Kinetoterapie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa pui capat durerilor de spate, care te impiedica sa iti desfasori activitatile zilnice asa cum ti-ai dori prin intermediul procedurilor de kinetoterapie din Hunedoara? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca vrem sa iti prezentam cateva dintre optiunile pe care le poti lua in considerare pentru a beneficia de un program corect de reabilitare. Kinetoterapia consta in activitatea fizica desfasurata de pacient sub atenta supraveghere a kinetoterapeutului, care se asigura ca toate exercitiile fizice sunt efectuate corespunzator. 

Daca locuiesti in Hunedoara, dar nu stii care unitate medicala este cea mai buna varianta la care poti apela, citeste mai departe. Nu numai ca vei afla care sunt dotarile principale ale clinicilor, dar vei sti si cat de experimentate sunt echipele de kinetoterapeuti.

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Hunedoara?

Costurile aplicate pentru o sedinta de kinetoterapie in Hunedoara sunt influentate de mai multi factori: daca procedurile sunt efectuate la domiciliu sau la cabinet, daca echipamentele folosite sunt de calitate, daca institutia medicala sau kinetoterapeutii sunt renumiti. La toate acestea se adauga si posibilitatea ca serviciile puse la dispozitie sa fie decontate de stat, in urma colaborarii dintre clinica si Casa de Asigurari de Sanatate. In tabelul de mai jos iti prezentam preturile practicate in orasul tau, in cazul in care nu ai acces la proceduri decontate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Kineteam
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Terapeuti implicati, atenti la detalii si bine pregatiti
 • Atmosfera prietenoasa, pozitiva si confortabila
 • Echipamente moderne si de calitate
Caroll Med
80 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 80 Ron
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Echipa medicala profesionista, amabila si implicata
 • Atmosfera relaxanta
 • Preturi accesibile
 • Echipamente moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de o sedinta de kinetoterapie in Hunedoara?

Stim ca ai optiunile limitate cand vine vorba de efectuarea sedintelor de kinetoterapie in Hunedoara, tocmai de aceea ne-am propus sa iti prezentam unele dintre cele mai bune variante pe care le poti lua in considerare, pentru a beneficia de proceduri eficiente si corect aplicate. Iata care sunt institutiile medicale pe care ti le sugeram, dar si care sunt dotarile acestora:

1. Kineteam

Kineteam este un cabinet de kinetoterapie din Hunedoara, care isi dedica activitatea recuperarii medicale a pacientilor care se confrunta cu diverse probleme de sanatate la nivelul aparatului locomotor. Echipa de profesionisti care isi desfasoara activitatea in cadrul Kineteam are competenta de a stabili si elabora un program personalizat de recuperare, in urma consultatiei de specialitate. Se remarca in mod special activitatea lui Ciprian Antonio Bustiuc, fizioterapeut si lui Flavius Radu Balint, fizioterapeut. Pe langa kinetoterapie, pacientii mai au posibilitatea de a opta si pentru: electroterapie, vacuum, ultrasunet, laser, drenaj limfatic, Super Inductive System si masaj terapeutic. Toate echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt la standarde europene, contribuind la indeplinirea unui act medical complet si corect.

Tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei pentru 50 de minute.

Serviciile si procedurile puse in aplicare sunt eficiente si personalizate in functie de patologiile pacientului. Echipa de terapeuti este implicata, atenta la detalii, bine pregatita si profesionista, aplicand un act medical de calitate. Alaturi de echipamente moderne si de calitate, pacientii se declara adesea multumiti de Kineteam. In plus, atmosfera este prietenoasa, pozitiva si confortabila.

Vezi parerile pacientilor despre Kineteam
Vezi Pareri

2. Caroll Med

Caroll Med este o clinica medicala multidisciplinara din Hunedoara, care cuprinde si programe de kinetoterapie incluse in departamentul de recuperare medicala. Echipa de specialisti este formata din terapeuti cu experienta, care au competenta de a pune in aplicare un plan personalizat de tratament, care sa trateze eficient patologia de care pacientul sufera. Dispozitivele si echipamentele la care acestia au acces sunt moderne si performante, contribuind semnificativ la dezvoltarea unui act medical ireprosabil. Pe langa procedurile de kinetoterapie, specialistii ofera si servicii de fizioterapie, recuperare integrata a coloanei vertebrale, recuperare neurologica, ortopedica si reumatologica. Echipa de specialisti este formata din: Andrei Marilai (kinetoterapeut) si dr. Marika Jovanovic (medic in recuperare medicala si BFT).

Tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 80 lei.

Clinica este apreciata pentru serviciile si procedurile puse la dispozitie, multi dintre pacienti declarandu-se multumiti de interactiunea cu medicul specialist. In ceea ce priveste departamentul de recuperare medicala, pacientii au ocazia de a colabora cu o echipa profesionista, amabila, atenta la nevoile lor si bine pregatita. Atmosfera este relaxanta, preturile sunt accesibile, iar echipamentele utilizate sunt moderne.

Concluzii

Disconfortul resimtit la nivelul aparatului locomotor care poate degenera in dureri insuportabile este acum ameliorat prin intermediul procedurilor de kinetoterapie din Hunedoara, la una dintre clinicile de renume din oras. Ia in considerare variantele pe care ti le-am pus la dispozitie anterior in articol si discuta cu un profesionist despre problema de care suferi.