Kinetoterapie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cu o abordare personalizata si metode terapeutice adaptate nevoilor fiecarui pacient, kinetoterapia in Cluj contribuie la ameliorarea starii de sanatate si la imbunatatirea calitatii vietii locuitorilor din judet, prin intermediul miscarii si al exercitiilor fizice. Daca esti in cautarea unor servicii specializate in orasul din inima Transilvaniei, acest articol iti va servi drept ghid de orientare pe o vasta piata privata de sanatate.

Citeste-l pana la capat si vei afla unde gasesti un cabinet de kinetoterapie in Cluj si care sunt conditiile in care se desfasoara sedintele de tratament prin miscare controlata, de recuperare medicala. 

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Cluj?

Daca ti-ai pus intrebarea despre costurile recuperarii medicale prin kinetoterapie in Cluj, trebuie sa stii ca nu exista o reteta standard in acest sens, iar tratamentele se fac personalizat in functie de afacetiunile de care sufera fiecare pacient si de modul in care raspunde la proceduri. Singurul lucru cert pe care il poti afla este legat de pretul unei sedinte la un kinetoterapeut in Cluj, informatie disponibila in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Programare Online
Rekineto
1 Clinica-Verificata
95 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 95 Ron
 • Servicii excelente
 • Kinetoterapeuti profesionisti si competenti
 • Grija si empatie fata de pacienti
 • Rezultate deosebite ale sedintelor de terapie
 • Conditii bune pentru desfasurarea procedurilor de tratament
HC Kinetic
2
120 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 120 Ron
 • Centru modern
 • Servicii de calitate
 • Terapeuti cu experienta
 • Empatie fata de pacienti
 • Tratamente cu rezultate bune inca de la primele sedinte
Kinetomed
3
130 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 130 Ron
 • Locatie accesibila
 • Dotari moderne
 • Servicii de calitate
 • Gama variata de tratamente
 • Kinetoterapeuti profesionisti si implicati
 • Amabilitate
 • Tratamente de recuperare medicala eficiente
Kinetikmed
140 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 140 Ron
 • Servicii de nota 10
 • Terapeuti profesionisti
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Conditii excelente pentru terapie
 • Rezultate bune ale procedurilor de recuperare
Atletic Med
80 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 80 Ron
 • Centru bine dotat cu echipamente
 • Atmosfera placuta
 • Terepeuti profesionisti si implicati
 • Grija fata de pacientii de toate varstele
 • Sesiuni eficiente de tratament
 • Recuperare rapida
RevoKinetic
130 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 130 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Proceduri executate cu rigurozitate
 • Rezultate uimitoare ale tratamentelor in ameliorarea durerilor
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de kinetoterapie in Cluj

Stii ca de corectitudinea procedurilor efectuate si de priceperea kinetoterapeutului depinde succesul fiecarei sedinte de kinetoterapie in Cluj, de aceea vrei sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere a clinicii sau cabinetului care ti le poate oferi. In tabelul de mai jos gasesti informatii care te vor ajuta sa te decizi. Vei afla despre calitatea serviciilor, despre competentele terapeutilor, despre conditiile in care se desfasoara sesiunile de terapie si despre parerile pacientilor care au facut recuperare medicala aici.

1. Rekineto

Rekineto este o clinica de recuperare medicala din Cluj, care se adreseaza locuitorilor din regiune cu servicii premium de kinetoterapie, fizioterapie – terapie laser, terapie cu ultrasunete, terapie Tecar, electroterapie, deblocare canale mamare, electroterapie, terapia Shockwave sau terapia prin unde de soc, masaj terapeutic si nutritie. Centrul medical a fost infiintat in anul 2020, in plina pandemie, de kinetoterapeutul si fiziotrerapeutul Emanuel Coman, care si-a alaturat in prezent o echipa tanara si entuziasta alcatuita din sapte fiziokinetoterapeuti competenti si dedicati profesiei. In cele doua centre ale sale, in Cluj si in Floresti, Rekineto a tratat in cei trei ani de activitate peste 500 de pacienti, adulti si copii, barbati si femei de toate varstele, femei insarcinate si postpartum (dupa nastere), sportivi amatori si de performanta, pacienti sedentari care petrec 7-8 ore la birou si au nevoie de miscare, pacienti care au suferit accidente de munca sau auto si multe alte cazuri speciale.

Lista de preturi poate fi consultata pe site-ul web al clinicii. Pentru o sedinta de kinetoterapie se percepe suma de 95 de lei pentru adulti si de 120 de lei pentru copii.

Pacientii au numai cuvinte de lauda si isi exprima multumirea pentru experienta placuta inregistrata aici, pentru serviciile excelente, pentru competenta si profesionalismul kinetoterapeutilor, pentru empatia si grija cu care au fost abordati, pentru rezultatele deosebite obtinute in ameliorarea durerilor si corectarea unor deficiente locomotorii si pentru standardele inalte la care se desfasoara procedurile de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Rekineto
Vezi Pareri

2. HC Kinetic

HC Kinetic este un Centru de Kinetoterapie in Cluj-Napoca, in care pacientii au la dispozitie servicii diverse: tratamente la domiciliu, tratamente la birou, reflexoterapie, fiziokinetoterapie, reumatologie, yumeiho, osteopatie. Echipa medicala a clinicii este alcatuita din dr. Ileana Ivona Comanescu, medic primar balneologie si recuperare, cu o experienta de peste 40 de ani in lucrul cu pacientii, Ana-Maria Zidaru, consilier de nutritie integrativa, un psiholog, un osteopat si 5 fiziokinetoterapeuti dedicati profesiei. Centrul dispune de dotari moderne, printre care si dispozitivul GPS 600, un posturograf performant bazat pe un sistem de analiza posturala avansata, ce utilizeaza tehnici si metode noninvazive de diagnostic si de evaluare in domeniul recuperarii medicale.

Preturile sunt afisate pe site-ul web al centrului. Pentru o sedinta individuala de kineto in Cluj vei plati aici 120 de lei, iar pentru terapia de grup vei achita 80 de lei pe sedinta.

Pacientii se declara multumiti de HC Kinetic, pe care il considera un centru modern, cu echipamente performante, o echipa dedicata de terapeuti experimentati si empatici. Totodata, se apreciaza ca tratamentele efectuate aici au avut rezultate bune inca de la primele sedinte de terapie.

3. Kinetomed

Kinetomed este o clinica de kinetoterapie si recuperare medicala in Cluj-Napoca, fondat in anul 2009, prin concretizarea unei colaborari fructuoase intre doi fiziokinetoterapeuti, Claudiu Man si Mugurel Trif. Intre timp, echipa centrului s-a largit si numara acum 20 de kinetoterapeuti, fizioterapeuti si antrenori personali, care isi desfasoara activitatea in doua centre: Kinetomed Arena si Kinetomed Dorobantilor. Totodata, clinica ofera si servicii de kinetoterapie la domiciliul pacientilor, kinetoterapie pentru sportivii de performanta, alaturi de tratamente de fizioterapie (magnetoterapie, laserterapie, electroterapie, ultasunete), kinetoterapie la sala, masaj medical si kinesiotaping.

Pentru sedinta individuala de kinetoterapie in Cluj, pretul este de 130 de lei. 

Pacientii apreciaza centrele Kinetomed pentru locatia accesibila, pentru serviciile de calitate, dotarile moderne, varietatea tratamentelor, profesionalismul si implicarea kinetoterapeutilor, amabilitatea cu care au fost abordati si pentru succesul tratamentelor de recuperare medicala efectuate aici.

4. Kinetikmed

Kinetikmed pune la dispozitia pacientilor din Cluj un sistem integrat de recuperare medicala prin kinetoterapie, fizioterapie si masaj medical. Centrul dispune de doua sali de kinetoterapie, doua sali de fizioterapie, pista interioara, dusuri, parcare subterana, lift pentru persoanele cu dizabilitati, aparatura de fizioterapie, aparatura pentru recuperarea echilibrului, a mobilitatii, a coordonarii sau a rezistentei la efort. Procedurile de kinetoterapie oferite includ: kinetoterapie ortopedica, kinetoterapie postoperatorie, kinetoterapie posttraumatica, kinetoterapie reumatologica, kinetoterapie neurologica, kinetoterapie posturala, kinetoterapie sportiva, kinetoterapie pediatrica si kinetoterapie geriatrica. Echipa de fiziokinetoterapeuti este alcatuita din: Serban Dragos, Melania Rotaru si Marton Domokos.

Oferta clinicii include pachete de tratament valabile timp de patru saptamani, cu 12 sedinte, 18 sedinte sau 24 de sedinte. Pentru 12 sedinte vei plati 1680 de lei, ceea ce inseamna ca pretul unei sesiuni de kinetoterapie este de 140 de lei in acest pachet. Salonul percepe si taxa de acces de 8 lei de persoana sau de 50 de lei pe luna.

Pacientii considera ca au beneficiat aici de servicii de nota 10, de profesionalism si amabilitatea din partea terapeutilor, de conditii excelente pentru terapie si de rezultatele bune ale procedurilor de recuperare. Sunt si persoane nemultumite de preturile mari.

5. Atletic Med

Atletic Med este o clinica de recuperare medicala din Cluj-Napoca, in care pacientii din judet vor gasi o oferta variata si complexa de servicii, incluzand kinetoterapie, kinetoterapie pediatrica, kinetoterapie neurologica pediatrica, kinetoterapie respiratorie, terapia Schroth – terapia 3D a scoliozei, recuperare sportiva, fizioterapie, terapie manuala, masaj, taping si evaluare musculo-scheletala. Centrul este deservit de o echipa tanara si entuziasta de patru kinetoterapeuti cu multiple specializari in terapii, cursuri si atestate profesionale: Alexandru Pintea, Anita Okos, Iulia Raileanu si Carina Ciurean. Acestora li se adauga doi kinetoterapeuti pentru copii, doi fiziokinetoterapeuti si patru maseuri. Clinica a fost infiintata in anul 2018 si este apreciata pentru dotarile moderne si preocuparea constanta a personalului pentru imbunatatirea performantelor profesionale.

Tarifele centrului sunt publicate pe site-ul web. Sunt disponibile atat pachete de tratament, cat si sedinte separate. La kinetoterapie vei plati 80 de lei pentru o sedinta.

Pacientii apreciaza centrul de recuperare medicala bine dotat cu echipamente, atmosfera placuta din interior, profesionalismul si implicarea terapeutilor, grija fata de pacienti, atat pentru copii, cat si pentru adulti, si sesiunile foarte eficiente de tratament, care asigura o recuperare rapida.

6. RevoKinetic

La RevoKinetic, pacientii din Cluj-Napoca au la dispozitie un centru modern pentru recuperare medicala, cu proceduri de kinetoterapie, masaj, fizioterapie – electroterapie, antrenament personal, masaj pe scaun special, reflexoterapie, terapie cu pistol percutor, evaluare fiziologica si functionala, aplicare benzi kinesiologice. Kinetoterapia are ca obiective aici: recuperarea sportiva, recuperarea neurologica, recuperarea ortopedica, recuperarea traumatologica, recuperarea reumatologica, recuperarea pediatrica si recuperarea postoperatorie.

Tarifele centrului se pot consulta pe site-ul web. Pentru o sedinta de kinetoterapie se percepe suma de 130 de lei.

Pacientii sunt foarte multumiti de experienta inregistrata la RevoKinetic. Ei apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul si amabilitatea echipei de terapeuti, preturile accesibile, procedurile executate cu rigurozitate si rezultatele uimitoare ale tratamentelor de recuperare. 

Concluzii

Kinetoterapia in Cluj se dovedeste a fi un domeniu de activitate care contribuie substantial la imbunatatirea sanatatii si calitatii vietii locuitorilor din inima Transilvaniei. Cu o abordare moderna si metode terapeutice adaptate nevoilor fiecarui pacient, kinetoterapeutii clujeni profesionisti si dedicati isi aduc aportul la ameliorarea simtomelor diverselor afectiuni si la promovarea recuperarii medicale prin intermediul miscarii si al exercitiilor fizice. 

Indiferent de natura afectiunii sau de varsta pacientului, centrele de kinetoterapie din Cluj ofera servicii variate si complexe, sustinute de terapeuti bine pregatiti. De la servicii pentru recuperarea sportivilor de performanta pana la terapia ortopedica, neurologica sau pediatrica, optiunile sunt diverse si individualizate. Alegerea unui astfel de centru in Cluj poate fi cu usurinta orientata cu ajutorul informatiilor oferite in acest articol, fie ca este vorba despre dotari performante, abordare profesionista sau rezultate notabile ale procedurilor de recuperare.