Meniu

Kinetoterapie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Proceduri de tratament de recuperare medicala care imbina exercitiile fizice, miscarile active sau pasive si masajul terapeutic, serviciile de kinetoterapie din sector 4 sunt disponibile in clinici si centre de recuperare medicala cu standarde ridicate de calitate. Daca nu stii incotro sa te indrepti pentru kinetoterapie in proximitatea ta, nu esti multumit/-a de recomandarile primite, acest articol iti va lamuri multe dintre intrebarile referitoare la serviciile din sectorul 4 al Bucurestiului.

Citeste-l pana la capat pentru a putea lua o decizie care implica sanatatea ta si functionarea aparatului locomotor si pentru a alege in cunostinta de cauza clinica din sector 4 in care sa faci kinetoterapie.

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in sector 4?

Procedurile de recuperare a functiilor motorii sunt de obicei de durata si implica numeroase sedinte si ai vrea sa stii cat te costa tratamentul si care este pretul unei sedinte de kinetoterapie in sector 4. Pentru a te edifica, ai la dispozitie tabelul de mai jos, in care vei gasi numele clinicilor catre care pot merge pentru servicii de calitate si tarifele practicate de acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Terapie Miscare
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 120 Ron
 • Locatie accesibila
 • Centru modern si bine dotat cu echipamente
 • Personal profesionist
 • Empatie si atentie la nevoile pacientului
 • Proceduri de recuperare cu rezultate bune
Osteokineto
100 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 100 Ron
 • Cabinet de nota 10
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Profesionist desavarsit
 • Persoana empatica
 • Proceduri eficiente
 • Cele mai bune solutii de tratament
Sport Therapie
150 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 150 Ron
 • Cel mai bun centru de kinetoterapie
 • Sala moderna
 • Dispozitive medicale performante
 • Echipe de profesionisti dedicati
 • Monitorizare atenta a pacientilor
Movkinetic
120 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 120 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Profesionalism si dedicare din partea personalului
 • Proceduri eficiente de tratament
Kineto Help
120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 120 Ron
 • Prezenta locurilor de parcare
 • Atmosfera relaxata
 • Amabilitatea personalului
 • Buna comunicare cu pacientul
 • Rezultate bune ale procedurilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor cu servicii de kinetoterapie din sector 4

Esti o persoana mai independenta si nu iti place sa mergi strict pe recomandari atunci cand iei o decizie, mai ales ca aceasta implica sanatatea ta, asa cum este cea legata de serviciile de kinetoterapie din sector 4. Pentru ca ai dreptul la o parere personala despre clinicile si centrele medicale incluse in clasamentul de mai sus, sectiunea urmatoare a articolului te va ajuta sa iti conturezi o opinie pe baza informatiilor legate de ofertele unitatilor medicale din top, de competentele personalului, dotarile cu aparatura si experientele anterioare ale pacientilor, consemnate in recenzii.

1. Terapie pentru Miscare

Terapie prin Miscare este numele unei clinici din sector 4 al Bucurestiului, specializata in recuperare medicala, printr-o serie de proceduri: fizioterapie respiratorie de recuperare dupa Covid 19, terapia Schroth, inflitratii, terapia Vojta, drenaj limfatic, fizioterapie, stimulare electrica functionala, kinetoterapie, terapie manuala, kinesiotaping, reeducare posturala, crioterapie, masaj terapeutic, terapie geotermala. Centrul dispune de serviciile a sase fizioterapeuti, coordonati de dr. Mihaela Parnia, medic specialist in recuperare medicala.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 120 de lei.

Pacientii spun ca centrul este usor accesibil in traficul din Bucuresti, ca este modern si bine dotat cu echipamente. Despre personal se spune ca este profesionist, empatic si atent la nevoile pacientului, iar procedurile de recuperare au avut rezultate bune.

2. Osteokineto

Osteokineto este un cabinet din sectorul 4 specializat in kinetoterapie, fizioterapie si terapii manuale, care ofera servicii personalizate pentru fiecare pacient. Poti beneficia aici de kinetoterapie, terapie Bowen, terapia Schroth, osteopatie, dry needling, terapia japoneza Yumeiho, acupunctura schematica in sase energii, tehnici miotensive si de serviciile unui fizioterapeut dedicat, in persoana lui Robert Carstenoiu. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie la acest cabinet este de 100 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru Osteokineto, pe care il considera un cabinet de nota 10, dotat cu tehnologie de ultima generatie. Aici se inregistreaza experiente placute, proceduri eficiente si cele mai bune solutii de tratament in fizio-kinetoterapie oferite de un profesionist desavarsit si o persoana empatica.

3. Sport Therapie

Sport Therapie este un centru din sector 4, cu servicii de recuperare medicala, prevenire si fitness, care a introdus in Romania conceptul german de reintegrare dinamica a pacientului in activitatile obisnuite si sportive, folosind principiile antrenamentului sportiv sau terapie prin sport, varianta de viitor a kinetoterapiei clasice, folosita inca in centrele de recuperare. Aparatele de care dispune centrul sunt dotate cu setari speciale care permit recuperarea din prima faza a vindecarii (postoperator) pana la antrenamente specifice sportului de performanta. Echipa este formata din kinetoterapeuti si specialisti in recuperare medicala prin metoda germana amintita.

O sedinta de kinetoterapie la acest centru are pretul de 150 de lei.

Pacientii sunt de parere ca Sport Therapie este cel mai bun centru de kinetoterapie, cu o sala moderna, dispozitive medicale performante, o echipa de profesionisti dedicati, care urmaresc atent fiecare pacient in timpul exercitiilor si adapteaza miscarea si aparatura la nevoile acestora.

4. Movkinetic

Movkinetic se adreseaza persoanelor cu functiile locomotorii afectate, sportivilor si tuturor pacientilor care au nevoie de recuperare medicala, cu solutii de kinetoterapie, fizioterapie si alte proceduri eficiente in materie de recuperare fizica, ortopedie si traumatologie, folosind aparate si tehnologii de ultima generatie. Centrul din sector 4 conteaza pe o echipa de profesionisti cu experienta in fizioterapie si traumotologie sportiva, perfectionata la cursuri de specializare in cadrul unor institutiilor renumite de profil din strainatate.

Tariful pentru o sedinta de kinetoterapie este de 120 de lei.

Pacientii centrului sunt incantati de serviciile la standarde inalte, de aparatura medicala de ultima generatie, de profesionalismul si dedicarea personalului si de procedurile eficiente de tratament.

5. Kineto Help

Kineto Help este o clinica din sector 4 specializata in kinetoterapie, fizioterapie, gimnastica medicala si masaj terapeutic, in care programele de recuperare medicala sunt in permanenta actualizate, conform nevoilor generate de patologiile individuale ale fiecarui pacient. Gama completa de servicii cuprinde: acupunctura, aplicare benzi kinesiologice, fizioterapie, gimnastica de intretinere, gimnastica de intretinere a gravidei, gimnastica de slabit, kinetoterapie adulti si varstnici, kinetoterapie bebelusi si copii, masaj pentru drenaj limfatic, masaj terapeutic, Pilates, reflexoterapie si reumatologie.

Preturile sunt publicate pe site-ul web. O sedinta de kinetoterapie te va costa 120 de lei in cadrul unui grup de pacienti si 180 de lei individual.

Pacientii sunt multumiti de activitatea acestui centru de recuperare si consemneaza experiente placute inregistrate aici. Un mare plus este prezenta locurilor de parcare, pentru cei care sosesc cu automobilul personal. Atmosfera relaxata, amabilitatea personalului si buna comunicare cu pacientul sunt alte atuuri ale Kineto Help. De asemenea, sunt mentionate rezultatele bune ale procedurilor de recuperare si de intretinere a conditiei fizice.

Concluzii

Bucurestiul este sediul multor cluburi sportive, scoli specializate si competitii si nu este de mirare ca serviciile de recuperare medicala si kinetoterapie din sector 4 se desfasoara la cele mai inalte standarde de calitate. In aceasta zona a Capitalei functioneaza centre si clinici de top specializate, care ofera cele mai avansate solutii de tratament pentru recuperarea functiilor motorii, ameliorarea problemelor de miscare, a durerilor si pentru imbunatatirea conditiei fizice. Poti conta in cadrul lor pe fizio-kinetoterapeuti cu experienta, pregatire ireprosabila si empatie fata de pacienti.

Avand la dispozitie informatiile din acest articol de prezentare a serviciilor de recuperare medicala din sector 4, vei putea lua cea mai buna decizie in privinta centrului medical in care sa poti beneficia de kinetoterapie.