Masaj terapeutic Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te supara durerile musculare si te simti foarte incordat, poate e momentul sa te gandesti mai mult la tine si sa te programezi la un masaj terapeutic. In Cluj, sunt numeroase clinici care au inclus in oferta de servicii masajul terapeutic, printre altele.

Acest tip de masaj se recomanda pentru decontracturarea muschilor si rezolvarea problemelor de circulatie in cazul: problemelor de postura, disfunctiilor de miscare provocate de accidentari aparute in urma unor miscari repetitive sau atunci cand apar amortelile. Citeste in continuare pentru a afla unde te poti adresa, in Cluj, pentru un masaj terapeutic realizat de experti in domeniu.

Ce pret are un masaj terapeutic in Cluj?

In tabelul de mai jos poti afla cat costa un masaj terapeutic in Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Esthetic Lux
Clinica-Verificata
180-220 Ron
 • Pret Consultatie 180-220 Ron
 • Oferta variata de servicii
 • Tratamente actuale
 • Masaj terapeutic pentru femei si barbati
 • Un centru frumos si elegant
 • Ambianta placuta
Luxury Spa Babor
260 Ron
 • Pret Consultatie 260 Ron
 • Personal premiat si acreditat international
 • Locatie eleganta cu un design interior de lux
 • Masaj terapeutic personalizat
 • Personal amabil
 • Atmosfera relaxanta
 • Bun raport calitate-pret
Dora Cocis
70-160 Ron
 • Pret Consultatie 70-160 Ron
 • Personal cu experienta si amabil
 • Numeroase servicii de tratament, masaj si terapie
 • Clinica primitoare si cu un design placut
 • Pachete avantajoase pentru masaj si remodelare corporala
Kinetik Artherapy
60-90 Ron
 • Pret Consultatie 60-90 Ron
 • Personal bine pregatit
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente personalizate
 • Masaj terapeutic executat de profesionisti
 • Amabilitate si buna dispozitie
HC Kinetic
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Tratamente actualizate
 • Servicii personalizate
 • Specialisti cu experienta
 • Fizioterapeuti specializati si in masaj terapeutic
 • Amabilitate si profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la masaj terapeutic in Cluj

Daca te intrebi unde sa mergi la masaj terapeutic in Cluj, citind in continuare vei gasi cu siguranta raspunsul. Clinicile de mai jos au fost alese din criterii obiective, tinand cont de oferta de servicii si de modul cum sunt evaluate de cei care le-au trecut deja pragul:

1. Esthetic Lux Center

Esthetic Lux Center din Cluj-Napoca vine in intampinarea nevoilor si preferintelor clientilor sai cu o oferta variata de servicii: tratamente faciale, anti-age, epilare definitiva, slabire, remodelare corporala si tratamente de relaxare. Printre acestea se numara si masajul terapeutic, ce se adreseaza atat celor care sufera de o anumita afectiune (hernie de disc, coxartroza sau gonartroza, dureri de spate, contracturi, circulatie periferica deficitara), dar si celor care vor sa se mentina sanatosi.

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic la aceasta clinica este de 180 de lei pentru femei si de 220 de lei pentru barbati, efectuandu-se cu produse fara parabeni si cu arome la alegere. Sedinta de masaj dureaza 50 de minute in ambele cazuri.

Pentru multi dintre clientii clinicii, experienta a decurs fara cusur, indiferent de serviciile de care au beneficiat. Profesionalismul si seriozitatea personalului, precum si ambianta placuta sunt doar cateva dintre aspectele pozitive enumerate in recenziile de pe internet. De asemenea, oamenii spun ca acesta este cel mai frumos centru de profil din Cluj-Napoca si ca tratamentele puse la dispozitie sunt moderne si eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Esthetic Lux Center
Vezi Pareri

2. Luxury Spa Babor

Luxury Spa Babor este o oaza de relaxare si frumusete, in care isi desfasoara activitatea personal premiat, ce este acreditat international. Gama vasta de servicii vizeaza: cosmetica, tratamente corporale, masaje, efectuate de specialisti calificati si cu experienta. Pe partea de masaj sunt oferite numeroase optiuni, de la masaj terapeutic personalizat, la masaj la patru maini sau masajul Reginei/Regelui, efectuat de trei profesionisti deodata si de la masaj facial la masaj cu pietre calde sau masaj filipinez.

Pretul pentru un masaj terapeutic personalizat este de 260 de lei si are o durata de 75 de minute.

Foarte multe persoane care au ajuns in aceasta clinica aplauda ambianta deosebit de placuta si serviciile excelente. Ele spun ca au fost ajutate sa se relaxeze total, intr-o locatie superba. Unii declara chiar ca au avut parte aici de cel mai bun masaj din viata lor. Designul interior al clinicii, amabilitatea personalului si preturile corecte sunt suficiente motive pentru majoritatea clientilor de a acorda clinicii 5 stele din 5.

3. Dora Cocis

In centrul de masaj si terapie Dora Cocis din Cluj-Napoca beneficiezi de servicii precum: masaje, tratamente corporale si terapii de ultima generatie, efectuate de specialisti bine pregatiti, care se preocupa de o formare continua in domeniu. Sunt oferite aici mai multe tipuri de masaje: masaj clasic de relaxare, masaj pentru gravide, reflexoterapie, Lomi-Lomi & candle massage, drenaj limfatic, masaj thai, masaj tok sen, trigger points sau masaj deep tisuue. Foarte important pentru clienti este ca pot alege pachete avantajoase de masaj sau remodelare corporala.

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic, cu o durata de 30 de minute este de 70 de lei, pentru unul cu o durata de 50 de minute – 90 de lei, iar o sedinta de 90 de minute costa 160 de lei.

Unii spun in review-uri ca daca nu ai mers niciodata la un masaj, la Dora Cocis este locul de unde trebuie sa incepi. Sunt enumerate in sprijinul acestei afirmatii argumente precum: masaje si tratamente eficiente, personal profesionist si amabil, locatie deosebit de primitoare si frumos decorata.

4. Kinetik Artherapy

Centrul de recuperare medicala prin kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic Kinetik Artherapy isi propune sa vina in ajutorul persoanelor cu afectiuni ale aparatului locomotor prin personal bine pregatit si aparatura de ultima generatie. Fiecare pacient este evaluat la prima vizita, dar si la finalul procedurilor. Specialitatile clinicii sunt: neurologie, ortopedie, reumatologie, traumatologie, pediatrie, tratamentele fiind unele personalizate in functie de pacient si de patologie. In cadrul centrului se efectueaza si masaj terapeutic general, dar si masaj terapeutic segmentar, cu rol de decontracturare si relaxare musculara.

Tariful pentru o sedinta de masaj terapeutic general, cu o durata de 50 de minute, este de 90 de lei. O sedinta de masaj terapeutic segmentar costa 60 de lei si are o durata de 30 de minute.

Si in cazul acestui centru parerile sunt in majoritate pozitive, mentionandu-se mai multe aspecte apreciate de clienti, si anume: profesionalism, atentie, rabdare, amabilitate, buna dispozitie. Multi dintre cei care lauda serviciile clinicii o recomanda si altora, pentru o recuperare de succes sau pentru un masaj ca la carte.

5. HC Kinetic

HC Kinetic este o clinica de kinetoterapie, fizioterapie si recuperare medicala din Cluj, cu o echipa de terapeuti specializati in afectiuni neurologice si ortopedice, atat in cazul adultilor, cat si al copiilor. Terapeutii din echipa de fizioterapie au si o supraspecializare in terapia Kinesiotaping, terapie manuala si elongatii vertebrale, precum si in masaj terapeutic, in masaj de recuperare sportiva sau osteopatie. Unele servicii pot fi efectuate si la domiciliul sau biroul clientului.

O sedinta de masaj terapeutic la HC Kinetic costa 120 de lei.

Personalul amabil si profesionist, care este pregatit sa-si ofere ajutorul indiferent de problema, este numitorul comun al recenziilor despre aceasta clinica. Astfel, oamenii sunt multumiti de calitatea serviciilor de care au avut parte aici, sustinand ca tratamentele si-au facut rapid efectul si ca au scapat de dureri si s-au simtit mai relaxati datorita personalului bine pregatit.

Concluziile noastre

Oricare dintre clinicile de mai sus ai alege-o pentru un masaj terapeutic, in Cluj, este important sa faci alegerea in cunostinta de cauza, citind informatiile de interes despre ea.

In Cluj sunt clinici bune, in care isi desfasoara activitatea terapeuti apreciati datorita pregatirii, experientei si, desigur, rezultatelor obtinute. Nu degeaba se spune ca masajul este o arta, pentru ca el trebuie executat cu atentie, pricepere si in cunostinta de cauza, cu atat mai mult cu cat este vorba de un masaj terapeutic.