Meniu

Masaj terapeutic Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ritmul de viata alert si dorinta de a gestiona mai usor unele afectiuni ii motiveaza pe tot mai multi oameni sa se programeze la sedinte de masaj terapeutic in Constanta, la clinici sau centre unde profeseaza terapeuti cu experienta. Durerile de spate, insomnia, stresul si anxietatea sunt doar cateva dintre problemele in cazul carora masajul terapeutic poate face o diferenta. 

Printre avantajele sale se numara cresterea flexibilitatii, reducerea tensiunii musculare, imbunatatirea tonusului pielii si relaxarea profunda. Masajul terapeutic este personalizat in raport cu nevoile fiecarei persoane, tinandu-se cont de afectiunea pe care vrea sa o trateze. Acesta are rol de detoxifiere si amelioreaza durerile inca de la primele sedinte. In continuarea articolului poti afla care sunt cele mai bune locatii din Constanta unde se face masaj terapeutic. 

Interval de pret pentru o sedinta de masaj terapeutic in Constanta

Inainte sa te programezi la o sedinta de masaj terapeutic la un salon sau o clinica din Constanta, este indicat sa afli mai multe despre locatia respectiva. Pretul este un detaliu de interes pentru multi dintre cei care vor sa mearga periodic la sedinte de masaj terapeutic, motiv pentru care am alcatuit un tabel in care figureaza urmatoarele informatii: numele celor mai bune centre de masaj din acest oras si pretul sau intervalul de preturi pentru o sedinta de masaj.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Programare Online
Alya Center
1 Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 50 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, atentie si amabilitate
 • Explicatii detaliate cu privire la orice procedura
 • Atmosfera relaxanta si curatenie exemplara
 • Echipamente de ultima generatie
 • Preturi accesibile
Renastesine Clinique
2
25 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si implicare
 • Tehnologii moderne
 • Tratamente personalizate
Vitality Massage
3
100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 70 Ron
 • Diversitate de servicii
 • Profesionalism, amabilitate si interes
 • Atentie la detalii
 • Preturi avantajoase
 • Servicii de calitate
Visa Med
100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 50 Ron
 • Servicii calitative
 • Terapii eficiente
 • Personal bine pregatit
 • Clinica ultramoderna
 • Curatenie impecabila
 • Dotari tehnice avansate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de masaj terapeutic in Constanta?

Persoanele care locuiesc in Constanta si vor sa mearga la sedinte de masaj terapeutic pot gasi in apropierea lor clinici sau centre specializate in masaj. Multe dintre ele sunt situate in zone accesibile, au o gama variata de terapii prin masaj si sunt apreciate pentru raportul bun calitate-pret.

Clasamentul de mai jos prezinta centrele de masaj din Constanta in cadrul carora profeseaza terapeuti cu expeienta, care se bucura de feedback pozitiv din partea unui numar mare de clienti si care asigura tratamente personalizate: 

1. Alya Medical Center

Alya Medical Center este o clinica din Constanta unde se ofera servicii de recuperare medicala, printre care si masaj terapeutic. La aceasta clinica, fiecare pacient beneficiaza de o abordare holistica si integrativa, dezvoltata in raport cu nevoile individuale si conditiile de activitate. Alya Medical Center combina mijloace terapeutice moderne cu traditia locala, obiectivul central fiind de a imbunatati calitatea vietii si starea de sanatate a persoanelor care beneficiaza de serviciile oferite in cadrul clinicii. Personalul este format din specialisti care se adreseaza persoanelor de orice varsta. Din lista de servicii fac parte si diverse proceduri stomatologice. 

La aceasta clinica, pretul unei sedinte de masaj terapeutic porneste de la 50 lei.

Alya Medical Center este una dintre cele mai apreciate clinici de recuperare medicala din Constanta, lucru dovedit inclusiv de zecile de recenzii pozitive din mediul online. Persoanele care au ales-o sustin ca au beneficiat de profesionalism, atentie si respect din partea colectivului, care este amabil, calm, responsabil si profesionist. Serviciile sunt de inalta calitate, iar preturile accesibile. Clinica este dotata cu echipamente de ultima generatie si curatenia este exemplara. Atmosfera este relaxanta, iar fiecare procedura este explicata pas cu pas.

Vezi parerile pacientilor despre Alya Medical Center
Vezi Pareri

2. Renastesine Clinique

Renastesine Clinique este o alta clinica de recuperare medicala din Constanta pe care o poti alege pentru sedintele de masaj terapeutic. Lista de servicii insumeaza terapii moderne de reabilitare medicala, menite sa creasca sau sa mentina nivelul functional in cazul persoanelor care sufera de diverse afectiuni. Misiunea clinicii este de a oferi servicii de inalta calitate, iar personalul are experienta vasta in domeniul recuperarii medicale. Pacientii pot beneficia de masaj terapeutic, reflexoterapie, electroterapie si fizioterapie. 

Pentru o sedinta de masaj terapeutic, vei plati intre 25 si 75 lei.

Majoritatea persoanelor care au ales aceasta clinica o recomanda, spunand ca au beneficiat de servicii de calitate. Personalul este bine pregatit, amabil si implicat. Se folosesc tehnologii moderne si lista de servicii de servicii este diversificata. Planurile terapeutice sunt personalizate in raport cu nevoile pacientului si rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

3. Vitality Massage

Clasamentul continua cu Vitality Massage, un salon foarte renumit in Constanta, unde lista de servicii cuprinde si masaj terapeutic. Clientii acestui salon beneficiaza de servicii precum masaj, epilare definitiva, remodelare corporala si diverse proceduri cosmetice. Serviciile de infrumusetare si relaxare sunt oferite de o echipa din care fac parte si terapeuti cu experienta, care imbina tehnici traditionale cu tehnici moderne. 

Intervalul de pret pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 70-150 lei.

Sedintele de masaj de la acest salon sunt relaxante si energizante, conform persoanelor care si-au relatat in mediul online experienta. Echipa este formata din profesionisti, care ofera o diversitate de servicii si dau dovada de amabilitate, atentie la detalii si interes. De asemenea, preturile sunt avantajoase.

4. Visa Med

Visa Med este o retea de clinici de recuperare din Constanta pe care mai multe persoane au ales-o dupa ce medicul le-a recomandat sa mearga la sedinte de masaj terapeutic. Fiecare dintre cele trei clinici este specializata in mai multe arii terapeutice, precum: masajul, kinetoterapia, fizioterapia, remodelarea corporala, imagistica si analize medicale. Clinicile sunt dotate cu tehnologii de ultima generatie, iar echipele de profesionisti pun pe primul loc sanatatea pacientului. 

Pentru masaj terapeutic, tariful unei sedinte porneste de la 50 de lei.

Clinica este ultramoderna, curatenia impecabila si dotarea tehnica performanta. Asa reflecta parerile pacientilor, care se declara in mare parte multumiti. Personalul este bine pregatit si amabil, iar terapiile sunt eficiente. Cu toate ca majoritatea persoanelor spun ca Visa Med este o clinica buna, exista si cateva reclamatii cu privire la comportamentul personalului de la receptie, care nu comunica eficient cu pacientii.

Concluzii

Acestea sunt principalele clinici de recuperare medicala si saloane din Constanta carora te poti adresa pentru masaj terapeutic. Preturile variaza de la o locatie la alta, in raport cu experienta si calificarile personalului, dar si in functie de conditiile din clinica respectiva.