Meniu

Masaj terapeutic Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici de incredere in cadrul careia sa gasesti un personal medical specializat in masajul terapeutic in Iasi? In corpul articolului de mai jos poti descoperi care sunt institutiile medicale pentru care poti opta si in care poti gasi maseuri cu experienta vasta in acest domeniu. Masajul terapeutic este cunoscut pentru capacitatea sa de a relaxa muschii, de a elimina stresul din corp si de a imbunatati calitatea vietii printr-o stare mentala vizibil imbunatatita de la o sedinta la alta. Odata ce ajungi pe mainile specialistilor vei intelege cat de important este pentru sanatatea ta sa repeti aceasta procedura terapeutica periodic. 

Daca locuiesti in Iasi si nu stii ce clinica sa alegi pentru a beneficia de masajul terapeutic, ramai in continuare la acest articol si descopera care sunt institutiile pe care ti le recomandam. Nu iti neglija sanatatea si nu amana astfel de vizite la cabinetul de specialitate, in care vei avea ocazia de a te bucura de clipe de rasfat.

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in Iasi?

Daca vrei sa te documentezi cu privire la pretul unei sedinte de masaj terapeutic in Iasi, trebuie sa stii ca, de cele mai multe ori, costurile sunt influentate de calitatea serviciilor oferite. In cazul in care clinica respectiva este recunoscuta pentru eficienta serviciilor pe care le pune la dispozitia pacientilor, atunci exista toate sansele si ca preturile sa creasca. Iata, totusi, care sunt tarifele practicate pentru un masaj terapeutic in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Topkineto
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 80 Ron
 • Curatenie
 • Terapeuti profesionisti
 • Masaj terapeutic de calitate
 • Tehnologie moderna
 • Ambianta primitoare
Body Reset
100 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 100 Ron
 • Atentie la detalii si amabilitate
 • Servicii ireprosabile
 • Tehnician maseur cu experienta
 • Cabinet modern si amenajare placuta
 • Atmosfera confortabila
Centrul KineticFIT
100 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 100 Ron
 • Dotari superioare
 • Personal medical dedicat, implicat si bine pregatit
 • Tehnici eficiente de masaj
 • Abordare personalizata
 • Diagnostic corect
Clinica Kinego
100 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 100 Ron
 • Dotari superioare
 • Tehnici eficiente de masaj
 • Colectiv tanar si dinamic
 • Rating ridicat
 • Act medical ireprosabil
Centrul Kinetera
120 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 120 Ron
 • Personal profesionist, amabil si implicat
 • Tehnici eficiente de masaj terapeutic
 • Rezultate excelente
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in masaj terapeutic in Iasi

Descopera unele dintre cele mai frecventate si apreciate clinici in care se practica un masaj terapeutic in Iasi de calitate, realizat de catre o echipa de terapeuti profesionisti. Parcurge descrierile de mai jos si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare clinica in parte:

1. Topkineto

Topkineto este un cabinet medical care a fost infiintat in anul 2012 in Iasi, specializat in procedurile de recuperare medicala, printre care se numara si masajul terapeutic, pus in aplicare de un personal specializat. Cadrele medicale au o experienta de peste 17 ani in domeniu si isi desfasoara activitatea cu profesionalism. Din cadrul echipei fac parte: Alexandru Lefter, kinetoterapeut, fondator si manager, Catalina Dima, fiziokinetoterapeut licentiat, Dan Andrei Ciubotariu, kinetoterapeut, Daniel Balinisteanu, fiziokinetoterapeut, Raluca Radis, fiziokinetoterapeut licentiat. Acestia reusesc sa ofere solutii personalizate de tratare a afectiunilor pacientului, indiferent cat de severa este problema de sanatate cu care se confrunta. De asemenea, cunostintele lor in efectuarea masajului terapeutic sunt elaborate, avand competenta de a oferi rezultate excelente.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic localizat asistat de aparatura este 80 lei.

Clinica Topkineto este apreciata, acest lucru fiind vizibil chiar si din rating-ul maxim obtinut de aceasta de-a lungul timpului. Echipa de medici si terapeuti are cunostinte elaborate cu privire la tehnicile si metodele puse in aplicare pentru efectuarea unui masaj terapeutic la o calitate superioara. Tehnologia utilizata este moderna si avansata, permitand efectuarea unor sedinte terapeutice la standarde superioare.

Vezi parerile pacientilor despre Topkineto
Vezi Pareri

2. Body Reset

Body Reset este o clinica specializata in masajul terapeutic in Iasi, unde vei fi abordat de o echipa de profesionisti in arta masajului. Terapia si tehnicile aplicate de catre specialisti au ca scop relaxarea pacientului si eliberarea sa de stres si tensiune. Printre tipurile de masaj pentru care poti opta se numara si: masaj deep tissue, naturopatic Raynor, terapeutic, anticelulitic si de remodelare, prenatal si postnatal, de aliniere posturala. Specialistii au competenta de a stabili un plan personalizat de sedinte de masaj, astfel incat pacientul sa se bucure nu numai de clipe de rasfat, dar si de ameliorarea starii de sanatate. Clinica este, de asemenea, si acreditata profesional CThA – FHT – Think Tree & INTA – Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, desfasurand servicii intr-un cadru sigur si specializat.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic de 60 minute este de 100 lei, iar pentru un pachet de 8 sedinte – 700 lei.

Cabinetul de masaj, Body Reset, a obtinut un rating maxim, multumita serviciilor ireprosabile pe care le-a pus la dispozitia pacientilor. Tehnicianul maseur care isi desfasoara activitatea la aceasta clinica da dovada de profesionalism, amabilitate si implicare, efectuand sedinte calitative de masaj. Dotarile cabinetului sunt moderne, iar amenajarea este placuta, pacientii mentionand ca se simt cat se poate de confortabil in timpul sedintelor.

3. Centrul KineticFIT

Centrul KineticFIT este specializat in recuperarea medicala, infiintat in anul 2014, in cadrul caruia se pot efectua si sedinte de masaj terapeutic in Iasi. Fondatorul centrului este Alexandru Baciu, fiziokinetoterapeut profesionist, capabil sa aplice tehnici si metode moderne in procedurile pe care le desfasoara. Cabinetul sau este dotat cu echipamentele si aparaturile necesare, astfel incat procedurile si sedintele de care pacientii beneficiaza sa fie la standarde superioare. Printre tipurile de masaj pe care fiziokinetoterapeutii cu experienta le pot pune in aplicare se numara si: masaj masaj terapeutic, de relaxare, deep tissue, sportiv si drenaj limfatic manual. Din cadrul echipei de fiziokinetoterapeuti merita mentionati urmatorii:  Andreea Pavel, fizioterapeut coordonator, Anca Farcas, Constantin Sandu, Ionut Simbotin, Nicoleta Ailenei, Roxana Buculeasa, Stefania Chiriac si Theodora Preda. Acestia au competenta de a trata deficiente fizice ale coloanei vertebrale, afectiuni ortopedice, reumatismale, cardiovasculare si pediatrice.

Pretul pentru un masaj terapeutic la centrul KineticFIT este de 100 lei per sedinta.

Centrul de recuperare medicala are un impact pozitiv asupra pacientilor, pentru ca acestia beneficiaza de servicii ireprosabile. Personalul medical este dedicat, implicat, profesionist, amabil si bine pregatit, avand o abordare moderna, eficienta si personalizata pentru fiecare pacient in parte. Tehnicile de masaj sunt eficiente, cu rezultate vizibile chiar si de la prima sedinta. Pe langa competenta medicilor de a stabili un diagnostic corect, acestia au si posibilitatea de a indica un plan eficient de tratament. 

4. Clinica Kinego

Clinica Kinego este centrata pe procedurile de recuperare medicala, printre care se remarca si masajul terapeutic in Iasi. Centrul specializat in domeniul recuperarii este dotat cu aparatura completa de fizioterapie care ofera servici de electroterapie (diadinamice, TENS, curenti interferentiali, galvanizare, etc), ultrasunet, laser, magnetoterapie, unde scurte, terapie SIS – Super Inductive System) etc. Din cadrul echipei de kinetoterapeuti, profesionisti in realizarea masajului terapeutic, fac parte si: Alexandru Erhan, Bianca Dobreanu, Alexa Claudia, Elena Rosu, Raluca Cojocariu, Andreea Iftimioaiei, Diana Rosu, Stefanita Cosofret si Sergiu Solomon Partac. Acestia au competenta de a realiza, pe langa masajul terapeutic, si urmatoarele servicii: masaj reflex sau reflexoterapie, masaj de relaxare cu aromaterapie, terapie Trigger Point, drenaj limfatic etc. In plus, dotarile clinicii sunt superioare, contribuind semnificativ la efectuarea unui act medical ireprosabil. De asemenea, clinica are contract incheiat cu CAS, multumita caruia pacientii au ocazia de a beneficia de multe dintre serviciile puse la dispozitie in mod gratuit.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 100 lei.

Kinego a obtinut un rating ridicat, dand dovada de o buna pregatire in interactiunea si lucrul cu pacientii. Echipa de medici si terapeuti este profesionista, amabila, atenta la detalii si implicata in actul medical, punand in aplicare tehnici eficiente de masaj, iar dotarile puse la dispozitie sunt de o performanta inalta. Colectivul este tanar si dinamic, oferind un act medical ireprosabil.

5. Centrul Kinetera

Centrul Kinetera isi focuseaza activitatea pe procedurile de recuperare medicale, dispunand de o echipa profesionista specializata in masajul terapeutic in Iasi. Maseurii din cadrul acestui centru au o buna pregatire  in ceea ce priveste aplicarea tehnicilor eficiente de masaj, acesta avand atat rolul de relaxare, cat si de vindecare, mai ales in cazul anumitor afectiuni osteoarticulare sau musculare. Terapeutii sunt specializati si in practicarea terapiei Trigger Points, cea prin care se trateaza o multime de afectiuni si dureri experimentate de pacient. Masajul in completarea unor proceduri de recuperare medicala este eficient pentru recapatarea mobilitatii si a flexibilitatii intr-un timp mult mai scurt. Tot terapeutii au si rolul de a recomanda proceduri personalizate, care sunt stabilite in functie de afectiunile sau de problemele experimentate de pacient.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic de 50 minute este de 120 lei.

Centrul de recuperare din Iasi a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor care au optat pentru serviciile acestei institutii medicale. In cadrul departamentului de masaj isi desfasoara activitatea un personal profesionist, amabil, implicat si fin cunoscator al unor tehnici eficiente de masaj. In plus, serviciile clinicii se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor.

Concluzii

Daca si tu esti in cautarea unei clinici sau cabinet medical care sa fie specializat in masaj terapeutic in Iasi,  ai ajuns in locul potrivit. Mai sus, iti prezentam unele dintre cele mai apreciate institutii medicale, in cadrul carora vei gasi un personal priceput, bine pregatit si fin cunoscator al artei masajului.