Meniu

Kinetoterapie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai depistat de curand ca te confrunti cu probleme la coloana vertebrala, iar durerile de spate nu iti mai dau pace, motiv pentru care medicul ti-a recomandat sa incepi un program de kinetoterapie in Vaslui? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un top al celor mai frecventate si apreciate clinici din oras, unde vei beneficia de servicii de calitate. Personalul format din kinetoterapeuti profesionisti iti va fi de ajutor in procesul de recuperare, aplicand o serie de exercitii fizice care iti vor reda mobilitatea corporala. 

Cu toate ca Vaslui nu este un oras care sa iti puna la dispozitie o gama variata de clinici si institutii medicale, tot vei avea parte de suportul si sprijinul medicilor de specialitate pentru o vindecare ca la carte, fara sa fii nevoit sa te deplasezi in alte zone ale tarii. Parcurge articolul de mai jos si afla care sunt clinicile la care te incurajam sa mergi.

Care este pretul unei sedinte de kinetoterapie in Vaslui?

Pretul sedintelor de kinetoterapie in Vaslui este influentat de renumele clinicii si de pregatirea personalului de terapeuti, ceea ce inseamna ca nu vei gasi acelasi tarif aplicat la doua institutii medicale diferite. Din acest motiv, ti-am pregatit tabelul de mai jos care sa te ajute sa te informezi corespunzator cu privire la costurile aplicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Masaj FKT
Clinica-Verificata
75 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 75 Ron
 • Amabilitate, profesionalism si o buna pregatire
 • Echipamente moderne
 • Tehnici kinetoterapeutice personalizate
 • Rezultate ireprosabile
 • Servicii terapeutice de calitate
Recumed Clinic
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Servicii kinetoterapeutice eficiente
 • Profesionalism, implicare si amabilitate
 • Atmosfera placuta
 • Rezultate ireprosabile
 • Medic primar in recuperare medicala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in kinetoterapie in Vaslui

Daca de curand ai fost diagnosticat cu o afectiune musculara, articulara sau osoasa, cel mai bine ar fi sa iei in considerare suportul acordat de profesionistii in kinetoterapie in Vaslui, pentru a te vindeca eficient. Pentru ca ne dorim ca serviciile de care ai parte sa fie calitative, ti-am pregatit mai jos un clasament cu unele dintre cele mai apreciate unitati medicale specializate in recuperare. Iata care sunt acestea, dar si ce au de oferit:

1. Masaj Fizioterapie si Kinetoterapie

Masaj Fizioterapie si Kinetoterapie din Vaslui este o optiune spre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de un program eficient si personalizat de recuperare medicala. Coordonatorul acestui cabinet este Diana Bogos, un kinetoterapeut cu experienta, care a absolvit Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau, specialitatea kinetoterapie si motricitate speciala. In prezent, studiaza masterul in Traumatologie Sportiva, in cadrul Universitatii Al. I. Cuza din Iasi. A participat la diverse cursuri de formare cu tematici anuale, ofera servicii si ingrijiri medicale la domiciliu. Aceasta are competenta de a pune in aplicare o multime de servicii, pe langa kinetoterapie, printre care se numara si: terapia Trigger Points, drenaj limfatic, masaj terapeutic, de relaxare, anticelulitic, sportiv, fizioterapie si terapia talpilor.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 75 lei. 

Activitatea kinetoterapeutei Diana Bogos este apreciata de pacienti, acestia avand parte de proceduri si servicii terapeutice de calitate. Amabilitatea, profesionalismul, buna pregatire si implicarea in actul medical sunt doar cateva dintre aspectele pentru care acestia au acordat un rating ridicat. Echipamentele si tehnicile folosite sunt moderne si adaptate in functie de patologiile pacientului, iar rezultatele obtinute sunt ireprosabile.

Vezi parerile pacientilor despre Masaj Fizioterapie si Kinetoterapie 
Vezi Pareri

2. Recumed Clinic

Recumed este un centru medical multidisciplinar din Vaslui, in cadrul caruia se desfasoara servicii de reabilitare, in care sunt incluse si proceduri kinetoterapeutice pentru pacientii care se confrunta cu diverse probleme lombare. Departamentul de reabilitare medicala este coordonat de dr. David Andrei, medic primar in recuperare, medicina fizica si balneologie si dr. Oana Andreea Balbuzan, medic specialist in recuperare. Acestia au competenta de a stabili un diagnostic precis in urma consultatiei de specialitate, avand capacitatea, de asemenea, de a elabora un plan personalizat de tratament in functie de patologiile pacientului. Pe langa kinetoterapie, in cadrul clinicii Recumed se mai desfasoara si: fizioterapie (ultrasunete, diadinamici, laserterapie, magnetoterapie, curenti galvanici, Trabert sau interferential, ionizare, terapie cu parafina), infiltratii intramedulare, crioterapie, masaj, elongatii cervicale si lombare, hidroterapie, terapie Shockwave etc. Aparaturile si echipamentele care sunt puse la dispozitia cadrelor medicale sunt la standarde europene, reusind sa indeplineasca un act medical corect si eficient.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei.

Clinica a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor care au optat pentru procedurile si serviciile de recuperare medicala desfasurate in prezenta celor doua cadre medicale. Acestea dau dovada de profesionalism si amabilitate, asigurand o atmosfera placuta si confortabila pentru pacient. Echipamentele care se afla la dispozitia lor sunt de o performanta inalta, iar rezultatele obtinute sunt ireprosabile.

Concluzii

Stim ca nu este usor sa gasesti o clinica de kinetoterapie in Vaslui pe care sa o iei in considerare pentru un program de recuperare pe termen lung, motiv pentru care iti punem la dispozitie cele doua variante amintite mai sus. Pune sanatatea pe primul loc si alege ce este mai bine pentru tine, cu ajutorul profesionistilor in recuperare medicala.