Meniu

Kinetoterapie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa beneficiezi de o sedinta de kinetoterapie in Craiova? In acest caz, te vei bucura sa afli ca in oras exista mai multe clinici care ofera servicii de recuperare medicala, iar scopul lor principal este acela de a te ajuta sa treci cu bine peste simptomele afectiunii cu care te confrunti. Planul ideal de tratament depinde de particularitatile situatiei tale.  

De cele mai multe ori, clinicile din Craiova ofera tratamente personalizate, pe baza informatiilor obtinute in urma consultatiei initiale. De aceea, inainte de a opta pentru un abonament cu mai multe sedinte de kinetoterapie, ideal este sa porti o discutie legata de starea de sanatate cu un specialist. In acest fel, el iti va putea oferi informatii utile cu privire la tratamentul de care poti beneficia.  

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Craiova? 

Costul kinetoterapiei in Craiova variaza, in functie de centrul de recuperare medicala pe care alegi sa-l vizitezi pentru a urma tratamentul. Unele centre le ofera pacientilor posibilitatea de a opta pentru sedinte scurte, de 30 de minute, care sunt mai accesibile din punct de vedere financiar. Mai multe informatii poti descoperi in tabelul urmator: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Kineto-Plus
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 30 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Tratament specializat
 • Atmosfera placuta
 • Diverse abonamente
S. Buna Vestire
25 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 25 Ron
 • Aparatura performanta
 • Echipa medicala multidisciplinara
 • Tratament personalizat
 • Colaborare CAS
 • Locatie accesibila
 • Curatenie
 • Locuri de parcare insuficiente
Prokinetic
40 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 40 Ron
 • Aparatura performanta
 • Experienta in domeniu
 • Program sambata
 • Diversi colaboratori
 • Aplicatie mobila
Fiziokinet
50 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 50 Ron
 • Personal calificat
 • Echipamente de ultima ora
 • Educatie continua
 • Atmosfera placuta
Kinetic Hub
55 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 55 Ron
 • Personal calificat
 • Atmosfera placuta
 • Diverse programe
 • Reduceri la sedinte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de kinetoterapie in Craiova 

Topul de mai jos este format din cinci clinici in cadrul carora se efectueaza kinetoterapia in orasul Craiova. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile kinetoterapeutilor din cadrul lor este sa te programezi la o consultatie, pe baza careia acestia sa elaboreze un plan de tratament. Alege optiunea cea mai potrivita pentru tine, in functie de informatiile prezentate: 

1. Kineto-Plus

Pentru a elabora un program de kinetoterapie eficient in Craiova, specialistii din cadrul centrului Kineto-Plus iau in considerare constitutia pacientului, varsta si afectiunea de care sufera. Oamenii sunt supravegheati pe tot parcursul programului de recuperare de un kinetoteraupeut specialist, astfel incat terapia sa se desfasoare conform planului. Din echipa centrului face parte Adrian Dumitrache, absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Craiova, care a efectuat mai multe stagii de pregatire in strainatate. Un alt membru important al echipei este Taina Avramescu, doctor specialist in reabilitare medicala, cu peste 30 de ani de activitate. Serviciile centrului nu sunt destinate doar adultilor, ci si copiilor si chiar bebelusilor. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie incepe de la 30 de lei. 

Exista mai multe motive pentru care oamenii aleg serviciile centrului Kineto Plus: personalul este devotat si mereu la dispozitie sa ajute. Chiar daca majoritatea terapeutilor sunt tineri, ei dau dovada de profesionalism si fac tot posibilul sa creeze o atmosfera cat mai placuta. In plus, pacientii au posibilitatea sa-si faca abonament pentru tratamentele de lunga durata. 

Vezi parerile pacientilor despre Kineto-Plus
Vezi Pareri

2. Spital de Recuperare Buna Vestire  

La Spitalul de Recuperare Buna Vestire se efectueaza un portofoliu variat de servicii, inclusiv tratamente de tip kineto, in Craiova. Echipa este alcatuita din opt kinetoteraupeuti, trei asistenti BFKT si opt asistenti medicali generalisti. Tratamentul prin kinetoterapie se poate realiza individual sau in grup. Costul sedintei poate fi decontat, datorita colaborarii CAS. Cu privire la spatiul in care se desfasoara kinetoterapia, acesta consta intr-o cladire cu patru etaje, dotata cu lift si facilitati pentru pacientii cu nevoi speciale. Pacientii pot opta doar pentru tratamentul de care au nevoie, fara a fi internati. Cei care aleg internarea beneficiaza de facilitatile existente in fiecare camera: baie proprie, acces WI-FI, aer conditionat, televizor si frigider. 

O sedinta de kinetoterapie dureaza 30 de minute si costa 25 de lei. 

Personalul din cadrul spitalului este bine instruit si amabil, iar serviciile prestate sunt la standarde europene. Membrii echipei pun accent pe ideea de colaborare, tocmai pentru a le oferi pacientilor un tratament complet. Mai mult decat atat, oamenii primesc toate informatiile de care au nevoie in urma consultatiei. Singurul dezavantaj este faptul ca nu exista suficiente locuri de parcare. 

3. Prokinetic  

Infiintat inca din anul 2010, scopul centrului Prokinetic a fost de la bun inceput acela de a preveni si de a trata toate deficientele aparatului locomotor, prin servicii de tip kinetoterapie sau fizioterapie in Craiova. Echipa cabinetului este alcatuita din 20 de terapeuti si doi doctori, pregatiti sa ofere sprijinul de care pacientii au nevoie pentru a-si imbunatati starea de sanatate. Cu privire la aparatura, Prokinetic este dotat cu echipamente performante, precum cele de fizioterapie sau de hidrokinetoterapie Aquaness, Intersport etc. Cabinetul pune la dispozitia tuturor celor interesati servicii de kinetoterapie individualizata: programe profilactice, posttraumatice, postoperatorii. Cei o mie de metri patrati pe care ii are cabinetul sunt impartiti in mai multe spatii de recuperare. Centrul are program si sambata, in cazul in care oamenii nu pot beneficia de servicii in timpul saptamanii. 

Pentru o sedinta de kinetoterapie, pretul este de la 40 de lei. 

Persoanele care au apelat la serviciile clinicii Prokinetic s-au declarat super multumite de munca depusa de specialistii din cadrul ei. Mai mult decat atat, multe dintre ele au mentionat faptul ca rezultatele s-au putut observa la putin timp dupa efectuarea sedintelor. Terapeutii sunt mereu cu zambetul pe buze si ofera sfaturi utile, acolo unde considera ca este nevoie. Centrul le ofera pacientilor posibilitatea sa descarce aplicatia mobila, in care sunt prezentate exercitiile de kineto. 

4. Fiziokinet  

Cei care se afla in cautarea unor servicii de balneofiziokinetoterapie in Craiova pot obtine foarte usor tratamentul de care au nevoie printr-o programare la Fiziokinet. Fondatorul centrului este Mihai Smaranda, care are competente de specialist in recuperare medicala ca fizioterapeut si kinetoterapeut. Mai mult decat atat, este acreditat international pentru terapiile de tip Omtro, RPG si SGA. De asemenea, in cadrul centrului isi practica meseria Dr. Matei Daniela, medic specialist in recuperare, medicina fizica si balneologie, care a participat la numeroase congrese nationale si internationale. Pe langa echipamentele de ultima generatie, centrul este dotat si cu instrumente utile in gimnastica de recuperare, precum greutati, benzi elastice, banda de alergat, mingi de echilibru etc. Tot aici se realizeaza si kinesiotaping. 

Costul unei sedinte de kinetoterapie este de 50 de lei. 

Personalul clinicii Fiziokinet este dedicat, prietenos si mereu pregatit sa ofere cele mai bune servicii, dupa cum au observat mai multe persoane care au beneficiat de sedinte de kinetoterapie aici. Rezultatele incep sa apara chiar dupa primele intalniri. 

5. Kinetic Hub 

Ultimul cabinet de pe lista la care se pot duce persoanele care au nevoie de expertiza unui kinetoterapeut in Craiova este Kinetic Hub. Sedintele de kinetoterapie efectuate aici sunt adresate atat adultilor, cat si copiilor. Mai mult decat atat, exista o grupa speciala pentru copiii care sufera de autism, in care se efectueaza terapia 3C. Pacientii care aleg serviciile Kinetic Hub pot obtine reduceri, in functie de numarul de persoane care participa la sedinta de kinetoterapie. Cu privire la programari, acestea se pot face prin intermediul unui apel telefonic. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie este de 55 de lei. 

Dupa cum au observat pacientii care au beneficiat de serviciile Kinetic Hub, centrul este bine dotat, iar din echipa fac parte adevarati profesionisti. Modul in care acestia comunica inspira incredere, ceea ce contribuie la crearea unei atmosfere placute. Un alt aspect pe care il apreciaza pacientii este faptul ca terapeutii acorda o atentie deosebita la detalii. 

Concluzii

In cele din urma, clinicile si centrele prezentate in randurile anterioare iti stau la dispozitie cu o gama variata de servicii de recuperare medicala, inclusiv cele de kinetoterapie, in orasul Craiova. In urma unei consultatii initiale, in care terapeutii se familiarizeaza cu simptomele tale, se va elabora un plan de tratament care sa raspunda exclusiv problemelor cu care te confrunti!