Meniu

Kinetoterapie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O sedinta de kinetoterapie in Calarasi te poate ajuta in procesul de recuperare dupa o accidentare, sau daca te confrunti cu simptomele unei afectiuni care iti afecteaza calitatea vietii. Beneficiile terapiei sunt numeroase, de la ameliorarea si chiar eliminarea durerii, la imbunatatirea echilibrului si a mobilitatii, ceea ce ajuta in prevenirea caderilor. 

Indiferent de motivul pentru care te-ai decis sa urmezi un astfel de program, orasul Calarasi iti pune la dispozitie o clinica in cadrul careia isi desfasoara activitatea un kinetoterapeut cu o ampla experienta in domeniu. Ideal este sa te interesezi din timp in legatura cu modul in care acesta isi desfasoara activitatea, pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta. 

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Calarasi?

Inainte de efectuarea programului propriu-zis de kinetoterapie din Calarasi, te vei programa la o consultatie de specialitate pentru ca terapeutul sa poata afla mai multe despre cazul tau, astfel incat tratamentul pe care il recomanda sa fie unul cat mai potrivit. Tabelul urmator iti sta la dispozitie cu informatii utile cu privire la tarifele practicate la aceasta clinica din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Clinica Ana Top
Clinica-Verificata
70 Ron
  • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
  • Aparatura moderna
  • Personal calificat
  • Ampla experienta in domeniu
  • Ingrijiri la domicilu
  • Program sambata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La care clinica te poti duce pentru o sedinta de kinetoterapie in Calarasi? 

Faptul ca ai o singura optiune in materie de kinetoterapie in orasul Calarasi nu trebuie sa te descurajeze, intrucat clinica prezentata mai jos iti pune la dispozitie o gama variata de servicii care au un scop comun si anume acela de a te ajuta sa te vindeci in timp util. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile sale este sa te programezi pentru o consultatie cu un terapeut: 

Clinica Ana Top

Scopul clinicii Ana Top este de a trata fiecare pacient care se afla intr-o situatie medicala precara, prin intermediul serviciilor de tip kinetoterapie si fizioterapie in Calarasi. Acest lucru este posibil datorita aparaturii moderne ce se afla in dotarea clinicii. Mai mult decat atat, la Ana Top isi desfasoara activitatea un kinetoterapeut cu o experienta de mai bine de 15 ani in domeniu, care poate sa ofere solutii eficiente tuturor pacientilor care au nevoie de ele. Cei interesati au posibilitatea sa beneficieze chiar si de servicii de ingrijire la domiciliu, daca nu se pot deplasa pana la sediul clinicii din diverse motive. Clinica are program si sambata.  

Pretul unei sedinte de kinetoterapie este de 70 de lei. 

Aspectele apreciate in mod deosebit de persoanele care au optat pentru serviciile clinicii Ana Top sunt amabilitatea personalului medical, alaturi de nivelul ridicat de profesionalism de care acesta da dovada. In plus, serviciile sunt dedicate tuturor categoriilor de varsta, ceea ce inseamna ca oricine poate beneficia de tratamente de calitate la domiciliu.  

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Ana Top
Vezi Pareri

Concluzii 

In concluzie, daca modul in care isi desfasoara activitatea clinica prezentata mai sus se ridica la nivelul asteptarilor tale, atunci ai gasit locul potrivit pentru efectuarea kinetoterapiei in Calarasi! Personalul clinicii o sa-ti fie alaturi pe tot parcursul tratamentului, astfel incat sa ai parte de o ingrijire medicala de calitate.