Meniu

Masaj terapeutic Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te programezi la o sedinta de masaj terapeutic in Targoviste la recomandarea medicului specialist sau a medicului de familie si sa scapi de durerile de spate? Atunci te invitam sa parcurgi mai departe articolul de mai jos si sa descoperi un top cinci al celor mai apreciate si bine cotate clinici pe care le poti lua in considerare. Terapeutii si maseurii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestor institutii sunt experimentati si cunosc o serie generoasa de tehnici eficiente de masaj pe care le adapteaza in functie de afectiunile pacientului.

Targoviste este un oras avantajos cand vine vorba de centrele de recuperare in care pacientii cu diverse probleme musculare, osoase sau articulare pot beneficia de servicii si proceduri terapeutice de calitate. Masajul este una dintre cele mai cautate metode de recuperare, pentru ca sunt imbinate tehnici medicale si de masaj, pacientul bucurandu-se si de clipe de rasfat. 

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in Targoviste?

Clinicile de recuperare medicala din Targoviste stabilesc preturi diferite pentru sedintele de masaj terapeutic in functie de experienta terapeutilor specialisti, dar si in functie de renumele dobandit de-a lungul timpului. Inainte de a-ti face programare, consulta-te cu tabelul pe care ti l-am pregatit in cele ce urmeaza si afla care sunt tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Kineticart
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 90 Ron
 • Personal bine pregatit, experimentat si implicat
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Sedinte calitative de masaj terapeutic
 • Rating ridicat
 • Preturi mari
Clinica Lorentina
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 40 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa bine pregatita de terapeuti si maseuri
 • Tehnici eficiente si personalizate de masaj terapeutic
 • Amenajare placuta
 • Atmosfera relaxanta, primitoare si confortabila
Mirage Tgv
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 40 Ron
 • Terapeuti si maseuri cu experienta
 • Tehnici eficiente si personalizate de masaj
 • Dotari moderne
 • Atmosfera relaxanta
 • Programarile sunt respectate
Hello Massage Salon
70 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 70 Ron
 • Tehnici eficiente de masaj terapeutic
 • Terapeut cu experienta
 • Atitudine pozitiva
 • Atmosfera relaxanta
 • Dotari moderne si calitative
Hymarco
80 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 80 Ron
 • Tehnici eficiente si personalizate de masaj terapeutic
 • Terapeut cu experienta
 • Dotari moderne
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in masaj terapeutic in Targoviste

Multi medici specialisti recomanda ca procesul de recuperare medicala sa fie suplimentat de sedinte de masaj terapeutic pentru obtinerea unor rezultate excelente si pentru o vindecare ca la carte. Topul de clinici din Targoviste pe care ti l-am pregatit mai jos cuprinde institutii medicale in care isi desfasoara activitatea echipe profesioniste de terapeuti si maseuri. Citeste mai departe si afla care dintre acestea se potriveste preferintelor tale:

1. Kineticart

Daca esti in cautarea unui centru medical din Targoviste, care sa cuprinda si un personal capabil sa desfasoare sedinte de masaj terapeutic, poti lua in considerare Kineticart. Echipa de terapeuti din cadrul centrului medical pune la dispozitia pacientilor tratamente complete de masaj, kinetoterapie si fizioterapie, pentru o recuperare rapida si eficienta. Pe langa masajul terapeutic, ai ocazia de a lua in considerare si: masajul de relaxare, anticelulitic si drenajul limfatic in completarea sedintelor de fizioterapie si kinetoterapie. Cabinetul este dotat in mod corespunzator, astfel incat pacientul sa beneficieze si proceduri terapeutice eficiente. Cadrele medicale au si competenta de a stabili un plan personalizat de recuperare, adaptat in functie de afectiuni, greutate si varsta.

Tariful aplicat pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 90 lei.

Centru medical are un rating ridicat, datorita faptului ca pacientii si-au exprimat multumirea si aprecierea prin recenziile pozitive postate in mediul online. Personalul da dovada de o buna pregatire, profesionalism si implicare in actul medical, oferind tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de sedinte calitative de masaj terapeutic. La dispozitia sa se afla o aparatura de ultima generatie, dar si echipamente moderne, care contribuie semnificativ la conturarea unei atmosfere placute pentru pacient. Cu toate acestea, preturile sunt suficient de mari.

Vezi parerile pacientilor despre Kineticart
Vezi Pareri

2. Clinica Lorentina

Clinica Lorentina are ca specialitate principala recuperarea medicala, punand la dispozitia tuturor persoanelor interesate sedinte calitative de masaj terapeutic in Targoviste. Unitatea medicala este un adevarat sprijin pentru pacientii care se confrunta cu diverse afectiuni musculare sau articulare. Fondata in 2005, inca de la inceput a fost orientata pe aplicarea procedurilor kinetoterapeutice si fizioterapeutice intr-un cadru specializat. Echipa de maseuri si kinetoterapeuti este formata din: George Paraschiva, Alexandra Rapasu, Emi Novac, Dragos Tatarus (maseuri), Ionut Dascalu, Ecaterina Olteanu, Robert Ilie, Elena Filip, Mihaela Piriianu, Manda Silvestru, Mihaela Alexandrescu, Gabriel Vintila (kinetoterapeuti). Acestia au competenta de a realiza urmatoarele tipuri de masaj, pe langa cel terapeutic: de relaxare, decontractant, tonifiant si limfatic. Tehnicile si metodele aplicate sunt eficiente si personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Pretul stabilit pentru o sedinta de 30 minute de masaj terapeutic la clinica Lorentina este de 40 lei, iar o sedinta de 50 minute costa 70 lei.

Rating-ul ridicat al centrului de recuperare este dovada faptului ca pacientii se declara multumiti de serviciile si procedurile medicale. Echipa de maseuri si kinetoterapeuti da dovada de o buna pregatire, profesionalism si implicare, gestionand un act medical de calitate. Tehnicile de masaj sunt adaptate in functie de necesitatile pacientului, iar atmosfera din cabinet este una relaxanta, primitoare si confortabila.

3. Mirage Tgv

Mirage Tgv este un salon de masaj terapeutic din Targoviste, unde toata lumea are sansa de a beneficia de servicii de calitate. Colectivul de terapeuti este compus din experti si profesionisti, capabili sa realizeze un act medical personalizat in functie de afectiunile pacientului. Printre tipurile de masaj, pe langa cel terapeutic, care sunt practicate in cadrul acestui salon sunt amintite si: masaj de relaxare, anticelulitic (antiadipos), drenaj limfatic, masaj reflexogen (reflexodiagnostic), masaj cu roci vulcanice, cu infrarosu, oriental Tao & Thai, reflexoterapie si tratament Reiki si Tade. Cabinetul este dotat cu toate echipamentele necesare si cu produse de inalta calitate, pentru obtinerea rezultatelor dorite si pentru ca pacientul sa se bucure de o experienta de neuitat. Mirage Tgv realizeaza si cursuri de masaj, pentru a crea o noua bransa de maseuri experimentati. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de masaj terapeutic variaza intre 40-60 lei pentru 25 si, respectiv, 40 de minute.

Salonul a avut un impact pozitiv atat pentru pacienti, cat si pentru cursanti. Echipa de terapeuti si maseuri este experimentata, profesionista, amabila si atenta la nevoile fiecarui pacient in parte, avand competenta de a elabora solutii eficiente si personalizate. Cabinetul este echipat in mod corespunzator, atmosfera este relaxanta, iar programarile sunt respectate.

4. Hello Massage Salon

Hello Massage Salon este o alta varianta pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de un masaj terapeutic in Targoviste intr-un mediu placut si atractiv. Terapeutul are o experienta vasta in tratarea unui spectru larg de afectiuni prin intermediul tehnicilor si miscarilor aplicate, astfel incat fiecare sedinta de terapie sa isi atinga potentialul maxim. Pe langa masajul terapeutic, care este foarte solicitat la ora actuala, se numara si urmatoarele tipuri: masaj general de relaxare, anticelulitic (antiadipos), drenaj limfatic, reflexoterapie si masaj sportiv. Salonul este echipat in mod corespunzator, iar produsele utilizate sunt de o calitate superioara, astfel incat pacientul sa se simta confortabil. 

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic de 60 minute este de 70 lei.

Salonul de masaj terapeutic din Targoviste este apreciat de pacienti, multumita serviciilor calitative, dar si a tehnicilor eficiente aplicate. Terapeutul este amabil, prietenos, fin cunoscator al artei masajului si are o atitudine pozitiva, astfel incat fiecare pacient sa se bucure de o atmosfera placuta. Cabinetul este dotat in mod corespunzator, iar programarile efectuate sunt respectate cu precizie. 

5. Hymarco

Cabinetul multidisciplinar Hymarco din Targoviste cuprinde si un departament de recuperare medicala in care pacientii pot opta pentru un masaj terapeutic realizat intr-un cadru specializat. Aceasta si-a inceput activitatea in 2012 si a avut ca obiectiv de la inceput tratarea eficienta a pacientilor, dar si consilierea acestora pentru a preveni aparitia unor conditii foarte periculoase. Medicul care se afla in departamentul de recuperare medicala este dr. Octavian Deftu, medic primar in medicina fizica si recuperare medicala, insa terapeutul care se ocupa de practicarea masajului este Memet Ali Ergin. Astfel, pacientul beneficiaza de consultatii de specialitate, in cadrul carora afla un diagnostic concret, iar, ulterior, obtin un program pesonalizat de tratament pentru o vindecare eficienta. Dotarile clinicii sunt superioare si moderne, creand un spatiu sigur si adecvat pentru efectuarea tuturor procedurilor terapeutice. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de masaj terapeutic este 80 lei.

Unitatea medicala este apreciata pentru procedurile medicale pe care le pune la dispozitia pacientilor, avand parte de un rating ridicat, care sa ii reflecte activitatea ireprosabila. Medicii si terapeutii dau dovada de o buna pregatire, profesionalism si implicare, adaptand tehnici si miscari in functie de afectiunile de care pacientii sufera. Cabinetul este echipat in mod adecvat pentru desfasurarea sedintelor de masaj la o calitate ridicata, iar atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate intotdeauna.

Concluzii

Daca esti din Targoviste si vrei sa apelezi la ajutorul unei clinici care sa iti ofere sedinte de calitate de masaj terapeutic, te poti inspira din acest articol. Mai sus ti-am pregatit o selectie atenta de clinici, saloane si centre de recuperare medicala pe care sa le poti lua in considerare, pentru a obtine un masaj terapeutic ireprosabil, efectuat cu produse calitative.