Meniu

Masaj terapeutic Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a isi gestiona sau trata diferite probleme de sanatate, cum ar fi imunitatea scazuta, leziunile tesuturilor moi, durerile de spate si chiar anxietatea, multe persoane apeleaza la masaj terapeutic in Buzau. Acest tip de masaj consta in aplicarea de presiune asupra muschilor, tendoanelor si ligamentelor, cu efect de relaxare si detensionare musculara. Terapia prin masaj are efecte pozitive atat la nivel fizic, cat si emotional. 

Cateva dintre beneficiile masajului terapeutic sunt reducerea anxietatii si stresului, ameliorarea durerilor de spate, imbunatatirea calitatii somnului si intarirea sistemului imunitar. Terapeutul aplica diferite tehnici, in functie de problema persoanei care beneficiaza de masaj, iar durata unei sedinte depinde inclusiv de obiectivele terapeutice. 

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic in Buzau

In Buzau, pretul unei sedinte de masaj terapeutic in cadrul unei clinici de recuperare medicala variaza in functie de tehnica folosita, de obiective si de durata sedintei. Impreuna cu terapeutul vei stabili si numarul de sedinte necesare pentru rezolvarea problemei si frecventa acestora. Pentru a iti face o idee cu privire la costurile pe care le presupune o sedinta, poti consulta urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Physiofit Plus
Clinica-Verificata
60 Ron
  • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 60 Ron
  • Servicii de inalta calitate
  • Personal bine pregatit
  • Profesionalism, amabilitate si rabdare
  • Buna comunicare terapeut-pacient
  • Aparatura de ultima generatie
  • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cel mai bun cabinet pentru masaj terapeutic in Buzau

Comparativ cu alte orase, Buzau nu gazduieste foarte multe clinici de recuperare medicala, insa optiunile disponibile sunt suficiente pentru cei care vor sa beneficieze de masaj terapeutic. Iata care este cel mai bun cabinet specializat si cat vei plati pentru o sedinta de masaj in cadrul acestuia:

Physiofit Plus

Physiofit Plus este optiunea de top a persoanelor care locuiesc in Buzau sau in apropiere si sunt interesate de masaj terapeutic. Acest cabinet de recuperare medicala a fost deschis in anul 2021 si pune la dispozitia pacientilor solutii moderne de tratament pentru o gama variata de afectiuni care le afecteaza mobilitatea si flexibilitatea. Lista de servicii cuprinde proceduri de kinetoterapie, fizioterapie si masaj, iar pentru fiecare pacient se concepe un plan terapeutic personalizat. 

La acest cabinet, pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic porneste de la 60 lei.

In ceea ce priveste parerile pacientilor, in mediul online au fost oferite zeci de recenzii pozitive. Acestia recomanda Physiofit Plus, unde spun ca au intalnit profesionisti care ofera servicii de calitate. Intregul personal este foarte bine pregatit si da dovada de amabilitate, rabdare si seriozitate. Pacientii primesc raspunsuri la toate intrebarile privitoare la proceduri si observa beneficii inca de la primele sedinte. Cabinetul este dotat cu aparatura de ultima generatie si ambianta este placuta. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca preturile sunt accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Physiofit Plus
Vezi Pareri

Concluzii

Sedintele de masaj terapeutic pot fi efectuate in Buzau la clinica prezentata anterior, unde pacientii au acces la servicii moderne de recuperare medicala. Masajul este benefic pentru cei care vor sa trateze anumite dureri sau pentru cei care simt disconfort din cauza unor activitati fizice ori dimpotriva, a sedentarismului.