Meniu

Kinetoterapie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza sa incepi un program de kinetoterapie in Timisoara? Ei bine, pentru a beneficia de un tratament cat mai util in vindecarea afectiunii cu care te confrunti, ideal este sa-ti faci mai intai o programare la un medic specialist. Pe baza informatiilor obtinute, el iti va putea spune care exercitii sunt cele mai potrivite pentru tine. 

Centrele de recuperare medicala din Timisoara pun la dispozitia tuturor celor interesati diverse servicii de kinetoterapie, de la sedinta clasica, la kinetoterapie pentru bebelusi sau pentru gravide. Fiecare program este conceput diferit, tocmai pentru a oferi oamenilor o experienta personalizata, al carei obiectiv principal este de a imbunatati starea lor de spirit si de sanatate.  

Cat costa serviciile de kinetoterapie in Timisoara? 

Pretul kinetoterapiei in Timisoara poate fi influentat de mai multe aspecte, precum durata unei sedinte si numarul necesar de intalniri pentru a finaliza cu succes tratamentul. Aceste detalii sunt stabilite in timpul consultatiei initiale. Daca vrei sa afli care sunt sumele de la care pornesc aceste preturi, tabelul de mai jos iti poate oferi mai multe informatii in acest sens: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Kynesys
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 60 Ron
 • Personal calificat
 • Program personalizat
 • Gama variata de servicii
 • Ampla experienta in domeniu
 • Stagii de pregatire in strainatate
 • Tratament la domiciliu
 • Sedinte online
Cardio Kinetic
120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 120 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Tratament personalizat
 • Curatenie
Genki Medical
100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 100 Ron
 • Aparatura ultramoderna
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Tratament personalizat
 • Curatenie
Kineto Klinik
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 70 Ron
 • Dotari moderne
 • Personal calificat
 • Tratament individualizat
 • Parcare gratuita
Socrates Clinic
75 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 75 Ron
 • Dotari moderne
 • Personal calificat
 • Tratament personalizat
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor la care se efectueaza servicii de kinetoterapie in Timisoara 

Printr-o vizita la unul din centrele de recuperare medicala de mai jos, vei avea acces la o gama variata de servicii de kinetoterapie in orasul Timisoara. Pentru a alege optiunea cea mai potrivita pentru tine, trebuie sa ai in vedere aspecte precum pregatirea si experienta kinetoterapeutilor care urmeaza sa se ocupe de cazul tau, precum si conditiile de confort pe care le asigura clinica: 

1. Kynesys  

Cabinetul Kynesys ofera servicii medicale, inclusiv sedinte de kinetoterapie si nu numai, in Timisoara, de mai bine de 17 ani. Echipa din cadrul sau este formata din medici specialisti si este condusa de Calin Abrudean, absolvent al facultatii de kinetoterapie, care a efectuat mai multe stadii de pregatire in strainatate. Echipa medicala lucreaza individual cu pacientii, pentru ca planul de tratament sa fie adaptat la nevoile fiecaruia in parte. In plus, daca oamenilor le este imposibil sa se deplaseze la sediul cabinetului, din diferite motive, ei au posibilitatea sa faca sedinte de kinetoterapie online. Exista doua abonamente de acest tip si anume cel de kineto coloana, care include si o evaluare si cel de fiziokinetoterapie individuala, in care este inclusa evaluarea posturala. O alta optiune pe care o au oamenii este cea de kinetoterapie la domiciliu, in care un specialist se deplaseaza pana la locuinta pacientului. 

Pentru o sedinta de kinetoterapie de 25 de minute, pretul este de 60 de lei, iar pentru o sedinta de 50 de minute, pretul este de 120 de lei. 

Cele mai multe persoane care au apelat la cabinetul Kynesys din cauza fie a durerilor de spate sau a altor afectiuni de care sufereau, au avut parte de o experienta placuta, ce poate fi caracterizata prin cuvintele profesionalism, pasiune si dedicare. Rezultatele incep sa se vada chiar dupa primele sedinte. Personalul este apreciat ca fiind amabil, primitor si bine informat.  

Vezi parerile pacientilor despre Kynesys
Vezi Pareri

2. Cardio Kinetic  

Activitatea cabinetului de recuperare medicala Cardio Kinetic a inceput in anul 2012, iar de atunci si pana in prezent, specialistii din cadrul lui, care se ocupa de efectuarea serviciilor de fizioterapie si kinetoterapie din Timisoara, au continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru. Din echipa fac parte fizioterapeuti bine pregatiti, precum Radu Butu, Silvia Ionescu, Bianca Cristina Lacreteanu si Eveline-Elinor Poenar. Scopul echipei este acela de a dezvolta un program de recuperare, la finalul caruia persoana care il urmeaza sa-si poate relua activitatile obisnuite. Evaluarea initiala este esentiala si dureaza aproximativ 50 de minute, timp in care fizioterapeutii se familiarizeaza cu situatia medicala a pacientului. Personalul clincii pune accent pe ideea de specializare continua, pentru a oferi servicii de calitate si rezultate in timp util de fiecare data. De asemenea, cabinetul este recomandat de Dr. Radu Prejbeanu si Dr. Andrei Balanescu. 

Costul unei sedinte de kinetoterapie incepe de la 120 de lei. 

Exista persoane care frecventeaza de ani de zile cabinetul Cardio Kinetic, tocmai pentru ca serviciile de care au parte sunt de o calitate foarte buna. Mediul este unul cald si primitor, iar personalul sa dovada de profesionalism si dedicare. Fizioterapeutii sunt alaturi de pacienti pe tot parcursul programului, pentru a se asigura ca totul decurge conform planului. 

3. Genki Medical Center  

Clinica moderna de medicina fizica si recuperare medicala Genki Medical Center aplica programe personalizate de kinetoterapie, orientate spre pacient, in Timisoara. Echipa este formata din medici dedicati, asistente si terapeuti experimentati, care sunt pregatiti sa-ti ofere solutii eficiente, indiferent de afectiunea de care suferi. Spre exemplu, fondatorul este Adalbert Kasa, iar printre kinetoterapeuti se afla Fabian Draghici, Darius Dragomir, Andra Butulia etc. In portofoliul de servicii de kinetoterapie se regasesc terapia Tecar, Mckenzie, Schroth, Kinesio taping etc. In ceea ce priveste programul de exercitii, acesta se alege in urma examinarii si evaluarii pacientului din punct de vedere motric si muscular. Programele sunt destinate tuturor pacientilor, indiferent de varsta, intrucat planul este adaptat la situatia medicala a fiecaruia. 

Pretul sedintei de kinetoterapie incepe de la 100 de lei. 

In cea mai mare parte, cei care au apelat la serviciile Genki Medical Center au avut parte de o experienta placuta, datorita amabilitatii personalului. Aparatura folosita este una ultramoderna, dupa cum au observat chiar pacientii. Clinica este bine organizata si curata, iar personalul face tot posibilul sa asigure niste conditii optime de confort. 

4. Kineto Klinik  

Tot in scopul de a beneficia de serviciile unui kinetoterapeut in Timisoara, pacientii pot opta pentru serviciile Kineto Klinik, in cadrul careia isi desfasoara activitatea specialisti precum Nicolae Jurjiu, Ciprian Glazer, Diana Zahariuc, Patrick Olariu etc. Echipa o sa-ti fie alaturi pe tot parcursului programului, pana la recuperarea completa. Cu privire la durata si obiectivul tratamentului de kinetoterapie, aceste detalii sunt stabilite in functie de durata si gravitatea simptomelor afectiunii. In plus, serviciile de kinetoterapie pot fi combinate cu masajul terapeutic curativ si profilactic. Programandu-te la o consultatie cu echipa Kineto Klinik, vei beneficia de expertiza unei echipe cu experienta in cele mai moderne tehnici de diagnosticare si terapie. 

Pentru o sedinta de kinetoterapie, pretul incepe de la 70 de lei. 

Trasatura cea mai apreciata la personalul de la Kineto Klinik este amabilitatea. Chiar daca echipa este tanara, fizioterapeutii si kinetoterapeutii sunt bine pregatiti si atenti la nevoile pacientilor, astfel incat pot sa ofere programe de tratament utile si eficiente, indiferent de afectiune. Parcarea este gratuita. Singurul minus ar fi faptul ca spatiul clinicii este destul de limitat. 

5. Socrates Clinic  

Ultimul cabinet de kinetoterapie din Timisoara din acest top este Socrates Clinic, iar activitatea sa a inceput in anul 2008. Echipa este condusa de Dr. Armand Gogulescu, medic primar de recuperare, medicina fizica si balneologie. Experienta pe care a acumulat-o pe parcursul carierei sale de mai bine de doua decenii este deosebit de utila in elaborarea programelor de tratament pentru pacientii care au nevoie de sprijin in acest sens. Sala dedicata tratamentelor de kinetoterapie are aproape 300 de metri patrati, lucru care asigura niste conditii optime de confort celor care urmeaza programele respective. Printre dotarile de aici sa afla bicicletele ergometrice, benzile si scala rulanta, bicicleta eliptica, placa de echilibru, roata pentru recuperarea umarului etc. Aparatura variata permite efectuarea unui portofoliu diversificat de servicii. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie incepe de la 75 de lei. 

Cabinetul Socrates Clinic este apreciat de oameni pentru aparatura moderna, personalul foarte receptiv la nevoile pacientului si curatenie. Totusi, un aspect mai putin placut legat de activitatea cabinetului este faptul ca programarile nu se respecta mereu, intrucat au existat cazuri in care pacientii au ajuns la timp pentru consultatie, dar au fost nevoiti sa astepte pe hol. 

Concluzii 

In cele din urma, pentru a beneficia de o gama variata de servicii de balneofiziokinetoterapie in Timisoara, cele cinci clinici de mai sus iti stau la dispozitie. Echipele din cadrul lor sunt formate din medici si terapeuti profesionisti, care dispun de o ampla pregatire si experienta in domeniu, astfel incat pot sa-ti ofere solutii cat mai eficiente pentru problemele tale!