Meniu

Masaj terapeutic Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te supara durerile musculare si te simti foarte incordat, poate e momentul sa te gandesti mai mult la tine si sa te programezi la un masaj terapeutic. In Cluj, sunt numeroase clinici care au inclus in oferta de servicii masajul terapeutic, printre altele.

Acest tip de masaj se recomanda pentru decontracturarea muschilor si rezolvarea problemelor de circulatie in cazul: problemelor de postura, disfunctiilor de miscare provocate de accidentari aparute in urma unor miscari repetitive sau atunci cand apar amortelile. Citeste in continuare pentru a afla unde te poti adresa, in Cluj, pentru un masaj terapeutic realizat de experti in domeniu.

Ce pret are un masaj terapeutic in Cluj?

In tabelul de mai jos poti afla cat costa un masaj terapeutic in Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 130 Ron
 • Servicii calitative
 • Echipamente moderne
 • Buna pregatire
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate remarcabile
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
Esthetic Lux
2
200 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 200 Ron
 • Oferta variata de servicii
 • Tratamente actuale
 • Masaj terapeutic pentru femei si barbati
 • Un centru frumos si elegant
 • Ambianta placuta
Luxury Spa Babor
3
290 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 290 Ron
 • Personal premiat si acreditat international
 • Locatie eleganta cu un design interior de lux
 • Masaj terapeutic personalizat
 • Personal amabil
 • Atmosfera relaxanta
 • Bun raport calitate-pret
Dora Cocis
90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 90 Ron
 • Personal cu experienta si amabil
 • Numeroase servicii de tratament, masaj si terapie
 • Clinica primitoare si cu un design placut
 • Pachete avantajoase pentru masaj si remodelare corporala
Kinetik Artherapy
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 70 Ron
 • Personal bine pregatit
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente personalizate
 • Masaj terapeutic executat de profesionisti
 • Amabilitate si buna dispozitie
HC Kinetic
150 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 150 Ron
 • Tratamente actualizate
 • Servicii personalizate
 • Specialisti cu experienta
 • Fizioterapeuti specializati si in masaj terapeutic
 • Amabilitate si profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la masaj terapeutic in Cluj

Daca te intrebi unde sa mergi la masaj terapeutic in Cluj, citind in continuare vei gasi cu siguranta raspunsul. Clinicile de mai jos au fost alese din criterii obiective, tinand cont de oferta de servicii si de modul cum sunt evaluate de cei care le-au trecut deja pragul:

1. Centrokinetic

Centrokinetic se afla in topul alegerilor pacientilor atunci cand vine vorba de practicarea masajului terapeutic in Cluj-Napoca, multumita specialistilor cu experienta vasta in domeniu. Masajul care este pus in aplicare in cadrul departamentului de recuperare a coloanei vertebrale sau in departamentul de fizioterapie este desfasurat de kinetoterapeuti licentiati si supraspecializati, cu activitate de peste sapte ani in domeniu. In ceea ce priveste parcursul lor educational si profesional, kinetoterapeutii au urmat cursuri precum: curs ERGON technic, kinesiotaping, flossing band, dynamic tape, curs de terapie Yumeiho, workshop aquashape fitness Scandinavia, cursuri de osteopatie si cursuri de terapie manuala. Printre tipurile de masaj care pot fi puse in practica, pe langa cel terapeutic, se numara si: masajul sportiv si deep tissue, masajul reflexogen si masajul limfatic. 

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 130 lei. 

Cand vine vorba de parerea pacientilor cu privire la activitatea acestei unitati medicale, toti se declara multumiti, avand in vedere ca serviciile de care beneficiaza sunt unele de o calitate superioara. Avand la dispozitie echipamentele necesare si o buna pregatire in domeniu, terapeutii pun in aplicare sedinte personalizate de masaj terapeutic pentru fiecare pacient in parte, astfel incat rezultatele obtinute sa fie remarcabile. Un alt aspect apreciat este atmosfera primitoare si amenajarea placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Esthetic Lux Center

Esthetic Lux Center din Cluj-Napoca vine in intampinarea nevoilor si preferintelor clientilor sai cu o oferta variata de servicii: tratamente faciale, anti-age, epilare definitiva, slabire, remodelare corporala si tratamente de relaxare. Printre acestea se numara si masajul terapeutic, ce se adreseaza atat celor care sufera de o anumita afectiune (hernie de disc, coxartroza sau gonartroza, dureri de spate, contracturi, circulatie periferica deficitara), dar si celor care vor sa se mentina sanatosi.

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic la aceasta clinica este de 200 de lei pentru femei si de 225 de lei pentru barbati, efectuandu-se cu produse fara parabeni si cu arome la alegere. Sedinta de masaj dureaza 50 de minute in ambele cazuri.

Pentru multi dintre clientii clinicii, experienta a decurs fara cusur, indiferent de serviciile de care au beneficiat. Profesionalismul si seriozitatea personalului, precum si ambianta placuta sunt doar cateva dintre aspectele pozitive enumerate in recenziile de pe internet. De asemenea, oamenii spun ca acesta este cel mai frumos centru de profil din Cluj-Napoca si ca tratamentele puse la dispozitie sunt moderne si eficiente.

3. Luxury Spa Babor

Luxury Spa Babor este o oaza de relaxare si frumusete, in care isi desfasoara activitatea personal premiat, ce este acreditat international. Gama vasta de servicii vizeaza: cosmetica, tratamente corporale, masaje, efectuate de specialisti calificati si cu experienta. Pe partea de masaj sunt oferite numeroase optiuni, de la masaj terapeutic personalizat, la masaj la patru maini sau masajul Reginei/Regelui, efectuat de trei profesionisti deodata si de la masaj facial la masaj cu pietre calde sau masaj filipinez.

Pretul pentru un masaj terapeutic personalizat este de 290 de lei si are o durata de 75 de minute.

Foarte multe persoane care au ajuns in aceasta clinica aplauda ambianta deosebit de placuta si serviciile excelente. Ele spun ca au fost ajutate sa se relaxeze total, intr-o locatie superba. Unii declara chiar ca au avut parte aici de cel mai bun masaj din viata lor. Designul interior al clinicii, amabilitatea personalului si preturile corecte sunt suficiente motive pentru majoritatea clientilor de a acorda clinicii 5 stele din 5.

4. Dora Cocis

In centrul de masaj si terapie Dora Cocis din Cluj-Napoca beneficiezi de servicii precum: masaje, tratamente corporale si terapii de ultima generatie, efectuate de specialisti bine pregatiti, care se preocupa de o formare continua in domeniu. Sunt oferite aici mai multe tipuri de masaje: masaj clasic de relaxare, masaj pentru gravide, reflexoterapie, Lomi-Lomi & candle massage, drenaj limfatic, masaj thai, masaj tok sen, trigger points sau masaj deep tisuue. Foarte important pentru clienti este ca pot alege pachete avantajoase de masaj sau remodelare corporala.

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic, cu o durata de 30 de minute este de 90 de lei, pentru unul cu o durata de 50 de minute – 120 de lei, iar o sedinta de 90 de minute costa 200 de lei.

Unii spun in review-uri ca daca nu ai mers niciodata la un masaj, la Dora Cocis este locul de unde trebuie sa incepi. Sunt enumerate in sprijinul acestei afirmatii argumente precum: masaje si tratamente eficiente, personal profesionist si amabil, locatie deosebit de primitoare si frumos decorata.

5. Kinetik Artherapy

Centrul de recuperare medicala prin kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic Kinetik Artherapy isi propune sa vina in ajutorul persoanelor cu afectiuni ale aparatului locomotor prin personal bine pregatit si aparatura de ultima generatie. Fiecare pacient este evaluat la prima vizita, dar si la finalul procedurilor. Specialitatile clinicii sunt: neurologie, ortopedie, reumatologie, traumatologie, pediatrie, tratamentele fiind unele personalizate in functie de pacient si de patologie. In cadrul centrului se efectueaza si masaj terapeutic general, dar si masaj terapeutic segmentar, cu rol de decontracturare si relaxare musculara.

Tariful pentru o sedinta de masaj terapeutic general, cu o durata de 50 de minute, este de 100 de lei. O sedinta de masaj terapeutic segmentar costa 70 de lei si are o durata de 30 de minute.

Si in cazul acestui centru parerile sunt in majoritate pozitive, mentionandu-se mai multe aspecte apreciate de clienti, si anume: profesionalism, atentie, rabdare, amabilitate, buna dispozitie. Multi dintre cei care lauda serviciile clinicii o recomanda si altora, pentru o recuperare de succes sau pentru un masaj ca la carte.

6. HC Kinetic

HC Kinetic este o clinica de kinetoterapie, fizioterapie si recuperare medicala din Cluj, cu o echipa de terapeuti specializati in afectiuni neurologice si ortopedice, atat in cazul adultilor, cat si al copiilor. Terapeutii din echipa de fizioterapie au si o supraspecializare in terapia Kinesiotaping, terapie manuala si elongatii vertebrale, precum si in masaj terapeutic, in masaj de recuperare sportiva sau osteopatie. Unele servicii pot fi efectuate si la domiciliul sau biroul clientului.

O sedinta de masaj terapeutic la HC Kinetic costa 150 de lei.

Personalul amabil si profesionist, care este pregatit sa-si ofere ajutorul indiferent de problema, este numitorul comun al recenziilor despre aceasta clinica. Astfel, oamenii sunt multumiti de calitatea serviciilor de care au avut parte aici, sustinand ca tratamentele si-au facut rapid efectul si ca au scapat de dureri si s-au simtit mai relaxati datorita personalului bine pregatit.

Concluziile noastre

Oricare dintre clinicile de mai sus ai alege-o pentru un masaj terapeutic, in Cluj, este important sa faci alegerea in cunostinta de cauza, citind informatiile de interes despre ea.

In Cluj sunt clinici bune, in care isi desfasoara activitatea terapeuti apreciati datorita pregatirii, experientei si, desigur, rezultatelor obtinute. Nu degeaba se spune ca masajul este o arta, pentru ca el trebuie executat cu atentie, pricepere si in cunostinta de cauza, cu atat mai mult cu cat este vorba de un masaj terapeutic.