Meniu

Masaj terapeutic Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu dureri de muschi, articulare sau chiar de spate, ar trebui sa iei in considerare ideea de a te programa la o sedinta de masaj terapeutic in Sectorul 5. Pe langa faptul ca ai parte de un ajutor de specialitate, ai si posibilitatea de a solicita sfatul specialistului cu anumite obiceiuri din viata ta care ar putea provoca aparitia acestor dureri sau disconfort la nivelul muschilor. 

In Sectorul 5 ai la dispozitie o multime de clinici si cabinete specializate in practicarea masajului terapeutic la care poti apela cu incredere. Mai jos ti-am selectat cinci clinici din orasul tau, unde sa poti beneficia de o abordare eficienta, dar si de implicare din partea specialistilor. Citeste mai departe si descopera-le pe fiecare in parte.

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in Sectorul 5?

Sedintele de masaj terapeutic in Sectorul 5 pot fi efectuate atat individual, cat si sub forma de abonamente, mai ales in cazul persoanelor care au nevoie de aceasta procedura pe termen lung pentru vindecarea unei afectiuni. De regula, pretul pentru o sesiune de masaj se stabileste in functie de echipamentele folosite si de experienta specialistului, motiv pentru care costurile pot fi usor diferite de la o clinica la alta. Consulta-te cu tabelul de mai jos si afla care sunt preturile aplicate la clinicile pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Fiziokineto Clinic
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 70 Ron
 • Echipa profesionista de specialisti
 • Rating ridicat
 • Proceduri eficiente
 • Tehnici moderne de masah terapeutic
 • Rezultate excelente
Kineto Ortoclinic
50 Ron
 • Pretul pentru Masaj terapeutic porneste de la 50 Ron
 • Profesionalism, implicare si amabilitate
 • Servicii ireprosabile
 • Curatenie
 • Atmosfera confortabila
 • Clinica moderna
MedicalGym
65 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 65 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipa profesionista de specialisti
 • Amabilitate si implicate
 • Cabinet modern
 • Atmosfera prietenoasa
SwissMed Clinic
70 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 70 Ron
 • Colectiv cu atitudine pozitiva, amabil si bine pregatit
 • Echipamente de ultima generatie
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
Ina Therapy
70 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 70 Ron
 • Colectiv de specialisti implicat si amabil
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Proceduri la standarde superioare
 • Cabinet modern
 • Atmosfera confortabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici in care poti beneficia de un masaj terapeutic in Sectorul 5

Descopera care sunt cele mai frecventate si apreciate cabinete din Sectorul 5 specializate in masaj terapeutic pe care ti le-am pregatit, asa cum ti-am promis, in cele ce urmeaza. Citeste si afla care sunt dotarile acestora, dar si care este impresia celorlalti pacienti:

1. Fiziokineto Clinic

Clinica medicala din Bucuresti, Fiziokinteto Clinic, este locul spre care iti poti indrepta atentia daca doresti sa beneficiezi de un masaj terapeutic in Sectorul 5 la o calitate superioara. Aceasta ofera servicii de reabilitare medicala pentru pacientii cu diverse afectiuni si probleme de sanatate. Pe langa efectuarea masajului terapeutic, in cadrul clinicii se mai afla si urmatoarele departamente de maxim interes pentru pacienti: fizioterapie, kinetoterapie, kinesio taping, terapia fasciala. In ceea ce priveste sectia de masaj, pacientul poate sa opteze pentru urmatoarele servicii: masaj general, terapeutic, anticelulitic, pentru relaxare, recuperare si remodelare. Colectivul este format din specialisti care cunosc o multime de tehnici si metode eficiente pe care le aplica in cadrul sesiunilor de masaj, pentru obtinerea unor rezultate excelente.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic de 20 de minute este de 70 lei, iar un abonament de 10 sedinte – 600 lei. Exista chiar si posibilitatea efectuarii unui abonament anual, care costa 6000 lei.

Cabinetul de recuperare medicala a obtinut un rating maxim, pentru ca serviciile si procedurile aplicate au avut un impact pozitiv asupra pacientilor, care s-au declarat a fi multumiti in intregime. Echipa este formata din specialisti in arta masajului terapeutic, avand competenta de a aplica tehnici eficiente de vindecare. Acestia au dat dovada de amabilitate, respect si o buna implicare in procedurile terapeutice, lucru care a fost vizibil si in rezultatele ireprosabile obtinute.

Vezi parerile pacientilor despre Fiziokineto Clinic
Vezi Pareri

2. Kineto Ortoclinic

Kineto Ortoclinic este un cabinet de recuperare medicala din Bucuresti, Sectorul 5, specializat in kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic. Echipa de specialisti din cadrul departamentului de masaj isi propune sa ofere o imbunatatire asupra durerilor de spate, crampelor musculare, sa invinga insomnia si sa relaxeze musculatura, mai ales in cazul pacientilor care urmeaza un program de recuperare medicala. Pe langa masajul terapeutic, specialistii au competenta de a efectua si: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, de reflexoterapie si drenaj limfatic. Echipamentele si aparaturile care se afla in cadrul clinicii sunt de o calitate superioara si reusesc sa obtina rezultatele dorite intr-un numar redus de sedinte. 

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic de 15 minute este de 50 lei, 30 minute – 75 lei si 50 de minute – 95 lei. La un abonament de 10 sedinte se aplica o reducere de 10%.

Cabinetul de recuperare medicala Kineto Ortoclinic este apreciat pentru serviciile ireprosabile pe care le ofera. Colectivul de specialisti da dovada de profesionalism, implicare, amabilitate si atentie la detalii, efectuand un act medical de calitate. Clinica este curata, moderna, iar atmosfera este confortabila pentru toti pacientii care ii pasesc pragul, motiv pentru care majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive.

3. Medical Gym

MedicalGym este un cabinet de kinetoterapie, reflexoterapie, recuperare si masaj terapeutic in Sectorul 5, unde pacientii au parte de cel mai bun tratament pentru a se bucura de un corp sanatos. Pe langa masajul terapeutic, in cadrul acestei clinici se mai practica si urmatoarele servicii: masaj capilar, masaj facial, reflexoterapie, kinetoterapie pre si post operator, gimnastica de intretinere, gimnastica gravidei, gimnastica si masajul bebelusului, kinetoterapia adultilor si a varstnicilor si kinetoterapia copilului. In departamentul de masaj isi desfasoara activitatea specialisti car cunosc tehnici si metode elaborate pentru efectuarea unor sedinte de calitate indiferent cat de grava este afectiunea de care pacientul sufera. Printre afectiunile care sunt ameliorate se numara si: insomnie, bronsita, ateroscleroza, colici, constipatie, crampe menstruale, dureri de cap, nevralgii.

Pretul pentru o sedinta de masaj este de 65 lei.

Clinica este apreciata, conform recenziilor postate in mediul online. Echipa de specialisti in arta masajului terapeutic aplica o serie de tehnici si proceduri eficiente pentru obtinerea unor rezultate excelente. Cabinetul este modern, dotat ca atare, iar personalul contribuie semnificativ la crearea unei atmosfere placute si prietenoase pentru pacienti. 

4. SwissMed Clinic

SwissMed Clinic este o clinica de recuperare medicala, kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic in Sectorul 5, care isi propune sa le ofere pacientilor unele dintre cele mai eficiente metode si proceduri de vindecare si relaxare. Echipa SwissMed este formata din specialisti in domeniu si este certificata la nivel european in terapiile si procedurile practicate. Institutia medicala se mandreste cu aparaturi si echipamente de ultima generatie si o facilitate ultra moderna pentru o recuperare medicala rapida si sigura: un departament de kinetoterapie care este capabil sa personalizeze procesul de recuperare si un departament de medicina hiperbara. Pe langa masajul terapeutic, pacientii mai pot beneficia si de: presoterapie, vacuum electroterapie, drenaj limfatic, terapia tecar, terapie PRP, consultatie de specialitate, recuperare functionala in afectiuni reumatologice, ortopedice, neurologice, ginecologice etc.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic 70 lei. 

SwissMed Clinic a obtinut un rating maxim, pentru ca pacientii s-au declarat a fi multumiti de actul medical desfasurat de specialisti. Echipa clinicii are o atitutine pozitiva, este amabila, atenta la detalii, implicata si orientata catre cele mai bune solutii. In plus, echipamentele si aparaturile aflate in dotarile institutiei medicale sunt de o calitate superioara.

5. Ina Therapy

Ina Therapy este un cabinet de recuperare medicala din Bucuresti, sectorul 5, in cadrul caruia se efectueaza si sedinte de masaj terapeutic, pentru ameliorarea anumitor afectiuni, dar si pentru facilitarea procesului de recuperare dupa o interventie chirurgicala. Printre serviciile de care pacientii beneficiaza se numara si: consultatii de specialitate si evaluari periodice, evaluare functionala, consultanta de recuperare, kinetoprofilaxie, fizioterapie (curenti de medie si joasa frecventa, ultrasunet), terapia Schroth, electrostimulare cu utilizare Compex Performance, drenaj limfatic cu utilizare Compex Fit. Serviciile din cadrul acestei clinici se adreseaza pacientilor din toate categoriile de varsta, acestia avand posibilitatea de a beneficia de proceduri efectuate cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie (Compex, Indiba, Opaf). Specialistii au competenta de a stabili servicii personalizate pentru nevoile fiecarei persoane, pentru o eficienta ridicata a rezultatelor. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de masaj terapeutic este 70 lei.

Implicarea, profesionalismul, amabilitatea si competenta in efectuarea unor servicii ireprosabile sunt principalele motive pentru care pacientii lauda prestatia specialistilor din cadrul cabinetului Ina Therapy. Echipamentele si aparaturile folosite sunt performante, contribuind semnificativ la efectuarea unor proceduri la standarde superioare. Departamentul de masaj este echipat modern si amenajat cu bun gust, motiv pentru care multi dintre pacienti au mentionat ca se simt confortabil in timpul sedintelor.

Concluzii

Esti in cautarea unui specialist in masaj terapeutic in Sectorul 5? Clinicile si cabinetele medicale amintite mai sus sunt optiuni pe care le poti lua in considerare, datorita prestatiei ireprosabile. Solicita ajutorul unui profesionist in arta masajului si bucura-te de efectele sale benefice pe termen lung.