Meniu

Kinetoterapie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca suferi de o afectiune cronica, fie de pe urma unui accident si ai nevoie de recuperarea functiilor motorii, serviciile de kinetoterapie din Targu Mures pot fi solutia pentru rezolvarea problemei medicale cu care te confrunti. Sedintele de tratament prin exercitii fizice se desfasoara individual sau in grup in cadrul unor clinici de reabilitare neuro-motorie din oras, in care activeaza medici profesionisti si kinetoterapeuti bine pregatiti.

Daca nu stii incotro sa mergi pentru o recuperare eficienta si rapida, acest articol de prezentare a centrelor de medicina fizica din Targu Mures iti va oferi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Cat costa kinetoterapia in Targu Mures?

In functie de problema de sanatate, de diagnosticul medical si de modul in care organismal tau are capacitatea de a se recupera prin exercitiu fizic, durata terapiei si numarul de sedinte de kinetoterapie in Targu Mures pot varia. Tabelul de mai jos cuprinde numele clinicilor la care ar trebui sa mergi pentru tratament si pretul practicat de fiecare pentru o sedinta de kinetoterapie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
RegenMed
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 100 Ron
 • Centru excelent pentru recuperare medicala
 • Amplasare in mijlocul naturii
 • Servicii premium
 • Medici profesionisti
 • Terapeuti bine pregatiti si experimentati
 • Motivarea continua a pacientilor
 • Rezultatele bune ale procedurilor
Sevalia Medica
90 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 90 Ron
 • Centru modern
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Expertiza medicala profesionista
 • Tratamente eficiente de la primele sedinte
Kinetica
80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 80 Ron
 • Centru modern
 • Servicii premium
 • Personal profesionist si experimentat
 • Empatie si motivatie
 • Tratamente temeinic realizate
 • Rezultate deosebite
210 Kineto
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 70 Ron
 • Profesionalism
 • Grija fata de pacienti
 • Programe de recuperare motivante si diverse
 • Terapeuti implicati
 • Proceduri eficiente
 • Recuperare rapida
Szasz Rehab Center
100 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Aparatura ultra moderna
 • Personal profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Atmosfera calda si placuta
 • Rezultate exceptionale in recuperarea medicala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor medicale cu servicii de kinetoterapie din Targu Mures

Pentru a gasi clinica potrivita nevoilor tale si kinetoterapeutul care sa iti supravegheze si sa iti ghideze eforturile de recuperare prin kinetoterapie in Targu Mures, ai nevoie de nevoie de detalii suplimentare despre calitatea serviciilor centrelor medicale incluse in top, despre dotarile de care dispun, competentele personalului si opiniile pacientilor care s-au reabilitat aici si au reusit sa isi recastige mobilitatea si forta pierdute. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatiile de care ai nevoie pentru o decizie bine chibzuita si intemeiata pe argumente solide.

1. RegenMed

RegenMed este un Spital de Recuperare si Medicina Regenerativa din Targu Mures in care serviciile de recuperare cardiovasculara, recuperare nerologica, recuperare ortopedica si musculoscheletala prin fizioterapie, kinetoterapie sunt disponibile atat in regim de internare, cat si in regim ambulatoriu. Amplasata intr-un cadru natural, unitatea medicala pune accent pe o  recuperare medicala care imbina metodele clasice de reabilitare medicala cu procedurile medicale conexe recuperarii, infiltratii articulare, ozonoterapie, consiliere psihologica, logopedie si medicina regenerativa, avand ca obiective imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si ameliorarea simptomatologiei dureroase asociate diferitelor afectiuni. Pentru kinetoterapie te vei adresa initial medicului dr. Margit Szekely-Varga, medic specialist recuperare, medicina fizica si balneologie, apoi unuia dintre cei patru fiziokinetoterapeuti ai centrului. Spitalul are o capacitate de 25 de paturi pentru spitalizare continua a pacientilor cronici, o baza de tratament moderna si un ambulator de specialitate.

Pretul unei sedinte de kinetoterapie individuala timp de o ora este de 100 de lei.

Pacientii din Targu Mures apreciaza ca RegenMed este un centru excelent pentru recuperare medicala, de la amplasarea in mijlocul naturii, la serviciile premium, profesionalismul medicilor, pregatirea si experienta terapeutilor si disponibilitatea de a-i motiva continuu in timpul reabilitarii medicale si rezultatele bune ale procedurilor.

Vezi parerile pacientilor despre RegenMed
Vezi Pareri

2. Sevalia Medica

Sevalia Medica este o Clinica de Reumatologie si Recuperare medicala in care pacientii din Targu Mures pot beneficia de servicii de fizioterapie, electroterapie, Shock Wave focusat, termoterapie, salina, kinetoterapie, drenaj limfatic, terapie cu laser, terapie cu ultrasunete, magnetoterapie, hidroterapie si analize medicale. Procedurile de kinetoterapie, care au ca scop restabilirea mobilitatii persoanelor cu diverse afectiuni, prin dezvoltarea forței musculare, a coordonarii si a flexibilitatii, se realizeaza dupa un program personalizat in functie de nevoile pacientilor si dupa o consultatie la unul dintre medicii: dr. Mirela Zbanca, medic primar recuperare medicala, si dr. Cristina Pop, medic specialist reumatolog. Centrul este dotat cu aparatura de ultima generatie pentru proceduri eficiente de recuperare medicala si reumatologie si este deservit de o echipa alcatuita din doi medici, doi fiziokinetoterapeuti, un asistent medical si un infirmier. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie este de 90 de lei.

Pacientii considera ca Sevalia Medica se remarca prin serviciile de calitate desfasurate intr-un centru modern, dotat cu aparatura performanta, in care persoanele cu probleme de recuperare au acces la expertiza medicala profesionista si tratamente eficiente inca de la primele sedinte.

3. Kinetica

Deschis in toamna anului 2011, Centrul de Recuperare Medicala si Sportiva Kinetica din Targu Mures pune la dispozitia pacientilor cu deficiente ale aparatului locomotor, proceduri de reabilitare prin kinetoterapie, fizioterapie, kinetoterapie pediatrica, masaj si recuperare la domiciliu. Kinetoterapia este un tratament complex, care se desfasoara, in functie de afectiunile si traumele pacientului, fie ca kinetoterapie pasiva asistata, cu ajutorul unor dispozitive de miscare pasiva continua, ca terapie activa asistata, in cadrul unor programe kinetice alcatuite personalizat si supravegheate de kinetoterapeuti cu experienta, ca terapie cu sistemul inovator Corehab, care monitorizeaza functiile vitale ale pacientului in timpul miscarii, mai ales cand acestia fac recuperare la domiciliu, sau ca recuperare sportiva. Fondatorii centrului sunt fratii gemeni, Liviu si Ovidiu Oroian, kinetoterapeuti, fosti sportivi de performanta.

Pentru o sedinta de kinetoterapie vei plati intre 80 si 120 de lei in acest centru de recuperare.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile Kinetica, declarand ca este un centru modern, cu servicii premium, personal profesionist, experimentat si empatic, a carui prezenta la proceduri constituie un factor motivant, cu tratamente temeinic realizate si rezultate deosebite.

4. 210 Kineto

210 Kineto combina kinetoterapia cu performanta sportivă intr-un centru modern din Targu Mureș, cu servicii de recuperare medicala la standarde ridicate si metode unice Romania, dupa modelul folosit in medicina sportiva si de recuperare din Statele Unite. Pe baza diagnosticului si a gradului de afectare a functiilor motorii, pacientul va primi recomandare pentru un pachet complet de recuperare sportiva, pentru sedinte personalizate de kinetoterapie, pentru masaj sau kinetoterapie la domiciliu, coordonata online de terapeut. Centru asigura, de asemenea, masaj la birou, pentru relaxare si eliminarea durerilor persoanelor cu munca sedentara. Programele contin proceduri care vizeaza imbunatatirea prograsiva a fortei si mobilitatii, combinate cu sedinte de terapii manuale si masaj terapeutic sau de relaxare.

Pretul unei sedinte de kinetoterapie poate sa varieze de la 70 la 100 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru acest centru de recuperare medicala, despre care spun ca este un loc in care profesionalismul se intalneste cu grija fata de pacienti, unde programele de recuperare sunt motivante si diverse, in care terapeutii sunt alaturi de persoanele afectate de diverse afectiuni si traume pe tot parcursul recuperarii si in care procedurile au o eficienta dovedita in recuperarea rapida.

5. Dr. Szasz Rehab Center

Dr. Szasz Rehab Center se adreseaza pacientilor din Targu Mures cu servicii de kinetoterapie, fizioterapie, masaj medical si elongatii. Programele si exercitiile de kinetoterapie sunt concepute tinand cont de afectiunea de care sufera pacientul, varsta, disponibilitatea, tipul de activitate pe care o desfasoara, evolutia in reabilitare si existenta unor comorbiditati. De aceea, recuperarea kineto este un proces complex care incepe cu o riguroasa evaluarea initiala, dupa care se stabileste programul de recuperare sau profilaxiei, care trebuie respectat cu regularitate in cadrul sedintelor de tratament. Pacientul este reevaluat periodic pentru inregistrarea progreselor si ajustarea programului de kinetoterapie. Infiintat in anul 2014, centrul este fondat si coordonat de dr. Janos Szasz, medic primar in medicina fizica si de recuperare, si dispune azi de 3 medici specialisti, 24 de kinetoterapeuti si 5 asistenti medicali. In cei peste 600 de metri patrati ai clinicii se gasesc 54 de aparate specifice si 6 sali de kinetoterapie, in care se includ 2 sali destinate bolnavilor cu dizabilitati si handicap.

Sedintele de kinetoterapie costa 100 de lei pentru o ora de tratament prin miscare.

Pacientii sunt incantati de serviciile de inalta calitate, aparatura ultra moderna, personalul specializat profesionist, amabil si empatic. Ei consemneaza ca au gasit aici o atmosfera calda si placuta, incepand de la receptie si pana la ultima procedura efectuata, la finalul programului de lucru. De asemenea, sunt amintite rezultatele exceptionale ale recuperarii medicale.

Concluzii

Daca iti doresti proceuri profesioniste si eficiente prin terapia cu exercitiu fizic in recuperarea medicala, kinetoterapia in Targu Mures este un domeniu in care exceleaza serviciile medicale de reabilitare a pacientilor cu probleme de mobilitate cauzate de afectiuni sau traumatisme. Centrele de recuperare din clasamentul prezentat in acest articol reprezinta destinatii ideale pentru rezolvarea afectiunilor si simptomelor aparatului musculoscheletal, fiind caracterizate de existenta celor mai moderne dotari, in cladiri noi, placut amenajate, in care activeaza personal dedicat meseriei, medici profesionisti si kinetoterapeuti bine pregatiti, experimentati si empatici.

Procedurile de kinetoterapie in Targu Mures se efectueaza in cadrul unor programe de tratament individualizate, atat in cadrul salilor de tratament din clinici, cat si la domiciliul pacientilor, pentru o recuperare confortabila si rapida, in functie de nevoile fiecarei persoane.