Meniu

Kinetoterapie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O sedinta de kinetoterapie in Ploiesti se poate dovedi deosebit de utila in procesul de recuperare medicala prin care treci. Bineinteles, exista mai multi factori pe care trebuie sa-i ai in vedere inainte de alege terapeutul care se va ocupa de cazul tau, precum pregatirea pe care acesta o are, tarifele practicate si facilitatile oferite de centrul in care isi desfasoara activitatea. 

Centrele din Ploiesti sunt dotate cu echipamentul necesar pentru a efectua o gama variata de servicii de kinetoterapie. De cele mai multe ori, programele sunt elaborate pe baza informatiilor obtinute in urma unei evaluari initiale. De aceea, persoanele care se afla in posesia mai multor acte care au legatura cu starea lor de sanatate sunt sfatuite sa le aduca la prima consultatie. 

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Ploiesti? 

Pentru o sedinta de kinetoterapie in Ploiesti, pretul poate suferi modificari in functie de mai multi factori, precum durata sau tipul programului pe care il urmeaza o persoana. Diferente de pret pot exista si intre serviciile destinate adultilor si cele concepute special pentru copii, bebelusi sau pentru femeile gravide. Poti descoperi mai multe informatii in acest sens consultand tabelul: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
FizioAktiv
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 40 Ron
 • Personal calificat
 • Aparatura performanta
 • Kinetoterapie la domiciliu
 • Conditii optime de siguranta
 • Preturi accesibile
KinetoLife
90 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 90 Ron
 • Personal calificat
 • Diverse abonamente
 • Locatie usor accesibila
 • Educatie continua
 • Curatenie
Zen Therapy
80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 80 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Atmosfera placuta
 • Locatie centrala
 • Vouchere cadou
Clinica Medliv
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 70 Ron
 • Tehnica medicala ultramoderna
 • Personal calificat
 • Contract CAS
 • Atmosfera placuta
FIZIOteam
50 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 50 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Experienta in domeniu
 • Diverse pachete
 • Program flexibil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de kinetoterapie in Ploiesti 

Printr-o programare la unul din centrele de kinetoterapie din Ploiesti de mai jos, beneficiezi de expertiza unor terapeuti cu experienta, pregatiti sa ofere solutii eficiente prin intermediul programelor de recuperare medicala. Alege centrul pe care il consideri cel mai potrivit pentru tine, in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie si problema medicala de care suferi: 

1. FizioAktiv  

Primul centru la care pot apela oamenii interesati de efectuarea kinetoterapiei in Ploiesti este FizioAktiv. Aparatura performanta din dotarea sa permite efectuarea a diverse servicii, pe langa cele de kinetoterapie, precum programele de tratament prin fizioterapie, drenajul limfatic, elongatiile vertebrale etc. In cadrul centrului isi desfasoara activitatea o echipa formata din terapeuti tineri, plini de entuziasm si adaptabilitate. Tot din compozitia echipei fac parte si persoane cu o vasta experienta in domeniul recuperarii medicale, formata atat in mediul universitar, cat si prin cursuri de specializare. Scopul echipei este de a-i ajuta pe pacienti sa-si atinga obiectivele, indiferent de starea lor de sanatate. In cazul in care nu pot sa ajunga la centru, oamenii pot beneficia de servicii de kinetoterapie la domiciliu. Cu privire la programari, acestea se pot face online sau printr-un apel telefonic. 

Tarifele sedintelor de kinetoterapie incep de la 40 de lei, pentru cele care dureaza 30 de minute sau de la 50 de lei, in cazul celor de 60 de minute. Pentru kinetoterapia efectuata la domiciliu, pretul pentru o sedinta variaza intre 100 si 150 de lei. 

Cei care au ales sa urmeze un program de recuperare medicala in cadrul centrului FizioAktiv au beneficiat de profesionalism si servicii de cea mai buna calitate. Personalul este foarte amabil si explica fiecare detaliu pe intelesul pacientului. Pe langa seriozitatea si implicarea echipei, oamenii mai apreciaza si sentimentul de siguranta pe care il ofera centrul. 

Vezi parerile pacientilor despre FizioAktiv  
Vezi Pareri

2. Kineto Life

Principalul obiectiv al cabinetului de kinetoterapie din orasul Ploiesti, Kineto Life, este de a reda pacientilor independenta functionala. Echipa este formata dintr-un tehnician maseur, Cezar Baciu si un kinetoterapeut, Larisa Iacob. Prin combinarea celor doua servicii de recuperare medicala, echipa poate sa ofere solutii eficiente, care sa imbunatateasca in mod semnificativ calitatea vietii unui pacient. Pe langa sedintele traditionale, se efectueaza si kinetoterapia pediatrica, adresata tuturor copiilor, de la nastere pana la adolescenta. Persoanele interesate de o programare la KinetoLife trebuie sa tina cont de faptul ca daca intervine ceva, sedintele trebuie anulate cu 24 de ore inainte, altfel se considera efectuate. Se poate opta atat pentru un serviciu simplu, cat si pentru abonamente alcatuite din mai multe sedinte, in functie de nevoile fiecaruia. 

Pentru sedinta de kinetoterapie de 45 de minute, pretul este de 90 de lei. In cazul in care in pachet este inclus si serviciul de masaj, tariful ajunge la 100 de lei. 

Aspectele apreciate de mai multe persoane care au vizitat centrul de kinetoterapie Kineto Life sunt amabilitatea, experienta si dorinta echipei de a se perfectiona constant, prin intermediul unor cursuri de specializare. Locatia este usor accesibila. Exista multi parinti care isi aduc copiii aici, cu scopul de a sprijini o dezvoltare cat mai corecta.  

3. Zen Therapy  

Cabinetul de recuperare medicala Zen Therapy pune la dispozitia pacientilor de toate varstele servicii de kinetoterapie si nu numai in Ploiesti. Locatia in care terapeutii isi desfasoara activitatea este una accesibila si primitoare. Pe baza unui diagnostic dat de un terapeut specialist, se poate alege un program de kinetoterapie de prevenire, de tip curativ sau de recuperare. Un alt serviciu pe care il ofera centrul este cel de recuperare pasiva a genunchiului prin Kinetic Spectra Knee, iar aparatul poate fi inchiriat si la domiciliu. In plus, cabinetul le ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a cumpara vouchere cadou pentru cei dragi, cu ocazia sarbatorilor. 

Pretul sedintelor de kinetoterapie incep de la 80 de lei. 

Mediul prietenos, alaturi de tratamentele care dau rezultate rapide si de calitate reprezinta motivele principale pentru care oamenii continua sa apeleze la serviciile centrului de recuperare Zen Therapy. Personalul se dedica in totalitate si este alaturi de pacienti pe tot parcursul tratamentului. Un alt aspect pe care il apreciaza clientii cabinetului este profesionalismul. 

4. Clinica Medliv

La clinica de recuperare medicala Medliv isi practica meseria o echipa formata din cei mai buni specialisti din domeniu, iar scopul principal este acela de a oferi servicii de balneologie, fizioterapie si kinetoterapie de calitate in Ploiesti. Din echipa fac parte kinetoterapeuti precum Beniamin Rebleanu, Stefania Cila, Alexandru Neagu etc. Tot aici isi desfasoara activitatea si medici primari in recuperare, medicina fizica si balneologie, precum Dr. Ion-Ciprian Ivanescu si Dr. Emil-Laurentiu Cotenescu. De asemenea, persoanele asigurate pot beneficia de servicii decontate, prin intermediul unui bilet de trimitere, datorita colaborarii CAS. Dupa consultatia initiala, specialistii elaboreaza un program de tratament individualizat. 

Pretul sedintelor de kinetoterapie incep de la 70 de lei. 

Personalul clinicii Medliv este amabil si profesionist. Fiecare pacient este tratat cu responsabilitate si rabdare, pentru ca experienta de care are parte sa fie una cat mai pozitiva. Din pacate, o problema de care s-au lovit de mai multe ori oamenii este personalul insuficient de la receptie, intrucat nu au reusit sa-si faca programare la numarul de telefon oferit de clinica. 

5. FIZIOteam

Lista se incheie cu FIZIOteam, un centru de recuperare medicala in cadrul caruia se efectueaza o gama variata de servicii, printre care se afla si kinetoterapia, in Ploiesti. Cei 15 ani de experienta in domeniu, alaturi de aparatura de ultima generatie pe care centrul o are in dotare, asigura efectuarea unor servicii de calitate superioara. Clinica pune la dispozitia persoanelor interesate diverse pachete in care sunt incluse mai multe servicii de recuperare medicala, precum pachetul Gold pentru adulti, alcatuit din masaj terapeutic, fizioterapie, electroterapie, kinetoterapie si impachetari calde. Un alt exemplu de pachet este cel Gold pentru copii, care consta in masaj, electroterapie si kinetoterapie. Costul pachetelor se achita integral la achizitionarea acestora. Sedintele se pot efectua in zile consecutive sau se poate face pauza dupa fiecare. 

Tariful pentru o sedinta de kinetoterapie este de 50 de lei, iar pretul pachetelor de kinetoterapie oferite de acest centru incep de la 950 de lei. 

Echipa centrului FIZIOteam iese in evidenta prin profesionalism, dedicare si atentie la detalii. Dorinta de a obtine rezultate se vede inca de la prima intalnire. Programarile se fac in functie de timpul liber pe care il au pacientii, astfel incat acestia sa poata ajunga la sedintele de recuperare medicala fara probleme. Un alt aspect care contribuie la accesibilitate este locatia centrala. 

Concluzii

In final, te poti programa la oricare din centrele de recuperare medicala prezentate in randurile de mai sus, pentru a beneficia de un program personalizat de kinetoterapie in orasul Ploiesti. Aspectele pe care este ideal sa le ai in vedere, cu scopul de a avea o experienta cat mai placuta, sunt aparatura centrului, pregatirea personalului medical si bugetul de care dispui.