Meniu

Kinetoterapie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te programezi la un cabinet de kinetoterapie din Focsani pentru efectuarea unor proceduri de recuperare medicala sub atenta observatie a cadrelor medicale experimentate? Atunci te incurajam sa mai petreci cateva momente citind acest articol, pentru ca informatiile furnizate aici s-ar putea sa iti fie de un real ajutor pentru a gasi clinica potrivita. Pentru ca stim cat este de important pentru tine sa beneficiezi de calitate si performanta, ne-am hotarat sa iti pregatim un top cinci al celor mai frecventate si apreciate institutii medicale din orasul tau. 

In Focsani, exista suficiente optiuni pe care sa le poti lua in considerare pentru o recuperare medicala eficienta si rapida. Institutiile medicale sunt echipate cu medici si kinetoterapeuti cu experienta, facilitand munca depusa de pacient pentru tratarea anumitor afectiuni musculoscheletale. Kinetoterapia este o modalitate noninvaziva prin care starea de sanatate a pacientului poate fi imbunatatita treptat, de la sedinta la alta. 

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Focsani?

Vrei sa mergi la cabinetul unui kinetoterapeut din Focsani, dar nu stii care este pretul aplicat pentru o sedinta, de regula? Fii fara grija, in tabelul de mai jos ti-am pregatit un top de cinci clinici din orasul tau pe care sa il ai in vedere atunci cand vrei sa beneficiezi de proceduri kinetoterapeutice profesionale. Afla care sunt preturile practicate de regula la institutiile medicale din Focsani:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Programare Online
Kinetic Hope
1 Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Aparaturi si echipamente performante si moderne
 • Act medical de calitate
 • Rating ridicat
 • Seriozitate, profesionalism, amabilitate si o buna pregatire
 • Rezultate excelente
Ana Horodinca
2 Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 70 Ron
 • Servicii de cea mai inalta calitate
 • Cabinet modern de kinetoterapie
 • Kinetoterapeut profesionist
 • Pasiune pentru meserie
 • Fire prietenoasa
 • Programe personalizate de exercitii
 • Eficienta sedintelor de kinetoterapie
 • Ameliorarea durerilor
Kineto Gold
3
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Varietate de servicii de recuperare medicala
 • Planuri personalizate de tratament
 • Curatenie ireprosabila
 • Act medical de calitate
 • Personal medical de incredere si profesionist
Kineto Tri Motivation
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Curatenie
 • Terapeuti amabili, profesionisti si bine pregatiti
 • Dotari superioare
 • Atmosfera placuta
 • Personal prietenos
Royal Fizio
150 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 150 Ron
 • Proceduri kinetoterapeutice calitative
 • Specialisti si terapeuti cu experienta
 • Profesionalism, amabilitate si buna pricepere
 • Atmosfera prietenoasa si primitoare
 • Sedinte eficiente de recuperare
Clinica Tineretii
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Diversitate in servicii medicale
 • Act medical de calitate
 • Proceduri personalizate de kinetoterapie
 • Echipa medicala profesionista
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 6 clinici de kinetoterapie in Focsani

Specialistii, terapeutii si medicii specializati in recuperare medicala, dar si in kinetoterapie in Focsani din cadrul clinicilor de mai jos iti vor fi de un real ajutor in stabilirea unui plan de recuperare, dar si in punerea in aplicare a acestuia, astfel incat sa nu fii supus niciunui risc. Citeste mai departe si descopera care sunt acestea, dar si ce parere au avut si ceilalti pacienti care au luat in considerare optiunile de mai jos:

1. Kinetic Hope

Kinetic Hope este specializat in kinetoterapie in Focsani, punand la dispozitia celor interesati servicii de recuperare atat la cabinet, cat si la domiciliu. Reprezentantul centrului este Iuliana Bianca David, un fizioterapeut si kinetoterapeut cu experienta vasta in practicarea procedurilor kinetoterapeutice de adulti si copii, fizioterapie, masaj terapeutic si de relaxare, drenaj limfatic si folosirea benzilor kinesiologice. Cabinetul este echipat in mod corespunzator cu toate aparaturile si echipamentele necesare, iar tehnicile puse in aplicare de cadrul medical sunt la standarde ridicate, astfel incat fiecare pacient sa obtina rezultatele dorite. Prin intermediul procedurilor aplicate, terapeutul poate trata cu succes afectiuni ortopedico-traumatice, neurologice, reumatice, endocrino-metabolice, cardiorespiratorii si recuperare sportiva.

Pentru o sedinta de kinetoterapie in Focsani, pretul este de 70 lei la Kinetic Hope.

Rating-ul clinicii este ridicat, iar activitatea terapeutului denota profesionalism, implicare si o buna pregatire. Cabinetul este dotat cu toate aparaturile si echipamentele necesare care ajuta la intreprinderea unui act medical de calitate, pacientii avand totodata si posibilitatea de la beneficia de proceduri de kinetoterapie la domiciliu. Terapeutul da dovada de seriozitate, amabilitate si perseverenta, oferind tot suportul necesar pana la obtinerea rezultatelor mult dorite.

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic Hope
Vezi Pareri

2. Ana Horodinca

Centrul de Kinetoterapie Ana Horodinca din Focsani ofera servicii de kinetoterapie, kinetoterapie la domiciliu, kinetoprofilaxie, masaj terapeutic, masaj combinat, gimnastica, stretching total, recuperare medicala, Pilates si aerobic. Kinetoterapia vizeaza aici recuperarea mobilitatii si a diverselor functii ale organismului prin exercitii fizice controlate, in afectiuni reumatice, afectiuni ortopedice, afectiuni neurologice, afectiuni cardio-respiratorii, afectiuni endocrino-metabolice si afectiuni ginecologice. Ana Horodinca este asistent medical generalist, instructor de Pilates si aerobic si kinetoterapeut, cu peste 10 ani de experienta. Pacientii vor gasi in acest centru o abordare personalizata a kinetoterapiei, cu programe special concepute in functie de afectiunile de care sufera, de stadiul acestora, de constitutia fizica, varsta si tipul de activitate pe care il desfasoara. Cabinetul este localizat in incinta Clinicii Medical Expert din Focsani.

Preturile practicate sunt afisate pe site-ul web. O sedinta de kinetoterapie cu o durata de 50 de minute are un tarif incepand de la 70 de lei. Sesiunea de masaj terapeutic local te va costa 70 lei, pentru 30 minute, in timp ce pentru o ora vei plati suma de 110 lei. Masajul combinat cu mobilizari pasive si stretching pasiv are pretul de 150 lei, durata lui putand varia de la 60 la 90 minute. Pentru stretching total, tariful sedintei porneste de la 100 lei.

Pacientii marturisesc ca au beneficiat de servicii de cea mai inalta calitate la un cabinet modern de kinetoterapie. Ei apreciaza in primul rand profesionalismul kinetoterapeutului, pasiunea pentru meserie, firea sa prietenoasa, programele personalizate de exercitii si eficienta kinetoterapiei, inca de la primele sedinte, in ameliorarea durerilor si recuperarea medicala.

Vezi parerile pacientilor despre Ana Horodinca
Vezi Pareri

3. Kineto Gold

Kineto Gold are ca specialitate principala recuperarea medicala cu proceduri kinetoterapeutice in Focsani, special concepute pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate. Colectivul de terapeuti exceleaza in practicarea procedurilor si in elaborarea planurilor de exercitii de recuperare, avand in vizor fiecare pacient in parte pana cand acesta incepe sa se bucure de rezultatele mult asteptate. Pe langa exercitiile de kinetoterapie, specialistii au o buna pregatire si in aplicarea: fizioterapiei, masajului terapeutic si de relaxare, kinesio taping-ului, drenajului limfatic manual, reflexoterapiei, osteopatiei craniosacrale etc. Dotarile si echipamentele care se afla in cadrul centrului de recuperare sunt la standarde europene, astfel incat pacientii sa beneficieze de un act medical profesional, avand alaturi suportul si sustinerea echipelor medicale. Acestea pot trata: mialgia, durerile de cap, de spate, talie, gat, lombosciatica, hernii de disc, coxartroza, artrita si artroza, reabilitare dupa infarct miocardic, paralizie etc.

Tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 60 lei.

Ambientul este primitor si calduros, echipa medicala are o buna pregatire in practicarea procedurilor si in elaborarea unor planuri personalizare de tratament pentru pacienti, iar curatenia este ireprosabila. Cabinetul este dotat cu toate echipamentele si aparaturile necesare, pentru desfasurarea unui act medical de calitate. In plus, mediul din cabinet inspira siguranta si profesionalism, motiv pentru care toate persoanele care au vizitat aceasta institutie medicala au acordat recenzii pozitive.

4. Kineto Tri Motivation

Kineto Tri Motivation este un alt centru de recuperare medicala din Focsani catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de sedinte de kinetoterapie la standarde superioare. Echipa de kinetoterapeuti este competenta in aplicarea tehnicilor si in elaborarea programelor personalizate de tratament. Ionut Tandara este un fiziokinetoterapeut profesionist care reuseste sa puna in aplicare urmatoarele servicii pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate: kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic si de relaxare. Sala de kinetoterapie este echipata adecvat, astfel incat pacientii sa isi poata desfasura toate exercitiile de recuperare intr-un mediu sigur. Specialistii se ocupa si de realizarea evaluarilor pentru diagnosticarea functionala, pentru ca setul de exercitii recomandat sa corespunda necesitatilor pacientului. Pe langa kinetoterapie, cabinetul mai poate oferi si: terapie cu laser, magnetodiaflux, electroterapie, terapie cu ultrasunete etc.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, dispunand de o echipa de terapeuti si specialisti experimentati. Amabilitatea, profesionalismul, implicarea si buna pregatire in actul medical sunt principalele aspecte pentru care pacientii au acordat doar recenzii pozitive. In plus, dotarile cabinetului sunt superioare, medicii si terapeutii avand la dispozitie aparaturi si echipamente performante. Atmosfera este placuta si primitoare, iar interactiunea cu pacientul este de fiecare data prietenoasa.

5. Royal Fizio

Royal Fizio este coordonat de Andreea Postolache, fizioterapeut cu experienta, care este specializat si in kinetoterapie in Focsani la standarde ridicate. Aceasta este absolventa a Colegiului Medical U.M.F. Gr. T. Popa Iasi, Specializarea balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala, licentiata a Facultatii de Bioinginerie Medicala U.M.F. Gr. T. Popa Iasi, cu masterat in kinetoterapie, recuperare si reeducare motrica la Universitatea „Ovidius” din Constanta. Alaturi de Gabriela Viorica Croitoru, asistent medical BFKT, fizioterapeutul are capacitatea de a pune in aplicare urmatoarele proceduri: terapie manuala, terapie fasciala, dry needling, recuperare cervicala, lombara, kinesiotaping, terapia durerii, fiziokinetoterapie. Prin intermediul lor, cabinetul isi propune sa fie o solutie optima pentru pacientii care sufera de: afectiuni ortopedice-traumatologice, neurologice, reumatologice, pediatrice, traumatologice sportive si tratarea afectiunilor coloanei vertebrale. 

Pretul aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie individuala de 50 minute este de 150 lei.

Centrul de recuperare este apreciat pentru serviciile superioare pe care le pune la dispozitie. Echipa de specialisti si terapeuti isi dedica activitatea imbunatatirii calitatii vietii pacientulului, astfel incat acesta sa isi trateze in mod adecvat toate afectiunile de care sufera. Profesionalismul, amabilitatea si buna pricepere a cadrelor medicale sunt principalele calitati pentru care pacientii aleg Royal Fizio. In plus, atmosfera din cadrul sedintelor de recuperare este prietenoasa si primitoare.

6. Clinica Tineretii

Clinica Tineretii este un centru multidisciplinar si se adreseaza pacientilor care vor sa beneficieze de proceduri de recuperare medicala, printre care se numara si cele de kinetoterapie in Focsani. Echipa de medici si terapeuti care se afla in cadrul institutiei medicale este format din: dr. Laurentiu Taban, medic primar ortopedie-traumatologie, dr. George Daniel Joitaru, medic specialist ortopedie-traumatologie si dr. Laura Taban, medic primar in recuperare medicala. Acestia au competenta de a pune la dispozitia pacientilor servicii de kinetoterapie de adulti si copii, fizioterapie la adulti si copii, masaj de relaxare, terapeutic si anticelulitic. Alaturi de fiziokinetoterapeutul Alexandra Rotaru, pacientii pot beneficia de un act medical de calitate. Cabinetele sunt dotate in mod corespunzator, iar procedurile puse in aplicare sunt personalizate in functie de afectiuni.

Tariful pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei.

Clinica este apreciata pentru diversitatea in servicii, dar si pentru calitatea acestora. Echipa de medici si terapeuti da dovada de o buna pregatire si implicare in actul medical, punand la dispozitia pacientilor proceduri personalizate si de calitate, pentru tratarea diverselor afectiuni sau probleme de sanatate. Din pacate, programarile nu se respecta de fiecare data.

Concluzii

Cu alte cuvinte, daca locuiesti in Focsani si vrei sa optezi pentru un program personalizat de kinetoterapie la recomandarea medicului specialist, pentru a scapa de unele afectiuni sau probleme de sanatate, iti sugeram sa iei in considerare institutiile medicale amintite anterior. Kinetoterapeutii dau dovada de o buna pregatire, iar echipamentele utilizate sunt de o performanta inalta, ceea ce inseamna ca actul medical este unul corect si de calitate.