Meniu

Masaj terapeutic Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sedentarismul si stilul de viata haotic ii determina pe multi sa se programeze la saloanele si clinicile specializate in masaj terapeutic in Arad, pentru a se elibera de tensiunea musculara, dar si pentru a ameliora inevitabilele dureri de spate, stresul si anxietatea. In prezent, aceste probleme, alaturi de depresie si insomnie, au ajuns sa faca parte din viata cat mai multor persoane, motiv pentru care masajul terapeutic se dovedeste a fi solutia optima pe care medicii specialisti o recomanda fara sa stea pe ganduri. 

Arad este un oras generos, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea o multime de cabinete de masaj spre care iti poti indrepta atentia daca si tie ti-a fost recomandat sa beneficiezi de o astfel de procedura terapeutica. Conform studiilor realizate in domeniu, pe langa reducerea tensiunii de la nivelul muschilor, masajul reuseste sa imbunatateasca si mobilitatea corpului, fiind recomandat chiar si pentru sportivi. Citeste mai departe si descopera topul cinci al celor mai frecventate saloane din orasul tau pe care le poti lua in considerare cu incredere.

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in Arad?

Daca te-ai hotarat sa te programezi la un salon de masaj terapeutic in Arad, dar nu stii care sunt preturile care se practica, nu-ti face nicio grija. In tabelul de mai jos ti-am selectat atat clinicile pe care ti le recomandam, cat si tarifele practicate de fiecare in parte pentru a sti care este bugetul orientativ pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Estet Pro
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 90 Ron
 • Echipa bine pregatita de specialisti
 • Atmosfera placuta, primitoare si prietenoasa
 • Rezultate ireprosabile
 • Dotari de ultima generatie
 • Tehnici terapeutice de calitate
Clinica Davima
80 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 80 Ron
 • Echipa profesionista de medici si terapeuti
 • Profesionalism, experienta vasta si atitudine pozitiva
 • Dotari superioare
 • Solutii personalizate
Centrul Dr. Tuduce
80 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 80 Ron
 • Profesionalism, implicare si buna pregatire
 • Rating ridicat
 • Medici si terapeuti priceputi
 • Echipamente si aparaturi profesionale
 • Act medical de calitate
Apimedica
70 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 70 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Personal bine pregatit si profesionist
 • Echipamente si dotari de ultima generatie
 • Planuri eficiente de tratament
Masaj terapeutic
80 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 80 Ron
 • Profesionalism, implicare si pasiune pentru arta masajului
 • Tehnici si proceduri eficiente
 • Atmosfera confortabila, primitoare
 • Amenajare placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici si saloane specializate in masaj terapeutic in Arad

Daca locuiesti in Arad si esti in cautarea unui salon specializat in masaj terapeutic in cadrul caruia sa isi desfasoare activitatea o echipa profesionista de terapeuti, atunci ai intrat pe articolul potrivit. Asa cum ti-am promis, in cele ce urmeaza iti vom prezenta o lista cu cinci clinici echipate in mod corespunzator, unde vei beneficia de servicii calitative:

1. Estet Pro

Estet Pro este o clinica de infrumusetare din Arad, unde poti opta si pentru o sedinta sau abonament de masaj terapeutic. Echipa este formata din specialisti bine pregatiti, capabili sa gaseasca solutii personalizate pentru toate problemele pe care le experimentezi si care pot fi ameliorate prin tehnica masajului. Terapeutii au o vasta experienta in practicarea procedurilor, experienta care a fost formata in cadrul anilor de studii universitare, dar si in cadrul cursurilor de specialitate. Tehnicile, miscarile si metodele aplicate sunt de o calitate superioara, cu scopul obtinerii unor rezultate ireprosabile. Pe langa masajul terapeutic, mai poti opta si pentru: criolipoliza medicala, velashape, topire localizata a grasimii, epilare definitiva, drenaj limfatic, tratament cu oxigen hiperbaric, hidrodermoabraziune, lifting facial, rejuvenare faciala etc. Pentru toate acestea, cabinetul este dotat in mod corespunzator, astfel incat procedurile efectuate sa fie la standarde superioare. 

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 90 lei. 

Clinica de infrumusetare se bucura de un rating maxim, datorita recenziilor pozitive care au fost postate in mediul online. Echipa de specialisti da dovada de o buna pregatire, profesionalism si pricepere in aplicarea tehnicilor terapeutice, avand la dispozitie echipamente si aparaturi de ultima generatie. Astfel, procedurile faciale si corporale sunt efectuate la standarde superioare. Atmosfera este placuta, primitoare si prietenoasa, iar rezultatele obtinute sunt ireprosabile, conform spuselor multor pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Estet Pro
Vezi Pareri

2. Clinica Davima

Davima este un centru medical din Arad specializat in servicii de recuperare psiho-neuro-motorie, unde pacientii pot beneficia si de sedinte calitative de masaj terapeutic, realizate in prezenta unui personal profesionist. Procedurile si terapiile care sunt puse in aplicare se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor, cu diverse probleme de sanatate. Echipa medicala este formata dintr-un personal bine pregatit, format in mediul universitar, dar si in cadrul cursurilor de specialitate. Din acest motiv, medicii au competenta de a identifica in mod corect diagnosticul pacientului, dar si de a stabili un plan eficient si personalizat de tratament. Pe langa masajul terapeutic, specialistii sunt calificati sa practice si urmatoarele terapii: acupunctura, terapie McKenzie, drenaj limfatic, terapie Bowen, fizioterapie, kinetoterapie, psihoterapie, kinesioterapie, terapie Vojta, masaj de relaxare, reflexoterapie, logopedie, homeopatie etc. De asemenea, clinica exceleaza si din punctul de vedere al echipamentului folosit, acesta fiind in concordanta cu procedurile terapeutice aplicate.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic la clinica Davima este de 80 lei.

Centrul medical a primit un rating de cinci stele, multumita serviciilor si procedurilor terapeutice aplicate la standarde superioare. Personalul este format dintr-o echipa de medici si terapeuti profesionisti, cu o experienta vasta si cu o atitudine pozitiva, gata sa gaseasca solutii adecvate si personalizate pentru necesitatile fiecarui pacient in parte. In plus, dotarile institutiei medicale sunt superioare. 

3. Centrul Dr. Paul Tuduce

Centrul Dr. Paul Tuduce este specializat in recuperarea medicala si este un loc adecvat la care poti apela daca vrei sa beneficiezi de o sedinta de masaj terapeutic in Arad la o calitate ridicata. Echipa de specialisti este experimentata in aplicarea unor tehnici eficiente si personalizate de masaj, astfel incat problema de sanatate sa fie ameliorata in mod adecvat. Aceasta este coordonata de dr. Paul Tuduce, specializat in recuperare, medicina fizica si balneologie. In plus, centrul este echipat cu toate aparaturile necesare, pentru efectuarea tuturor procedurilor terapeutice la standarde superioare. Printre acestea se numara si: laserterapie de inalta intensitate, drenaj limfatic, infiltratii intraarticulare si paravertebrale, acupunctura, kinetoterapie, fizioterapie, ionizari, galvanizari, electrostimulare, terapie cu ultrasunete, magnetoterapie si fototerapie. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 80 lei.

Profesionalismul, implicarea si buna pregatire in domeniu sunt calitati pe care pacientii le apreciaza la acest centru de recuperare, motiv pentru care au lasat doar recenzii pozitive. Echipa de medici si terapeuti desfasoara un act medical de calitate, fiind experimentati in practicarea procedurilor terapeutice si avand la dispozitie echipamente si aparaturi profesionale.

4. Apimedica

Apimedica este un centru de diagnostic si tratament alternativ din Arad, in care pacientii pot opta si pentru sedinte de masaj terapeutic, realizate intr-un cadru specializat, sub atenta supraveghere a personalului experimentat. Dr. Mihaela Orodan este cea care coordoneaza unitatea medicala si sub atentia careia se desfasoara o multime de servicii terapeutice, alaturi de dr. Luminita Velcian (specializata in cardiologie), dr. Cristina Laza (specializata in cardiologie, ecocord, ecodoppler), Svetlana Zagorka Hritcu (psihoterapie) si Oana Iulia Sandor (estetica corporala si faciala naturista, apicosmetica). In ceea ce priveste procedurile aplicate, pe langa masajul terapeutic, pacientii mai pot beneficia si de: masaj cu bete de bambus, terapie PRP, masaj cu pietre vulcanice, sauna cu ozon, terapie cu lipitori medicinale, apiterapie, terapie cu aer de stup, acupunctura, elongatii, homeopatie etc.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 70 lei.

Rating-ul ridicat al clinicii denota implicarea si rezultatele excelente obtinute de cadrele medicale. Personalul este orientat catre tratarea problemelor pacientilor, identificand corect sursa problemei si stabilind unul dintre cele mai eficiente planuri de tratament. Echipamentele si dotarile centrului de diagnostic sunt, de asemenea, de ultima generatie, pentru identificarea exacta a cauzei afectiunii de care pacientul sufera.

5. Masaj terapeutic

Masaj terapeutic din Arad este un centru de incredere aflat sub coordonarea terapeutului specializat in masaj sportiv Pacsa Adrian, care se ocupa de realizarea unor servicii de inalta calitate. Activitatea cadrului medical se adreseaza celor care sufera de lombosciatica, dureri de spate sau diverse disfunctionalitati, avand competenta de a aplica tehnici si miscari personalizate in functie de necesitatile pacientului. Pe langa masajul terapeutic, se mai desfasoara si proceduri kinetoterapeutice, electroterapie, terapie cu stimulare nervoasa electrica transcutanata (TENS), tratament medicamentos, chirurgical, masaj de relaxare, reflexoterapie, drenaj limfatic. Dotarile cabinetului sau individual sunt superioare, fiind eficiente in indeplinirea unui act medical ireprosabil. 

Pretul pentru o sedinta de o ora de masaj terapeutic este de 80 lei.

Cabinetul terapeutului Pacsa Adrian este apreciat in unanimitate de pacienti, multumita serviciilor medicale ireprosabile de care beneficiaza. Acesta da dovada de profesionalism, implicare, pasiune pentru arta masajului si o buna pregatire in aplicarea unor tehnici eficiente de vindecare. Cabinetul este amenajat in mod corespunzator, iar pacientii beneficiaza de o atmosfera confortabila, primitoare. 

Concluzii

Nu iti dau pace durerile de spate si vrei sa soliciti ajutorul unui profesionist in masajul terapeutic din Arad? Atunci clinicile, saloanele si cabinetele amintite anterior sunt variantele pe care trebuie sa le iei in considerare. Serviciile si procedurile puse in aplicare sunt la standarde superioare, iar echipele medicale sunt formate din terapeuti cu experienta, care iti vor fi de un real ajutor in procesul de tratare a durerilor osteoarticulare si musculare.