Meniu

Kinetoterapie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui cabinet de kinetoterapie in Zalau, dar nu stii pe care sa-l alegi? Stim ca este o alegere dificila de facut, pentru ca iti doresti ca procedurile puse in aplicare sa fie eficiente si sa te ajute sa te recuperezi adecvat. Tocmai de aceea ti-am pregatit un top al celor mai apreciate clinici din orasul tau, catre care iti poti indrepta atentia, pentru a beneficia de ajutorul unor profesionisti. Kinetoterapia este o practica prin care afectiunile musculare, articulare si osoase sunt oprite din evolutie, ameliorate si chiar vindecate, daca procedurile sunt aplicate corect.

Pentru a-ti usura cautarile si pentru a te asigura ca apelezi la ajutorul unei clinici de incredere din Zalau, iti recomandam sa iei in considerare institutiile medicale prezentate ulterior in articol. Citeste si afla care sunt dotarile fiecareia, dar si care sunt cadrele medicale de care dispun.

Care este costul unei sedinte de kinetoterapie in Zalau?

Daca ai luat hotararea de a merge la o clinica de kinetoterapie din Zalau pentru a beneficia de un program pesonalizat de exercitii, trebuie sa te documentezi cu atentie si in legatura cu preturile practicate. Din fericire, pentru ca vrem sa te scapam si de aceasta grija, ti-am pregatit tabelul de mai jos in care nu numai ca iti spunem care este tariful pentru o sedinta de kinetoterapie, dar iti prezentam si clinicile pe care le poti lua in considerare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Lasergo
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Profesionalism, implicare si buna pregatire
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera placuta si primitoare
Aquarel
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Personal prietenos, implicat si profesionist
 • Echipamente moderne si performante
 • Atmosfera primitoare
 • Preturi accesibile
 • Rezultate excelente
Kinetoflex
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Personal implicat si bine pregatit
 • Program personalizat de exercitii kinetoterapeutice
 • Rezultate ireprosabile
 • Tehnici eficiente
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici de kinetoterapie din Zalau

Cu toate ca Zalau nu este un oras mare, tot ai sansa de a apela la ajutorul a trei centre de recuperare medicala din oras, in cadrul carora isi desfasoara activitatea o echipa profesionista de kinetoterapeuti. Pe langa faptul dispun de profesionisti in domeniu, clinicile din Zalau sunt recunoscute si pentru dotarile superioare pe care le au in materie de echipamente si aparaturi. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii:

1. Lasergo

Lasergo este o clinica privata din Zalau, care are ca specialitate principala recuperarea medicala, in cadrul careia sunt integrate si programele de kinetoterapie. In cadrul acestei institutii medicale isi desfasoara activitatea medici primari si specialisti, care ofera consultatii de specialitate, pe baza carora stabilesc un diagnostic, iar abia apoi un plan de tratament adaptat in functie de patologia pacientului. Pe langa kinetoterapie, centrul de recuperare mai ofera si: medicina de familie, tratamente de fizioterapie, laserterapie, recuperare medicala, medicina sportiva, masaj si proceduri de infrumusetare, elongatii vertebrale. Toate aceste servicii si proceduri sunt efectuate cu ajutorul bunei pregatiri a cadrelor medicale, dar si cu ajutorul echipamentelor performante, care se afla in dotarile clinicii.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei.

Profesionalismul, implicarea, buna pregatire si devotamentul de care au dat dovada echipele medicale sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii lauda activitatea institutiei. Echipamentele si aparaturile folosite sunt performante, rezultatele obtinute in urma procedurilor sunt excelente, iar atmosfera este placuta si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Lasergo
Vezi Pareri

2. Aquarel

Aquarel este un centru de sanatate si SPA din Zalau, unde pacientii pot opta si pentru servicii de recuperare medicala, printre care se regasesc si procedurile de kinetoterapie, desfasurate in prezenta unui personal bine pregatit. Din cadrul echipei de kinetoterapeuti fac parte si: Camelia Burde, Cecilia Ardelean, Nicole Malina Pop si Bogdan Veres. Cu o experienta vasta in domeniul recuperarii, pacientii beneficiaza de programe personalizate de kinetoterapie, in care le sunt tratate in mod direct afectiunile de care sufera. Sedintele pot fi realizate fie in grup, fie individual. In plus, echipamentele folosite pentru desfasurarea tuturor procedurilor sunt de ultima generatie.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie individuala este de 70 lei, un abonament de 5 sedinte costa 330 lei, iar unul de 10 sedinte – 630 lei.

Personalul de terapeuti este prietenos, prompt, atent la necesitatile pacientului, implicat in actul medical si profesionist, motiv pentru care multi dintre cei care au vizitat centrul de sanatate au acordat recenzii pozitive. Echipamentele folosite sunt de o performanta inalta, rezultatele obtinute sunt rapide si excelente, atmosfera este primitoare, iar preturile accesibile.

3. Kinetoflex

Kinetoflex este un cabinet de kinetoterapie care are doua puncte de lucru: la Zalau si la Nusfalau, aflat sub coordonarea lui Major Toth Istvan Lorand, care ocupa functia de kinetoterapeut principal. Este absolvent al Universitatii „Babes-Bolyai”, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea kinetoterapie, avand master in  Educatie Fizica si Kinesiologie. Si-a dobandit experienta profesionala la Echipa Nationala de Volei Masculin a Romaniei, Centrul de Recuperare „Memfis” din Zalau si Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala din Zalau. In toate acestea a avut functia de kinetoterapeut, iar in prezent isi desfasoara activitatea la cabinetul Kinetoflex. Pe langa kinetoterapie, pacientii care apeleaza la Kinetoflex pot opta si pentru: gimnastica medicala, de intretinere, pentru gravide, pentru copii, terapie manuala, elongatii, aplicatii kinesio taping, masaj medical, de intretinere, electroterapie, termoterapie, crioterapie si drenaj limfatic. 

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 60 lei.

Clinica din Zalau a primit multe aprecieri de-a lungul timpului, datorita serviciilor si procedurilor eficiente puse in aplicare. Personalul da dovada de implicare si o buna pregatire in domeniu, avand competenta de a asigura un program personalizat de exercitii in functie de patologia pacientului. Echipamentele si tehnicile utilizate sunt eficiente, rezultatele ireprosabile, iar atmosfera placuta.

Concluzii

Daca medicul specialist ti-a recomandat sa mergi la o clinica de recuperare medicala pentru a opta pentru un program de kinetoterapie in Zalau, clinicile amintite mai sus nu te vor dezamagi. Beneficiaza de proceduri eficiente si personalizate pentru afectiunile de care suferi pentru o vindecare completa si eficienta.