3 in care se efectueaza tratamente de kinetoterapie, precum aparatura din dotare, pregatirea personalului, dar si celelalte facilitati de care poti beneficia. Ideal este sa-ti stabilesti de la bun inceput un buget, astfel incat serviciile clinicii pe care o alegi sa se incadreze in el. 

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in sectorul 3?

Cu privire la pretul sedintelor de kinetoterapie din sector 3, acesta difera in functie de numarul lor si de modul in care se desfasoara, intrucat pot fi individuale sau de grup. Kinetoterapia in grup tinde sa fie optiunea mai accesibila, din punct de vedere financiar. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea sumele de la care pornesc aceste preturi: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Kineto ProActiv
Clinica-Verificata
110-200 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 110-200 Ron
 • Personal calificat
 • Terapie online
 • Tratament individualizat
 • Program flexibil
 • Studii in strainatate
Smart Kineto
80-120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 80-120 Ron
 • Personal calificat
 • Kinetoterapie la domiciliu
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete
 • Experienta in domeniu
Kinesis Clinic
60-125 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 60-125 Ron
 • Kinetoterapie la domiciliu
 • Experienta
 • Sedinte personalizate
 • Program flexibil
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
Kinetic Alfabio
80-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 80-100 Ron
 • Echipament modern si variat
 • Tratamente personalizate
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Diverse abonamente
Pandora Medical
50 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 50 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Preturi accesibile
 • Diverse pachete
 • Consultatii gratuite cu bilet de trimitere
 • Lipsa de comunicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de kinetoterapie in sectorul 3 

In scopul de a alcatui o lista cat mai utila oamenilor care au nevoie de sprijin, pentru topul de mai jos au fost selectate mai multe centre cu servicii de kinetoterapie in sectorul 3. Tine cont de pachetele pe care le ofera acestea, de tarife si de opiniile celor care au beneficiat deja de un tratament in cadrul centrelor respective, pentru a avea parte de o experienta pe placul tau: 

1. Kineto ProActiv

Un cabinet cu o abordare deosebita a kinetoterapiei in sectorul 3 este Kineto ProActiv, care pune accent pe transformarea pacientului din simplu spectator al terapiei, in actor principal. Cel care a pus bazele cabinetului este kinetoterapeutul Claudiu Andron, care a acumulat o ampla experienta in domeniu, pe parcursul carierei sale. Pe langa faptul ca a studiat in strainatate pentru a-si perfectiona tehnicile, a si colaborat cu numeroase cabinete medicale si centre de wellness. Programul cabinetului este unul flexibil, ceea ce inseamna ca exista solutii chiar si pentru cei care au un stil de viata mai agitat. In plus, oamenii au posibilitatea sa-si faca o programare chiar si in afara orelor de program, cu un cost aditional, daca este vorba de o urgenta. La Kineto ProActiv se efectueaza si terapie online, prin aplicatii de tip Skype, Zoom sau Facebook Messenger. 

Tarifele serviciilor de kinetoterapie pornesc de la 110 lei, in cazul sedintelor online, sau 160 de lei pentru o sedinta individuala de 50 de minute. Sedintele de 80 de minute costa 200 de lei. 

Persoane care se chinuiau de multe vreme cu dureri de spate au reusit sa scape de ele prin intermediul tratamentelor efectuate la Kineto ProActiv, lucru care le-a determinat sa recomande clinica. Personalul are rabdare si explica fiecare detaliu pe intelesul pacientului. Profesionalismul, empatia si grija fata de pacient sunt doar cateva din motivele pentru care oamenii aleg acest cabinet. 

Vezi parerile pacientilor despre Kineto ProActiv
Vezi Pareri

2. Smart Kineto

Un centru care ofera servicii de kinetoterapie la domiciliu in sectoarele 3 si 2 este Smart Kineto, iar terapia se adreseaza persoanelor de toate varstele, de la bebelusi, la copii, adulti, gravide si varstnici. Mai intai de toate, specialistii din cadrul centrului vor evalua pacientul, pentru a vedea ce tip de tratament este mai potrivit pentru situatia lui; pe urma, terapia poate sa inceapa.  Echipa este alcatuita din mai multi fizioterapeuti, precum Raluca Filoti, care are 6 ani de experienta in domeniul recuperarii medicale, Olga Nasalciuc, Andreea Patache, Catalin Barbu etc. In cadrul centrului se aplica mai multe tehnici, precum cele de terapie Schroth, electroterapia, terapia senzoriala, cea pe baza vibratiilor, kinesiotaping etc. 

Cu privire la preturile serviciilor de kinetoterapie, acestea incep de la 80 de lei pentru o sedinta de 30 de minute sau 120 de lei, pentru una de 50 de minute. Tarifele abonamentelor cu mai multe sedinte variaza intre 600 si 2.000 de lei. 

Profesionalismul si calitatea serviciilor reprezinta cele doua aspecte apreciate in mod deosebit de pacientii centrului Smart Kineto. Oamenii sunt intampinati de un personal cu zambetul pe buze, pregatit sa faca tot posibilul pentru a oferi un tratament cat mai eficient. Locatia este una primitoare, in care atat adultii, cat si copiii se simt in siguranta. 

3. Kinesis Clinic 

Echipa Kinesis Clinic este alcatuita din medici entuziasti si dornici sa ajute, prin intermediul kinetoterapiei in sector 3. Tratamentele efectuate aici sunt adresate atat micilor pacienti, cat si adultilor care se confrunta cu diverse dureri de spate sau articulare. Programele de exercitii pe care specialistii clinicii le recomanda sunt alese cu grija, astfel incat pacientii sa beneficieze o sedinta de kinetoterapie personalizata. Se pot efectua atat sedinte de 30 de minute, cat si de o ora, in functie de nevoile celor care urmeaza tratamentul. Mai mult decat atat, exista programe speciale de kinetoterapie pentru gravide sau de kinetoterapie la domiciliu. Programul centrului este flexibil, de la ora opt dimineata, pana la 8 seara. 

Cu privire la preturile serviciilor de kinetoterapie, acestea incep de la 60 de lei pentru o sedinta de 30 de minute pentru copii, sau 70 de lei, in cazul adultilor. Sedinta de 60 de minute costa 120 de lei pentru adulti, iar pentru copii, 125 de lei. 

Exista multe aspecte pe care oamenii le apreciaza la Kinesis Clinic, de la dotarea foarte buna, la curatenie si la profesionalismul personalului care isi desfasoara activitatea aici. Atmosfera este una placuta, care le permite pacientilor sa se relaxeze in timpul terapiei. Un alt aspect ce merita mentionat este energia pozitiva a specialistilor care se ocupa de efectuarea tratamentelor. 

4. Kinetic Alfabio 

Oricine poate opta pentru serviciile de kinetoterapie din sectorul 3, de la centrul Kinetic Alfabia, indiferent de varsta. Tratamentele sunt personalizate, astfel incat sa raspunda strict nevoilor celor care le urmeaza. Clinica este dotata cu toata aparatura necesara, pentru a permite efectuarea mai multor terapii, al caror obiectiv principal este recuperarea medicala. Printre tehnicile folosite aici se numara metoda Kabat, Bobath, Le Metayer, Margareth Root, Phelps etc. Un kinetoterapeut specialist o sa evalueze pacientul, pentru a vedea care tehnica se potriveste cel mai bine situatiei lui. Persoanele care decid sa achizitioneze un abonament cu mai multe sedinte trebuie sa tina cont de faptul ca acestea sunt valabile o luna.  

Preturile sedintelor de kinetoterapie incep de la 80 de lei, in cazul celor de 30 de minute, sau de la 100 de lei, pentru cele de 50 de minute. In ceea ce priveste abonamentul, pretul lui variaza intre 650 si 1.500 de lei, in functie de numarul de sedinte. 

Reputatia cabinetului Kinetic Alfabia este una foarte buna, iar acest lucru se datoreaza personalului calificat, empatic si mereu cu zambetul pe buze. Multe persoane au reusit sa scape de problema cu care se confruntau, in urma sedintelor de kinetoterapie. In plus, specialistii raspund la orice intrebare, pentru ca pacientii sa-si faca o idee clara despre tratamentul pe care il vor urma. 

5. Pandora Medical Center

Ultimul centru de pe lista in care se pune accent pe serviciile de kinetoterapie din sector 3 este Pandora Medical Center. Din echipa centrului fac parte medici profesionisti, iar de partea de recuperare medicala se ocupa Dr. Dan Curlea. Cei interesati au posibilitatea sa aleaga din mai multe pachete de servicii, precum este cel care combina kinetoterapia cu masajul terapeutic sau cu procedurile de electroterapie. Realizarea cu succes a tratamentelor este posibila datorita aparaturii de ultima generatie din dotarea centrului. In cazul in care o persoana nu este sigura ce terapie i se potriveste, ea poate beneficia de o consultatie gratuita, prin intermediul unui bilet de trimitere. Pentru mai multe informatii in acest sens oamenii trebuie sa contacteze centrul. 

Costul unei sedinte de kinetoterapie este de 50 de lei si dureaza 45 de minute. Pretul pachetelor care includ mai multe sedinte variaza intre 450 si 900 de lei. 

Primul lucru pe care il observa oamenii la Pandora Medical Center este locatia frumos amenajata, care contribuie la atmosfera relaxanta din cadrul centrului. Personalul de la receptie este bine pregatit, amabil si face tot posibilul sa ofere informatii utile. Au existat si persoane care au avut parte de o interactiune neplacuta cu medicii cu care au colaborat, din cauza lipsei de comunicare. 

Concluzii 

In final, o sedinta de kinetoterapie efectuata in sectorul 3 la una din clinicile de mai sus te poate ajuta sa scapi de durere. Specialistii te vor evalua, pentru a vedea cu exactitate care este situatia ta, iar pe urma, iti vor recomanda un plan de tratament potrivit si eficient. De asemenea, echipa medicala iti va fi alaturi pe tot parcursul recuperarii.