Meniu

Kinetoterapie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti imbunatatesti conditia fizica, sa scapi de durerile de spate si sa iti recapeti mobilitatea corpului prin intermediul sedintelor de kinetoterapie in Deva? Atunci articolul de mai jos iti va fi de ajutor sa gasesti institutia medicala potrivita. Pentru cei care inca nu stiu foarte multe informatii despre kinetoterapie, aceasta este o modalitate prin care pacientul, in prezenta unui personal medical bine pregatit, pune in aplicare diverse seturi de exercitii pentru vindecarea unei probleme de sanatate, pentru imbunatatirea fortei musculare si pentru recapatarea flexibilitatii. 

In Deva, din fericire, ai la dispozitie o multime de optiuni viabile pe care sa le iei in considerare, in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici si terapeuti cu experienta. Pe langa priceperea lor vasta in domeniu, acestia au acces si la o gama larga de echipamente performante, pentru desfasurarea sedintelor intr-un cadru adecvat. 

Care este pretul unei sedinte de kinetoterapie in Deva?

Inainte de a merge la un cabinet de kinetoterapie in Deva, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile practicate in oras, pentru a te pregati adecvat. Bineinteles, exista si cazuri in care clinicile la care apelezi se afla in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca ai sansa de a beneficia de servicii decontate. Cu toate acestea, in tabelul de mai jos ti-am pregatit tarifele aplicate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Eu Physio
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Rating ridicat
 • Personal medical profesionist, empatic si cu o energie pozitiva
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Act medical de calitate
 • Atmosfera placuta
AB Kinetic
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Proceduri eficiente de kinetoterapie
 • Echipa de medici specializati in recuperare medicala
 • Colectiv bine pregatit de terapeuti
 • Atmosfera placuta
New Kinetic
45 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 45 Ron
 • Servicii, terapii si proceduri eficiente
 • Planuri personalizate de kinetoterapie
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
 • Colectiv bine pregatit si profesionist
Silviu Didilescu
50 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 50 Ron
 • Proceduri kinetoterapeutice personalizate
 • Amabilitate, profesionalism si experienta vasta
 • Atmosfera primitoare
 • Dotari superioare
Kinetic Neuro Rehab
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Seriozitate, profesionalism, implicare
 • Medici si terapeuti bine pregatiti
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Planuri personalizate
 • Dotari superioare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete specializate in kinetoterapie in Deva

In cazul in care te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de kinetoterapie in Deva pentru a-ti pune la punct anumite probleme de sanatate, atunci iti recomandam sa arunci o privire la optiunile pe care ti le-am pregatit mai jos. Afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare institutie medicala in parte, dar si ce parere au si ceilalti pacienti:

1. Eu Physio

Eu Physio a fost infiintat in anul 2018 si este specializat in proceduri de recuperare medicala, printre care se numara si cele de kinetoterapie in Deva. Echipa cabinetului de recuparare este compusa din Cristian Gura, fizioterapeut principal si fondator al conceptului Eu Physio si Cosmin Daisa, fizioterapeut. Fondatorul este absolvent al Facultatii de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara „Vasile Goldis” Arad cu specializarea balneofizioekinetoterapie. Printre competentele sale se numara si: acupunctura, terapie manuala si fasciala, Taping, terapia IASTM, terapia BFR  si terapia trigger points. Alaturi de kintetoterapie, specialistii pun in aplicare si proceduri de fizioterapie pentru afectiunile posttraumatice, neurologice, musculoscheletale, reumatologice si respiratorii. Cabinetul este dotat si echipat cu toate aparaturile necesare, pentru o eficienta ridicata si pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 60 lei.

Profesionalismul, empatia, energia pozitiva si buna pregatire a personalului medical sunt principalele motive pentru care pacientii au ales sa acorde un rating ridicat acestui centru de recuperare. Pe langa toate acestea, cabinetul este dotat cu aparaturi si echipamente profesionale, care sa contribuie la indeplinirea unui act medical de calitate. In plus, atmosfera este placuta, prietenoasa si relaxanta.

Vezi parerile pacientilor despre Eu Physio
Vezi Pareri

2. AB Kinetic

AB Kinetic este o clinica de recuperare medicala din Deva specializata in kinetoterapie, in cadrul careia isi desfasoara activitatea un personal de incredere si priceput. Aceasta a fost infiintata de  Alin Buculescu, kinetoterapeut principal in cadrul Laborator RMFB la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, cu o experienta de 15 ani in domeniu. Acesta isi desfasoara activitatea alaturi de Oana Cristina Pirvu, medic specialist in recuperare medicala, Diana Hutanu, fizioterapeut, Claudia Maria Savulescu, terapeut-maseur, Ioan Tudor Gherasim, medic specialist in recuperare medicala, si Diana Tamas, fizioterapeut. Pe langa kinetoterapie, pacientii mai au ocazia de a opta si pentru proceduri ca: masaj medical, electroterapie, terapie Tecar si bandajare kinesiologica. In ceea ce priveste dotarile si echiparile clinicii, acestea sunt moderne si performante, contribuind semnificativ la desfasurarea unui act medical complet si corect.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 60 lei.

Clinica este apreciata de pacienti pentru serviciile si procedurile pe care le pune la dispozitie. Echipa de medici specializati in recuperare medicala si colectivul de terapeuti dau dovada de o buna pregatire in procedurile kinetoterapeutice, punand in aplicare o serie de cunostinte si tehnici eficiente. In plus, cabinetul este echipat in mod corespunzator, iar pacientii se bucura de o atmosfera placuta. 

3. New Kinetic

New Kinetic este un centru de recuperare medicala, in care pacientii pot opta pentru proceduri de kinetoterapie in Deva la standarde ridicate. Echipa de medici si terapeuti are o buna pregatire in domeniu, efectuand consultatii de specialitate cu precizie, stabilind diagnostice corecte si concepand planuri eficiente de recuperare cu exercitii de kinetoterapie adecvate. De asemenea, pacientii mai pot opta si pentru: terapie Schroth, masaj terapeutic, masaj terapeutic segmentar, electroterapie, terapie cu ultrasunete, cu laser, reflexoterapie, masaj de relaxare, masa cu bete de bambus, terapie Tecar, unda scurta, Bioptron, maderoterapie, masaj fascial, hidrokinetoterapie, bandajare neuromusculara, masaj facial etc. Cabinetul este echipat in mod corespunzator cu toate aparaturile si echipamentele necesare pentru desfasurarea exercitiilor kinetoterapeutice intr-o maniera sigura si corecta.  

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de kinetoterapie este de 70 lei, iar o sedinta de 30 minute este de 45 lei.

Pacientii au fost incantati de serviciile, terapiile si procedurile de care au beneficiat, acordand un feedback pozitiv. Colectivul medical si echipa de terapeuti dau dovada de o buna pregatire in domeniul recuperarii medicale, aplicand o serie de tehnici eficiente si planuri personalizate de exercitii, pentru obtinerea rezultatelor dorite. In plus, atmosfera este primitoare si relaxanta.

4. Silviu Didilescu

Silviu Didilescu detine un cabinet de practica individual specializat in recuperare medicala si kinetoterapie in Deva. Kinetoterapeutul acorda tuturor pacientilor un tratament eficient si personalizat, care sa aiba rolul de a vindeca afectiuni musculare, articulare si osoase, cum ar fi: afectiuni posttraumatice, posturale, chirurgical-ortopedice, reumatologice si neurologice. Acesta desfasoara atat proceduri de kinetoterapie, cat si de fizioterapie, avand la dispozitie un cabinet echipat in mod corespunzator cu toate cele necesare pentru desfasurarea unui act medical de incredere si complet.

Tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 50 lei, cu mentiunea ca se face reducere de 10% in cazul in care pacientul opteaza pentru un abonament de 10 sedinte. 

Cabinetul este apreciat de pacienti, datorita faptului ca au sansa de a opta pentru servicii si proceduri adaptate pentru problemele lor de sanatate. Kinetoterapeutul Silviu Didilescu este empatic, atent la necesitatile pacientilor, amabil, profesionist si experimentat, calitati care au cantarit pozitiv in recenziile pozitive postate de pacienti in mediul online. Atmosfera este primitoare, iar dotarile institutiei medicale sunt la standarde superioare.

5. Kinetic Neuro Rehab

Kinetic Neuro Rehab este un centru de kinetoterapie din Deva, care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a se recupera adecvat, dar si de a-si trata corect anumite probleme de sanatate. Din cadrul echipei medicale fac parte medici si terapeuti implicati, cu o experienta vasta in domeniu. Pe langa consultatiile initiale care au ca scop identificarea unui diagnostic corect, specialistii se ocupa si de elaborarea unui plan personalizat de recuperare in functie de fiecare pacient in parte. Pe langa kinetoterapie, centrul de recuperare mai pune in aplicare si urmatoarele servicii: chiropractica, Trigger Points, Dry Needling, electroterapie, terapie Tecar, evaluarea posturii, laser fizioterapie, ultrasunete, kinesio taping, tehnici de corectare a fasciei (IASTM), terapie cu ventuze. Nu sunt mai prejos nici echipamentele si aparaturile folosite punerea in practica a terapiilor si procedurilor terapeutice.

Pretul aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este 60 lei.

Seriozitatea, profesionalismul, implicarea si buna pregatire sunt principalele aspecte care au fost apreciate de pacienti atunci cand au inceput sa colaboreze cu acest centru de recuperare medicala. Medicii si terapeutii dau dovada de pricepere in aplicarea procedurilor kinetoterapeutice, avand competenta de a elabora planuri personalizate de exercitii. In plus, aparaturile si echipamentele sunt de o performanta inalta.

Concluzii 

Locuiesti in Deva si vrei sa gasesti un cabinet de kinetoterapie de incredere, in cadrul caruia sa soliciti ajutorul terapeutilor cu experienta, pentru o recuperare medicala ireprosabila? Atunci te incurajam sa iei in considerare clinicile si cabinetele mentionate anterior in articol. Pe langa experienta vasta a cadrelor medicale, acestea au acces si la aparaturi de ultima generatie pentru efectuarea unui act medical ireprosabil.