Meniu

Masaj terapeutic Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Programarea la un centru specializat in masaj terapeutic in Ploiesti poate fi de-a dreptul necesara, mai ales daca este recomandata de medicul specialist. Masajul terapeutic este de ajutor atat in ameliorarea unor afectiuni cronice, cat si in procesul de recuperare dupa o interventie chirurgicala, alaturi de procedurile si exercitiile fizice recomandate de doctor. Prin intermediul masajului, muschii se relaxeaza, se detensioneaza, eliminandu-se astfel multe dintre toxinele depozitate in corp. 

Din fericire, in Ploiesti exista o multime de optiuni de clinici in cadrul carora este cuprinsa aceasta specializare. Medicii si terapeutii care isi desfasoara activitatea in aceste institutii medicale stiu exact care sunt tehnicile pe care trebuie sa le aplice, in functie de afectiunea de care suferi, dar si in functie de activitatea profesionala pe care o desfasori. De exemplu, locurile de munca la birou pot provoca in timp dureri de spate, de umeri si tensiuni la nivelul acestora, care pot fi ameliorate si vindecate doar prin intermediul unui masaj de calitate.

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in Ploiesti?

Fie ca este vorba despre sedinte individuale sau abonamente, preturile aplicate pentru masajul terapeutic in Ploiesti sunt, de cele mai multe ori, accesibile pentru toate buzunarele. In tabelul de mai jos iti prezentam care sunt tarifele practicate in orasul tau, dar si care sunt clinicile pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
FizioAktiv
Clinica-Verificata
45 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 45 Ron
 • Dispozitive si echipamente performante
 • Terapeuti profesionisti, amabili si bine pregatiti
 • Curatenie
 • Tehnici eficiente de masaj terapeutic
 • Atmosfera placuta
Gabriel Nia
70 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 70 Ron
 • Rating de cinci stele
 • Experienta vasta in arta masajului
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Tehnica impecabila
 • Atmosfera placuta
Zen Therapy
70 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 70 Ron
 • Mediu prietenos
 • Tehnici eficiente de masaj
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Dotari performante si moderne
 • Act medical ireprosabil
Salon Huzur
70 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 70 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Personal implicat si amabil
 • Solutii optime
 • Atmosfera prietenoasa si amenajare placuta
Clinica Medliv
70 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 70 Ron
 • Rating ridicat
 • Proceduri eficiente
 • Medici si terapeuti profesionisti
 • Dotari moderne si performante
 • Masaj terapeutic la standarde superioare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in masaj terapeutic in Ploiesti

Daca ai ajuns la concluzia ca tot ce iti trebuie pentru a te relaxa in adevaratul sens al cuvantului este masajul terapeutic in Ploiesti, atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai frecventate si cel mai bine cotate clinici din orasul tau pe care le poti lua in considerare. Citeste mai departe si descopera care sunt dotarile, dar si impresiile pacientilor care le-au pasit pragul:

1. FizioAktiv

FizioAktiv este o varianta potrivita pentru persoanele care sunt in cautarea unei clinici specializate in masajul terapeutic in Ploiesti, acesta fiind un centru de recuperare medicala in care pot fi tratate si ameliorate afectiuni musculare, articulare si reumatice. Scopul principal al clinicii este sa isi ajute pacientii sa isi recapete propriile forte si mobilitatea corpului, prin proceduri terapeutice eficiente. Centrul de recuperare dispune de un personal de terapeuti tineri si dinamici, care si-au dobandit experienta profesionala prin intermediul studiilor si cursurilor de specialitate. Terapeutii pot efectua o evaluare generala a pacientului, in urma careia stabilesc un diagnostic si concep un plan eficient de tratament. Tehnicile aplicate in cadrul sesiunilor de masaj au rolul de a relaxa muschii de tensiunea acumulata de-a lungul timpului, tensiune care este responsabila si de majoritatea durerilor articulare.

Pretul pentru o sedinta de 20 minute de masaj terapeutic pentru o zona este 45 lei.

FizioAktiv a intrat in atentia pacientilor, obtinand un rating ridicat in mediul online, datorita serviciilor si procedurilor terapeutice ireprosabile pe care le pune la dispozitie. Colectivul de terapeuti este unul de exceptie, avand o experienta vasta in aplicarea tehnicilor de masaj si dand dovada de profesionalism, amabilitate si o buna pregatire in tratarea sau ameliorarea starii de sanatate a pacientilor.  De asemenea, trebuie mentionat si faptul ca dispozitivele si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, fiind eficiente in realizarea unor proceduri eficiente. 

Vezi parerile pacientilor despre FizioAktiv
Vezi Pareri

2. Gabriel Nia

Gabriel Nia este un salon specializat in masajul terapeutic, localizat in Ploiesti, care ofera servicii la standarde superioare. Echipa de terapeuti este orientata catre calitate si performanta, avand competenta de a oferi un sprijin de specialitate tuturor pacientilor care se confrunta cu probleme articulare sau musculare. Pe langa masajul terapeutic, salonul mai ofera si servicii de recuperare medicala posttraumatica, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj sportiv si reflexoterapie. Tehnicile abordate sunt moderne, avand capacitatea de a oferi rezultatele dorite chiar si dupa un numar redus de sedinte. Terapeutii au o buna pregatire in domeniu, fiind formati prin intermediul studiilor si cursurilor de specialitate.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic de 50 minute este de 70 lei.

Cabinetul de masaj este foarte bine cotat, obtinand un rating de cinci stele. Terapeutul Gabriel Nia, cel care reprezinta cabinetul de masaj din Ploiesti, are o experienta vasta in domeniu, dand dovada de profesionalism, implicare si amabilitate in fiecare interactiune cu pacientul. Abordarea este moderna, iar tehnicile aplicate in cadrul sedintelor sunt eficiente pentru obtinerea rezultatelor dorite intr-un timp scurt. In plus, atmosfera si amenajarea cabinetului sunt la standarde ridicate.

3. Zen Therapy

Zen Therapy este un cabinet specializat in recuperarea medicala in cadrul caruia se desfasoara si sedinte de masaj terapeutic in Ploiesti. Principalul sau scop este sa trateze problemele severe de sanatate pe care pacientii le experimenteaza, indiferent de varsta si de complexitatea afectiunilor. Pe langa sedintele de masaj, cabinetul pune la dispozitia pacientilor si posibilitatea de a beneficia de proceduri fizioterapeutice, kinetoterapeutice, terapie Tecar, fizioterapie cu laser, cu ultrasunete, kinetec si biorezonanta. Daca optezi pentru sedinte de masaj sau daca ti-au fost recomandate de medicul specialist, atunci poti alege sedintele de reflexoterapie, masaj terapeutic, de relaxare si anticelulitic. Pentru efectuarea procedurilor la standarde superioare, clinica a fost dotata cu aparaturi si echipamente la o calitate superioara. In plus, aceasta dispune si de o echipa bine pregatita de terapeuti cu experienta si aplicarea eficienta a tehnicilor de masaj. 

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 70 lei.

Cabinetul de recuperare medicala dispune de o echipa profesionista, amabila, empatica si implicata de terapeuti, care desfasoara un act medical la standarde superioare. Datorita implicarii sale in procedurile terapeutice, pacientii au acordat un rating maxim clinicii, relatandu-si experientele placute. Nici dotarile nu sunt mai prejos; acestea sunt moderne si performante, contribuind la efectuarea unor proceduri eficiente. 

4. Salon Huzur

Huzur este un salon de infrumusetare in Ploiesti, care dispune si o echipa profesionista de terapeuti, experimentati in realizarea masajului terapeutic la standarde superioare, aplicand o serie de tehnici moderne si eficiente. Acesta este specializat in proceduri de remodelare corporala, tratamente faciale, sedinte de epilare definitiva, solar, servicii de manichiura si pedichiura, hairstyle, cosmetica si masaj. Pentru realizarea tuturor acestor proceduri si tratamente se utilizeaza aparaturi si echipamente de ultima generatie, pentru obtinerea unor rezultate excelente vizibile chiar de la primele sedinte. In cadrul departamentului de masaj, pacientii pot beneficia de urmatoarele servicii: masaj transdermic, cu bete de bambus, facial, de relaxare, anticelulitic, cervical, cu roci vulcanice, thailandez, pentru femei insarcinate, de tonifiere, drenaj limfatic, reflexoterapie si aromaterapie. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 70 lei pentru 40 de minute.

Salonul Huzur are peste o suta de recenzii, fiind foarte popular si apreciat in oras pentru serviciile de calitate oferite. In departamentul de masaj, echipa de terapeuti este bine pregatita in domeniu, aplicand o serie de tehnici si metode moderne si eficiente, astfel incat rezultatele obtinute sa fie excelente. Acestea se resimt chiar si dupa primele sedinte. Personalul este implicat, atent la nevoile clientilor si dornic sa gaseasca solutii optime pentru fiecare situatie, indiferent de complexitatea ei. Echipamentele si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, pentru redarea unei experiente placute. 

5. Clinica Medliv

Clinica Medliv este specializata in recuperarea medicala, dispunand de o echipa de terapeuti capabili sa efectueze un masaj terapeutic in Ploiesti la o calitate superioara. Spre bucuria pacientilor, clinica are si un contract incheiat cu CAS, motiv pentru care unele servicii medicale sunt decontate. Tipurile de masaj terapeutic pe care maseurul profesionist le pune in aplicare sunt cele clasice si de reflex, avand ca efect ameliorarea afectiunilor reumatismale, musculare, articulare. Acestea sunt eficiente si pentru sportivi, copii, adolescenti. Din cadrul echipei de terapeuti fac parte si: Beniamin Rebleanu, Stefania Cila, Alexandru Neagu, Diana Mihaila, Mihai Braslasu, Denisa Lupescu si Alice Balan. Rezultatele obtinute sunt vizibile chiar si dupa prima sedinta, pacientul beneficiind astfel de o recuperare ca la carte.

Tariful aplicat pentru sedintele de masaj terapeutic sunt de 70 lei per sedinta, daca nu poti obtine biletul de trimitere de la medicul de familie.

Rating-ul ridicat al clinicii denota activitatea ireprosabila prestata de medici si terapeuti, care au competenta de a aplica proceduri eficiente. Amabilitatea, profesionalismul si buna pregatire in actul medical desfasurat sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii opteaza pentru serviciile acestui centru medical. Aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia cadrelor medicale sunt, de asemenea, de o performanta inalta.

Concluzii

Daca locuiesti in Ploiesti si vrei sa gasesti o clinica specializata in masajul terapeutic, iti sugeram sa iei in considerare institutiile medicale pe care ti le-am prezentat anterior in articol. Acestea dispun de echipe profesioniste de terapeuti, capabili sa stabileasca un plan eficient de sedinte pentru tratarea afectiunii de care suferi. Solicita ajutorul unui specialist si afla cum iti poate fi de ajutor un masaj terapeutic aplicat corect intr-un cabinet de specialitate.