Meniu

Medicina sportiva Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de medicina sportiva din Galati au scopul de a preveni sau trata leziunile si afectiunile care apar in timpul activitatilor fizice, sustinand performanta sportivilor si recuperarea mai rapida in contextul unor accidentari sau afectiuni aparute dupa practicarea sportului. Aceasta specialitate medicala se ocupa de diagnosticul, tratarea si reabilitarea in cazul unor afectiuni ca tendinita, durerile de umar, luxatia, fasciita plantara, durerile de genunchi etc. 

Leziunile la genunchi, fracturile si entorsele sunt printre cele mai frecvente situatii in care sportivii de performanta sau incepatori se adreseaza medicilor specializati in medicina sportiva sau in recuperare medicala. Unui astfel de medic se pot adresa si persoanele care vor sa initieze un program sportiv sau persoanele care au locuri de munca solicitante din punct de vedere fizic. Acest articol prezinta mai multe detalii despre clinicile din Galati care ofera servicii de medicina sportiva sau de recuperare medicala. 

Ce clinici ofera servicii de medicina sportiva in Galati?

Daca ai nevoie de servicii de medicina sportiva si locuiesti in Galati, poti sa gasesti o clinica in apropierea ta. Iata care sunt optiunile si cat costa o consultatie initiala, necesara inainte de conceperea planului terapeutic:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Terra Clinique
1 Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Centru modern de recuperare si balneofizioterapie
 • Consultatii si tratamente de medicina sportiva
 • Cabinete medicale cu diverse specialitati
 • Servicii de recuperare decontate de CAS
 • Medici, psihologi si terapeuti specializati in recuperare sportiva
 • Piscina interioara pentru inot de performanta
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Numeroase terapii de recuperare
 • Curatenie si atmosfera placuta
MedRo
2
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Terapii eficiente si rezultate de la o sedinta la alta
 • Profesionalism, atentie si amabilitate
 • Monitorizare atenta a progresului
 • Buna organizare
 • Atmosfera placuta
ReumaDiagnostic
3
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici profesionisti, amabili si dedicati
 • Empatie si atentie la nevoile pacientului
 • Diagnostic corect si tratament adecvat
 • Rezultate foarte bune
 • Aparatura moderna
Centrul Delfinul
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal calificat
 • Raport bun calitate-pret
 • Atentie, amabilitate si dedicare
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica de medicina sportiva din Galati?

Oricare ar fi motivul pentru care iti doresti sa discuti cu un medic cu experienta in domeniul medicinei sportive, poti incepe prin a cauta ce clinici din Galati ofera acest serviciu. O cautare pe Google nu este intotdeauna suficienta, deoarece trebuie sa cunosti mai multe detalii inainte de a iti face o programare. Printre acestea se numara experienta medicilor, calitatea actului medical si parerea altor pacienti.

Cateva dintre aceste informatii pot fi regasite in clasamentul de mai jos, care surprinde o prezentare a clinicilor din Galati considerate a fi cele mai bune in sfera medicinei sportive:

1. Terra Clinique

In cel mai mare centru de balneofizioterapie si recuperare medicala din regiune, Terra Clinique din Galati, functioneaza si un departament de medicina sportiva. In cadrul acestuia este oferit tratament integrat si personalizat pentru sportivii de performanta, dar si pentru sportivii amatori sau persoanele active. Acest sector de activitate poarta numele de Departamentul de Traumatologie Sportiva, unde se afla medici, fiziokinetoterapeuti, psihologi si nutritionisti. Sportivii sunt, in prima faza, evaluati clinic si paraclinic, diagnosticati, operati (unde e cazul), recuperati, consiliati, din punct de vedere nutritional sau psihologic, si ajutati sa se reintegreze profesional.  Centrul mai cuprinde, pe langa zona de balneofizioterapie, si: cabinete medicale de diverse specialitati, servicii de chirurgie plastica si estetica (Esthetic Clinics) si o zona de cazare si restaurant destinata personalelor care se prezinta la tratament din alte localitati sau regiuni. Multe dintre serviciile de recuperare furnizate sunt in contract cu CAS, astfel ca pot fi decontate, pe baza biletului de trimitere. Exista si o piscina interioara in complex, pentru inot sportiv de performanta.

Tariful consultatiei de medicina sportiva este de 200 de lei la Terra Clinique. 

Curatenia impecabila, conditiile moderne si confortabile, atmosfera placuta si echipamentele de ultima generatie sunt detalii care conteaza in ochii pacientilor si care au contribuit la o buna experienta a acestora in cadrul centrului. Insa cel mai mult par multumiti oamenii de calitatea, profesionalismul, empatia si amabilitatea personalului, care fac ca procesul de recuperare sa fie o experienta pozitiva. Medicii, psihologii si terapeutii sunt apreciati atat pentru calitatile profesionale, cat si pentru comunicarea pozitiva care le da incredere pacientilor ca vor reusi in obiectivul stabilit.

Vezi parerile pacientilor despre Terra Clinique
Vezi Pareri

2. MedRo

Pentru servicii de medicina sportiva, te poti adresa clinicii MedRo din Galati. Acest centru medical ultramodern este specializat in diagnosticul si tratarea unui spectru larg de afectiuni, printre care afectiunile osteo-articulare si patologia sportiva. Specialitatile clinice disponibile in cadrul clinicii MedRo sunt variate, iar serviciile sunt oferite de catre o echipa medicala de elita. Din colectiv fac parte medici de recuperare medicala, medicina interna, reumatologie, neurologie si ortopezi. Fiziokinetoterapeutii care profeseaza aici au experienta vasta in recuperarea afectiunilor post-traumatice si detin multiple certificari, aplicand cele mai avansate terapii din domeniu. Pentru a reduce durata recuperarii, se foloseste aparatura de ultima generatie.  

Pentru consultatie, la clinica MedRo vei plati suma de 180 lei. 

Clinica MedRo este dotata cu aparatura moderna, curata si conditiile sunt foarte bune. Asa spun numerosi pacienti care au ales-o si care au mentionat in recenziile online ca tratamentele sunt de calitate si ca fiecare sedinta a venit cu progrese de recuperare semnificative. Personalul este laudat pentru profesionalism, pentru atentia oferita pacientului si pentru faptul ca monitorizeaza efectele terapiilor. Medicii si terapeutii sunt amabili, bine organizati si creeaza pacientului sentimentul de siguranta si confort. Atmosfera e placuta si cadrul este unul primitor. 

3. ReumaDiagnostic

Pentru o abordare multidisciplinara si terapii eficiente inclusiv in cazuri complexe, persoanele din Galati interesate de servicii de medicina sportiva pot sa aleaga ReumaDiagnostic. Acest centru este dedicat patologiei musculoscheletale si reuneste o echipa de medici primari, cadre universitare, medici specialisti, asistenti si kinetoterapeuti cu experienta si pregatire in institutii medicale de prestigiu, inclusiv din strainatate. Pentru cazurile complexe, exista o comisie medicala interna pentru identificarea celui mai potrivit plan terapeutic. La acest centru, se asigura o abordare completa in cazul patologiei musculoscheletale, de la proceduri de diagnostic, pana la procedurile terapeutice. Personalul se afla intr-o continua perfectionare si are scopul de a aduce standarde occidentale in regiune. 

Pretul consultatiei initiale in departamentul de recuperare medicala porneste de la 200 lei. 

La aceasta clinica profeseaza medici profesionisti, dedicati, amabili, empatici si receptivi la nevoile pacientilor. Intreaga echipa medicala ofera servicii de inalta calitate si este pasionata de meseria pe care o practica. Atmosfera din clinica este placuta, iar pacientilor li se raspunde la toate intrebarile. Diagnosticul corect, tratamentul adecvat si rezultatele foarte bune sunt alte aspecte pozitive la clinica ReumaDiagnostic. De asemenea, clinica dispune de aparatura moderna si atmosfera este placuta. 

4. Centrul Delfinul

Dedicat sanatatii, Centrul Delfinul din Galati furnizeaza servicii medicale din sfera recuperarii, reumatologiei, neurologiei si ortopediei-traumatologiei. Pacientii beneficiaza de terapii personalizate, menite sa le imbunatateasca starea de sanatate si sa ii ajute sa se relaxeze. Pentru evaluarea pacientilor se folosesc tehnologii computerizate, iar pentru tratament sunt aplicate concepte moderne. Solutiile medicale mizeaza pe o recuperare interactiva si promoveaza miscarea ca fiind parte indispensabila dintr-un proces rapid de recuperare. Planurile de tratament sunt adaptate nevoilor specifice si sunt elaborate de medici primari si medici specialisti care profeseaza in cadrul acestui centru. 

Tariful unei consultatii porneste de la 200 lei in cazul in care alegeti sa apelati la un medic specialist si poate ajunge pana la 250 de lei la un medic primar.

Majoritatea persoanelor care au ales Centrul Delfinul se declara multumite de rezultatele obtinute in cadrul programelor de recuperare. Personalul este calificat, amabil, atent si dedicat. Curatenia, aparatura moderna si ambientul placut sunt alte avantaje ale acestui centru. Raportul calitate-pret este foarte bun si locatia este primitoare. 

Concluzii

Pentru o evaluare corecta si un plan de tratament corect in cazul afectiunilor aparute in contextul efortului fizic, poti sa te adresezi clinicilor din Galati unde se ofera servicii de medicina sportiva, inglobate adesea in specialitatea recuperarii medicale. In urma unei evaluari complexe si dupa identificarea nevoilor specifice, medicii vor concepe un plan terapeutic eficient.

Clinicile prezentate anterior sunt apreciate de galateni pentru ca ofera un raport bun calitate-pret si servicii diversificate din sfera recuperarii. Acestea gazduiesc medici si terapeuti cu experienta, multi dintre ei avand pregatire in institutii medicale prestigioase din strainatate.