Meniu

Masaj gravide Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sarcina poate fi o perioada plina de provocari in viata unei femei, carora le faci fata mai greu sau mai usor, daca apelezi la metode de relaxare precum un masaj gravide in Iasi. Daca vrei sa te bucuri de beneficiile unui astfel de tratament pentru starea ta de bine, pentru sanatate si reducerea disconfortului cauzat de kilogramele in plus, tulburarile in ritmul alimentar si reducerea mobilitatii obisnuite, va trebui sa te adresezi unor clinici de top cu servicii specializate in acest sens.

Daca nu ai gasit inca o clinica sau un centru spa in Iasi in care sa ai parte de un masaj gravide bine realizat, citeste acest articol pana la sfarsit si vei afla unde trebuie sa mergi pentru terapie.

Cat costa o sedinta de masaj gravide in Iasi?

Inainte de a accesa orice serviciu, este normal sa te interesezi de pretul acestuia, ceea ce este perfect valabil si pentru tarifele pentru masaj gravide in Iasi. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor spre care ar trebui sa te indrepti, precum si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru o sedinta de masaj.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj gravide
Rating
Website
Alchimeia
Clinica-Verificata
140 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj pentru gravide porneste de la 140 Ron
 • Centru de recuperare modern
 • Aparatura de ultima generatie
 • Conditii excelente de tratament
 • Medici profesionisti
 • Fizioterapeuti competenti
 • Relaxare si stare de bine
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Curatenie impecabila
Green Spa
125 Ron
 • Pret sedinta Masaj gravide 125 Ron
 • Experienta placuta
 • Atmosfera calda si primitoare
 • Dotari moderne
 • Curatenie
 • Centru de relaxare
 • Personal profesionist
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Maria Crihan
120 Ron
 • Pret sedinta Masaj gravide 120 Ron
 • Standarde inalte de calitate
 • Servicii diverse
 • Personal profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Curatenie ireprosabila
 • Tratamente eficiente
 • Terapeut prietenos si competent
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top trei cele mai bune servicii de masaj gravide in Iasi

Calitatea serviciilor este principalul criteriu dupa care iti doresti sa alegi o clinica sau un centru spa pentru masaj gravide in Iasi. Te poti incredinta de standardele inalte de lucru ale centrelor din clasament citind sectiunea urmatoare a articolului, din care vei afla detalii despre atmosfera generala din clinica, despre dotari, despre gradul de confort al clientilor si despre competentele personalului.

1. Alchimeia

Sub deviza „10 ani de grija pentru starea ta de bine”, Alchimeia este un centru de recuperare medicala din Iasi, cu o viziune holistica asupra vindecarii totale si a starii de bine, care ofera consultatii medicale de specialitate si o paleta larga de proceduri: terapii de preventie si recuperare ale posturii si mobilitatii, terapii dedicate in exclusivitate recuperarii copiilor, program de recuperare dupa interventie chirurgicala, terapii personalizate pentru perioadele prenatale si postnatale, printre care si masaj gravide. Masajul pentru femeile insarcinate la Alchimeia urmareste relaxarea, evitarea deformarilor coloanei si ale picioarelor, decontractarea musculaturii, diminuarea stresului si este unul dintre cele 12 tipuri de masaj disponibile in aceasta clinica, alaturi de masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj reflexogen, drenaj limfatic si altele. Povestea clinicii incepe in anul 2014, cand fizioterapeutul Alexandru Baciu a infiintat centrul de recuperare medicala KineticFit, transformat in anul 2023 in Alchimeia, cu 30 camere de terapie, o capacitate zilnica de tratament de 500 persoane si 36 specialisti (medici si fizioterapeuti) care o deservesc.

O sedinta de 25 de minute de masaj are pretul de 140 de lei, iar sedinta de 50 de minute te va costa 210 lei. Pentru un abonament cu 5 sedinte de 50 de minute vei achita suma de 935 de lei.

Alchimeia este un centru de recuperare modern, dotat cu aparatura de ultima generatie, conditii excelente de tratament, medici profesionisti si fizioterapeuti competenti, care contribuie la relaxarea si starea de bine a pacientilor si la refacerea in urma unor afectiuni, interventii chirurgicale, probleme de postura sau defecte congenitale. Pacientii remarca amabilitatea si empatia personalului, precum si curatenia impecabila din clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Alchimeia
Vezi Pareri

2. Green Spa

Green Spa este un centru de infrumusetare si stare de bine, cu o paleta vasta de servicii, de la estetica faciala si corporala, manichiura, pedichiura, coafor, modelare corporala si pana la diferite tipuri de masaje: trigger points, masaj de cuplu, masaj de relaxare, masaj combinat, reflexoterapie, masaj cu bambus, masaj cu roci vulcanice, masaj gravide, masaj anticelulitic, drenaj limfatic, masaj facial, masaj deep tissue si masaj barbati. Green Spa Salon a fost infiintat in Iasi in anul 2014, iar dorinta fondatorilor este de a face din acest centru de beauty si stare de bine, o oaza de relaxare in mijlocul orasului Iasi.

Un masaj gravide la Green Spa te va costa 125 de lei pentru o sedinta de 60 de minute. Pretul unui abonament cu 5 sedinte este de 530 de lei.

Clientii salonului apreciaza intreaga experienta in acest centru, atmosfera placuta, primitoare din interior, curatenia, dotarile moderne, relaxarea obtinuta in timpul procedurilor si profesionalismul personalului. Unele persoane sustin insa ca au avut de asteptat inainte de a intra la tratament, peste ora programata.

3. Maria Crihan

Salonul Maria Crihan din Iasi ofera clientilor o diversitate de servicii de infrumusetare si stare de bine: masaj – masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj cu bete de bambus, masaj cu pietre vulcanice, masaj gravide, masaj cu lumanare calda, cu ulei de magneziu, masaj anticelulitic si drenaj limfatic, masaj barbati, cosmetica, tratamente faciale, maderoterapie, remodelare corporala. Maria Crihan, fondatoarea si coordonatoarea salonului, este stilist si terapeut.

O sedinta de masaj gravide are pretul de 120 de lei si dureaza 55 de minute. Pentru un pachet de 5 sedinte de masaj vei achita suma de 590 de lei.

Clientii aleg salonul Maria Crihan pentru standardele inalte la care lucreaza, pentru serviciile diverse si de calitate, pentru profesionalismul personalului, amabilitatea si empatia cu care au fost intampinati, pentru curatenia ireprosabila si eficienta tratamentelor. Despre terapeut se spune ca este o persoana deosebita, prietenoasa si competenta.

Concluzii

Viata in timpul sarcinii poate fi mai confortabila si mai relaxanta daca alegi sa apelezi la serviciile de masaj gravide in Iasi in clinicile si saloanele de infrumusetare si spa prezentate in acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei gasi aici o atmosfera primitoare, dotari moderne, personal dedicat si amabil si proceduri eficiente de masaj. 

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, ai toate datele pentru o decizie bine informata in alegerea centrului din Iasi in care sa ai parte de un masaj gravide bun, care sa contribuie la un tonus mai ridicat in aceasta perioada interesanta si plina de provocari din existenta ta.