Meniu

Masaj terapeutic Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca suferi de dureri cauzate de postura incorecta, urmarile unor accidentari sau compresii ale nervilor, te poate ajuta prelucrarea manuala a tesuturilor moi de catre un terapeut, cu scopul de a stimula circulatia sangelui, a limfei si de a decontracta musculatura, pe care o poti accesa prin masaj terapeutic in Targu Jiu. Beneficiile acestui tip de masaj au fost dovedite de-a lungul timpului in ameliorarea durerilor si ca metoda adjuvanta de tratament pentru recuperare medicala.

Masajul terapeutic se poate efectua in Targu Jiu intr-o clinica cu servicii de medicina fizica si reabilitare motorie sau intr-un salon de masaj profesional. Citeste pana la capat acest articol, pentru a descoperi care ar fi cea mai indicata solutie pentru tine.

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in Targu Jiu?

Iti doresti in primul rand ca masajul terapeutic in Targu Jiu sa functioneze pentru tine, sa aduca rezultatele dorite in ameliorarea simptomelor de care suferi si care iti afecteaza calitatea vietii. Stii ca orice serviciu de calitate presupune si un tarif pe care esti dispus/-a sa il platesti, de aceea ai vrea sa cunosti care sunt preturile practicate la masaj in orasul tau. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor sau saloanelor in care poti face masaj terapeutic si tarifele practicate de fiecare dintre acestea pentru o sedinta de tratament.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
KinetoMaria
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Conditii optime de tratament
 • Personal profesionist
 • Amabilitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Rezultate deosebite in recuperarea medicala
Salon Masaj
100 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 100 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul si dedicarea terapeutilor
 • Ambient placut si relaxant
 • Efectele benefice ale procedurilor de tratament
Cabinet Fizioterapie
90 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 90 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Persoana motivanta in procesul de recuperare
 • Rezultate bune ale tratamentului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor cu servicii de masaj terapeutic din Targu Jiu

Practic, stii ca se pot obtine rezultate bune in orice centru, medical sau de relaxare, care dispune de servicii de masaj terapeutic in Targu Jiu, daca acolo lucreaza un terapeut bun, cu experienta, insa ai vrea sa ai cele mai bune conditii in timpul sedintelor de tratament, de la respectarea orelor programarii si pana la intimitatea si curatenia oferite de spatiul in care se desfasoara tratamentul. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla informatii relevante pentru calitatea serviciilor centrelor de masaj din clasament si opiniile pacientilor sau clientilor tratati la fiecare dintre ele.

1. KinetoMaria

La Centrul de Recuperare KinetoMaria, pacientii din Targu Jiu pot beneficia de kinetoterapie, fizioterapie cu unde scurte, magnetoterapie, electroterapie, terapie prin curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti Trabert, Tens, masaj terapeutic, drenaj limfatic, impachetari cu parafina. Pentru cele mai competente recomandari de tratament de recuperare, iti stau la dispozitie pentru consultatii dr. Doina Oproiu, medic primar de recuperare medicala, si dr. Ramona Juganaru, medic primar neurolog. Clinica este deservita de patru kinetoterapeuti bine pregatiti si experimentati.

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic este de 80 de lei pentru 60 de minute.

Pacientii declara ca au gasit aici conditii optime de tratament, servicii de calitate, personal profesionist, amabilitate, medici si terapeuti cu harul vindecarii, aparatura de ultima generatie si rezultate deosebite in recuperarea medicala.

Vezi parerile pacientilor despre KinetoMaria
Vezi Pareri

2. Salon Masaj Profesional

La Salonul de Masaj Profesional din Targu Jiu se pot accesa o gama larga de tratamente de remodelare corporala, relaxare si infrumusetare, cum ar fi masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj facial, masaj anticelitic, masaj cu bete de bambus, masaj Shiatsu, terapie Bowen, reflexoterapie, criolipoliza si terapia cu ventuze. Intr-un cadru modern si o atmosfera relaxanta, clientii salonului pot beneficia de experienta si profesionalismul unui terapeuti dedicati.

Pentru o sedinta de masaj terapeutic de o ora, in acest salon se percepe suma de 100 de lei.

Clientii sunt incantati de experienta inregistrata la salon, de calitatea serviciilor, profesionalismul si dedicarea terapeutilor, ambientul placut si relaxant si de efectele benefice ale procedurilor de tratament efectuate aici.

3. Cabinet Fizioterapie-Laser

La Cabinetul de Fizioterapie-Laser al dr. Daniela Cretu, pacientii din Targu Jiu pot solicita consultatii, infilitratii, servicii medicale de recuperare: fizioterapie-laser cu aparate ultramoderne, de ultima generatie, electromiografie cu electrostimulare, drenaj limfatic, masaj terapeutic, masaj general de intretinere, masaj anticelulitic, electrostimulare terapeutica, pentru intretinere musculara si anticelulitica, crioterapie si kinetoterapie. Dr. Daniela Cretu este medic primar in recuperare medicala si fizioterapie.

Tariful pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 90 de lei pentru o ora.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile acestui cabinet, de serviciile de calitate, de profesionalismul si rabdarea medicului, care este o persoana motivanta in procesul de recuperare si de rezultatele bune ale tratamentelor.

Concluzii

Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de masaj terapeutic in Targu Jiu, te poti adresa cu incredere pentru cele mai bune rezultate in ameliorarea durerilor si eliminarea tensiunii musculare, unui centru de recuperare medicala de top din oras sau unui salon apreciat pentru atmosfera relaxanta si efectele benefice ale masajelor. Vei avea parte de o experienta placuta, cu rezultate excelente pentru sanatatea si starea ta de bine, si de priceperea unor terapeuti experimentati si dispusi sa ajute persoanele in suferinta.