Meniu

Masaj terapeutic Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai dureri musculare, mobilitate redusa, probleme de postura sau suferi din cauza stresului, cateva sedinte de masaj terapeutic in Bacau pot fi exact ce ai nevoie pentru a-ti recapata sanatatea si starea de bine. In acest articol ti-am pregatit informatii utile despre centrele si saloanele din Bacau care au in oferta de servicii acest tip de masaj.

Masajul terapeutic se recomanda in numeroase afectiuni si chiar dupa accidentari sau leziuni. El poate reduce durerile si inflamatiile si asigura o recuperare mai usoara. Pentru a avea o eficienta maxima, este necesar ca tratamentul sa fie executat de tehnicieni maseuri sau terapeuti cu experienta, care isi pot adapta miscarile in functie de necesitatile persoanei. Descopera, asadar, in continuare care sunt acesti profesionisti din Bacau ce pot efectua un masaj terapeutic ca la carte!

Cat costa un masaj terapeutic in Bacau?

Pretul unui masaj terapeutic efectuat in Bacau difera de la o locatie la alta, in functie de diversi factori. Consulta tabelul de mai jos si afla tarifele percepute pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Kinetio
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 120 Ron
 • Pregatire si experienta bogata
 • Certificat in tratamente miofasciale
 • Masaj la domiciliu
 • Ambianta placuta in cabinet
 • Aparatura moderna de recuperare
Kinetixx
100 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 100 Ron
 • Echipa de kinetoterapeuti si fizioterapeuti cu experienta
 • Oferta vasta de servicii de recuperare medicala
 • Masaj terapeutic, decontracturant, sportiv
 • Aparatura de ultima generatie
 • Raport avantajos calitate-pret
 • Programe de recuperare personalizate
Slow Wellness
160 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 160 Ron
 • Studio modern
 • Specializat in terapia prin plutire
 • Masaj terapeutic, masaj de relaxare si alte tipuri de masaj
 • Locatie accesibila
 • O oaza de relaxare in aglomeratia urbana
 • Bazine de plutire
 • Servicii SPA
Lotusul de Jad
130 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 130 Ron
 • Diverse tipuri de masaj, inclusiv masaj terapeutic
 • Cursuri de pregatire in meseria de maseur
 • Oferta vasta de servicii de infrumusetare
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Atmosfera placuta
 • Conditii moderne si produse de calitate
Elixir Body
100 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 100 Ron
 • Salon specializat in masaj
 • Diverse tipuri de masaj
 • Personal cu experienta
 • Atmosfera relaxanta
 • Masaj personalizat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor care ofera masaj terapeutic in Bacau

Iata un top 5 al centrelor si saloanelor din Bacau care ofera servicii de masaj terapeutic.

1. Kinetio

Kinetio este cabinetul kinetoterapeutului Catalin Vasile din Bacau, unde exista si un serviciu de masaj terapeutic. Acest kinetoterapeut este specializat in terapii manuale si a absolvit Facultatea de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii din cadrul Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau si a urmat un master in „Kinetoterapie in educarea si reeducarea functionala”. Terapeutul este certificat in tratamentele miofasciale prin: terapia Yumeiho, chiropractica viscerala, terapie manuala, terapia trigger point si taping neuro-muscular. 

Pretul unui masaj terapeutic la acest specialist este de 120 de lei.

Profesionalismul si implicarea acestui kinetoterapeut i-au cucerit pe clientii sai, care sustin ca au fost impresionati de seriozitatea, empatia si atentia cu care acesta lucreaza. In plus, oamenii spun ca in cabinetul Kinetio au gasit o atmosfera foarte placuta si aparatura moderna de recuperare, astfel incat procesul de refacere a decurs in cele mai bune conditii. 

Vezi parerile pacientilor despre Kinetio
Vezi Pareri

2. Kinetixx

Cabinetul de fiziokinetoterapie Kinetixx din Bacau este un alt loc perfect pentru un masaj terapeutic. Echipa de kinetoterapeuti cu experienta de aici a urmat cursuri de specializare si nu inceteaza sa se perfectioneze pentru a-si ajuta clientii sa-si redobandeasca sanatatea si sa-si imbunatateasca viata. Tratamentele sunt personalizate in functie de varsta si de afectiunea pacientului, iar programele pot fi: profilactice, post-traumatice, specializate pe diferite afectiuni si postoperatorii. Aici se executa si masaj terapeutic, decontracturant sau sportiv, dar sunt puse la dispozitie si alte servicii: kinetoterapie, fizioterapie cu aparatura de ultima generatie, elongatii lombare si cervicale, kinesiotaping si reflexoterapie.

Pretul pentru un masaj terapeutic este de 100 de lei.

Colaborarea foarte stransa dintre terapeuti si pacienti face ca procesul de recuperare sa decurga foarte bine, spun bacauanii care au trecut pragul acestui cabinet. Oamenii sustin ca dupa doar cateva sedinte de masaj terapeutic au scapat de problemele pe care le aveau, printre care durerile de spate. De asemenea, clientii mai apreciaza la aceasta locatie: echipa foarte bine pregatita, raportul avantajos calitate-pret si echipamentele de ultima generatie.

3. Slow Wellness

Slow Wellness Studio este un loc destinat reincarcarii bateriilor si refacerii corpului, oferind diverse tipuri de masaj, printre care si masaj terapeutic. Locatia a fost recompensata cu premiul „Best Floating Therapy Center 2022”, datorita terapiei prin plutire, care utilizeaza bazine speciale, din care sunt eliminate sursele de zgomot, presiune sau lumina si care creeaza o senzatie de imponderabilitate datorita celor 1000 de kg de sulfat de magneziu (sare Epsom), care face ca oamenii sa pluteasca fara efort, pentru a se elibera de stres, a scapa de durerile cronice sau pentru a se recupera dupa accidente sau traume fizice si emotionale.

Un masaj terapeutic la Slow Wellness Studio costa 160 de lei si dureaza 50 de minute.

Multi clienti catalogheaza experienta traita aici ca fiind unica. Faptul ca se simt rasfatati, ca personalul este foarte bine pregatit si ca locatia este una moderna, ce induce relaxarea, ii determina pe bacauani sa evalueze serviciile de care au beneficiat cu o nota foarte apropiata de cea maxima pe internet. Oamenii mai spun ca desi pare paradoxal, Slow Wellness ofera o relaxare totala, fiind o oaza de liniste si pace pe cea mai aglomerata strada din oras.

4. Lotusul de Jad

Serviciile oferite de Lotusul de Jad din Bacau sunt: masaj terapeutic, epilare definitiva, tratamente faciale, tratamente corporale, coafor si frizerie, Vela Shape si manichiura/pedichiura. Sunt mai multe tipuri de masaj pe care specialistii le pun la dispozitia clientilor, pe langa cel terapeutic: facial, limfatic, ayurvedic, decontracturant, de relaxare, anticelulitic. Totodata, Lotusul de Jad ofera si cursuri de masaj, pentru a-i pregati pe cei interesati de profesia de tehnician maseur, familiarizandu-i cu urmatoarele tehnici: masaj somatic de intretinere si relaxare, drenaj limfatic, masaj terapeutic si masaj reflexogen.

Pretul sedintei de masaj terapeutic este de 130 de lei.

Despre serviciile oferite de acest studio, clientii spun ca sunt de buna calitate si ca personalul este de exceptie. In plus, curatenia, diversitatea serviciilor, produsele profesionale utilizate si atmosfera placuta sunt alte lucruri pentru care clientii sunt tentati sa revina aici pentru diverse servicii de infrumusetare sau de intretinere coporala.

5. Elixir Body

Si la Elixir Body, tot in Bacau, poti beneficia de masaj terapeutic. Salonul este specializat in mai multe tipuri de masaj, pentru a veni in ajutorul cat mai multor bacauani ce sufera de diverse dureri sau afectiuni: depresie, insomnie, anxietate, stres. Sedintele de masaj sunt efectuate de un terapeut calificat si pot fi personalizate in functie de nevoile fiecarei persoane. Printre tipurile de masaj practicate aici se afla: terapia Trigger Point, masaj Deep Tissue, reflexoterapie, masaj anticelulitic etc.

Pretul sedintei de masaj terapeutic este de 100 de lei.

Masajul este eficient in aceasta locatie, combatand numeroase probleme de sanatate, dupa cum sustin clientii. Atmosfera placuta si experienta maseurului fac ca relaxarea sa fie totala. In plus, oamenii au mai specificat si ca locatia este ideala pentru un plus de rasfat dupa o saptamana de munca sau dupa o perioada tensionata, din punct de vedere emotional.

Concluziile noastre

In ziua de astazi, un masaj terapeutic in Bacau poate fi o solutie foarte buna de lupta contra stresului, depresiei, anxietatii, insomniei. 

Daca alegi sa beneficiezi de un astfel de tratament intr-una dintre locatiile pe care ti le-am prezentat in acest articol, te vei bucura de o experienta placuta si de rezultate eficiente, avand in vedere ca maseurii au experienta si pregatire in domeniu. In plus, ei isi ajusteaza masajul in functie de nevoile pe care le ai si de alti factori.