Meniu

Masaj terapeutic Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prin doar cateva sedinte de masaj terapeutic in Suceava poti scapa de durerile musculare, de cele de spate, de gat sau de cap care te necajesc de ceva timp. Acest tip de masaj este o forma de terapie fizica prin care specialistul aplica miscari specifice, la o anumita presiune pe tesuturile moi ale corpului (muschi, tendoane, ligamente) pentru a ameliora tensiunea musculara si a imbunatati circulatia sangvina.

In Suceava, exista terapeuti cu experienta care practica masaj terapeutic atat cu mainile, cat si cu ajutorul unor instrumente speciale, cum ar fi rolele sau bilele de masaj. In prezentul articol iti prezentam locatiile in care este pus la dispozitie acest serviciu.

Cat costa un masaj terapeutic in Suceava

Costul sedintei de masaj terapeutic variaza in Suceava in functie de clinica in care se efectueaza. Pentru a te ajuta sa-ti faci o idee despre costul unui astfel de tratament, iti prezentam in acest tabel tarifele percepute in cele mai apreciate clinici si cabinete din Suceava care pun la dispozitie servicii de masaj terapeutic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Kineto Family
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 60 Ron
 • Cabinet cu dotari moderne
 • Personal bine pregatit
 • Numeroase servicii si terapii de recuperare
 • Masaj terapeutic
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera relaxanta
Dr. Andrei Costea
70 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 70 Ron
 • Consultatii de specialitate
 • Medic cu experienta si cu o cariera academica
 • Tratamente de recuperare
 • Masaj terapeutic, de drenaj limfatic si cosmetic
 • Program flexibil
 • Ozonoterapie
Clinica Alexandru
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 70 Ron
 • Clinica specializata in recuperare cervicala
 • Specialisti cu experienta
 • Procese personalizate de recuperare
 • Specialistii lucreaza doar cu mainile, fara aparatura
 • Masaj terapeutic
 • Organizeaza cursuri de formare
FizioMed
40 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 40 Ron
 • Centru medical multidisciplinar
 • Recuperare personalizata
 • Servicii decontate de CAS
 • Masaj terapeutic regional sau general
 • Medici si terapeuti cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie
Dr. Constatinescu
35 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 35 Ron
 • Specialisti cu experienta
 • Masaj terapeutic
 • Fizioterapie
 • Psihoterapie
 • Bun raport calitate-pret
 • Personal amabil si implicat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care pun la dispozitie masaj terapeutic in Suceava

Descopera informatii care iti pot fi utile in legatura cu serviciile de masaj terapeutic in municipiul Suceava! Cele cinci clinici ce sunt prezentate in continuare se bucura de aprecieri din partea pacientilor, in privinta calitatii serviciilor si a pregatirii personalului medical.

1. Kineto Family 

Echipa de specialisti Kineto Family ofera solutii moderne de recuperare folosind aparatura de ultima generatie, din oferta cabinetului facand parte si masajul terapeutic. Tratamentele sunt personalizate, iar fizioterapeutii se preocupa individual fiecare pacient, astfel incat acesta sa primeasca toata atentia si tot suportul de care are nevoie in procesul de recuperare. Serviciile pe care le furnizeaza Kineto Family sunt: electroterapie, terapia Tecar, termoterapie, laserterapie, Shockwave, drenaj limfatic, bandajare neuromusculara, terapia Trigger Points, kinetoterapie. Masajul terapeutic sau masajul medical este efectuat de maseuri cu experienta si se recomanda in cazul a numeroase afectiuni.

Tariful unui masaj terapeutic este de 60 de lei.

Multi dintre pacientii acestui cabinet de recuperare din Suceava il recomanda pentru profesionalismul personalului si pentru atmosfera placuta, prietenoasa si relaxanta. Echipa de terapeuti este apreciata pentru motivatia, competenta si performantele obtinute in diverse cazuri de recuperare. Alte lucruri pe care sucevenii le apreciaza la acest cabinet ar fi aparatura performanta si diversitatea serviciilor de recuperare. 

Vezi parerile pacientilor despre Kineto Family 
Vezi Pareri

2. Dr. Andrei Costea

Cabinetul de recuperare medicala Dr. Andrei Costea din Suceava este specializat in masaj terapeutic, kinetoterapie si ozonoterapie. Cabinetul le ofera sucevenilor urmatoarele servicii: consultatii de specialitate si de diagnostic, kinetoterapie si fizioterapie, ozonoterapie, aplicare de banda kinesiologica, masaj terapeutic, de drenaj limfatic sau cosmetic, stabilirea obiectivelor si elaborarea unui plan personalizat de recuperare. Dr. Andrei Costea este medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie si sef de lucrari in cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava.

Tariful unui masaj terapeutic este de 70 de lei.

Pacientii se declara incantati de atentia si priceperea doctorului Andrei Costea, care cauta cu interes cele mai bune solutii pentru fiecare persoana. Echipa de kinetoterapeuti din cabinet este implicata si responsabila, urmand modelul medicului care o conduce. Sucevenii mai apreciaza diversitatea serviciilor puse la dispozitie, inclusiv tratamentele de ozonoterapie, precum si atmosfera placuta. 

3. Clinica Alexandru

Si in Clinica Alexandru din Suceava poti beneficia de un masaj terapeutic. Aceasta clinica este specializata in recuperare cervicala, iar fiecare pacient are parte de un protocol de recuperare specific, gratie experientei acumulate de personal de-a lungul timpului si in cadrul cursurilor, evenimentelor medicale si workshop-urilor la care a luat parte. Specialistii clinicii pot interveni in numeroase probleme si afectiuni: ortopedice-traumatologice, reumatismale, ale sistemului nervos central si periferic. Sedintele de recuperare sunt individuale, iar in procesul de recuperare terapeutii nu folosesc niciun fel de aparatura, ci utilizeaza doar propriile maini ca tehnica de recuperare. Seful clinicii de recuperare este kinetoterapeutul Alexandru Daniel Irimia, cu o experienta de peste 15 ani in recuperarea pacientilor cu deficiente cervicale si instructor formator de cursuri in acest domeniu.

Pretul unei sedinte Standard, de 30 de minute, in care este inclus si masajul terapeutic, este de 70 de lei. Sedinta Premium, de 50 de minute, costa 120 de lei.

Pentru multi dintre pacientii care au trecut pragul acestei clinici de recuperare din Suceava experienta a fost un „minunata”, dupa cum ei insisi declara in recenzii. Profesionalismul, seriozitatea, priceperea si atentia terapeutilor i-au cucerit pe oameni, la fel si modul lor de abordare a recuperarii, doar cu mainile, fara aparatura ajutatoare.

4. FizioMed

Chiar daca numele sau ar putea trimite strict catre ideea tratamentelor de recuperare si masaj terapeutic, Clinica FizioMed din Suceava ofera mai multe servicii (medicina interna, urologie, pneumologie, radiologie digitala etc.). Echipa de specialisti este formata din cadre medicale de renume in Suceava, iar unele dintre servicii sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, inclusiv cele de recuperare medicala si balneofizioterapie. Acest centru medical a fost infiintat in anul 2013, cu scop principal de activitate in recuperarea medicala prin fizioterapie, iar in timp a devenit un centru multidisciplinar.

O sedinta de masaj terapeutic costa aici 40 de lei, pentru 30 de minute.

Echipa FizioMed este considerata un etalon in privinta relatiei dintre medic sau terapeut si pacient, pentru calmul, rabdarea, priceperea si sfaturile utile pe care le ofera. Procedurile de ultima generatie, amabilitatea intregului personal, curatenia impecabila, diversitatea serviciilor medicale si de recuperare sunt alte aspecte pe care sucevenii le-au notat ca fiind avantaje majore ale colaborarii cu acesti specialisti.

5. Dr. Mihai Constantinescu

Cabinetul de recuperare medicala al kinetoterapeutului Mihai Constantinescu din Suceava ofera masaj terapeutic si tratamente de recuperare in afectiuni diverse (ortopedico-traumatice, neurologice, reumatologice). Dr. Mihai Constantinescu este licentiat in kinetoterapie si motricitate speciala si doctor in stiinte pedagogice. A activat in cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, ca asistent universitar si cadru asociat si la cabinetul sau, unde este kinetoterapeut, alaturi de Sanziana Constantinescu, de asemenea licentiata in kinetoterapie si motricitate speciala, dar si tehnician maseur specializat in masaj terapeutic.

Costul sedintei de masaj terapeutic este de 35 de lei, pentru 30 de minute.

Pregatirea profesionala riguroasa si empatia de care da dovada kinetoterapeutul Mihai Constantinescu il fac sa se bucure de notorietate si apreciere in randul pacientilor din Suceava. Oamenii spun ca intreg personalul din clinica este amabil si implicat si ca dupa doar o sedinta de recuperare se remarca imbunatatiri. In plus, mai este subliniat in recenzii si faptul ca serviciile au preturi avantajoase.

Concluziile noastre

Se recomanda un masaj terapeutic in Suceava in numeroase afectiuni si probleme: dureri de spate, de cap, de gat, stres si anxietate, artrita, fibromialgie, sciatica etc. In municipiu sunt clinici si cabinete de recuperare care ofera un astfel de serviciu, prin intermediul unor maseuri si terapeuti cu experienta.

Alege cu incredere una dintre locatiile prezentate in acest articol, daca esti din Suceava si ai nevoie de un masaj terapeutic!