Meniu

Masaj terapeutic Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Majoritatea persoanelor interesate de sedinte de masaj terapeutic in Botosani vor sa apeleze la acest serviciu pentru ameliorarea unor dureri, pentru relaxarea musculara si chiar pentru diminuarea stresului. Aceasta forma de terapie manuala poate fi benefica in cazul a numeroase afectiuni, cum ar fi durerile de spate, artrita, bolile aparatului locomotor, stresul si anxietatea. In timpul sesiunii de masaj, terapeutul aplica tehnici menite sa reduca tensiunea musculara si sa stimuleze sistemul limfatic. 

Beneficiile masajului terapeutic se simt la nivel fizic si emotional. Corectarea posturii, reducerea tensiunii arteriale, cresterea mobilitatii, gestionarea simptomelor de anxietate si relaxarea profunda sunt cateva dintre avantajele acestui tip de masaj, care se practica in cadrul mai multor clinici si saloane din Botosani.

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in Botosani?

In Botosani, pretul unei sedinte de masaj terapeutic variaza in functie de experienta terapeutului si de durata sesiunii de masaj. Daca vrei sa apelezi la acest serviciu si iti doresti sa beneficiezi de calitate, poti sa alegi una dintre cele mai apreciate clinici de kinetoterapie sau un salon cu reputatie buna. In tabelul de mai jos vezi care sunt cele mai bune optiuni si cat costa o sedinta de masaj: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
WorkTape
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 30 Ron
 • Servicii de calitate excelenta
 • Rezultate foarte bune
 • Profesionalism, implicare si empatie
 • Proceduri diversificate
 • Programe complexe de recuperare
 • Aparatura de ultima generatie
Kinetomed Star
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 40 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal foarte bine pregatit
 • Amabilitate, rabdare si implicare
 • Aparatura de ultima generatie
 • Raport bun calitate-pret
Kineto
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Dedicare si atentie la nevoile pacientului
 • Buna comunicare terapeut-pacient
 • Locatie primitoare, spatioasa si dotata corespunzator
Maria Loznianu
60 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tehnician maseur bine pregatit
 • Rezultate bune
 • Terapii personalizate
Salon Bella
70 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Diversitate de proceduri de ingrijire corporala
 • Seriozitate si amabilitate
 • Produse calitative
 • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi pentru sedinte de masaj terapeutic in Botosani?

Cand alegi o clinica de masaj terapeutic sau un salon specializat in Botosani, exista cateva criterii de care sa tii cont. In primul rand, este indicat sa te adresezi unui terapeut cu experienta. Ulterior, va trebui sa iei in calcul raportul calitate-pret si sa alegi o clinica, un cabinet sau un salon care se bucura de feedback pozitiv. 

Poti afla informatiile care te intereseaza din clasamentul de mai jos, in care sunt prezentate cele mai bune clinici de masaj terapeutic din Botosani: 

1. WorkTape Medical

Centrul de recuperare WorkTape Medical din Botosani asigura si sedinte de masaj terapeutic, adresandu-se pacientilor care au nevoie de servicii de recuperare sau care sunt interesati de cresterea nivelului functional. Prezent de peste 5 ani pe piata serviciilor medicale, acest centru pune la dispozitia pacientilor servicii de kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic. Se folosesc tehnici si aparatura de ultima generatie, iar obiectivul WorkTape Medical este de a evolua permanent si de a contribui activ la recuperarea pacientilor, asigurand metode de tratare, recuperare si profilaxie. 

O sedinta de masaj terapeutic are un pret cuprins in intervalul 30-130 lei. 

Zeci de persoane au oferit recenzii pozitive acestui centru, multe dintre ele considerand ca este cel mai bun centru de recuperare din Botosani. Serviciile sunt de calitate excelenta, iar pacientii se declara impresionati de rezultatele pe care le-au obtinut in urma sedintelor de recuperare. Profesionalismul, empatia, implicarea si atentia la nevoile pacientului sunt cateva dintre calitatile atribuite personalului. Procedurile sunt foarte diversificate, programele de recuperare sunt complexe si aparatura folosita este de ultima generatie. Atmosfera din clinica este placuta si relaxanta.

Vezi parerile pacientilor despre WorkTape Medical
Vezi Pareri

2. Kinetomed Star

Kinetomed Star este unul din centrele de recuperare medicala din Botosani la care poti apela pentru masaj terapeutic. Programele de recuperare de la acest centru se adreseaza pacientilor de orice varsta si sunt oferite de o echipa numeroasa, din care fac parte medici profesionisti, asistenti medicali si terapeuti. Folosirea aparaturii de ultima generatie si experienta personalului permit atingerea celor mai inalte standarde de calitate si a performantei. Pacientii sunt sustinuti pe toata durata procesului de recuperare, al carui obiectiv este de a gestiona sau preveni anumite afectiuni, in principiu cele musculo-scheletice.  

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic porneste de la 40 lei.

Kinetomed Star este un centru dotat cu aparatura de ultima generatie, unde raportul calitate-pret este in favoarea pacientilor. Asa reiese din parerile celor care si-au povestit in mediul online experinta avuta la acest centru. Personalul este foarte bine pregatit, amabil, rabdator si implicat. Pacientii spun ca durerile lor s-au ameliorat si ca rezultatele sunt pe termen lung.

3. Kineto

Pentru masaj terapeutic si servicii de recuperare medicala, iti poti face programare la cabinetul Kineto Botosani. Pe langa masaj, pacientii pot sa aleaga si proceduri de fizioterapie, chiroterapie, termoterapie si elongatie. Programele de recuperare, masajul si tehnicile de recuperare neuro-motorii sunt puse la dispozitie de o echipa formata din kinetoterapeuti licentiati, care au experienta vasta in evaluarea si tratamentul afectiunilor neuro-motorii. 

Tariful porneste de la 50 lei pentru o sedinta de masaj terapeutic. 

Personalul de la Kineto este bine pregatit, comunicativ, dedicat si atent cu pacientii. Multe persoane au oferit recenzii dupa ce au beneficiat de servicii in cadrul acestui cabinet, mentionand ca avantaje faptul ca locatia este primitoare, spatioasa si dotata cu echipamente de top. 

4. Maria Ionela Loznianu

Maria Ionela Loznianu este unul dintre terapeutii din Botosani la care poti apela daca ai nevoie de sedinte de masaj terapeutic. Specializata in masaj terapeutic, drenaj limfatic, masaj sportiv si alte terapii de relaxare prin masaj, tehnicianul maseur abordeaza individual fiecare caz si dezvolta un plan terapeutic individualizat, tinand cont de nevoi si obiective. 

O sedinta de masaj terapeutic costa 60 lei.

Majoritatea persoanelor care au ales-o pe Maria Ionela Loznianu pentru sedintele de masaj terapeutic sunt multumite de calitatea serviciilor si de rezultatele obtinute. Tehnicianul foloseste tehnici moderne de masaj si uleiuri calitative, oferind terapii personalizate prin masaj.

5. Salon Bella

Salonul Bella din Botosani completeaza clasamentul celor mai apreciate locatii unde se face si masaj terapeutic, fiind un salon ce ofera o gama variata de servicii de intretinere corporala si infrumusetare: tratamente cosmetice, epilare definitiva, tratamente corporale, drenaj limfatic si masaj. In cadrul acestui salon profeseaza specialisti licentiati care pun la dispozitia clientilor sedinte de masaj terapeutic, indicate in gestionarea unor afectiuni precum scolioza. 

O sedinta de masaj terapeutic are pretul de 70 lei. 

Acest salon este foarte apreciat in Botosani, datorita calitatii serviciilor. Preturile sunt corecte, iar personalul este caracterizat de profesionalism, seriozitate si amabilitate. Se folosesc produse de calitate, iar in dotarea salonului exista aparatura moderna.

Concluzii

Daca te confrunti cu o afectiune care iti provoaca dureri sau daca ai un stil de viata sedentar, poti sa iti imbunatatesti conditia fizica si sa te relaxezi prin sedinte de masaj terapeutic, un serviciu disponibil si in Botosani. Acesta si-a dovedit deja utilitatea in gestionarea a numeroase patologii, fiind o terapie cu beneficii multiple pentru organism.