Meniu

Kinetoterapie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a incepe un program de kinetoterapie in sector 5 trebuie sa te programezi la o clinica de recuperare medicala ce ofera acest serviciu si sa te prezinti, inainte de toate, la o consultatie de medicina fizica si recuperare medicala. Iti prezentam, in acest articol, cinci clinici cunoscute si apreciate in aceasta zona a Bucurestiului, astfel incat sa iei cea mai buna decizie.

Kinetoterapia este utila in numeroase probleme medicale: dupa o interventie chirurgicala, in tratamentul unor boli cronice, cum ar fi scleroza multipla sau boala Parkinson, in cazul leziunilor sistemului musculoscheletal, dar si pentru imbunatatirea conditiei fizice la copii si adulti. Iata, asadar, unde sa te programezi pentru un program de kinetoterapie in sectorul 5 din Bucuresti!

Cat costa sedinta de kinetoterapie in sector 5?

Costul unei sedinte de kinetoterapie in clinicile din sector 5 variaza. Vizualizeaza tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele practicate in cele mai apreciate clinici de recuperare din acest sector.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Fiziorein
Clinica-Verificata
50-150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 50-150 Ron
 • Servicii variate de recuperare medicala
 • Kinetoterapie pentru copii si adulti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal bine pregatit si eficient
 • Buna comunicare intre specialisti si pacienti
 • Atmosfera placuta
Fiziokineto Clinic
40-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 40-100 Ron
 • Kinetoterapie, fizioterapie, masaj, tratamente corporale
 • Consultatii la medicul specialist
 • In contract cu CASMB
 • Servicii de kinetoterapie la domiciliu
 • Programari online
 • Raport calitate-pret avantajos
Kineto Ortoclinic
75-95 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 75-95 Ron
 • Kinetoterapie, fizioterapie, masaj, recuperare medicala
 • Programe de kinetoterapie personalizate
 • Gimnastica pentru gravide
 • Masajul sugarului
 • Recuperare medicala pentru copii
 • Preturi avantajoase
Clinica WellCare
90-150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie variaza intre 90-150 Ron
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Servicii de recuperare variate
 • Kinetoterapie pentru toate varstele
 • Programe kineto personalizate
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Ina Therapy
90 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 90 Ron
 • Kinetoterapie copii si adulti
 • Medic specializat in medicina fizica si recuperare medicala
 • Trei kinetoterapeuti tineri si bine pregatiti
 • Diverse metode kinetoterapeutice
 • Planuri de tratament personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul specialistilor si al clinicilor de kinetoterapie din sector 5

In sectorul 5, poti alege intre urmatoarele clinici ce au in oferta de servicii tratamentele de kinetoterapie:

1. Fiziorein

Centrul Medical Fiziorein ofera servicii de medicina interna si recuperare medicala, respectiv fizioterapie si kinetoterapie pentru adulti si copii in sectorul 5. In cadrul departamentului de recuperare medicala activeaza o echipa de profesionisti specializati in diverse proceduri de ultima generatie, pentru tratarea afectiunilor reumatice, neurologice, musculoscheletale. Serviciile de kinetoterapie se adreseaza persoanelor de toate varstele. Cei trei fiziokinetoterapeuti de la Fiziorein au experienta si se pregatesc constant in domeniul lor, pentru a le oferi clientilor cele mai bune servicii.

Pretul unei sedinte de kinetoterapie variaza intre 50 si 150 de lei. Consultatia de recuperare medicala costa 130 de lei.

Opinia clientilor Fiziorein este unanima, in mediul online: serviciile din aceasta clinica depasesc asteptarile. Echipa de profesionisti este implicata, amabila si da dovada de grija fata de pacient, atmosfera este placuta si relaxanta, aparatura este de ultima generatie, iar din aceste motive si rezultatele sunt pe masura.

Vezi parerile pacientilor despre Fiziorein
Vezi Pareri

2. Fiziokineto Clinic

Clinica Fiziokineto Clinic din sectorul 5 este o alte locatie in care este indicat sa ajungi in Bucuresti daca ai nevoie de kinetoterapie. Clinica se afla  in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) si ofera terapii de intretinere si de reabilitare pentru diverse tipuri de traume, probleme fizice, leziuni sportive si dureri. La aceasta clinica se pot prezenta persoanele cu probleme ortopedice, reumatologice, musculare, articulare sau de greutate.  Pentru serviciile de kinetoterapie, exista posibilitatea unui abonament anual cu un numar nelimitat de sedinte.

Tariful pentru o sedinta de kinetoterapie este cuprins intre 40 si 100 de lei. O consultatie la medicul specialist costa 180 de lei.

Bucurestenii se declara multumiti de serviciile acestei clinici, acordandu-i nota maxima in evaluarile de pe internet. Cele mai apreciate aspecte ar fi: personalul foarte amabil si bine instruit, locatia primitoare, preturile rezonabile.

3. Kineto Ortoclinic

Cabinetul de recuperare medicala Kineto Ortoclinic din sectorul 5 pune la dispozitia bucurestenilor numeroase servicii de kinetoterapie, fizioterapie si masaj. Sedintele de kinetoterapie de la aceasta clinica au o adresabilitate variata: afectiuni locomotorii, recuperare dupa traumatism, recuperare dupa operatie, gimnastica pentru gravide, masajul sugarului. Programele  kineto sunt alcatuite tinandu-se cont de constitutia pacientului, afectiunea,  varsta, alte afectiuni de care acesta sufera. 

Sedintele de kinetoterapie au un pret cuprins intre 75 si 95 de lei.

Despre kinetoterapeutii de la acest cabinet din sectorul 5 pacientii au numai cuvinte de lauda, spunand ca sunt priceputi, atenti si ca fac ca fiecare sedinta sa fie o bucurie pentru fiecare persoana. Bucurestenii mai spun ca preturile sunt avantajoase si ca dotarile din cabinet sunt moderne.

4. Clinica WellCare

Si la Clinica Well Care poti beneficia, in sectorul 5, de servicii de kinetoterapie pentru copii si adulti. Pe langa acestea, mai sunt si alte proceduri efectuate de echipa de specialisti cu experienta: fizioterapie, masaj terapeutic, medicina sportiva, ortopedie. Programele kinetice sunt individualizate, pentru diverse afectiuni, categorii de varsta si alte necesitati. In urma consultatiei la medicul specialist, vei primi in program adaptat nevoilor tale. Exista mai multe tipuri de kinetoterapie la WellCare: prenatala si postnatala, pediatrica, respiratorie, terapia Schroth.

O sedinta de kinetoterapie costa intre 90 si 150 de lei. Consultatia de recuperare are un tarif de 250 de lei.

Exista o calitate a personalului de la aceasta clinica de recuperare pe care multi clienti au remarcat-o: zambetele sincere. Felul cum acesti specialisti isi primesc pacientii ii face pe acestia sa se simta instantaneu in largul lor si sa capete incredere in reusita procedurilor. Competenta si buna pregatire a personalului este completata de echipamente moderne, care fac ca rezultatele sa apara rapid.

5. Ina Therapy

Tratamente de kinetoterapie sunt oferite si de clinica de recuperare medicala Ina Therapy din sectorul 5. Serviciile de kinetoterapie si de electroterapie sunt personalizate pentru fiecare pacient. In clinica este si un medic care ofera consultatii de medicina fizica si recuperare medicala, respectiv dr. Ligia Robanescu. Echipa de specialisti este completata de trei kinetoterapeuti tineri si bine pregatiti, iar aparatura cu care este dotat cabinetul este de ultima generatie. Sunt diverse metode kinetoterapeutice utilizate aici: Bobath, Klapp, Schroth, Tampel Fay, Guy Tardieu, Margaret-Rood etc.

O sedinta de kinetoterapie costa 90 de lei la Ina Therapy. Pretul consultatiei de specialitate este de 180 de lei. 

Pacientii care au ajuns in aceasta clinica se declara, in majoritate, multumiti de serviciile de care au beneficiat. Ei spun ca echipa este bine pregatita si ca aparatura din cabinet este de ultima generatie. Parintii apreciaza inclusiv serviciile de kinetoterapie pentru copii, spunand ca terapeutii stiu sa lucreze cu cei mici, motivandu-i si incurajandu-i astfel incat sa obtina rezultatele dorite rapid si fara dureri sau neplaceri.

Concluziile noastre

Daca ai primit recomandarea de a face kinetoterapie in sectorul 5, poti merge cu incredere la oricare dintre clinicile de recuperare pe care ti le-am prezentat in acest articol. Dupa cum ai putut observa, serviciile acestor cabinete sunt apreciate de pacienti, care le considera, in mare parte, de calitate superioara, datorita specialistilor bine pregatiti care le efectueaza si a aparatelor de ultima generatie utilizate.