Meniu

Medicina sportiva Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de ramura sportiva pe care activezi, la nevoie, te poti baza pe suportul oferit de medicina sportiva. In Cluj, sunt cateva clinici ce ofera si servicii de recuperare si tratament pentru sportivi, si le vei descoperi in cadrul acestui articol.

Medicina sportiva este o ramura a medicinei care se ocupa in special de sportivi, avand un rol preventiv, dar si curativ. Astfel, in cadrul cabinetelor de medicina sportiva se efectueaza examinari initiale si periodice pentru sportivi, se determina capacitatea de efort si dezvoltarea fizica, se pune accent pe nutritia sportivilor si, daca este cazul, pe tratament si recuperare.

Unde poti beneficia de servicii de medicina sportiva in Cluj

Sunt servicii de medicina sportiva in Cluj ce sunt oferite de clinici de kinetoterapie si fizioterapie. Poti afla care sunt acestea, din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Interactiune medic pacient excelenta
 • Atmosfera primitoare
 • Nivel ridicat de confort
 • Amenajare placuta
 • Echipamente moderne
Kinetomed
2
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionisti bine pregatiti si cu experienta
 • Dotari de ultima generatie
 • Serviciu de deplasare la domiciliul/biroul clientului
 • Atmosfera primitoare
HC Kinetic
3
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipa de specialisti in domeniul sanatatii
 • Tratamente actualizate
 • Servicii personalizate pentru fiecare pacient
 • Atmosfera pozitiva
CHF Kinetic
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Gama vasta de servicii
 • Tratamente actuale
 • Preturi bune
 • Echipa de profesionisti
Atletic Med
100 Ron
 • Pret Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Numeroase specializari si servicii
 • Echipa de specialisti in continua formare
 • Tratamente actuale
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal amabil si empatic
 • Mediu placut si curat
Kineto For Life
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Activitati de recuperare diverse, pentru toate varstele
 • Aparatura moderna si performanta
 • Specialistii se perfectioneaza continuu
 • Amabilitate si profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor de medicina sportiva din Cluj

Iata unde poti merge pentru o evaluare initiala sau periodica de medicina sportiva in Cluj:

1. Centrokinetic

Vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in medicina fizica din Cluj-Napoca? Atunci in cadrul clinicii Centrokinetic ai posibilitatea de a gasi cadre medicale specializate in acest domeniu, care te vor ajuta sa beneficiezi de un act medical ireprosabil. Echipa de medici de dovada de o buna pregatire in domeniu, capatand o experienta vasta in diverse programe de voluntariat si de lucru cu sportivi de performanta. Terapeutii au primit numeroase laude din partea echipei de rugby CSA Steaua Bucuresti, sportivilor de la Absoluto, echipei nationale de rugby a Romaniei etc. Cu alte cuvinte, rezultatele obtinute sunt ireprosabile, cabinetul fiind placut amenajat si bine echipat pentru desfasurarea fiecarei sedinte si consultatii de medicina sportiva. 

Pretul pentru o consultatie de medicina sportiva este de 130 lei. 

Una dintre cele mai apreciate clinici din Cluj-Napoca, specializate in medicina sportiva, este Centrokinetic, multumita bunei pregatiri si experientei vaste de care terapeutii dau dovada la fiecare interactiune cu pacientii. Atmosfera este una primitoare, ceea ce inseamna ca fiecare pacient se simte confortabil si in siguranta in preajma specialistului, iar cabinetul este placut amenajat, acest lucru contribuind semnificativ la sporirea gradului de confort. In plus, unitatea medicala este dotata cu toate echipamentele necesare, astfel incat actul medical desfasurat sa fie fara greseala.

2. Kinetomed

La Kinetomed poti beneficia de servicii actuale de fizioterapie si kinetoterapie, cu numerosi specialisti. Cabinetele Kinetomed sunt situate in Cluj-Napoca si in Bucuresti, existand, pentru Cluj, inclusiv serviciul Kinetomed Home, prin care profesionistii se pot deplasa la domiciliul sau la biroul clientului. Fondatorii clinicii sunt Claudiu Adrian Man (kinetoterapeut, fizioterapeut si movement coach) si Mugurel Ionut Trif – kinetoterapeut si fizioterapeut.

Pretul pentru consultatie si evaluare pentru sportivi este de 150 lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile Kinetomed se declara in majoritate foarte multumite in review-urile postate pe internet. Ele spun ca personalul este calificat, amabil si ca isi desfasoara activitatea cu calm, rabdare si profesionalism. Este apreciata si aparatura de ultima generatie cu care lucreaza profesionistii, dar si atmosfera primitoare. Pentru multi dintre clienti, aceasta este cea mai buna clinica de recuperare medicala din Cluj.

3. HC Kinetic

Clinica de kinetoterapie, recuperare medicala si fizioterapie din Cluj-Napoca HC Kinetic este un centru dedicat afectiunilor osteo-articulare. Echipa de terapeuti este specializata in afectiunile ortopedice si neurologice, atat la adulti, cat si la copii. Tratamentele oferite sunt in domeniile: traumatologie sportiva, recuperare pediatrica, recuperarea afectiunilor coloanei vertebrale, clinica avand departamente pentru fiecare afectiune. In clinica exista si o echipa experimentata de fizioterapie, ai carei terapeuti sunt supraspecializati in: terapia Kinesio Taping, in elongatii vertebrale, terapie manuala, in masajul de recuperare sportiva si osteopatie.

Traiful unei consultatii de balneologie este de 200 lei, iar o evaluare generala realizata de catre un terapeut este 100 de lei. O sedinta individuala de kinetoterapie costa 150 de lei. Costul unei sedinte de  Kinesio Taping este de 50 de lei, iar una de evaluare Biorezonanta magnetica si plan de nutritie sportiva este de 250 de lei.

Sportivii care s-au prezentat la aceasta clinica de kinetoterapie pentru diverse proceduri se declara multumiti de servicii. Din review-urile postate rezulta ca tratamentele de recuperare au rezultate bune, atat pentru persoanele care s-au prezentat cu dureri de spate, cat si pentru sportivii cu diverse traumatisme. Clinica este caracterizata ca oferind servicii profesioniste, intr-o atmosfera pozitiva si relaxanta.

4. CHF Kinetic

CHF Kinetic ofera o gama vasta de servicii: recuperare medicala, reflexoterapie, masaj, fizioterapie si antrenamente personale. Poti trata aici durerile acute sau cronice de spate, cervicale, lombare, durerile de bazin, ale cotului sau mainii, precum si cele de glezna sau genunchi, indiferent ca esti sportiv sau nu. Tratamentele oferite sunt unele actuale si executate de o echipa de profesionisti bine pregatiti si cu experienta.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie porneste de la 65 de lei. Terapia cu pistolul percutor, utila in recuperarea sportiva, este de 65 de lei/sedinta. Iar pretul pentru consultatie si evaluare este de 130 de lei.

Clientii sunt multumiti de serviciile oferite de aceasta clinica, motivand ca au avut parte de profesionisti si de preturi bune. Multi dintre cei care si-au exprimat opinia pe internet referitor la CHF Kinetic spun ca au rusit sa scape de dureri prin tratamentele diverse, inclusiv masajele terapeutice de buna calitate.

5. Atletic Med

Specializarile Atletic Med sunt diverse: kinetoterapie, masaj, electroterapie, terapia Tecar, terapie miofasciala, medical taping, bai galvanice, parafina etc. Echipa de specialisti este dinamica si se afla intr-o continua formare, pentru a oferi cele mai bune servicii. Spatiul in care isi desfasoara activitatea este unul primitor si dotat cu aparatura de ultima generatie, pentru ca procesul de recuperare sa se desfasoare la cele mai inalte standarde.

Tariful pentru o sedinta de kinetoterapie porneste de la 90 de lei. Un plan de evaluare, cu bilant articular si muscular costa 100 de lei, iar o sedinta de masaj sportiv costa 80 de lei pentru 30 de minute sau 110 lei pentru 50 de minute. Pretul pentru Kinesio Taping este de 10-50 de lei.

Clujenii (si nu numai) care au trecut pragul acestei clinici se declara multumiti de servicii in recenziile postate in mediul online. Ei spun ca personalul este foarte amabil si deschis sa te ajute si ca terapiile sunt de noua generatie. Echipa de terapeuti primeste aprecieri pentru modul cum abordeaza fiecare caz, dand dovada de abilitati terapeutice, medicale, dar si de empatie. Sunt apreciate, de asemenea, si mediul placut si curatenia.

6. Kineto for Life

La Kineto for Life este pus in centrul activitatii pacientul, oferindu-i-se activitati de recuperare, gimnastica medicala sau tratament 1-1 cu kinetoterapeutul. Exista o colaborare stransa intre medici si kinetoterapeuti, pentru urmarirea evolutiei recuperarii la toti pacientii. Aparatura moderna si performanta, impreuna cu specialistii care se formeaza continuu, prin participarea la cursuri si workshop-uri asigura un grad ridicat de calitate si eficienta a serviciilor, printre care se afla: recuperare medicala si post-operatorie, terapia Vojta, Terapia Schroth, Terapia Tecar, fizioterapie, drenaj limfatic.

Pretul pentru o sedinta individuala de kinetoterapie este de 100 de lei, iar o evaluare este 150 lei.

Echipa de profesionisti de la Kineto For Life din Cluj Napoca este foarte apreciata de persoanele care au fost tratate aici. Oamenii spun ca au reusit sa scape de durerile apasatoare datorita „mainilor de aur” ale specialistilor. Rabdarea, priceperea si cunostintele in domeniu sunt lucrurile cele mai vehiculate la adresa personalului de la aceasta clinica.

Concluziile noastre

In clinicile de kinetoterapie si fizioterapie din Cluj, poti beneficia de un serviciu de medicina sportiva adecvat nevoilor si preferintelor tale. In majoritate, echipele de profesionisti sunt alcatuite din specialisti tineri, care pun pret pe formarea continua, participand la cursuri, workshopuri si conferinte pentru a se pune la punct cu noile tehnici si progrese in domeniu.

Astfel, daca esti sportiv, poti beneficia de servicii adaptate tie, realizate de terapeuti bine pregatiti, ce utilizeaza aparatura si accesorii de ultima generatie pentru a te ajuta sa fii in cea mai buna conditie fizica.