Meniu

Medicina sportiva Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ramura medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor si traumatismelor produse in activitatea sportiva, precum si cu imbunatatirea performantelor la antrenamente si competitii, medicina sportiva in Braila este practicata in centre medicale de top din oras, dotate cu aparatura performanta si personal specializat. Daca ai nevoie de monitorizare a activitatii fizice de catre un medic specialist, de rezolvarea unor probleme medicale ale aparatului locomotor sau de sfaturi competente in materie de exercitii fizice si nutritie, acest articol iti poate fi de ajutor in identificarea serviciilor medicale de care ai nevoie.

Citeste-l pana la final si vei putea identifica unitea medicala din Braila care sa iti satisfaca in cea mai mare masura exigentele in materie de medicina sportiva.

Cat costa o consultatie de medicina sportiva in Braila?

Prima etapa, deosebit de importanta in solutionarea problemei de sanatate ivita in practicarea activitatii fizice sustinute, este desigur consultatia de medicina sportiva in Braila. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor cu astfel de servicii si pretul practicat pentru consultatie la cabinetul specializat.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Mateus
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Ambient placut
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
West Clinique
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si rabdarea medicului
 • Atentia acordata pacientilor
 • Proceduri excelente de recuperare
 • Rezultate bune ale terapiilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru probleme de medicina sportiva in Braila?

O problema de medicina sportiva in Braila poate fi solutionata cu succes in cadrul unor clinici moderne cu servicii de ortopedie traumatologie si de recuperare medicala. Pentru a te decide catre care dintre cele doua unitati medicale incluse in clasament ar trebui sa te indrepti, sectiunea urmatoare a articolului contine informatii bazate pe o documentare temeinica. Vei putea trage propriile concluzii privind calitatea serviciilor, dotarile de care dispun, calificarile personalului si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Clinica Mateus

Centrul medical Mateus este o clinica moderna, cu tehnologie de ultima generatie si personal cu experienta, care ofera pacientilor servicii de diagnostic si tratament in peste 20 de specialitati, imagistica medicala si analize de sange si careia sportivii din Braila i se pot adresa pentru servicii de medicina sportiva. La cabinetul de ortopedie-traumatologie activeaza doi medici bine pregatiti pentru a diagnostic si trata afectiunile si leziunile la care sunt expuse persoanele care practica sportul, dr. Florentin Dimofte, medic primar, si dr. Dragos-Bogdan Popa, medic specialist. Acestia ofera consultatii si control, imobilizarea membrelor fracturate si luxate in aparate gipsate si rasini sintetice, infiltratii articulare cu acid hyaluronic si PRP, pansamente si indepartare fire de sutura, tratamentul chirurgical al bursitelor acute posttraumatice.

Lista de preturi pentru serviciile clinicii poate fi consultata pe site-ul web. Tariful pentru o consultatie este de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea acestui centru medical si considera ca serviciile sunt de calitate, dotarile moderne, ambientul placut, iar profesionalismul medicilor a dus la rezolvarea multor probleme de sanatate. Potrivit recenziilor de pe Google, sunt si pacienti nemultumiti de timpul mare de asteptare, peste ora programata, si de lipsa de empatie si solicitudine a personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Mateus
Vezi Pareri

2. West Clinique

West Clinique este o clinica de recuperare din Braila, cu servicii de medicina sportiva, ortopedie-traumatologie, kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic si drenaj limfatic. Dr. Mihai Ciprian Rascu, medic primar ortopedie-traumatologie pune la dispozitia sportivilor de performanta si a tuturor persoanelor cu afectiuni ale aparatului locomotor: consultatii, ecografii musculo-scheletale, infiltrații cu acid hyaluronic si infiltrații PRP, iar echipa de kinetoterapeuti a centrului se va ocupa cu punerea in aplicare a prescriptiilor de recuperare medicala prin proceduri executate profesionist, cu atentie la nevoile pacientului.

O consultative la acest cabinet din Braila te va costa 200 de lei.

Pacientii recomanda serviciile de calitate ale clinicii, profesionalismul si rabdarea medicului, atentia acordata persoanelor cu diverse afectiuni, procedurile excelente de recuperare medicala si rezultatele bune ale terapiilor.

Concluzii

Orice zona geografica are anumite particularitati in ceea ce priveste dezvoltarea sporturilor, in orasele de la malul Dunarii predominand scolile si cluburile de natatie si alte sporturi pe apa, iar serviciile de medicina sportiva din Braila nu puteau sa lipseasca in acest context de pe piata de sanatate privata din municipiu. Problemele, afectiunile sau accidentarile din activitatea sportiva, pot fi rezolvate cu succes de medici profesionisti, cu experienta in ortopedie si traumatologie, si de kinetoterapeuti bine pregatiti care activeaza in cadrul unui centru de recuperare medicala apreciat.

Dupa lectura acestui articol de prezentare a serviciilor medicale destinate sportivilor din Braila, in functie de problema de sanatate de care suferi, precum si de alte considerente si exigente, vei putea sa iei cea mai buna decizie si sa suni la una dintre clinicile mentionate mai sus, pentru o programare la o consultatie de ortopedie.