Meniu

Kinetoterapie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Arsenalul de execitii si miscari pe care pacientii le desfasoara cu scopul imbunatatirii starii de sanatate in prezenta unui personal medical poarta denumirea de kinetoterapie. In Targoviste, exista o multime de medici care sunt dispusi sa te ajute cu programe personalizate de exercitii si activitati, astfel incat te vindeci cat mai rapid si eficient. Din spectrul de afectiuni care pot fi tratate in mod adecvat cu ajutorul kinetoterapiei fac parte si: leziuni musculoscheletale, artrita, accidente vasculare cerebrale, probleme de mobilitate la nivelul articulatiilor etc.

Tratamentele si programele de recuperare medicala puse la dispozitie in Targoviste au ca scop ameliorarea starii de sanatate. Pe langa imbunatatirea mobilitatii si flexibilitatii, kinetoterapia mai este folosita si la cresterea fortei si a rezistentei musculare, reducerea durerii si a inflamatiei, imbunatatirea circulatiei sanguine si a sistemului limfatic. Citeste mai departe si afla care sunt institutiile medicale pe care iti sugeram sa le vizitezi in orasul tau, pentru a beneficia de proceduri eficiente. 

Care este pretul unei sedinte de kinetoterapie in Targoviste?

Daca te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de kinetoterapie din Targoviste, ar fi convenabil sa stii dinainte care sunt costurile pe care urmeaza sa le platesti. De regula, acestea pot suferi modificari in momentul in care optezi pentru un abonament, multe dintre institutiile medicale aplicand reduceri. Ramai in continuare si confrunta-te cu tabelul de mai jos pentru a afla care sunt preturile aplicate pentru o sedinta de kinetoterapie la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Kineticart
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Colectiv amabil, implicat si bine pregatit
 • Dotari superioare si de calitate
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Atitudine prietenoasa si pozitiva
 • Curatenie
Clinica Lorentina
45 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 45 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista de kinetoterapeuti
 • Amenajare corespunzatoare
 • Atmosfera placuta si confortabila
 • Programe personalizate de exercitii kinetoterapeutice
Avenue Dee Salon
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Profesionalism, implicare si buna pricepere
 • Tratamente si proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Dotari si echipamente moderne
 • Ambient placut si primitor
Oana Kinetoterapie
65 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 65 Ron
 • Servicii de calitate
 • Programe personalizate de kinetoterapie
 • Kinetoterapeut amabil, respectuos, rabdator si profesionist
 • Act medical confortabil, sigur si eficient
Medlife Polimed
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Medici primari si specialisti in recuperare medicala
 • Program personalizat de exercitii kinetoterapeutice
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care au ca specialitate kinetoterapia in Targoviste

Medicii specialisti recomanda efectuarea unor sedinte de kinetoterapie in Targoviste daca te confrunti cu anumite probleme musculoscheletale, articulare sau daca te afli intr-un proces de recuperare medicala dupa un anumit traumatism sau dupa o interventie chirurgicala. Pentru a-ti usura munca de a gasi clinica potrivita, iti sugeram sa iei in considerare institutiile medicale amintite in cele ce urmeaza, pentru a beneficia de un tratament eficient:

1. Kineticart

Esti in cautarea unui centru medical de incredere din Targoviste care sa fie recunoscut pentru eficienta procedurilor kinetoterapeutice care sunt puse in aplicare cu ajutorul unei echipe de profesionisti? Atunci Kineticart poate fi solutia potrivita pentru ceea ce cautai. Terapeutii care sunt responsabili de efectuarea sedintelor de kinetoterapie sunt capabili si competenti, avand o experienta vasta dobandita in urma anilor intensi de practica, dar si in urma cursurilor de specialitate. Datorita lor, sunt puse in aplicare metode eficiente ca: metoda Kabat,  Bobath, Vojta, Margareth Rood, Kenny, Peto, McKenzie, Klapp, Williams, Jacobson, Schultz si Brunngstrom. Alaturi de acestea, se aplica si tehnici ca cele kinetice, akinetice si de stretching, pentru obtinerea unor rezultate ireprosabile intr-un numar redus de sedinte. Cabinetul de kinetoterapie este amenajat si dotat in mod corespunzator, pentru desfasurarea unui act medical corect.

Tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei.

Rating-ul ridicat al centrului medical ii reflecta activitatea ireprosabila, pacientii declarandu-se multumiti de serviciile puse in aplicare. Procedurile kinetoterapeutice si tratamentele folosite sunt eficiente, personalul de terapeuti da dovada de o buna pregatire in domeniu, iar dotarile cabinetului sunt superioare, contribuind la desfasurarea unui act medical corect. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar atitudinea terapeutilor este prietenoasa si pozitiva.

Vezi parerile pacientilor despre Kineticart
Vezi Pareri

2. Clinica Lorentina

Clinica Lorentina are peste 17 ani de activitate si isi dedica activitatea domeniului de recuperare medicala si procedurilor kinetoterapeutice efectuate in Targoviste la standarde inalte. Kinetoterapeutii care isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii, Ionut Dascalu, Ecaterina Olteanu, Robert Ilie, Elena Filip, Mihaela Piriianu, Manda Silvestru, Mihaela Alexandrescu, Gabriel Vintila, au competenta de a elabora programa personalizate de proceduri si recomandate de medicul specialist. De asemenea, pot pune in aplicare tehnici si metode eficiente, prin intermediul carora pacientul isi trateaza boli ca: accidente vasculare, traumatisme cu consecinte de afectare de tip neurologic, afectiuni congenitate ori dobandite postcongenital, boli ale aparatului cardiovascular sau tratarea deficientelor de postura. Salile de kinetoterapie sunt amenajate adecvat, iar echipamentele utilizate sunt de ultima generatie.

Tariful aplicat pentru o sedinta de 30 minute de kinetoterapie este de 45 lei, iar abonamentul de 10 proceduri a cate 60 de minute fiecare este de 450 lei.

Clinica Lorentina are un rating ridicat, datorita feedback-ului pozitiv primit de la pacienti. Echipa de kinetoterapeuti da dovada de implicare si o buna pregatire in tehnicile, metodele si procedurile aplicate pentru recuperarea medicala, oferind tuturor persoanelor posibilitatea de a beneficia de un program personalizat de exercitii kinetoterapeutice. De asemenea, amenajarea salii este corespunzatoare, iar atmosfera este placuta si confortabila.

3. Avenue Dee Salon

Avenue Dee Salon este specializat in tratamentele de remodelare corporala in Targoviste, punand in aplicare si proceduri de kinetoterapie, pentru persoanele care se confrunta cu diverse probleme de sanatate. Personalul este specializat si calificat, avand competenta de a realiza o evaluare corporala amanuntita, in urma careia sa stabileasca un diagnostic si abia apoi programul necesar de tratament. Din cadrul departamentului de reabilitare face parte kinetoterapeutul Deep Parmar, care pune in aplicare o serie de proceduri si tehnici pentru obtinerea rezultatelor dorite. Printre acestea se numara si: terapie manuala, exercitii pasive, mobilizari periferice, neurologice si manipularea coloanei vertebrale. In plus, echipamentele care se afla in dotarile cabinetului sunt calitative, contribuind la desfasurarea unor proceduri de calitate.

Costul stabilit pentru o sedinta de kinetoterapie individuala este de 60 lei.

Rating-ul salonului din Targoviste este de cinci stele, datorita recenziilor pozitive care au fost postate in mediul online de catre pacienti. Echipa de specialisti da dovada de profesionalism, implicare, pasiune pentru domeniul medical si competenta de a stabili care sunt tratamentele si procedurile adecvate, in functie de problemele de sanatate. Dotarile si echipamentele cabinetului de terapie sunt moderne si performante, iar ambientul este placut si primitor.

4. Oana Kinetoterapie

O alta optiune spre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unui cabinet de kinetoterapie in Targoviste este chiar cel al Oanei Vlada, care acorda servicii si proceduri la standarde superioare. Acesta este specializat in recuperarea medicala, punand la dispozitia pacientilor sedinte de kinetoterapie pentru bebelusi, copii si adulti. Kinetoterapeutul are o experienta vasta in ceea ce priveste elaborarea si aplicarea procedurilor terapeutice, desfasurand cu atentie: recuperare post fractura tibie, neuromotorie, recuperare la umar, post hernie de disc lombara. De asemenea, are competenta necesara de a trata un spectru larg de boli ca: scolioza, cifoza dorsala, lordoza. In plus, cabinetul este dotat cu toate echipamentele necesare pentru desfasurarea unui act medical de succes.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 65 lei.

Rating-ul cabinetului este de cinci stele, pacientii acordand feedback-uri pozitive in unanimitate. Kinetoterapeutul Oana Vlada este specializat in recuperare medicala, stabilind solutii personalizate pentru fiecare pacient in parte si acordand atentie fiecarui caz in parte, pentru obtinerea unor rezultate ireprosabile. Aceasta este amabila, respectuoasa, rabdatoare si profesionista, asigurand un act medical confortabil, sigur si eficient.

5. Medlife Polimed

Medlife Polimed este o institutie medicala din Targoviste care cuprinde o gama larga de specialitati, printre care se numara si kinetoterapia pusa in aplicare de un personal de incredere si experimentat. Acesta si-a dobandit experienta in cadrul cursurilor de specialitate si anilor de studii, avand competenta de a organiza si elabora un program personalizat de recuperare prin sedinte kinetoterapeutice. Echipa medicala este compusa din medici specialisti si primari in recuperare medicala, iar dotarile cabinetelor sunt de ultima ora, contribuind semnificativ la desfasurarea unor proceduri eficiente si de calitate. Din cadrul colectivului medical merita mentionati: dr. Rodita Dochita, dr. Svetlana Popescu, dr. Eugenia Rosulescu, dr. Danut Caimac, (medici primari), dr. Saveria Lorena Nicolosu, dr. Mihaela Mormoe, dr. Veronica Banu, dr. Mihaela Anghelescu (medici specialisti) etc.

Pretul aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei.

Clinica este populara in randul pacientilor si apreciata pentru prestatia ireprosabila a cadrelor medicale. Echipa de medici primari si specialisti este atenta la necesitatile pacientilor, avand pregatirea necesarea de a elabora un program personalizat de exercitii kinetoterapeutice in baza diagnosticului aflat. Aparaturile si echipamentele care se afla in cadrul cabinetului sunt de un real ajutor pentru indeplinirea unui act medical de calitate, iar cadrele medicale dau dovada de profesionalism si amabilitate.

Concluzii

Ai cautat o clinica de kinetoterapie in Targoviste, dar nu ai gasit ceva care sa te multumeasca?  Atunci iti recomandam sa iei in considerare institutiile si unitatile medicale amintite anterior in articol, unde vei avea ocazia de a colabora cu medici si terapeuti de incredere, care te vor sprijini in tot procesul de recuperare. In plus, echipamentele si dotarile din cabinete sunt moderne, iar tehnicile aplicate sunt personalizate in functie de necesitatile pacientului.