Meniu

Masaj terapeutic Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sedintele de masaj terapeutic in Baia Mare sunt alese de tot mai multi oameni, fiind o forma de terapie alternativa cu numeroase beneficii. Acest tip de masaj contribuie la reducerea durerii musculare si a inflamatiei, la imbunatatirea circulatiei sangelui, la relaxarea musculaturii si la gestionarea simptomelor de stres, anxietate si depresie. Masajul poate fi util inclusiv persoanelor care se confrunta cu insomnii si dureri de cap. 

Masajul terapeutic este benefic in gestionarea si tratarea mai multor afectiuni, de la dureri de spate, pana la afectiuni ale articulatiilor. De aceea, popularitatea acestei terapii fizice se afla in continua crestere in Baia Mare si in alte orase din Romania. Din acest articol poti afla care sunt cele mai bune clinici si saloane din apropierea ta, unde iti poti face rapid programare la o sedinta de masaj terapeutic.

Intervalul de pret pentru o sedinta de masaj terapeutic in Baia Mare

Daca locuiesti in Baia Mare si planifici sa mergi la masaj terapeutic, poti incepe prin a verifica preturile si recenziile pentru fiecare cabinet, clinica sau salon. In tabelul de mai jos figureaza cele mai apreciate clinici din acest oras in cadrul carora se face si masaj terapeutic, precum si pretul pentru o sedinta: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Impilo Care
Clinica-Verificata
85 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 85 Ron
 • Servicii de calitate
 • Proceduri complexe si variate
 • Personal calificat
 • Abordare profesionista si personalizata
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Aparatura moderna
Fiziogim
85 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 85 Ron
 • Servicii de calitate
 • Instructori si terapeuti bine pregatiti
 • Amabilitate si atentie
 • Servicii diversificate
 • Centru dotat corespunzator
 • Curatenie
Puresthet
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 60 Ron
 • Servicii diversificate si de inalta calitate
 • Personal bine pregatit
 • Preturi avantajoase
 • Confort
 • Aparatura performanta
Cosmic Hands
80 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate de la prima sedinta
 • Terapii eficiente
 • Profesionalism
 • Atentie la nevoile clientului
Body Motric
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 70 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Profesionalism, dedicare si empatie
 • Amabilitate
 • Rezultate inca de la primele sedinte
 • Terapii personalizate si eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici pentru masaj terapeutic in Baia Mare

Masajul terapeutic poate fi o optiune ideala pentru tratarea unor afectiuni dureroase si pentru relaxare, iar in Baia Mare exista mai multe clinici si saloane unde este disponibil acest serviciu. Pentru a obtine toate avantajele masajului terapeutic, este recomandat sa alegi terapeuti cu experienta.

Mai jos poti afla detalii importante despre cele mai bune cabinete de masaj terapeutic din Baia Mare:

1. Impilo Care 

Impilo Care este un cabinet specializat in recuperare medicala din Baia Mare, in cadrul caruia se efectueaza si sedinte de masaj terapeutic. Cu obiectivul de a ajuta pacientii sa revina la activitatile fizice obisnuite dupa ce au suferit un traumatism sau o afectiune, acest cabinet mizeaza pe un concept de recuperare medicala personalizata, fiecare plan terapeutic fiind adaptat la nevoile clientului. Persoanele care aleg Impilo Care au la dispozitie servicii de kinetoterapie, electroterapie, hidroterapie, termoterapie si masaj.

O sedinta de masaj terapeutic general costa 85 lei.

Impilo Care se bucura de aprecierea unui numar mare de clienti, ce recomanda cabinetul si declara ca au avut parte de servicii calitative intr-un mediu placut. Personalul este calificat, are o atitudine pozitiva si o abordare profesionista. Prin recenziile pe diferite platforme online, clientii mai noteaza ca avantaje ale cabinetului atentia la nevoile pacientului, varietatea de servicii si faptul ca tratamentele sunt personalizate. Sunt disponibile proceduri complexe si cabinetul este dotat cu aparatura moderna. 

Vezi parerile pacientilor despre Impilo Care 
Vezi Pareri

2. Fiziogim

In Baia Mare, poti gasi o gama variata de servicii de mentinere a mobilitatii si recuperare medicala in cadrul centrului de sanatate Fiziogim, unde este disponibil si masajul terapeutic. Lista de servicii aduce la un loc proceduri de aerobic/fitness cu proceduri de kinetoterapie/fizioterapie, iar clientii beneficiaza de planuri terapeutice personalizate. Tratamentele au scopul de a accelera recuperarea sportiva si medicala, de a contribui la recapatarea mobilitatii si la mentinerea acesteia in contextul unor afectiuni. 

O sedinta de masaj terapeutic are tariful de 85 lei.

La Fiziogim, clientii spun ca au gasit instructori si terapeuti pregatiti, care sunt amabili si atenti. Sala este spatioasa si dotata corespunzator, iar terapiile sunt eficiente. Ca avantaje mai pot fi notate curatenia din centru si faptul ca serviciile sunt variate. 

3. Puresthet

Pentru masaj terapeutic si alte servicii de ingrijire corporala, persoanele din Baia Mare pot sa aleaga serviciile Puresthet. Acest centru de estetica a fost deschis in anul 2016 si ofera o gama completa de servicii de intretinere corporala si de infrumusetare. Din catalogul de servicii fac parte proceduri ca masajul, tratamentele faciale si drenajul limfatic. Misiunea acestui centru este de a atinge cele mai inalte standarde de calitate si de a asigura clientilor o experienta relaxanta si rezultate pe masura asteptarilor. 

Pretul unei sedinte de masaj porneste de la 60 lei.

Acest centru de estetica a primit o multime de recenzii pozitive de la clienti. Serviciile sunt diversificate si de calitate, iar personalul este bine pregatit. Confortul din salon, preturile avantajoase si aparatura performanta sunt cateva dintre aspectele notate pozitiv de mai multe persoane care au trecut pragul centrului. 

4. Cosmic Hands

Cosmic Hands este un cabinet din Baia Mare unde poti beneficia de masaj terapeutic si alte proceduri menite sa aduca relaxare si ameliorarea unor dureri. Serviciile sunt oferite de catre un terapeut cu experienta, care pune pe primul loc confortul clientilor si care efectueaza diferite tipuri de masaj, cu obiectivul de a stimula organismul sa lupte eficient impotriva unor afectiuni. Inca de la infiintare, conceptul acestui cabinet a fost de a contura un loc prielnic relaxarii si vindecarii prin masaj. 

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic este de 80 lei.

Persoanele care au ales cabinetul Cosmic Hands spun ca au avut parte de o experienta placuta si ca terapiile sunt eficiente. Rezultatele se observa inca de la prima sedinta, prin ameliorarea durerilor si reducerea stresului. Procedurile sunt relaxante si moderne. Personalul este laudat in primul rand pentru profesionalism, dar si pentru atentia la nevoile particulare ale clientului.

5. Body Motric

Un alt cabinet de recuperare medicala din Baia Mare este si Body Motric, unde multe persoane merg regulat pentru sedinte de masaj terapeutic. Serviciile se adreseaza persoanelor care au suferit un traumatism sau care au fost diagnosticate cu o afectiune in urma careia necesita recuperare prin tehnici de kinetoterapie, fizioterapie si masaj. Planurile terapeutice sunt personalizate de catre specialisti in raport cu nevoile, dorintele si obiectivele fiecarui client. 

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic porneste de la 70 lei. 

La acest cabinet, clientii precizeaza ca au gasit servicii de calitate ireprosabila si o ambianta placuta. Personalul este apreciat pentru profesionalism, dedicare, empatie si amabilitate. Rezultatele se simt treptat de la o sedinta la alta, clientii spunand ca durerile lor s-au ameliorat considerabil in urma terapiilor personalizate.

Concluzii

Sedintele de masaj terapeutic pot face diferenta in recuperarea dupa o afectiune sau un accident, iar numeroase cabinete din Baia Mare sunt apreciate pentru serviciile pe care le ofera la acest capitol. Optiunile prezentate anterior sunt considerate a fi cele mai bune din Baia Mare pentru ca gazduiesc personal calificat si au obtinut recenzii pozitive din partea unui numar mare de pacienti.