Meniu

Masaj Thai Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei experiente relaxante, energizante si benefice pentru organism, poti merge la una sau mai multe sedinte de masaj thai in Cluj, unul dintre judetele in care numerosi terapeuti ce cunosc aceasta tehnica isi desfasoara activitatea.

Masajul thai sau sau masajul thailandez are efecte vindecatoare si consta in aplicarea miscarilor si presiunii pe intreg corpul, astfel incat sa fie eliberate asa-numitele blocaje energetice si sa fie imbunatatita circulatia sangelui. Orice persoana care locuieste in judetul Cluj se poate adresa unui centru terapeutic sau salon care ofera acest serviciu, mai ales daca are probleme in mentinerea unei posturi corecte sau vrea sa isi imbunatateasca flexibilitatea muschilor.

Unde se face masaj thai in Cluj?

Mai multe centre cu prezenta indelungata in judetul Cluj sunt specializate pe masajul thai si ofera servicii de calitate la preturi accesibile. Daca vrei sa descoperi beneficiile acestui tip de masaj, poti alege unul dintre saloanele prezentate pe scurt in tabelul urmator, care surprinde cele mai bune optiuni pe care le au persoanele ce vor sa beneficieze de masaj thailandez:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj Thai
Rating
Website
Thai Therapy
Clinica-Verificata
249-599 Ron
 • O sedinta de masaj thai are tariful de 249-599 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Raport excelent calitate-pret
 • Atmosfera placuta si conditii excelente
 • Personal profesionist
New Shape
180-200 Ron
 • O sedinta de masaj thai are tariful de 180-200 Ron
 • Calitate foarte buna a serviciilor
 • Personal cu experienta
 • Curatenie
 • Aparatura de ultima generatie
Centrul Tengu
100-250 Ron
 • O sedinta de masaj thai are tariful de 100-250 Ron
 • Colectiv profesionist si amabil
 • Atmosfera placuta
 • Reduceri pentru abonatii centrului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun salon pentru masaj thai in Cluj?

Poti alege sa faci cateva sedinte de masaj thai la unul din saloanele de top din Cluj, nu numai pentru relaxare, dar si pentru beneficiile pe care le are asupra intregului organism. Pentru a obtine toate avantajele sale, este nevoie sa alegi un salon sau un centru terapeutic cu experienta in acest domeniu.

Clasamentul de mai jos prezinta cateva informatii pe care un potential client trebuie sa le cunoasca despre cele mai bune saloane unde se face masaj thai:

1. Thai Therapy

Centrul de masaj Thay Therapy reprezinta optiunea preferata a persoanelor care locuiesc in Cluj si merg des la masaj thai. Aici isi desfasoara activitatea specialiste in acest tip de masaj, care au absolvit Academia Regala din Thailanda, precum si terapeute din Bali. Clientii pot experimenta tehnica traditionala a masajului thailandez intr-un mod autentic, pe saltele situate la nivelul podelei.

Poti alege dintre mai multe tipuri de masaj, iar pretul sedintei variaza in functie de durata. De exemplu, o sedinta de masaj Thai Therapy Signature costa intre 269-599 lei (50-120 minute). Pentru masajul Thai Deep Tissue, vei plati intre 249-599 lei pentru o sedinta (50-120 minute).

Foarte multe persoane care au beneficiat de serviciile centrului de masaj au oferit si recenzii in mediul online. Cei mai multi dintre clienti spun ca au avut parte de o experienta de neuitat, in urma careia s-au simtit mai relaxati si echilibrati. Atmosfera este placuta, conditiile sunt excelente si locatia este foarte curata. Personalul este profesionist, amabil si primitor. Raportul calitate-pret este excelent.

Vezi parerile pacientilor despre Thai Therapy
Vezi Pareri

2. New Shape

Un centru din Cluj care ocupa una dintre pozitiile fruntase ale clientilor din acest judet care merg periodic la masaj thai este New Shape. Cu 16 ani de experienta, acest centru pune la dispozitie o gama variata de servicii de ingrijire corporala si infrumusetare. Specialistii din cadrul acestui centru au o experienta vasta in domeniu si ofera solutii potrivite pentru fiecare client, folosind tehnici moderne si echipamente performante.

O sedinta de masaj thai are tariful de 180 lei si dureaza o ora si jumatate. Pentru barbati, pretul sedintei este de 200 lei.

Calitatea serviciilor din acest centru este impecabila, potrivit celor mai multe recenzii exprimate pe internet. Programarile se respecta, atmosfera din centru este placuta, iar personalul are experienta, este amabil si foarte atent. Salonul este curat si elegant, fiind dotat cu aparatura de ultima generatie.

3. Centrul Tengu

O alta locatie apreciata pentru calitatea masajului thai este Centrul Tengu, din Cluj. Este un centru in care se practica arte martiale, dar care include in lista de servicii si masajul traditional thailandez. Acesta reuneste o echipa cu experienta indelungata, care mizeaza pe calitate atat pe partea de predare a diferitelor tipuri de arte martiale, cat si pe partea de masaj thai.

O sedinta de masaj thailandez dureaza intre 30 si 120 minute, iar intervalul de pret este 100-250 lei. Abonatii centrului beneficiaza de reduceri la pretul sedintei. De asemenea, oricine achizitioneaza un pachet de 6 sedinte de masaj primeste o sedinta gratis.

Mai multe persoane recomanda acest centru, spunand ca atmosfera este foarte placuta si ca intregul colectiv este profesionist, amabil si dedicat. Majoritatea dintre cei care au trecut pragul centrului au oferit calificative maxime in mediul online, ceea ce denota o calitate inalta a serviciilor.

Concluzii

Masajul thai este un serviciu tot mai cautat in Cluj, dar si in alte judete din tara. Multe persoane incep sa prioritizeze relaxarea fizica si emotionala si sa descopere avantajele acesteia, masajul fiind una dintre modalitatile ideale de a te deconecta de la agitatia zilnica.

Pe langa relaxarea profunda, masajul thailandez este benefic pentru organism, deoarece se foloseste o anumita presiune pentru a ameliora durerile si pentru a detensiona muschii.