Meniu

Masaj terapeutic Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de un cabinet de masaj terapeutic in sector 2, pentru relaxarea si destinderea muschilor sau pentru ameliorarea durerilor si nu stii incotro sa mergi pentru a beneficiat de aceasta solutie complementara de tratament chiar in proximitatea locuintei tale sau a locului de munca. In articolul de fata vei gasi informatii care te vor ajuta sa gasesti specialistul care sa te ajute sa iti rezolvi problema medicala.

Masajul terapeutic este disponibil in sector 2, Bucuresti in centre de recuperare medicala de top, prevazute cu dotari moderne si personal specializat in proceduri fizice menite sa il sustina pe pacient in eforturile sale de refacere dupa afectiuni, interventii sau traumatisme.

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in sector 2?

Stii ca terapia fizica este un tratament de durata si ai vrea sa te pregatesti pentru ea asa cum se cuvine, sa iti incluzi in program procedurile si sa te pregatesti financiar pentru fiecare sedinta de masaj terapeutic in sector 2. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale in care sunt disponibile astfel de servicii si preturile practicate pentru o sedinta de masaj.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Urban Masaj
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul pentru Masaj terapeutic porneste de la 180 Ron
 • Oaza de relaxare si rasfat
 • Ambient placut
 • Dotari moderne
 • Masaj profesionist
 • Personal amabil si atent la nevoile clientilor
 • Preturi mari
Kineto-Therapy
100 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Masaje bine executate
 • Efecte benefice ale masajului terapeutic
 • Flexibilitatea programului
 • Terapeuti amabili si bine pregatiti
 • Personalizarea terapiilor in functie de nevoile pacientului
Masaj&Terapie
130 Ron
 • Pretul pentru Masaj terapeutic porneste de 130 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate rapide
 • Terapeuti foarte bine pregatiti si amabili
 • Curatenie impecabila
 • Atmosfera relaxanta
 • Preturi rezonabile
Fysiogand
180 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 180 Ron
 • Atmosfera intima si relaxanta
 • Calitatea masajelor si a tratamentelor corporale
 • Rezultatele deosebite ale procedurilor
 • Amabilitatea si profesionalismul personalului
 • Personalul de la receptie raspunde greu la telefon
Koly Medical
165 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 165 Ron
 • Servicii de calitate
 • Ambient placut si prietenos
 • Medici profesionisti
 • Terapeuti bine pregatiti
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Echipamente moderne
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor medicale cu servicii de masaj terapeutic in sector 2

Oricate recomandari ai primi sau ai citi, stii ca ele implica o doza de subiectivism si, pentru ca se cunoaste ca o buna relatie cu terapeutul duce la cele mai bune rezultate, ai vrea sa cunosti mai multe amanunte despre centrele medicale cu servicii de masaj terapeutic in sector 2. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre calitatea serviciilor, competentele terapeutilor centrelor medicale din top si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul si au beneficiat aici de proceduri.

1. Urban Masaj

Urban Masaj este un centru de terapii cu servicii personalizate si adaptate la nevoile fiecarui client, cu puncte de lucru in Centrul si Nordul Capitalei, in sector 1 si in sector 2, care ofera masaj terapeutic, pentru dureri musculare, relaxare fizica si psihica, drenaj limfatic si imbunatatirea circulatiei. Centrul dispune de serviciul Urban at Home, prin care masajele si terapiile se efectueaza si la domiciliul clientilor, de catre terapeuti certificati la nivel european, care se pot deplasa in orice loc al municipiului Bucuresti. Masajele se realizeaza cu produse calitative, marca Techir.

Tarifele practicate de acest centru sunt afisate pe site-ul web. O sedinta de 60 de minute de masaj terapeutic la centru are pretul de 180 de lei, pe cand procedura de masaj efectuata la domiciliul clientului il va costa pe acesta 300 de lei.

Clientii considera ca salonul Urban Masaj din sector 2 este o oaza de relaxare si rasfat, ca aici au beneficiat de masaje profesioniste, executate de personal calificat si atent la nevoile clientului, amabilitate si bunavointa. De asemenea, sunt apreciate ambientul placut si dotarile moderne ale centrului. Sunt si cateva persoane care scriu in recenziile de pe Google ca preturile practicate sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Urban Masaj
Vezi Pareri

2. Kineto-Therapy High Life

Centrul Kineto-Therapy High Life pune la dispozitia pacientilor servicii de recuperare medicala prin kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic. Unitatea dispune de aparatura de ultima generatie si personal calificat, care recomanda solutii personalizate de tratament, in functie de nevoile fiecarei persoane si de diagnosticul intocmit de medicul curant al acesteia. Tipurile de masaj care se pot accesa de catre cei interesati sunt: masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj sportiv, masaj anticelulitic, drenaj limfatic manual sau cu aparatura speciala, reflexoterapie si masajul sugarului. La centru activeaza o echipa de specialisti tineri si dinamici, pasionati de profesia aleasa.

Preturile se pot consulta pe site-ul web al centrului. Pentru o sedinta de masaj terapeutic de 50 de minute vei achita suma de 100 de lei. 

Pacientii apreciaza serviciile de calitate ale acestui centru medical, masajele bine executate, rezultatele benefice ale masajului terapeutic, flexibilitatea programului, terapeutii amabili si bine pregatiti, personalizarea terapiilor in functie de nevoile pacientului.

3. Masaj&Terapie

La salonul Masaj si Terapie din sector 2 poti beneficia de masaj terapeutic, masaj special, masaj facial, masaj corporal, masaj sportiv, drenaj limfatic, masaj anticelulitic si tratamente corporale. Echipa alcatuita din cei doi specialisti, Magda Raluca, senior terapeut, si Dragos, tehnician maseur, este dispusa sa se deplaseze pentru un masaj la birou la sediul companiilor din Bucuresti.

Centrul a publicat pe site lista serviciilor si a tarifelor percepute. Pretul unei sedinte de 50 de minute de masaj terapeutic variaza intre 130 si 180 de lei.

4. Fysiogand

Salonul Fisyogand din sectorul 2 al Capitalei pune la dispozitia bucurestenilor servicii de remodelare corporala, criolipoliza si masaj terapeutic. Gama de tratamente include: cavitatie, criolipoliza, cryogen, electrostimulare, drenaj limfatic, impachetari tunel infrarosu, lipolaser, masaj, presoterapie Lymphastim, reflexotarapie, radiofrecventa, ultrasunete si slabire non-contact Vanquish Me.

Paleta completa de servicii, cu preturile practicate pentru sedinte poate fi vizualizata pe site-ul web al salonului. Pentru o sedinta de masaj terapeutic de 50 de minute, tariful este de 180 de lei.

Clientii salonului se declara incantati de atmosfera intima si relaxanta a salonului, de calitatea masajelor si a tratamentelor corporale, de rezultatele deosebite ale procedurilor si de amabilitatea si profesionalismului personalului. Unele recenzii consemneaza un aspect mai putin favorabil in faptul ca personalul de la receptie raspunde greu la telefon.

5. Koly Medical

Koly Medical este clinica din sector 2 catre care te poti indrepta pentru servicii de recuperare medicala, consultatii medicale, fizioterapie – electroterapie, ultrasunete, laser, crioterapie, infrarosu, si masaj terapeutic. Medicina de recuperare de la Koly Medical se bazeaza pe experienta unor medici bine pregatiti, dr. Dana Ionescu, medic primar, si colonel dr. Nicolae Pavelescu, medic primar cu peste 20 de ani de activitate in Spitalul Militar Central din Bucuresti. Tipurile de masaj disponibile aici sunt: masaj decontracturant, masaj terapeutic si drenaj limfatic.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o ora de masaj terapeutic, tariful practicat este de 165 lei.

Pacientii clinicii se declara multumiti de serviciile acesteia, pe care le considera de calitate. Sunt mentionate aspecte pozitive precum ambientul placut si prietenos, medicii profesionisti, dispusi sa acorde atentie maxima pacientilor si sa recomande cele mai bune solutii de recuperare, profesionalismul si seriozitatea personalului, amabilitatea si empatia. Totodata, sunt amintite dotarile cu echipamente moderne ale centrului. Sunt si recenzii in care se precizeaza ca preturile practicate sunt mari.

Concluzii

Serviciile de recuperare medicala din Bucuresti includ numeroase clinici, centre si saloane de top, insa in articolul de fata au fost tratate doar o parte dintre ele, in care poti beneficia de masaj terapeutic in sector 2 de buna calitate, cu rezultate deosebite in ameliorarea durerilor, relaxare si refacerea dupa afectiuni sau traumatisme. In cadrul unitatilor din clasamentul de mai sus activeaza terapeuti cu experienta, care lucreaza cu aparatura si produse eficiente si detin abilitati de efectuare a procedurilor de masaj, personalizat in functie de diagnosticul si necesitatile pacientilor sau clientilor.