Meniu

Kinetoterapie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici sau unui cabinet unde poti face sedinte de kinetoterapie in Satu Mare poti gasi cele mai bune optiuni in acest articol. Kinetoterapia se adreseaza persoanelor care au dificultati de mobilitate sau care au nevoie de recuperare medicala in contextul unei afectiuni sau unui traumatism. Prin terapie manuala, exercitii fizice si diverse alte tehnici, kinetoterapeutii ii ajuta pe pacienti sa isi recapete mobilitatea, sa isi imbunatateasca postura si sa se recupereze mai rapid dupa o accidentare. 

Imbunatatirea functiilor motorii, reducerea durerilor musculare, scaderea riscului de accidentare si cresterea fotei musculare si a rezistentei la efort sunt cateva dintre beneficiile programelor de kinetoterapie. In Satu Mare vei gasi mai multe clinici specializate in acest domeniu.

Pret sedinta de kinetoterapie in Satu Mare

Daca te afli in perioada postoperatorie sau posttraumatica si ai nevoie de sedinte de kinetoterapie urmatorul pas este sa gasesti un cabinet sau o clinica specializata, optiunile din Satu Mare fiind generoase la acest capitol. Iata care sunt preturile pentru o sedinta de kineto:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Kinetic Center
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Programe de recuperare eficiente
 • Personal calificat
 • Amabilitate si profesionalism
 • Mediu placut
Kineto Monthera
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Varietate de servicii de recuperare medicala
 • Profesionalism
 • Echipa amabila
 • Promptitudine
VeraMed Therapy
35 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 35 Ron
 • Servicii de calitate
 • Imbunatatiri dupa fiecare sedinta
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si implicare
 • Ambianta placuta
Dr. Coica
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Aparatura performanta
 • Tratamente eficiente si rezultate bune
Aqua Medica
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Varietate de proceduri de recuperare medicala
 • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de kinetoterapie in Satu Mare

La clinicile de kinetoterapie localizate in Satu Mare poti beneficia de servicii de prevenire si tratare a numeroase afectiuni, cum ar fi gonartroza, ruptura de menisc, scolioza, cifoza, luxatiile etc. Kinetoterapeutii dezvolta planuri terapeutice in functie de nevoile si obiectivele pacientului, tinand cont de starea de sanatate si conditia fizica a acestuia. 

Pentru a beneficia de un program personalizat de kinetoterapie in acest oras te poti adresa urmatoarelor clinici: 

1. Kinetic Center

Kinetic Center din Satu Mare a inceput sa ofere servicii de kinetoterapie incepand cu anul 2009, fiind in prezent un centru specializat in recuperare medicala. Procedurile de kinetoterapie, fizioterapie si masaj se adreseaza pacientilor care se confrunta cu diverse probleme medicale, dar si celor care vor sa beneficieze de un masaj relaxant pentru energizare si recapatarea energiei. Obiectivul clinicii este de a ii ajuta pe oameni sa se recupereze mai rapid dupa interventii chirurgicale sau in contextul unor afectiuni musculo-scheletice sau articulare. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie porneste de la 60 lei.

Kinetic Center este unul dintre cele mai apreciate cabinete de kineto din Satu Mare si zeci de pacienti si-au relatat experienta in mediul online, mentionand ca starea lor de sanatate s-a imbunatatit in urma programelor de recuperare. Personalul este caracterizat de amabilitate, profesionalism si atentie la nevoile pacientilor. Terapiile sunt eficiente si personalizate, iar mediul este unul placut. 

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic Center
Vezi Pareri

2. Kineto Monthera

Centrul Kineto Monthera este situat in Satu Mare si ofera servicii de diagnostic noninvaziv si de recuperare medicala, inclusiv de kinetoterapie. Sunt disponibile terapii alternative si proceduri de relaxare sau profilaxie. Echipa de terapeuti de la acest centru mizeaza pe o abordare complexa a fiecarui caz, adresandu-se pacientilor de orice varsta. Centrul este dotat cu aparatura avansata de evaluare a posturii si cu numeroase echipamente moderne.

Sedinta de kinetoterapie individuala costa 70 lei. 

Parerile despre Kineto Monthera sunt foarte bune, iar pacientii apreciaza varitatea de servicii de recuperare si mentinere a unei conditii fizice optime. In recenziile de pe diferite platforme online sunt amintite ca avantaje profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea intregului personal din centru. 

3. VeraMed Therapy

Cabinetul VeraMed Therapy din Satu Mare ofera servicii de kinetoterapie, fizioterapie si masaj medical. Acesta se adreseaza persoanelor care au fost diagnosticate cu afectiuni motorii, neurologice sau ortopedice, persoanelor care se afla in etapa postoperatorie sau sportivilor care au suferit o accidentare. In cadrul centrului este disponibila si o sauna care valorifica proprietatile terapeutice ale plantelor. Planurile de recuperare sunt concepute de specialisti dupa o evaluare amanuntita a starii de sanatate si a istoricului medical al pacientului. 

La VeraMed Therapy, o sedinta de kinetoterapie costa intre 35 si 65 lei.

Persoanele care au ales cabinetul VeraMed Therapy sustin ca dupa fiecare sedinta au observat imbunatatiri si ca serviciile sunt de inalta calitate. Personalul este bine pregatit si da dovada de profesionalism, amabilitate si implicare. De asemenea, ambianta din cabinet este placuta. 

4. Dr. Coica

Pentru tratamente de remodelare corporala si proceduri de recuperare in Satu Mare, poti sa alegi clinica Dr. Coica, unde sunt disponibile si programe de kinetoterapie. Sunt folosite tehnici medicale de ultima generatie si aparatura moderna, care asigura eficienta procedurilor si siguranta pacientului. Viziunea centrului este de a pune la dispozitia pacientilor tratamente neinvazive de remodelare corporala si tratamente eficiente de imbunatatire a tonusului si fortei musculare. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie porneste de la 60 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales clinica Dr. Coica se declara multumiti de rezultate, atat pe partea de remodelare corporala, cat si la capitolul recuperare medicala. Clinica este dotata cu aparatura performanta si serviciile sunt de calitate, iar personalul este caracterizat de profesionalism si amabilitate.

5. Aqua Medica

In Satu Mare, poti beneficia de proceduri de kinetoterapie inclusiv la Aqua Medica, o baza de tratament unde se ofera servicii variate din sfera recuperarii medicale. Echipa de specialisti asigura tratamente personalizate si are competente in balneologie, balneofiziokinetoterapie si masaj, astfel incat pacientii sa aiba parte de o abordare complexa. Din colectiv fac parte un medic specialist in recuperare medicala, asistenti, kinetoterapeuti si tehnicieni maseuri.

Sedinta de kinetoterapie costa 70 lei. 

Aqua Medica ofera servicii de calitate, iar cei care au trecut pragul centrului se arata multumiti de profesionalismul, amabilitatea si implicarea de care au dat dovada terapeutii. Varietatea de proceduri de recuperare medicala si aparatura moderna sunt alte aspecte pozitive. 

Concluzii

Daca locuiesti in Satu Mare si kinetoterapia este potrivita pentru problema ta de sanatate, poti sa identifici rapid o clinica aflata in apropierea ta unde sa beneficiezi de servicii de recuperare medicala. Este important sa te orientezi catre cele unde profeseaza kinetoterapeuti cu experienta, de serviciile carora s-au declarat multumiti numerosi pacienti.