Meniu

Masaj terapeutic Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In momentul in care li se recomanda un masaj terapeutic in Craiova, multi doljeni nu stiu la ce clinica sa apeleze. In sprijinul lor, am pregatit acest articol, in care prezentam un clasament al clinicilor de recuperare medicala din acest oras, ce pun la dispozitie si servicii de masaj.

Masajul terapeutic este indicat in numeroase probleme medicale si afectiuni, de la ameliorarea unor dureri musculare si articulare si cresterea flexibilitatii, la recuperarea de dupa accidentari si reducerea stresului. Pentru a afla la ce clinici din Craiova sa te prezinti in cazul in care ai nevoie de un astfel de tratament, te invitam sa citesti in continuare.

Cat costa un masaj terapeutic in Craiova

Costul unui masaj terapeutic in cabinetele din Craiova este diferit. Poti consulta tabelul de mai jos pentru a afla informatiile care te intereseaza in legatura cu costul unei sedinte de masaj.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Kineto-Plus
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 80 Ron
 • Medic specialist in reabilitare medicala
 • Kinetoterapeuti cu o pregatire solida
 • Servicii pentru bebelusi, copii si adulti
 • Masaj terapeutic si alte tipuri de masaj
 • Atmosfera placuta si pozitiva
 • Tratamente personalizate
 • Posibilitatea de a achizitiona abonamente
Prokinetic
100 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 100 Ron
 • Spatiu generos de recuperare (1000 de metri patrati)
 • Servicii care acopera toate etapele recuperarii medicale
 • Peste 20 de kinetoterapeuti
 • Evaluare posturala prin aparatul GPS 400
 • Masaj terapeutic si diverse alte tipuri de masaj
 • Echipamente moderne
S. Buna Vestire
100 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 100 Ron
 • Centru complet de recuperare
 • Echipamente ultramoderne
 • Echipa medicala cu experienta
 • Masaj terapeutic
 • Servicii decontate prin CAS
 • Spitalul are iesire la doua strazi principale
Fiziokinet
90 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 90 Ron
 • Diverse servicii de recuperare
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medic specializat in recuperare, medicina fizica si balneologie
 • Terapeuti cu experienta
 • Kinetoterapie la domiciliu
 • Masaj terapeutic
SanoActiv
63 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 63 Ron
 • Masaj terapeutic si kinetoterapie
 • Terapeuti cu experienta
 • Echipamente de inalta performanta
 • Diverse tipuri de masaj
 • Punctualitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care ofera masaj terapeutic in Craiova

Sunt cinci clinici si cabinete in Craiova ce ofera masaj terapeutic, pe langa multe alte servicii de recuperare medicala. Le poti descoperi in continuare, astfel incat sa-ti faci o idee despre serviciile oferite, specialistii care isi desfasoara activitatea in cadrul lor si despre  raportul calitate-pret. 

1. Kineto-Plus

Clinica de recuperare Kineto-Plus este locul ideal, in Craiova, pentru un masaj terapeutic. O echipa alcatuita din dr. Taina Avramescu, medic specialist reabilitare medicala, si terapeuti bine pregatiti ofera programe de recuperare eficiente, sigure si personalizate pe nevoile fiecarui pacient. Masajul terapeutic care se realizeaza aici este indicat in mai multe situatii:  imbunatatirea digestiei, decongestionarea terminatiilor nervoase, recuperarea flexibilitatii muscoarticulare, reactivarea circulatiei sanguine si in multe altele. Pe langa masaj terapeutic, in clinica mai sunt puse la dispozitie si alte servicii de recuperare: fizioterapie, kinetoterapie adulti si copii, terapie manuala, elongatii vertebrale, kinesiotaping, terapii unice, fitness, masaj pentru bebelusi etc.

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic este de 80 de lei.

Pentru craioveni, Kineto-Plus este mai mult decat o clinica de recuperare, este un loc in care se incarca de energie buna, sunt motivati si ajutati sa-si recapete fortele, mobilitatea sau sa scape de dureri intr-o atmosfera pozitiva. Pacientii au apreciat in special metodele de lucru adaptate varstei si nevoilor lor, modul cum se lucreaza cu copiii si posibilitatea de a face abonamente, care este o solutie excelenta pentru cei care au tratamente cu o durata mai lunga.

Vezi parerile pacientilor despre Kineto-Plus
Vezi Pareri

2. Prokinetic

Si la Prokinetic, in Craiova, te poti programa pentru un masaj terapeutic. Peste 20 de terapeuti si doi medici lucreaza aici pentru a le oferi oamenilor recuperarea de care au nevoie, indiferent de problema pentru care se prezinta la clinica. Prokinetic a fost inaugurat in anul 2010 si a ajuns sa fie foarte cunoscut in Craiova, fiind si singurul cabinet din tara acreditat pentru reeducare posturala globala (RPG) si McKenzie. Fondatorul clinicii este drd. Alin Horia Burileanu, kinetoterapeut RPG, instructor in terapia Yumeiho si membru in diverse asociatii profesionale. 

Tariful pentru un masaj terapeutic este de 100 de lei.

Echipa Prokinetic este foarte apreciata pentru implicarea, comunicarea si profesionalismul de care da dovada. Mediul placut, diversitatea serviciilor in materie de recuperare  si rezultatele obtinute rapid sunt alte aspecte pe care craiovenii le considera un mare plus la aceasta clinica moderna de recuperare. 

3. Spital de Recuperare Buna Vestire

Pentru locuitorii din Craiova si din intreg judetul Dolj, indiferent de varsta, Spitalul de Recuperare Medico-Balnear Buna Vestire este de un real ajutor oferind o gama vasta de servicii, inclusiv masaj terapeutic. Spitalul este alcatuit dintr-un ambulator de specialitate, o baza de tratament si saloane, iar medicii sunt specializati in recuperare, medicina si balneologie, precum si in geriatrie si gerontologie medicala. Echipa de maseuri, kinetoterapeuti si asistenti este una numeroasa si specializata in diverse terapii si tehnici moderne. Unele dintre serviciile din acest spital sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

O sedinta de masaj terapeutic costa 100 de lei.

Personalul medical bine pregatit, amabil si implicat, echipamentele de ultima generatie si modul de investigare a sanatatii pacientilor sunt printre cele mai apreciate lucruri la acest spital. Craiovenii sunt incantati si ca sunt puse la dispozitie numeroase servicii si terapii, unele dintre acestea fiind populare in toata lumea, in materie de recuperare si cu rezultate foarte bune.

4. Fiziokinet

Fiziokinet este un alt loc in care este indicat sa ajungi, in Craiova, daca ai nevoie de un masaj terapeutic. Clinica ofera si servicii de: fizioterapie, electroterapie, laserterapie, magnetoterapie hidrokinetoterapie, terapie cu ultrasunete, kinetoterapie, kinesiotaping, reeducare posturala globala, crioterapie si presoterapie. Masajul terapeutic poate fi efectuat aici de catre maseuri cu experienta si poate fi atat profilactic, cat si terapeutic sau recuperator. Clinica de recuperare Fiziokinet a fost deschisa in 2015 si dispune si de un medic specialist de recuperare, medicina fizica si balneologie – dr. Daniela Matei care este si asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova. Fondatorul clinicii este Mihai Smaranda, cu competente in fizioterapie si kinetoterapie si fizioterapeutul echipelor de fotbal FC U Craiova 1948 si al FC Turris Turnu Magurele.

Un masaj terapeutic are un tarif de 90 de lei.

Multi dintre cei care au fost ajutati sa se recupereze in aceasta clinica spun ca au fost cuceriti de cum exercitiile si munca de recuperare se imbina cu armonia si voia buna. Personalul bine pregatit, prietenos si dedicat meseriei face o treaba foarte buna, astfel ca rezultatele apar destul de rapid, indiferent de problema si datorita tehnologiei si echipamentelor de ultima ora.

5. SanoActiv

In cabinetul SanoActiv din Craiova poti beneficia de masaj terapeutic, dar si de kinetoterapie. Cabinetul este echipat cu aparatura specializata si cu echipamente cu tehnologie de ultima ora, pentru a asigura un spatiu adaptat tuturor nevoilor de recuperare. Pe langa masaj terapeutic, la SanoActiv se mai efectueaza si alte tipuri de masaj (de relaxare, limfatic, sportiv, cu bambus, anticelulitic). Misiunea cabinetului este de a utiliza cele mai eficiente metode de tratament pentru recuperare, ameliorarea starii de sanatate, o stare generala de bine si imbunatatirea conditiei fizice.

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic este de 63 de lei si are o durata de 50 de minute. Se pot procura si abonamente de 10 sedinte, iar costul acestora este de 590 de lei.

Printre cele mai apreciate lucruri la profesionistii de la acest cabinet se afla: faptul ca terapeutii lucreaza individual cu pacientii, ca sunt profesionisti, implicati si ca au rabdare, dar si ca se respecta orele de programare. Echipamentele de inalta performanta aduc si ele un plus de valoare serviciilor SanoActiv.

Concluziile noastre

Poti beneficia de un masaj terapeutic in Craiova in numeroase clinici de recuperare. In fiecare dintre ele, sunt terapeuti cu experienta si cu o pregatire solida, astfel ca ai toate premisele pentru o experienta placuta si cu rezultate imediate.

Poti opta pentru una dintre aceste clinici din Craiova in cazul in care ai nevoie sa te refaci, sa-ti imbunatatesti calitatea somnului, sa reduci anxietatea si depresia sau sa te recuperezi dupa leziuni sau accidente.