Meniu

Masaj terapeutic Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o programare la masaj terapeutic in sector 3, primul pas este sa gasesti un salon care ofera servicii de calitate si unde profeseaza terapeuti cu experienta in acest domeniu. Masajul terapeutic este nu numai relaxant, ci poate fi utilizat ca terapie alternativa pentru ameliorarea a diverse dureri si pentru accelerarea recuperarii dupa o accidentare sau in contextul unei afectiuni care provoaca dureri musculare si articulare. 

Daca lucrezi la birou si ai dureri de spate, masajul terapeutic poate fi o solutie pentru combaterea disconfortului. Aceeasi terapie se adreseaza si sportivilor care au dureri musculare si contracturi, dar si persoanelor care se afla in perioada postoperatorie. Oricare ar fi motivul pentru care vrei sa mergi la sedinte de masaj terapeutic, in sectorul 3 al Capitalei poti gasi rapid un terapeut cu experienta. 

Preturi pentru sedintele de masaj terapeutic in sector 3

Pentru a beneficia de un raport bun calitate-pret la sedintele de masaj terapeutic, poti alege unul dintre cele mai reputate saloane de masaj din sectorul 3. Experienta personalului, varietatea de servicii si eficienta terapiilor sunt principalele motive pentru care sunt considerate a fi saloane de top, iar tarifele pentru o sedinta de masaj terapeutic sunt urmatoarele:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
M Spa Concept
Clinica-Verificata
80-100 Ron
 • Pretul pentru Masaj terapeutic variaza intre 80-100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Terapii eficiente
 • Raport bun calitate-pret
 • Profesionalism, amabilitate si atentie
 • Abonamente avantajoase
 • Atmosfera relaxanta si primitoare
Secrets Of Africa
125-175 Ron
 • Pretul pentru Masaj terapeutic variaza intre 125-175 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Tratamente eficiente
 • Loc prielnic relaxarii
 • Personal bine pregatit, amabil si primitor
 • Salon curat si ingrijit
 • Preturi bune
KinetoSpa
60 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Terapeuti profesionisti
 • Personal dedicat meseriei, amabil si implicat
 • Interes fata de evolutia pacientului
 • Preturi accesibile
 • Terapii personalizate
Kinetic Alfabio
90-140 Ron
 • Pretul pentru Masaj terapeutic variaza intre 90-140 Ron
 • Servicii si terapii de calitate
 • Personal calificat
 • Empatie, amabilitate si profesionalism
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Atmosfera relaxanta
 • Programarile se respecta
FizioLife Medica
90-155 Ron
 • Pretul pentru Masaj terapeutic variaza intre 90-155 Ron
 • Servicii de calitate
 • Terapeuti cu experienta
 • Implicare si grija pentru pacient
 • Sfaturi utile
 • Personal amabil la receptie
 • Aparatura de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune saloane si clinci pentru masaj terapeutic in sector 3, Bucuresti

Cand alegi un salon pentru masajul terapeutic in Bucuresti, sector 3, este important sa tii cont de mai multe aspecte: feedback-ul altor clienti, calificarile terapeutilor, preturile, optiunile de tratament, conditiile din salon.

Clasamentul de mai jos cuprinde informatii utile despre cele mai apreciate saloane din aceasta zona a Capitalei:

1. M Spa Concept

Multe persoane care locuiesc in sectorul 3 al Capitalei si fac sedinte de masaj terapeutic aleg M Spa Concept. La acest centru, lista de servicii cuprinde o varietate de tratamente si terapii: masaj, mezoterapie virtuala, detoxifiere, electrostimulare si kinetoterapie. Toate terapiile disponibile au scopul de a contribui la relaxare si de a aduce organismului numeroase beneficii, sustinandu-l in recuperarea dupa o afectiune sau in eforturile de vindecare. Punand accent pe calitatea serviciilor, terapeutii de la M Spa Concept sunt pasionati de meseria pe care o practica si se concentreaza pe nevoile individuale ale fiecarui client. 

O sedinta de masaj terapeutic costa intre 80 si 100 lei. 

M Spa Concept este un salon foarte apreciat de bucuresteni, iar zecile de recenzii pozitive de pe internet dovedesc acest lucru. Cei care l-au ales spun ca personalul este amabil, profesionist si atent. Atmosfera este relaxanta si primitoare, iar serviciile oferite sunt de calitate. Clientii care au beneficiat de masaj terapeutic spun ca durerile lor de spate s-au ameliorat si ca terapeutul identifica rapid zonele dureroase ale corpului. Raportul calitate-pret este foarte bun comparativ cu alte saloane, iar clientii pot sa aleaga abonamente avantajoase. De asemenea, salonul este curat si ingrijit. 

Vezi parerile pacientilor despre M Spa Concept
Vezi Pareri

2. Secrets Of Africa

Pentru masaj terapeutic si alte tipuri de masaj, te poti programa la salonul Secrets of Africa, situat in sectorul 3 al Capitalei. Tratamentele de la acest salon au potentialul de vindecare a unor dureri si de inlaturare a stresului, fiind menite sa restabileasca echilibrul dintre corp si minte. Cu peste 4 ani de experienta, acest salon ofera terapii intr-o atmosfera prielnica relaxarii, folosind produse de calitate si tehnici eficiente de ameliorare a durerilor. 

In functie de durata, sedinta de masaj terapeutic costa intre 125 si 175 lei. 

Foarte multe persoane si-au relatat experienta avuta la Secrets of Africa si in mediul online, mentionand ca asteptarile le-au fost depasite. Clientii descriu salonul ca fiind o oaza de liniste si relaxare, in care atmosfera este placuta si preturile sunt bune. Cat despre personal, acesta e foarte bine pregatit, are experienta, este amabil, primitor si asigura servicii de inalta calitate. Cei care au ales masajul terapeutic afirma ca s-au simtit mai bine inca de la finalul primei sedinte. Acestia spun ca vor reveni si ca intentioneaza sa achizitioneze abonament. Salonul este curat, ingrijit si frumos decorat.

3. KinetoSpa

KinetoSpa este un cabinet specializat din sectorul 3 unde poti beneficia, printre altele, de sedinte de masaj terapeutic. Din oferta completa fac parte mai multe tipuri de masaj aflate la mare cautare, cum ar fi masajul de relaxare, masajul de slabire si masajul de tonifiere. Aceste terapii contribuie la ameliorarea durerilor si la diminuarea stresului si anxietatii, devenind o parte integranta din tratamentul unor dureri cronice. Scopul terapeutilor este de a promova o stare buna de sanatate si un echilibru emotional, oferind terapii clientilor de orice varsta. 

O sedinta de masaj terapeutic are pretul de 60 lei. 

Cat despre feedback-ul clientilor, acestia se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat la KinetoSpa, unde spun ca au intalnit terapeuti profesionisti, dedicati meseriei si interesati de evolutia fiecarei persoane ce trece pragul salonului. Personalul este bine pregatit, amabil si implicat. Preturile sunt accesibile, iar terapiile sunt adaptate la nevoile clientilor. 

4. Kinetic Alfabio

Masajul terapeutic se regaseste si pe lista de servicii a centrului Kinetic Alfabio din sectorul 3, unde se ofera servicii de fizioterapie, kinetoterapie si masaj. Cabinetul se adreseaza persoanelor de orice varsta, care au nevoie de terapii complementare in procesul de recuperare sau care isi doresc sa beneficieze de momente de relaxare. Nevoile si obiectivele sunt stabilite in cadrul unei consultatii de specialitate, in urma careia se concepe un plan personalizat de tratament. In dotarea cabinetului exista echipamente cu ajutorul carora se efectueaza tratamente moderne, iar oferta de masaje este variata. 

O sedinta de masaj terapeutic are pretul de 90 sau 140 lei, in functie de durata.

Cabinetul este foarte curat, personalul este calificat si procedurile terapeutice sunt eficiente. Asa reiese din opiniile exprimate in mediul online de cei care au ales Kinetic Alfabio, pe care il descriu ca fiind un cabinet amenajat cu bun gust, unde atmosfera este relaxanta. Amabilitatea, profesionalismul, implicarea si empatia sunt principalele trasaturi pentru care personalul este laudat. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor, iar programarile se respecta.

5. FizioLife Medica

Daca locuiesti in sectorul 3 si intentionezi sa mergi la masaj terapeutic, FizioLife Medica este una dintre optiunile pe care sa le iei in calcul. Aceasta clinica de recuperare medicala ofera servicii de fizioterapie, kinetoterapie si masaj. FizioLife Medica a fost infiintata acum 10 ani si asigura tratamente eficiente, puse la dispozitie de catre o echipa de profesionisti inalt calificati. Din echipa fac parte specialisti cu experienta, care participa regulat la simpozioane si congrese pentru a fi la curent cu ultimele noutati din sfera lor de activitate. 

Pentru o sedinta de masaj terapeutic, vei achita intre 90 si 155 lei. 

Clinica se bucura de feedback pozitiv de la un numar mare de pacienti, care sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere atunci cand au venit la aceasta clinica. Personalul de la receptie este amabil, iar terapeutii sunt profesionisti, atenti la nevoile pacientilor, implicati si grijulii. Serviciile sunt de calitate excelenta, iar in dotarea clinicii exista aparatura de ultima generatie. Terapeutii ii sprijina pe pacienti, le ofera sfaturi utile si sunt dedicati. 

Concluzii

Daca ai luat decizia te a te programa la masaj terapeutic si vrei sa gasesti un salon bun in sectorul 3, informatiile prezentate anterior te pot ajuta. In cadrul saloanelor si clinicilor considerate de top se folosesc tehnici moderne si eficiente de masaj, utile in reducere anxietatii, stresului, in tratarea insomniei, masajul fiind utilizat inclusiv in scop curativ pentru o diversitate de afectiuni.

Ca sa te bucuri de calitate si de rezultate pe masura asteptarilor, este recomandat sa alegi un salon sau o clinica unde profeseaza terapeuti calificati si unde atmosfera este prielnica relaxarii. Mai multe saloane din sectorul 3 indeplinesc aceste criterii, fiind vizitate frecvent de clienti care se deplaseaza inclusiv din alte zone ale capitalei.