Meniu

Kinetoterapie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt cateva centre de recuperare cunoscute pentru serviciile de kinetoterapie in Pitesti. In acest articol vei descoperi care sunt aceste clinici si ce le face sa fie atat de atragatoare in ochii pitestenilor.

Kinetoterapia utilizeaza miscarea si exercitiile fizice terapeutice pentru a ajuta la tratarea si recuperarea persoanelor cu diverse afectiuni fizice,  care au trecut prin interventii chirurgicale sau au suferit traume. Kinetoterapeutii din Pitesti se concentreaza pe imbunatatirea mobilitatii si flexibilitatii, a puterii si a coordonarii musculare, prin miscari adaptate pentru fiecare pacient. 

Cat costa sedinta de kinetoterapie in Pitesti?

O sedinta de kinetoterapie poate varia in Pitesti, in functie de clinica. Tabelul de mai jos iti prezinta tarifele principalelor centre din municipiu, astfel incat sa-ti faci o idee despre costul total al unui tratament kinetoterapeutic, in functie de numarul de sedinte recomandate de medicul specialist.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
OrtoKineto
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Kinetoterapie, fizioterapie
 • Personal bine pregatit
 • Echipamente moderne
 • Diverse servicii de recuperare medicala
 • Kinetoterapie pentru pentru toate varstele (inclusiv sugari)
Kineto Clinic
50 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 50 Ron
 • Kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic, nutritie
 • Gama vasta de proceduri de recuperare
 • Intretinere corporala
 • Reeducare posturala
 • Tarife accesibile
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
eKinetic
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Kinetoterapie, fizioterapie, masaj, servicii conexe
 • Personal cu experienta
 • Tratamente personalizate
 • Echipamente variate si moderne
 • Kinetoterapie pentru copii
Eurokinetic
50 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 50 Ron
 • Kinetoterapeut cu o vasta experienta
 • Numeroase programe de kinetoterapie
 • Kinetoprofilaxia gravidei si a sugarului
 • Servicii de recuperare pentru sportivi
 • Kinetoterapia persoanelor supraponderale
Centrul Colina
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Centru medical modern cu numeroase servicii de recuperare
 • Servicii decontate prin CJAS Arges sau contra-cost
 • Personal medical amabil si bine pregatit
 • Terapeuti cu experienta
 • Diverse programe de kinetoterapie
 • Conditii bune de recuperare
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti face kinetoterapie in Pitesti

Sunt cinci clinici importante in Pitesti cu servicii de kinetoterapie. Afla informatii utile despre ele si programeaza-te la cea care raspunde cel mai bine nevoilor si preferintelor tale!

1. OrtoKineto Sport

In Centrul de recuperare OrtoKineto Sport din Pitesti activeaza o echipa de specialisti, care ofera servicii de kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic. Tratamentele sunt canalizate atat catre sportivi, cat si catre alte persoane care au nevoie de recuperare medicala, copii sau adulti. Printre serviciile puse la dispozitie se numara: terapia Vojta, reabilitarea pacientilor amputati, drenaj limfatic manual, kinesio taping si multe alte.

Pretul unei sedinte de kinetoterapie este de 60 de lei.

Numerosi pacienti au tinut sa-si exprime recunostinta pe internet referitor la serviciile de care au beneficiat in acest centru de recuperare din Pitesti. Ei sustin ca au intalnit profesionisti adevarati, care isi dau tot interesul pentru clientii lor si care ii trateaza cu respect si amabilitate. Echipamentele moderne si pregatirea solida a terapeutilor asigura un proces de recuperare rapid si eficient, mai spun pitestenii.

Vezi parerile pacientilor despre OrtoKineto Sport
Vezi Pareri

2. Kineto Clinic

Centrul Medical de Recuperare Kineto Clinic din Pitesti a fost deschis in anul 2018 si a venit cu o gama vasta de proceduri adresate tuturor categoriilor de varsta, inclusiv de kinetoterapie.  Serviciile centrului au fost concepute in vederea prevenirii, diagnosticarii si tratarii unor afectiuni, dar si in scop de intretinere corporala si reeducare posturala. De asemenea, sunt oferite programe personalizate pentru copii, gravide, sportivi, adulti sau persoane varstnice. Procedurile de recuperare sunt recomandate de medicul specialist care se afla in incinta centrului.

Tariful pentru o sedinta de kinetoterapie este de 50 de lei.

Unul dintre lucrurile pe care pitestenii le considera specifice acestui centru este ca serviciile sunt foarte bune si ca deschiderea catre pacient il ajuta pe acesta sa se simta respectat si inteles. De asemenea, mai este apreciat si faptul ca tarifele sunt accesibile, dar si ca in centru este curatenie, iar atmosfera este placuta.

3. eKinetic

Pentru un program de kinetoterapie, poti merge si la eKinetic. Acest centru le pune pitestenilor si tuturor argesenilor la dispozitie servicii de kinetoterapie, fizioterapie, masaj si servicii conexe. Personalul clinicii are experienta in domeniu, iar activitatea lor este sustinuta de aparatura de ultima generatie. Sedintele de kinetoterapie se adreseaza si copiilor (inclusiv micutilor cu autism), si adultilor si sunt efectuate de kinetoterapeutul Andrei Costea.

Sedinta de kinetoterapie costa 60 de lei, iar abonamentul de 10 sedinte are un tarif de 500 de lei. 

Clinica ofera servicii de buna calitate, motiv pentru care pacientii sai sunt foarte multumiti. Ei apreciaza procedurile de terapie variate, nedureroase si eficiente, ambientul placut, tratamentele personalizate in functie de nevoile fiecarui client. In plus, pitestenii mai spun si ca aparatura este performanta si diversificata, dar si ca este o curatenie desavarsita in sala de recuperare.

4. Eurokinetic

Clinica de kinetoterapie Eurokinetic din Pitesti este un loc in care o echipa de kinetoterapeuti le ofera oamenilor sansa la recuperare in caz de: accident vascular cerebral, afectiuni reumatismale inflamatorii, osteoartrita, afectiuni vasculare periferice, boala Parkinson, stari post-operatorii. Serviciile de kinetoterapie includ gimnastica medicala, kinetoterapia pentru sportivi, pentru gravide, in afectiunile: ortopedice, neurologice, cardiovasculare, respiratorii, 

kinetoterapia pentru sugari sau pentru persoanele supraponderale. Serviciile sunt asigurate de kinetoterapeutul Iulian Becheru, care lucreaza si in sectia de neurologie a Spitalului Judetean Arges, dar care a activat si la Spitalul de Recuperare Fizica Bradet sau la Dispensarul de Medicina Sportiva Pitesti si a fost si preparator fizic la FC Arges, pentru copii si juniori.

Sedinta de kinetoterapie costa 50 de lei.

Experienta vasta a specialistilor de la Eurokinetic este apreciata de cei care le-au trecut pragul. Oamenii s-au lasat cu incredere pe mainile terapeutilor si spun ca au luat cea mai buna decizie, pentru ca in acest fel s-au recuperat rapid dupa diverse accidentari, traumatisme sau dureri.

5. Centrul Colina Primaverii

Argesenii care au nevoie de kinetoterapie se pot adresa si Centrului Medical Colina Primaverii, care ofera servicii de recuperare medicala decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate, dar si contra cost. Medicii de aici sunt specializati in recuperare medicala, reumatologie, pneumologie si ortopedie. Kinetoterapeutii si asistentii de balneo-fizio-kinetoterapie (BFKT) vin in ajutorul pacientilor care au probleme precum: leziuni, interventii chirurgicale, tulburari musculo-scheletale sau neurologice. Pentru a-si atinge scopul vizat, specialistii folosesc numeroase proceduri terapeutice: exercitii fizice, educatie posturala, terapie manuala, activitati functionale etc.

Pretul unei sedinte de kinetoterapie este de  60 de lei.

Acest centru medical privat este foarte bine vazut de argeseni, datorita calitatii serviciilor si dotarilor de ultima generatie. Personalul medical bine pregatit si amabil, terapeutii cu experienta si conditiile bune de recuperare sunt motive pentru care oamenii recomanda acest centru tuturor celor care au nevoie de astfel de servicii. Unele persoane sunt insa nemultumite ca nu i-au putut prinde la telefon pe angajatii clinicii pentru o programare.

Concluziile noastre

Serviciile de kinetoterapie sunt de calitate in Pitesti. O confirma pacientii care au beneficiat de ele si care s-au declarat multumiti de pregatirea terapeutilor, de conditiile moderne din clinici si de echipamentele de ultima generatie.

In centrele de recuperare din Pitesti se efectueaza programe diverse de kinetoterapie destinate: persoanelor cu dizabilitati, sugarilor, gravidelor, copiilor, adultilor, varstnicilor. Din acest motiv, in cazul in care ai nevoie de mai multe sedinte de kinetoterapie, cu siguranta vei gasi una care sa se incadreze in nevoile si cerintele tale.