Meniu

Kinetoterapie Sibiu 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca planuiesti sa urmezi un program de kinetoterapie in Sibiu, probabil ai observat deja ca exista mai multe centre de recuperare medicala in oras, in cadrul carora isi desfasoara activitatea kinetoterapeuti talentati si cu experienta in domeniu. Articolul de fata iti ofera informatii utile, pentru o lua o decizie cat mai potrivita! 

Chiar daca modul in care se desfasoara o sedinta de kinetoterapie difera de la o clinica la alta in Sibiu, totul incepe cu o consultatie de specialitate. Prin intermediul ei, echipa medicala afla tot ce trebuie sa stie despre cazul tau, pentru a recomanda niste exercitii fizice cat mai eficiente. Numarul de sedinte de care ai nevoie difera in functie de stadiul in care se afla afectiunea de care suferi. 

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Sibiu? 

Cand vine vorba de kinetoterapie in Sibiu, pretul variaza in functie de abonamentul ales, intrucat mai multe centre de recuperare medicala ofera reduceri celor care aleg sa urmeze un program complet. Un alt factor care poate influenta tariful este modul in care se desfasoara sedinta: individual sau in grup. Consulta tabelul urmator pentru mai multe detalii in acest sens: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Programare Online
Sport Med Lab
1 Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Diverse produse
 • Program personalizat
RMN Diagnostica
2
360 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 360 Ron
 • Echipament de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete
 • Programari nerespectate
Centrul Aria
3
200 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 200 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Program flexibil
 • Gama variata de servicii
 • Diverse abonamente
 • Curatenie
Policlinica Astra
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Terapeut calificat
 • Experienta in domeniu
 • Conditii optime de siguranta
 • Personal nepregatit la receptie
Centrul Ara Kineto
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 60 Ron
 • Aparatura moderna
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Preturi accesibile
 • Diverse abonamente
Medlife Polisano
140 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 140 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Program flexibil
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera sedinte de kinetoterapie in Sibiu 

Clinicile de mai jos reprezinta principalele optiuni pe care le ai in vederea efectuarii kinetoterapiei in Sibiu. Pe langa portofoliul variat de servicii, poti beneficia si de diverse pachete, in care sunt incluse si alte terapii, precum fizioterapia sau masajul terapeutic. Dupa ce ai ales clinica ideala, tot ce ramane de facut este sa te programezi pentru o consultatie: 

1. Sport Med Lab

Una din clinicile la care pot apela oamenii pentru servicii de calitate in materie de kinetoterapie in Sibiu este Sport Med Lab. Aici isi desfasoara activitatea Christos N. Poulis, care a acumulat pe parcursul carierei sale mai bine de 20 de ani de experienta in domeniu si care pune in practica un concept american unic in Romania, cel de recuperare medicala si recuperare sportiva. In anul 2001 a obtinut licenta in recuperare la facultatea din Liverpool, iar mai apoi, in 2003, a facut un master in kinetoterapie medicala la New York. Cunostintele obtinute ii permit sa ofere informatii utile tuturor celor care aleg serviciile sale. Kinetoterapia este doar unul din numeroasele tratamente pe care le poate implementa, astfel incat sa imbunatateasca starea de sanatate a unei persoane. Programul pe care il ofera este unul personalizat, in functie de caracteristicile pacientului, indiferent ca este vorba de un atlet sau de o persoana obisnuita. De asemenea, clinica pune la dispozitia celor interesati o gama variata de produse pentru recuperare medicala pe care acestia le pot achizitiona, precum banda kinesiologica. 

Tarifele serviciilor de kinetoterapie incep de la 150 de lei. 

Echipa din cadrul clinicii Sport Med Lab este apreciata in mod deosebit pentru profesionalism, implicare si dedicare. Fizioterapeutii sunt alaturi de pacienti din momentul in care pasesc in clinica si pana la finalizarea tratamentului, pentru a se asigura ca rezultatele obtinute sunt la nivelul asteptarilor. Nici echipamentele moderne din dotarea clinicii nu sunt trecute cu privirea.

Vezi parerile pacientilor despre Sport Med Lab
Vezi Pareri

2. RMN Diagnostica 

Primul loc in care se pot duce persoanele interesate de o sedinta de kinetoterapie in orasul Sibiu este Centrul RMN Diagnostica, unde isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici primari, specialisti si terapeuti. Mai mult decat atat, centrul este dotat cu echipament de ultima generatie, care permite efectuarea a diverse servicii de recuperare medicala. De partea de kinetoterapie se ocupa Elena Constantin si Alexandra Bozdog. Pe langa sedinta de kinetoterapie, care poate sa fie individuala sau in grup, oamenii pot opta si pentru aplicarea de Kinesio Tape, pachetul de zece sedinte de kinetoterapie, cel in care sunt incluse si proceduri de tip electrostimulare si crioterapie etc. Principalul scop al centrului este acela de a imbunatati in mod semnificativ calitatea vietii unei persoane, oferind totodata indrumare acolo unde este nevoie. 

Pentru o sedinta de kinetoterapie in grup, pretul este de 100 de lei, iar pentru cea individuala, de 360 de lei. Preturile pachetelor alcatuite din 10 sedinte incep de la 660 de lei. 

Pacientii care au optat pentru serviciile de la RMN Diagnostica au apreciat faptul ca personalul se implica si ajuta in rezolvarea oricarei situatii, indiferent de dificultate. Caracteristici precum amabilitatea, profesionalismul si disponibilitatea sunt cateva aspectele aduse in discutie, atunci cand vine vorba de modul in care terapeutii isi desfasoara activitatea. In schimb, au existat probleme legate de programari: fie n-au fost respectate, fie au existat neintelegeri legate de data. 

3. Centrul Aria  

Centrul Aria ofera toate serviciile necesare pentru o recuperare completa, de la proceduri de fizioterapie, la sedinte de kinetoterapie, toate in Sibiu! O alta terapie similara de care pot beneficia persoanele care aleg Centrul Aria este hidrokinetoterapia. De asemenea, exista programe de kinetoterapie special elaborate pentru copii, care sprijina o dezvoltare corecta. Persoanele interesate de achizitionarea unui abonament au mai multe optiuni din care sa aleaga, in functie de preferinte si nevoi. Spre exemplu, oamenii pot opta pentru un abonament din 10 sedinte de kinetoterapie individuala, sau pentru un pachet cu 20 de sedinte de kinetoterapie in grup. De efectuarea serviciilor se ocupa un personal calificat, format din medici primari si specialisti in recuperare, medicina fizica si balneologie, alaturi de fizioterapeuti ca Madalina Dumitru, coordonatorul sectiei de recuperare medicala. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie de grup este de 100 de lei, iar cea individuala costa 200 de lei. Tarifele pachetelor incep de la 900 de lei. 

Exista mai multe motive pentru care oamenii continua sa apeleze la serviciile Centrului Aria: aparatura moderna, programul flexibil, personalul amabil etc. Mai multi pacienti marturisesc ca au ramas placut surprinsi de buna organizare a centrului.

4. Policlinica Astra  

Pentru o gama variata de specializari, printre care se numara si kinetoterapia in Sibiu, oamenii isi pot face o programare in cadrul Policlinicii Astra. Activitatea policlinicii a inceput in anul 1999, iar de atunci si pana in prezent, personalul medical a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru. Lista de specializari s-a extins odata cu trecerea timpului, astfel ca in prezent, in cadrul policlinicii isi desfasoara activitatea o echipa formata din peste 40 de medici. De serviciile de kinetoterapie se ocupa Patkas Iulia, iar principalele obiective ale unui astfel de tratament sunt cresterea mobilitatii articulare, corectarea posturii si imbunatatirea coordonarii. Programele de recuperare medicala sunt adresate adultilor, copiilor, sportivilor etc. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie este de 70 de lei. 

Pacientii recomanda policlinica Astra pentru serviciile de calitate, mai ales pe partea de recuperare medicala. Personalul medical este politicos si ofera informatii utile, pentru ca perioada de vindecare sa treaca rapid si fara probleme. Au existat si niste episoade mai putin placute legate de personalul de la receptie, care nu se ridica la nivelul asteptarilor. 

5. Centrul Ara Kineto 

Chiar daca Centrul Ara Kineto a fost infiintat in anul 2019, experienta personalului in domeniul kinetotetapiei in Sibiu este una ampla, de peste un deceniu. Programele de recuperare medicala sunt adresate tuturor categoriilor de varsta si in mod deosebit micilor pacienti cu deficiente neuro si locomotorii. Inainte de a achizitiona un abonament alcatuit din mai multe sedinte, persoanele interesate trebuie sa treaca printr-o evaluare de kinetoterapie, pentru ca terapeutii sa poata determina care sunt cele mai potrivite exercitii fizice pentru ele. In acest fel, programul de tratament de care acestea urmeaza sa beneficieze o sa fie unul eficient. La centru se efectueaza si kinetoterapie pentru gravide, iar durata unei sedinte este de 50 de minute. 

Costul unei sedinte de kinetoterapie pentru copii este de 60 de lei, iar pentru adulti, inclusiv in cazul femeilor gravide, de 74 de lei. Tarifele abonamentelor incep de la 500 de lei. 

Experienta de care au avut parte cele mai multe persoane care au optat pentru o vizita la Centrul Ara Kineto a fost una pozitiva, datorita personalului. Echipa centrului este apreciata pentru implicare, devotament si profesionalism. Rezultatele se vad inca de la prima sedinta, motiv pentru care oamenii continua sa revina la Ara Kineto. 

6. Medlife Polisano 

Clinica Medlife Polisano pune la dispozitia tuturor pacientilor o gama variata de servicii medicale, de la simple consultatii, la programe de recuperare de tip kinetoterapie si multe altele in Sibiu. Fiind dotata la standarde europene, nu este de mirare ca serviciile oferite de Polisano sunt de o calitate inalta. De partea de recuperare medicala se ocupa fiziokinetoterapeutul Tiberiu Ioan Bartos, iar serviciile pe care le ofera sunt electroterapia, kinetoterapia individuala, in grup si laserterapia. Programul este unul flexibil, asa ca pacientii isi pot face o programare in orice moment al zilei, in functie de timpul liber pe care il au la dispozitie. 

Pentru o sedinta de kinetoterapie in grup, pretul este de 115 de lei, iar pentru cea individuala, de 140 de lei. 

Aspectele pozitive legate de activitatea clinicii Medlife Polisano, pe care le-au apreciat mai multe persoane, sunt dotarile exceptionale, curatenia si profesionalismul echipei medicale. Din pacate, o problema care se regaseste si la aceasta clinica este faptul ca programarile pacientilor nu sunt respectate, iar personalul de la receptie nu ofera informatii utile in acest sens. 

Concluzii 

In cele din urma, ai posibilitatea sa urmezi un program de recuperare medicala, care consta in sedinte de fizioterapie sau kinetoterapie, chiar in Sibiu! De cele mai multe ori, scopul tratamentului este acela de a sprijini vindecarea unei persoane in urma fie a unei operatii, fie a unei accidentari. Un program personalizat te poate ajuta sa-ti imbunatatesti in timp util starea de sanatate, astfel incat sa te intorci la activitatile obisnuite!