Meniu

Medicina sportiva Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti pasionat de miscare, este foarte posibil sa fi avut la un moment dat nevoie de servicii de medicina sportiva in Arad. Scopul acestei ramuri este de a preveni, diagnostica si trata afectiunile care apar in timpul sau ca rezultat al unor exercitii fizice. Atletii profesionisti nu sunt singurele persoane care pot avea de-a face cu diverse accidentari asociate cu performanta fizica.  

Sportul reprezinta un element de baza din viata multor persoane, motiv pentru care serviciile de medicina sportiva nu trebuie sa lipseasca de pe lista clinicilor de recuperare medicala din Arad. Pentru a beneficia de un tratament de calitate, trebuie sa te interesezi de facilitatile oferite de centrele din oras, inainte de a-ti face o programare. 

Cat costa serviciile de medicina sportiva in Arad? 

Un alt aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere in momentul in care alegi o clinica de medicina sportiva din Arad este bugetul. Portofoliul de servicii oferit de un centru de recuperare medicala poate sa difere, motiv pentru care nici tarifele practicate nu sunt mereu aceleasi. Pentru a vedea pretul de la care porneste o consultatie de specialitate, verifica tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Davima
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Ampla experienta
 • Colaborare CNAS
RecuDa
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura medicala de calitate
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete
 • Atmosfera placuta
Centrul Dr. Tuduce
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera primitoare
Centrul Medical Eva
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Ampla experienta in domeniu
 • Studii in strainatate
Policlinica Dr. Turcin
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Colaborare CNAS
 • Comunicarea cu pacientii ar putea fi imbunatatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza servicii de medicina sportiva in Arad

Clinicile de mai jos au fost selectate pe baza a mai multor principii, iar aspectul pe care toate il au in comun este faptul ca ofera servicii de medicina sportiva in orasul Arad. Inainte de renunta la o optiune in favoarea alteia, gandeste-te la facilitatile pe care aceasta ti le pune la dispozitie: 

1. Clinica Davima 

Prima clinica la care poti apela pentru a beneficia de servicii de medicina sportiva de calitate in Arad este Davima. Echipa clinicii este formata din specialisti precum Dr. Bogdan Jitaru, medic ortoped, Dr. Alina Iancu, medic neurolog si Dr. Corina Butiu, medic de recuperare, alaturi de mai multi maseuri medicali, fiziokinetoterapeuti, logopezi si psihoterapeuti. Printre serviciile efectuate aici se afla cele de fizioterapie si kinetoterapie, masajul terapeutic, terapia craniosacrala, terapia Vojta, acupunctura, terapia Bowen etc. Serviciile centrului sunt adresate atat adultilor, cat si micilor pacient, intruct din echipa mai face parte si Dr. Sonia Grecu, medic specialist in pediatrie. Printre partenerii clinicii se numara si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, ceea ce inseamna ca pacientii au posibilitatea sa beneficieze de o gama variata de servicii in mod gratuit. 

Pretul unei consultatii este de 170 de lei. 

Persoanele care au ales sa beneficieze de serviciile oferite de Clinica Davima au avut parte de o experienta placuta, datorita personalului amabil. Specialistii dau dovada de profesionalism si ofera sfaturi utile, menite sa-i ajute pe pacienti sa reduca pe cat posibil si chiar sa elimine afectiunile de care sufera. Multi au reusit astfel sa treaca peste accidentarile din timpul sportului.  

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Davima
Vezi Pareri

2. RecuDa

Avand unul din cele mai performante sisteme de recuperare din oras, nu este de mirare ca multe persoane aleg Clinica RecuDa pentru a beneficia de servicii de medicina sportiva chiar in Arad. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea o echipa tanara, formata din medici specialisti si dornici sa ajute. Terapeutii sunt alaturi de pacient pe tot parcursul recuperarii, de la consultatia initiala si pana la finalizarea tratamentului propus. Pe langa serviciile de recuperare medicala si gimnastica de intretinere, la clinica se mai efectueaza si sedinte de fizioterapie sau kinetoterapie, drenaj limfatic si terapia cu unde de soc. De asemenea, clinica pune la dispozitia pacientilor diverse pachete in care sunt incluse mai multe servicii, la preturi avantajoase. Programarile se pot face cu ajutorul formularului online sau prin intermediul unui apel telefonic. 

Pentru o consultatie, pretul este de 200 de lei. 

Profesionalismul reprezinta unul din aspectele cele mai apreciate, atunci cand vine vorba de activitatea echipei medicale din cadrul clinicii RecuDa. Mai mult decat atat, pacientii apreciaza si entuziasmul terapeutilor, care fac tot posibilul sa creeze un mediu cat mai placut, in care oricine se poate relaxa in timpul vizitei la clinica. 

3. Centrul Dr. Paul Tuduce 

Centrul de recuperare medicala Dr. Paul Tuduce le ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a beneficia de servicii de recuperare, medicina fizica si balneologie in Arad. Portofoliul de servicii este unul variat, de la drenaj limfatic, laserterapie de inalta intensitate, acupunctura, infiltratii intraarticulare si paravertebrale, la sedinte clasice de fizioterapie, kinetoterapie si masaj terapeutic. Cu privire la programari, acestea se fac cu ajutorul numarului de telefon. 

Pentru cei interesati de o consultatie de specialitate, pretul este de 150 de lei. 

Caracteristica apreciata in mod deosebit de persoanele care au ales serviciile de medicina sportiva din cadrul centrului Dr. Paul Tuduce este amabilitatea. Terapeutii le ofera pacientilor tot sprijinul de care au nevoie pentru a trece cu bine peste situatia lor actuala. Un singur minus pe care l-au sesizat mai multi dintre ei este faptul ca programarile nu se respecta de fiecare data. 

4. Centrul Medical Eva  

Persoanele care aleg sa viziteze Centrul Medical Eva in vederea obtinerii serviciilor de medicina sportiva de care au nevoie in Arad, o vor gasi aici pe Dr. Reghina Patru, medic primar cu specializare in balneologie si recuperare medicala. Experienta pe care a acumulat-o pe parcursul carierei sale ii ofera sprijinul de care are nevoie pentru a elabora un plan de tratament eficient, indiferent de afectiunea de care sufera un pacient. In plus, a efectuat studii in strainatate si a participat la mai multe cursuri de specializare si congrese. Printre serviciile oferite de centru se afla cele de fizioterapie, acupunctura, homeopatie, gemoterapie, fitoterapie si kinetoterapie. 

Pretul unei consultatii este de 200 de lei. 

Personalul Centrului Medical Eva este apreciat pentru amabilitate si pentru sfaturile utile pe care le ofera tuturor celor care au nevoie de sprijin. Din pacate, centrul nu sta la fel de bine la capitolul organizare: au existat situatii in care mai multi pacienti au fost programati la aceeasi ora, ceea ce a dus la un timp de asteptare mai mare. 

5. Policlinica Dr. Turcin  

Lista centrelor care ofera, printre altele si servicii de medicina sportiva se incheie cu Policlinica Dr. Turcin din Arad. Cei interesati pot beneficia aici de consultanta medicala, adeverinte medicale pentru sport, consultatii pentru avize de medicina sportiva, asistenta medico-sportiva in cantonamente pentru echipe etc. Serviciile se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Clinica Dr. Turcin colaboreaza cu mai multe case de asigurari, inclusiv CNAS, asa ca persoanele interesate pot beneficia de tratamentele de care au nevoie in mod gratuit. 

Pentru o consultatie, pretul este de 150 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, clinica a primit mai multe aprecieri din partea pacientilor, in special in ceea ce priveste amabilitatea, promptitudinea si calitatea. De regula, pacientii parasesc policlinica Dr. Turcin cu zambetul pe buze si cu problema rezolvata. Din pacate, din cauza aglomeratiei, au existat situatii in care au trebuit sa astepte mai mult decat li s-a comunicat initial. 

Concluzii

Prin urmare, daca dintr-un motiv sau altul ai nevoie de servicii de medicina sportiva in Arad, clinicile prezentate in randurile de mai sus iti stau la dispozitie. Multe dintre ele iti ofera sansa de a beneficia de servicii in mod gratuit, prin intermediul biletului de trimitere, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji din acest punct de vedere!