Meniu

Masaj terapeutic Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Lucrezi de la birou, iar durerile de umeri, de spate devin din ce in ce mai insuportabile, motiv pentru care esti in cautarea unui cabinet sau salon specializat in masajul terapeutic in Galati? Atunci ai ajuns exact in locul potrivit. In articolul de mai jos vei descoperi un top cinci al clinicilor si saloanelor de masaj apreciate in orasul tau, care sunt puternic frecventate si care dispun de un personal profesionist. Masajul terapeutic este practicat chiar din cele mai vechi timpuri, datorita rolului sau curativ pe care il are asupra muschilor si articulatiilor, imbunatatind astfel mobilitatea.

Galati este un oras ofertant cu privire la cabinetele de masaj disponibile. Citeste mai departe si descopera un loc de relaxare, in care sa te refugiezi de fiecare data si in cadrul caruia sa te eliberezi de tensiunea musculara acumulata de-a lungul timpului. 

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in Galati?

Pretul practicat pentru o sedinta de masaj terapeutic in Galati se inscrie intr-un anumit interval de tarife general valabile in mai multe zone ale tarii. Cu toate acestea, pretul este diferit si este adesea influentat de popularitatea clinicii, dar si de experienta specialistilor. Documenteaza-te serios si afla care sunt preturile aplicate in orasul tau la o sedinta de masaj, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Programare Online
Kineto la Tine
1 Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 100 Ron
 • Kinetoterapeut cu experienta
 • Tehnici si metode terapeutice noi
 • Programe de reabilitare personalizate
 • Servicii exclusiv la domiciliul pacientilor
 • Masaj terapeutic cu numeroase beneficii
 • Masaj manual sau tehnic
 • Buna comunicare cu specialistii
 • Preturi accesibile
Bellamia
2
175 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 175 Ron
 • Dotari moderne si performante
 • Personal bine pregatit, profesionist si implicat
 • Activitate ireprosabila
 • Atmosfera relaxanta si primitoare
 • Comunicare eficienta personal-pacient
Kinetoladomi
3
100 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 100 Ron
 • Rating de cinci stele
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Echipamente performante
 • Atmosfera primitoare
InterBeauty
140 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 140 Ron
 • Personal profesionist, bine pregatit si implicat
 • Atmosfera primitoare
 • Sedinte relaxante
 • Act medical ireprosabil
 • Dotari moderne si performante
Maxim Body
90 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 90 Ron
 • Eficienta maxima in serviciile si terapiile aplicate
 • Rating ridicat
 • Personal implicat si profesionist
 • Echipament modern si performant
 • Atmosfera placuta
Centrul de Sanatate
110 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 110 Ron
 • Echipa profesionista, implicata si atenta
 • Dotari superioare
 • Atmosfera primitoare
 • Rating ridicat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 6 clinici specializate in masaj terapeutic in Galati

Masajul terapeutic este o practica prin care se induce perfect starea de relaxare si liniste in corp. In Galati, din fericire, exista o multime de optiuni disponibile pe care sa le iei in considerare si care te pot ajuta sa obtii rezultatul dorit, iar noi am ales sa ti le prezentam pe unele dintre cele mai bune. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si care sunt impresiile celorlalti pacienti care au optat pentru serviciile lor:

1. Kineto la Tine

Dupa cum arata si numele sau, Kineto la Tine este o echipa de kinetoterapeuti care isi desfasoara activitatea la domiciliul pacientilor din Galati. Serviciile sunt adaptate nevoilor fiecarui pacient si includ tehnici si metode terapeutice nou aparute, pentru a reduce durerea, a imbunatati mobilitatea si calitatea vietii fiecarei persoane. Inainte de a incepe un program de reabilitate, pacientii beneficiaza de o evaluare a starii fizice, iar pe baza rezultatelor se alcatuieste un tratament personalizat ce va fi implementat la domiciliu. Masajul la domiciliu, realizat de specialistii de la Kineto La Tine, este de tip manual sau tehnic, si are diverse beneficii: stimularea circulatiei sangvine sau limfatice, detoxifierea organismului, eliminarea edemelor, deblocarea tensiunilor musculare, cresterea sau mentinerea tonusului muscular. Echipa Kineto la Tine activeaza exclusiv la domiciliul pacientilor, pentru a le oferi acestora sansa la o recuperare in confortul propriului spatiu, intr-un mediu familiar si evitand dificultatile care sunt asociate cu accesul la un cabinet medical ce apar in cazul unor astfel de probleme. 

O sedinta de masaj terapeutic, cu o durata de 50 de minute, costa 100 de lei.

Galatenii care au beneficiat de serviciile acestei echipe de kinetoterapeuti se declara incantati de cum au decurs sedintele, de profesionalismul si pregatirea specialistilor si de modul de comunicare cu acestia. Unii dintre pacienti declara ca s-au recuperat rapid de durerile de spate si ca si-au corectat postura cu ajutorul Kineto la Tine, astfel ca le recomanda persoanelor cu astfel de probleme sa apeleze la aceasta echipa.

Vezi parerile pacientilor despre Kineto la Tine
Vezi Pareri

2. Bellamia

Bellamia este un salon de infrumusetare din Galati, care ofera o paleta larga de servicii tuturor clientilor, printre care se numara si efectuarea masajului terapeutic sub atenta supraveghere a specialistilor din domeniu. Principalul scop al salonului este sa ofere clipe de rasfat tuturor persoanelor care il frecventeaza. Pe langa masajul terapeutic, specialistii au competenta de a realiza si: masaj personalizat pentru femei, masaj personalizat pentru barbati, facial, de relaxare, anticelulitic cu bete de bambus, masaj combinat (de relaxare si anticelulitic), cu roci vulcanice calde, prenatal si de cuplu. Echipa de terapeuti este formata in cadrul cursurilor de specialitate, avand competenta de a realiza astfel de proceduri si terapii la standarde superioare.

Pretul aplicat pentru o sedinta de masaj terapeutic de 50 minute la Bellamia este 175 lei, iar un abonament de 5 sedinte este de 750 lei.

Rating-ul maxim al salonului denota activitatea ireprosabila pe care personalul o desfasoara cu fiecare ocazie. Profesionalismul, curatenia, buna pregatire si dotarile moderne sunt principalele motive pentru care clientii isi indreapta atentia catre Bellamia, mentionand in numar mare ca s-au simtit foarte confortabil. In plus, predomina atmosfera relaxanta si primitoare.

3. Kinetoladomi

Kinetoladomi este o clinica de fizioterapie din Galati, in cadrul careia se practica si masajul terapeutic la standarde superioare. Din cadrul echipei de fiziokinetoterapeuti merita amintiti Paul Andrei Onac, care este specializat in recuperare AVC, licentiat in kinetoterapie si motricitate speciala cu master in kinetoterapie la domiciliu si Florin Marin, licentiat in kinetoterapie si motricitate speciala cu master in kinetoterapie la domiciliu. Buna pregatire si calificarile le-au obtinut in urma studiilor universitare, dar si in urma cursurilor de specialitate. Principalul avantaj al acestei clinici este faptul ca se pot efectua serviciile si procedurile terapeutice si la domiciliul pacientului. Pe langa masajul terapeutic, clinica mai pune la dispozitie si urmatoarele servicii: evaluare somatofunctionala, kinetoterapie individuala, terapia punctelor Trigger, bandajare neuromusculara, stretching global, reeducare posturala, interpretare RMN la coloana vertebrala, lombara, fizioterapie cu ultrasunete si curenti TENS si EMS. 

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 100 lei.

Kinetoladomi a obtinut un rating de cinci stele, datorita serviciilor calitative pe care le ofera tuturor pacientilor. Echipa de terapeuti da dovada de implicare, pricepere, profesionalism si o experienta vasta in domeniu, iar echipamentele pe care le au la dispozitie sunt performante, astfel incat actul medical sa fie ireprosabil. In plus, atmosfera este primitoare, iar pacientii spun deseori ca se simt confortabil in prezenta celor doi specialisti.

4. InterBeauty

InterBeauty este o clinica de estetica corporala si medicala de traditie din Galati, in cadrul careia se desfasoara si sedinte de masaj terapeutic la standarde superioare. Pe langa tratamentele de infrumusetare pe care le pune la dispozitie, se remarca si procedurile de recuperare medicala, in care sunt incluse masajul terapeutic, procedurile de fizioterapie si kinetoterapie. Toate aceste practici medicale sunt puse in aplicare de un personal specializat si experimentat, care este capabil sa stabileasca un plan eficient de tratament. Terapeutii cunosc o serie de tehnici si miscari prin care masajul poate sa atinga rezultatul dorit. De asemenea, acestia pot efectua si alte tipuri de masaj care ar putea fi de un real interes atat pentru femei, cat si pentru barbati: masaj somatic, anticelulitic, cervical, decontracturant, facial, ultratone corporal. De asemenea, clinica se estetica se remarca si prin dotari superioare, care contribuie semnificativ la realizarea unor proceduri eficiente. 

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 140 lei, iar un abonament de 8 sedinte este 880 lei.

Profesionalismul, buna pregatire, implicarea si ultraspecializarea personalului de la clinica InterBeauty sunt principalele motive pentru care pacientii au acordat un rating ridicat. Sedintele sunt relaxante, atmosfera este primitoare, personalul se asigura ca actul medical desfasurat este ireprosabil, iar dotarile cabinetelor sunt moderne si performante.

5. Maxim Body

Maxim Body este un centru de antrenamente din Galati, in cadrul caruia clientii pot beneficia si de masaj terapeutic practicat de un personal specializat si profesionist. Antrenamentele de Fitness EMS pentru care Maxim Body s-a facut cunoscut contribuie la pierderea in greutate si la tonifierea musculara. Cu toate acestea, in cadrul acestui centru de antrenamente se realizeaza si masaj de relaxare, anticelulitic, de intretinere si terapeutic, care au ca scop ameliorarea anumitor afectiuni, dar si inducerea unei stari de profunda relaxare. Pe langa echipa de profesionisti care cunoaste o serie de tehnici si metode eficiente pentru aplicarea unui masaj de calitate, centrul este echipat modern, in mod corespunzator.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 90 lei.

Datorita rating-ului ridicat centrului Maxim Body, este de la sine inteles ca serviciile, procedurile si terapiile puse in aplicare sunt eficiente, contribuind la obtinerea unor rezultate excelente, care incep sa devina vizibile chiar si dupa un numar redus de sedinte. Personalul este implicat, profesionist, amabil si dornic sa gaseasca cele mai bune solutii, avand la dispozitie un echipament modern si performant.

6. Centrul de Sanatate

Centrul de Sanatate din Galati este locul potrivit pe care il poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de o sedinta de masaj terapeutic la o calitate superioara. Echipa de terapeuti din cadrul acestui centru o sa te ajute ca, prin sedintele de masaj, sa tratezi o multime de afectiuni ca cele musculare, osteoarticulare si neurologice. Numarul de sedinte este stabilit impreuna cu terapeutul, in functie de afectiunea experimentata; de exemplu, in cazul unor tulburari severe, este necesar un numar de 12 sedinte, cu o frecventa de 3 sedinte pe saptamana pentru a se obtine rezultatele dorite. Pe langa masajul terapeutic, specialistii mai au competenta si de a efectua kinetoterapie, aplicarea benzilor kinesiologice, terapie prin inversie, detoxifiere cu DetoxSpa, masaj de relaxare, limfatic, anticelulitic, reflexoterapie, masaj cu bete de bambus, sportiv, pe scaun, cu miere, cu pietre fierbinti, facial etc.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic intre 45 si 50 de minute este de 110 lei, reducandu-se la 90 de lei in cazul unui abonament de 10 sedinte.

Principalele aspecte pentru care centrul de sanatate este apreciat sunt redate de profesionalism, implicare si servicii de calitate. Echipa Centrului de Sanatate da dovada de multa atentie pentru pacientul sau, indiferent cat de severe si complexe sunt problemele acestuia de sanatate. Dotarile sunt moderne, iar atmosfera este primitoare.

Concluzii

Daca vrei sa faci o schimbare semnificativa in viata ta, masajul terapeutic in Galati s-ar putea sa fie exact ce ai nevoie pentru a te bucura de mai multa relaxare si o mobilitate crescuta a corpului. Ia in considerare clinicile/saloanele de mai sus si bucura-te de servicii calitative la preturi avantajoase.