Meniu

Kinetoterapie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unui centru de recuperare medicala pentru ameliorarea unor boli ale aparatului lombar, clinicile de kinetoterapie din Targu Jiu iti pot fi de un real ajutor. Kinetoterapia este o modalitate prin care afectiunile sau problemele de mobilitate sunt ameliorate sau chiar vindecate, in prezenta personalului specializat si competent in elaborarea unui plan eficient de exercitii fizice. Partea si mai buna este ca acest set de exercitii este adaptat in functie de afectiunea pacientului, de nivelul de efort pe care il poate suporta, de greutate si varsta. 

Clinicile si cabinetele de kinetoterapie din Targu Jiu iti pun la dispozitie o serie generoasa de servicii si proceduri, astfel incat sa iti tratezi in mod corespunzator problemele pe care le experimentezi la nivelul aparatului lombar. Parcurge textul de mai jos si afla care sunt variantele pe care ti le recomandam.

Care este pretul unei sedinte de kinetoterapie in Targu Jiu?

Tarifele aplicate pentru o sedinta de kinetoterapie in Targu Jiu sunt, de regula, asemanatoare de la o clinica la alta, insa tot apar diferente care reflecta experienta vasta a cadrelor medicale sau calitatea echipamentelor folosite. Din fericire, exista si institutii medicale care au relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca un anumit numar de sedinte ar putea sa fie decontat pentru pacientii asigurati. Iata, totusi, care sunt preturile practicate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Kinetic Therapy
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Planuri personalizate de exercitii
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Curatenie
C. de Recuperare
80 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici primari si specialisti in recuperare medicala
 • Proceduri eficiente
 • Planuri personalizate
 • Dotari de ultima generatie
KinetoMaria
80 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 80 Ron
 • Echipa amabila
 • Terapeuti cu o buna pregatire
 • Medic primar in recuperare medicala
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Act medical ireprosabil
Dina Sports
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Medic primar in ortopedie si traumatologie
 • Echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate ireprosabile
Medserv Min
50 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 50 Ron
 • Implicare profesionalism si buna pregatire
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Proceduri corecte si eficiente
 • Planuri personalizate de kinetoterapie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in kinetoterapie in Targu Jiu

Exista o multime de cabinete care au ca specialitate principala kinetoterapia in Targu Jiu si stim ca poate fi dificil sa optezi pentru o singura varianta. Din acest motiv, prin topul celor cinci institutii medicale prezentate mai jos iti vom usura alegerea, punandu-ti la dispozitie si descrierile aferente. Citeste mai departe si descopera ce are fiecare clinica de oferit, astfel incat informarea ta sa fie completa:

1. Kinetic Therapy

Kinetic Therapy este o clinica de recuperare medicala din Targu Jiu, unde pacientii au sansa de a opta pentru proceduri de kinetoterapie pe care sa le desfasoare in prezenta unui personal specializat si profesionist. Echipa de terapeuti Kinetic Therapy este experimentata in domeniul de recuperare medicala, ca rezultat al anilor de studii, de practica si al cursurilor de specialitate in care au dobandit abordari si tehnici moderne. Echipamentele si aparaturile care sunt folosite in timpul sedintelor, pentru tratarea eficienta a pacientilor sunt de ultima generatie si contribuie la desfasurarea unui act medical ireprosabil. Pe langa kinetoterapie, centrul de recuperare mai ofera si urmatoarele servicii: masaj terapeutic, masaj de relaxare, electroterapie, curenti, terapie cu laser, cu ultrasunete, magnetoterapie, decompresie lombara si cervicala.

Tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei.

Datorita faptului ca pacientii s-au declarat multumiti in unanimitate de serviciile si procedurile de care au beneficiat, Kinetic Therapy a dobandit un rating de cinci stele. Personalul de terapeuti isi desfasoara activitatea cu profesionalism si seriozitate, acordand atentie fiecarui pacient parte. Solutiile si planurile de exercitii sunt personalizate in functie de problemele pacientilor, iar rezultatele obtinute sunt ireprosabile. Pe langa echipamentele moderne care sunt folosite pentru efectuarea unor proceduri eficiente, atmosfera este placuta si relaxanta.

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic Therapy
Vezi Pareri

2. Centrul de Recuperare Medicala

Centrul de Recuperare Medicala din Targu Jiu acorda tuturor pacientilor, cu diverse probleme de sanatate, sansa de a se trata si vindeca in mod adecvat, prin diverse proceduri terapeutice, cum ar fi kinetoterapia, practicate intr-un cadru specializat. Echipa de medici este formata din: dr. Ioana Baleanu, medic primar in recuperare medicala, dr. Cristina Vacaru, medic primar in recuperare medicala si dr. Catalin Istrate, medic specialist in recuperare medicala. Acestia dau dovada de o buna pregatire in domeniu, efectuand consultatii de specialitate in urma carora stabilesc un diagnostic precis. Tot acestia au competenta de a elabora un program personalizat de exercitii si proceduri, care sa duca la o vindecare sigura. Pe langa kinetoterapia de adulti si copii, pacientii mai pot opta pentru: terapie Tecar, electroterapie, laserterapie, magnetoterapie, bai galvanice, infiltratii PRP, ecografie musculoscheletala, infiltratii cu acid hialuronic, magnetoterapie, masaj terapeutic, aplicarea pachetelor de namol etc.

Pretul stabilit pentru o sedinta de kinetoterapie este de 80 lei.

Centrul de Recuperare Medicala din Targu Jiu este apreciat pentru abordarile moderne, dar si pentru procedurile calitative puse in aplicare, dobandind un rating ridicat. Medicii primari si specialisti din cadrul acestui centru au o experienta vasta in domeniu, dau dovada de amabilitate si profesionalism, acordand planuri adaptate de tratament in functie de necesitatile fiecarei persoane. Dotarile institutiei medicale sunt de ultima generatie, iar atmosfera este primitoare.

3. KinetoMaria

Artroza, osteoartrita, tendinita, epicondilita, leziunile ligamentelor si tendoanelor sunt doar cateva dintre afectiunile pe care le poti trata in cadrul sedintelor de kinetoterapie de la KinetoMaria, o clinica de recuperare medicala din Targu Jiu. Inca de la inceput vei face cunostinta cu o echipa de terapeuti profesionisti si cu o experienta vasta, care sunt capabili sa elaboreze un plan eficient de tratament, adaptat in functie de necesitatile tale. Printre procedurile terapeutice de care vei avea parte, pe langa kinetoterapie, sunt amintite si: terapie cu ultrasunete, terapie cu unde scurte (diatermie), gimnastica de adulti si copii, drenaj limfatic, magnetoterapie, electroterapie, impachetare cu parafina. Dr. Doina Oproiu, medic primar in recuperare medicala, are o deosebita formare profesionala, avand competenta de a ajuta pacienti cu boli si afectiuni severe.

Pretul aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie in Targu Jiu este de 80 lei.

KinetoMaria a primit o multime de laude din partea pacientilor, acest lucru fiind vizibil si in rating-ul ridicat pe care clinica l-a obtinut in mediul online. Echipele de terapeuti, aflate sub coordonarea dr. Doina Oproiu, desfasoara un act medical ireprosabil, dand dovada de o buna pregatire in domeniu. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt, de asemenea, moderne si performante.

4. Dina Sports & Recovery

Dina Sports & Recovery este o clinica de recuperare medicala din Targu Jiu care ofera sprijinul si suportul necesar pentru toate persoanele care au nevoie de kinetoterapie pentru a se vindeca de anumite probleme de sanatate. Echipa de terapeuti este generoasa, fiind formata din: Andu Gabriel Ceambur, licentiat in fiziokinetoterapie, Elena Mihaela Badica, licentiata in fiziokinetoterapie, Nicolae Adrian Dina, licentiat in kinetoterapie si motricitate speciala, educatie fizica si sport. Aceasta se afla sub coordonarea dr. Gabriel Buciu, lector universitar, doctor in stiinte medicale, medic primar in ortopedie si traumatologie, cu compentente in: chirurgie artrostopica si ecografia aparatului locomotor. In cadrul acestei clinici mai sunt promovate si alte servicii ca: hidrokinetoterapie, sauna, masaj, terapie Tecar, Deep Oscilation, magnetoterapie, electroterapie si oxigenoterapie. 

Costul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei.

Impactul clinicii asupra pacientilor a fost unul pozitiv, acest lucru fiind observat si din rating-ul ridicat acordat. Terapeutii se afla sub coordonarea medicului primar in ortopedie si traumatologie, dr. Gabriel Buciu, oferind servicii calitative si o abordare moderna a procedurii de recuperare medicala. Echipamentele folosite sunt de ultima generatie, atmosfera este una primitoare, iar rezultatele obtinute sunt ireprosabile.

5. Medserv Min

Medserv Min este un centru medical din Targu Jiu, care cuprinde o paleta bogata de servicii si discipline medicale, printre care se numara si departamentul de recuperare medicala, unde se efectueaza proceduri de kinetoterapie in prezenta unui personal profesionist. Datorita faptulului ca Medsev Min se afla in colaborare cu o agentie de asigurari de sanatate, pacientii au sansa de a beneficia in mod gratuit de serviciile de kinetoterapie. Acestia beneficiaza de o evaluare gratuita si de elaborarea planului de proceduri de recuperare realizate de catre kinetoterapeutul centrului. Pe langa aceste proceduri terapeutice, se mai poate opta si pentru fizioterapie, masaj si reflexoterapie.

Pretul aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie, in cazul pacientilor neasigurati sau care nu pot obtine bilet de trimitere de la medicul de familie, este de 50 lei.

Implicarea, profesionalismul, dedicarea si buna pregatire in kinetoterapie a personalului de la departamentul de recuperare medicala sunt doar cateva dintre motivele care i-au determinat pe pacienti sa revina. Aparaturile si echipamentele din dotare sunt moderne si performante, contribuind semnificativ la desfasurarea unor proceduri corecte si eficiente. De asemenea, cadrele medicale au competenta de a elabora planuri de recuperare, judecand dupa afectiunile pacientului. 

Concluzii

Clinicile si centrele de recuperare in care se desfasoara proceduri kinetoterapeutice in Targu Jiu sunt optiuni de incredere, pe care le poti lua in considerare pentru a invinge cu succes problemele de sanatate si pentru a-ti recapata mobilitatea corpului. Beneficiaza de o evaluare profesionala, in urma careia obtii un plan de recuperare, elaborat chiar de terapeuti si medici cu experienta.