Meniu

Kinetoterapie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda terapeutica care utilizeaza miscarea si exercitiile fizice pentru a trata diferite afectiuni ale aparatului locomotor, pentru a imbunatati mobilitatea si pentru a ameliora durerile cronice, kinetoterapia in Constanta este practicata cu rezultate bune in clinici de top din oras, specializate in recuperare medicala. Daca ai nevoie de acest tratament, articolul de fata te va ajuta sa te orientezi pe o piata medicala vasta, pe care unitatile medicale din oras activeaza pentru a pune la dispozitia locuitorilor de la malul Marii Negre servicii complete si complexe in diferite domenii ale sanatatii.

Parcurge textul pana la capat si vei sti la finalul acestuia care este cel mai bun centru de recuperare medicala catre care ar trebui sa mergi pentru sedintele de care ai nevoie, de kineto in Constanta.

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Constanta?

Stii ca refacerea si imbunatatirea functiilor motorii depind in mare parte de tine, insa in sedintele de kinetoterapie in Constanta ai nevoie un profesionist bun, pentru serviciile caruia trebuie, bineinteles, sa platesti. Afla din tabelul de mai jos unde gasesti un bun kinetoterapeut in Constanta si care este pretul unei sedinte de tratament prin miscare.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Programare Online
Kinetic MT
1 Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 100 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Echipa tanara si bine pregatita
 • Amabilitate si empatie
 • Sedinte individuale
 • Rezultate bune ale tratamentelor
Equilibrium
2
100 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si implicare din partea personalului
 • Atmosfera placuta
 • Motivatie constanta de a continua tratamentele de recuperare
 • Rezultate excelente ale terapiilor
Dr. Andreea Lupu
3
120 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Terapiii eficiente
 • Solutii medicale bune
Fiziozone
120 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 120 Ron
 • Clinica moderna
 • Echipamente noi
 • Personal profesionist si amabil
 • Eficienta tratamentelor
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune centre medicale de kinetoterapie din Constanta

Alcatuirea oricarui clasament implica o doza de subiectivism, de aceea ai vrea sa fie vorba despre subiectivismul tau, de propriile criterii de valorizare si de exigentele tale atunci cand vrei sa accesezi servicii de kinetoterapie in Constanta. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre calitatea serviciilor centrelor de recuperare medicala din top, despre dotari, calificarile personalului si opiniile pacientilor care au experimentat tratamente in cadrul lor, detalii care te vor ajuta sa iti faci o idee corecta despre fiecare clinica si sa poti alege in cunostinta de cauza locul in care vei face kineto.

1. Kinetic MT

La Kinetic MT, Clinica de Recuperare si Performanta, pacientii din Constanta pot merge pentru o varietate de tratamente menite sa contribuie la refacerea unor functii diminuate sau pierdute in urma unor afectiuni sau traumatisme: evaluare musculo-scheletala, kinetoterapie, terapie manuala, electroterapie, masaj deep tissue, fizioterapie, amino neuro frecvente (ANF), TheraBody Air Pro, crioterapie compresiva si drenaj limfatic. Centrul dispune de o echipa alcatuita din patru fizio-kinetoterapeuti si de aparatura performanta pentru Deep Oscillation, Desmotec, terapia Tecar, Human Trak, Genesy 300 si Genesy 600. 

Pentru o sedinta de kinetoterapie in Constanta, pretul la acest centru medical este de 100 de lei. Pretul pachetului de 12 sedinte este de 900 de lei, de 16 sedinte este 1.150 de lei, iar de 20 de sedinte este 1.450 de lei.

Pacientii spun ca au gasit aici servicii extraordinare, o echipa tanara de terapeuti bine pregatiti, empatici, care comunica excelent cu pacientul. Este apreciata indeosebi desfasurarea sedintelor de terapie in mod individual, nu in grup. De asemenea, persoanele tratate aici vorbesc despre rezultate foarte bune ale procedurilor.

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic MT
Vezi Pareri

2. Equilibrium

Centrul de recuperare medicala Equilibrium din Constanta ofera pacientilor care sufera de afectiuni din domenii ca reumatologie, neurologie si neurochirurgie, ortopedie-traumatologie, afectiuni vasculare periferice, traumatisme sportive, sechele dupa interventii chirurgicale sau complicatii ale unor boli metabolice, scheme complexe si personalizate de tratament, ce includ proceduri de fizioterapie, kinetoterapie, termoterapie si masaj terapeutic. Pacientii pot beneficia aici de consultatii la unul dintre cei doi medici specializati in recuperare, medicina fizica si balneologie, dr. Daniela Porfir, medic primar, si dr. Ramona Mihaela Zainea, medic specialist, de indrumare si asistenta in exercitiile de kinetoterapie, cu ajutorul a doi kinetoterapeuti si doi asistenti medicali.

O sedinta de 30 de minute de kinetoterapie de grup (3-4 persoane) costa 30 de lei, pe cand pentru sedinta de kinetoterapie individuala de 60 de minute vei plati 100 de lei. 

Pacientii si-au exprimat multumirea fata de serviciile de calitate ale acestui centru medical, in care au gasit profesionalism si implicare din partea personalului, o atmosfera placuta, motivatie constanta de a continua tratamentele de recuperare si rezultate excelente ale terapiilor.

3. Dr. Andreea Lupu

Clinica medicala Dr. Andreea Lupu se adreseaza pacientilor cu afectiuni si dificultati legate de miscare din Constanta, cu servicii de recuperare medicala prin fizioterapie si kinetoterapie. Aici activeaza de peste 15 ani o echipa profesionista de kinetoterapeuti cu experienta atat cu adultii, cat si cu copiii. Dr. Andreea Lupu, fondatorul clinicii si coordonatorul echipei, este medic specialist in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, de la aparatele de electroterapie clasice care utilizeaza forme de curenti de joasa, medie si inalta frecventa (curent galvanic, diadinamic, TENS, curent interferential, magnetoterapie, ultrasunete, laserterapie, unde scurte etc.), cat si terapii noi – Shock Waves si Tecar.

O sedinta de kinetoterapie in grup costa 70 de lei, iar tratamentul individual are pretul de 120 de lei pentru 60 de minute.

Pacientii au numeroase cuvinte de lauda pentru procedurile de tratament de la aceasta clinica. Ei spun ca dr. Andreea Lupu este un medic profesionist, cu rabdare si empatie fata de pacienti, care ofera cele mai bune solutii de tratament, puse in practica de kinetoterapeuti dedicati meseriei. Totodata, se apreciaza ca sedintele de recuperare medicala efectuate aici sunt eficiente.

4. Fiziozone

Fiziozone este clinica de recuperare medicala din Constanta cu peste 20 de ani de experienta medicala in aplicarea de tratamente de fizioterapie, kinetoterapie, ozonoterapie, posturologie si reeducare vestibulara pentru reducerea vertijului. Totodata, aici pacientii se pot adresa pentru probleme de sanatate, diagnostic si investigatii cabinetelor de reumatologie, ortopedie si ecografie musculara. Tipurile de kinetoterapie disponibile la Fiziozone, care vot fi aplicate in functie de recomandarile medicilor specialisti din clinica, sunt: kinetoterapie ortopedica, kinetoterapie geriatrica, kinetoterapie neurologica, reabilitatea cardio-vasculara si musculara, kinetoterapie pediatrica, kinetoterapie vestibulara si terapie decongestiva. In acest centru activeaza sase medici specializati in recuperare medicala si cinci kinetoterapeuti.

O sedinta de 60 de minute de kinetoterapie costa 75 de lei in grup si 120 de lei individual.

Pacientii au consemnat experiente placute la aceasta clinica. Ca puncte forte sunt mentionate interiorul modern, echipamentele noi, personalul profesionist si amabil si eficienta tratamentelor. Potrivit pacientilor care i-au trecut pragul, centrul medical mai are de lucrat la capitolul punctualitate in respectarea programarilor.

Concluzii

Pentru cele mai bune si eficiente sedinte de kinetoterapie in Constanta, te poti adresa uneia dintre clinicile de recuperare medicala incluse in clasament, cu servicii de top. Centrele dispun de aparatura moderna, de personal cu inalta calificare, medici profesionisti care recomanda tratament individualizat pentru fiecare pacient si kinetoterapeuti dedicati meseriei. La clinicile din oras, se pot efectua terapii de recuperare pentru afectiunile aparatului locomotor, pentru afectiuni neurologice si cardiovasculare, iar adresabilitatea este catre pacientii de toate varstele.

Avand la dispozitie informatiile din acest articol, vei putea alege cel mai bun centru medical din Constanta, pentru kinetoterapie de calitate, cu rezultate excelente in procesul de recuperare medicala.