Meniu

Masaj gravide Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cele mai multe cazuri, masajul in timpul sarcinii are numeroase beneficii, de la diminuarea stresului si anxietatii, pana la ameliorarea durerilor de spate – acestea sunt motivele pentru care tot mai multe femei sunt interesate sa faca masaj pentru gravide in Cluj. Fiind un judet care gazduieste numeroase saloane si centre in care se ofera acest serviciu, gravidele care locuiesc aici sau in apropiere pot beneficia de tratamente inalt calitative in apropierea lor.

Daca esti insarcinata si ai acordul medicului cu privire la efectuarea unor sedinte de masaj in timpul sarcinii, poti alege unul dintre centrele in care personalul are experienta vasta privitor la acest tip de masaj. Tehnicile folosite de terapeut si pozitia gravidei sunt doua dintre aspectele care diferentiaza acest masaj de celelalte tipuri.

Unde se face masaj pentru gravide in Cluj?

Menit sa imbunatateasca calitatea somnului, sa amelioreze durerile specifice sarcinii si sa reduca nivelul de stres, masajul pentru gravide este un serviciu disponibil la mai multe centre terapeutice din Cluj. Daca te intereseaza astfel de tratamente, urmatorul tabel iti poate fi de folos in alegerea celui mai bun centru sau salon, unde sa beneficiezi de confort si rezultate pe masura asteptarilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Sedinta masaj
Rating
Website
Maternity Club
Clinica-Verificata
145 Ron
 • Pretul unei sedinte de masaj pentru gravide este de 145 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera placuta si primitoare
 • Personal bine pregatit si amabil
Lazuran Carmen
100-120 Ron
 • Pretul unei sedinte de masaj pentru gravide este de 100-120 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Curatenie si ambient placut
 • Personal cu experienta
 • Politica de reprogramare avantajoasa
Kinetik Artherapy
65-95 Ron
 • Pretul unei sedinte de masaj pentru gravide este de 65-95 Ron
 • Colectiv bine pregatit si amabil
 • Buna comunicare cu personalul
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
Salon Alisa
70 Ron
 • Pretul unei sedinte de masaj pentru gravide este de 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Preturi rezonabile
 • Profesionalism si atitudine pozitiva
 • Atmosfera placuta si mediu de lucru curat
Atelier Infrumusetare
100 Ron
 • Pretul unei sedinte de masaj pentru gravide este de 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Preturi foarte bune
 • Personal bine pregatit
 • Curatenie si atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Masaj pentru gravide in Cluj: care este cel mai bun centru terapeutic?

Masajul pentru gravide sau masajul prenatal se poate face in mai multe locatii din Cluj, specializate pe tratamente, terapii si proceduri de ingrijire corporala, relaxare si infrumusetare. Masajul are scopul de a ajuta femeile insarcinate sa se simta mai bine din punct de vedere fizic si emotional, iar in acest judet exista suficienti terapeuti bine pregatiti.

In continuare, vei afla care sunt cele mai bune optiuni de clinici si centre din Cluj unde se face masaj prenatal:

1. Maternity Club

Optiunea favorita a celor mai multe femei insarcinate din Cluj este MaternityClub, unde se face masaj pentru gravide si unde viitorii parinti pot participa la diverse cursuri care sa ii pregateasca pentru o noua etapa din viata lor. In cadrul acestui centru, personalul este specializat in cursuri de pregatire prenatala si postnatala, masaje, gimnastica si alte terapii dedicate gravidelor. Din echipa MaternityClub fac parte kinetoterapeuti, educatori prenatali, instructori de gimnastica.

Pretul unei sedinte de masaj pentru gravide este de 145 lei.

Multe persoane care au apelat la serviciile acestui centru se declara multumite, spunand ca au beneficiat de promptitudine si deschidere din partea personalului. Atmosfera este foarte placuta si primitoare, iar gravidele primesc sprijin atat in perioada sarcinii, cat si in etapa postnatala. Intreaga echipa este laudata de cei care au trecut pragul centrului.

Vezi parerile pacientilor despre Maternity Club
Vezi Pareri

2. Lazuran Carmen

Relax Med Therapy by Carmen Lazuran este unul dintre cele mai apreciate cabinete din Cluj cand vine vorba despre masaj pentru gravide si alte terapii complexe pentru tratarea durerilor si pentru relaxare. In cadrul sau profeseaza o echipa de maseuri cu experienta vasta in acest domeniu, care efectueaza diferite tipuri de masaj si asigura servicii de calitate.

Pretul unei sedinte de masaj prenatal, care dureaza 50 de minute, costa intre 100 si 120 lei.

Serviciile din acest cabinet sunt impecabile, asa cum mentioneaza foarte multi clienti care sustin ca au avut o experienta placuta. Sunt apreciate curatenia, conditiile foarte bune din salon si ambientul placut. Personalul este bine pregatit si amabil. Un alt avantaj il reprezinta termenul lung de valabilitate a abonamentului si politica de reprogramare.

3. Kinetik Artherapy

Kinetik Artherapy este un centru de recuperare medicala din Cluj unde se face si masaj pentru gravide. Planurile terapeutice sunt personalizate pentru fiecare pacient, care beneficiaza de servicii inalt calitative, sustinute de experienta vasta a echipei medicale si a tehnologiilor performante din dotarea centrului.

Poti alege intre masaj pentru gravide segmentar si masaj gravide general. Primul dureaza 30 de minute si costa 65 lei, iar celalalt dureaza 50 de minute si are tariful de 95 lei.

Multi pacienti recomanda serviciile acestui centru de recuperare, unde spun ca au gasit o echipa foarte bine pregatita si dedicata. In egala masura, personalul este apreciat pentru abilitatile interpersonale si amabilitate. Curatenia, punctualitatea si atmosfera placuta reprezinta alte avantaje.

4. Salon Alisa

Un salon din Cluj care pune la dispozitia femeilor insarcinate numeroase proceduri si servicii, printre care si masajul pentru gravide, este salonul Alisa. Deschis in 2004, acesta isi propune sa ofere solutii personalizate de infrumusetare si ingrijire, a caror calitate este asigurata de personalul cu experienta. Siguranta este unul dintre criteriile care definesc serviciile dedicate gravidelor.

O sedinta de masaj pentru gravide in cadrul acestui salon are pretul de 70 lei si dureaza 30 de minute.

In mediul online, foarte multi clienti si-au exprimat opinia despre serviciile acestui salon, care sunt de calitate si disponibile la preturi rezonabile. Profesionalismul, amabilitatea si atitudinea pozitiva definesc personalul. Atmosfera este placuta, programarile se fac online si mediul de lucru este foarte curat.

5. Atelier Infrumusetare

Atelier Infrumusetare Cluj constituie una dintre locatiile preferate ale clientelor din Cluj interesate de masaj pentru gravide si alte servicii de relaxare si infrumusetare. Acesta si-a inceput activitatea in urma cu 14 ani si de atunci asigura tehnici moderne de intretinere si tratamente de infrumusetare pentru femei. Obiectivul personalului este de a ajuta orice clienta sa isi redescopere frumusetea.

O sedinta de masaj terapeutic prenatal, care dureaza 50 de minute, are tariful de 100 lei.

Numeroase cliente au spus ca serviciile sunt de calitate, prin intermediul recenziilor oferite in spatiul online. Preturile sunt foarte bune, iar personalul este bine pregatit, amabil si rabdator. Alte avantaje sunt curatenia, promptitudinea si atmosfera placuta.

Concluzii

Masajul pentru gravide, disponibil la numeroase centre si saloane din Cluj, reprezinta nu numai o modalitate de relaxare si deconectare de la stresul si emotiile asociate sarcinii, dar si o metoda terapeutica de ameliorare a durerilor si de pregatire pentru momentul nasterii.

Este important ca masajul sa fie efectuat de persoane cu experienta, care sa cunoasca cele mai sigure si confortabile tehnici pentru clienta. Cluj este unul dintre judetele in care poti gasi foarte usor astfel de specialisti, ale caror servicii sunt calitative si rezonabile din punct de vedere al tarifelor.