Meniu

Medicina sportiva Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru performante sportive imbunatatite sau pentru recuperare eficienta in urma unei accidentari, numerosi atleti au nevoie si apeleaza la servicii de medicina sportiva in Piatra Neamt. Aceasta ramura medicala se ocupa in principal cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparute in contextul activitatii fizice, cum ar fi durerea de genunchi, entorsa, leziunea unui cartilaj sau tendinita. Astfel de servicii pot fi necesare atat unui sportiv de performanta, cat si unui incepator. 

Medicii specializati in medicina sportiva ii pot ajuta pe pacienti sa se refaca mai rapid in urma unei accidentari si pot sa le ofere sfaturi utile cu privire la echilibrul dintre activitatea fizica si nutritie. Daca esti sportiv sau daca planifici sa initiezi un program de activitate fizica dupa o accidentare sau dupa o perioada lunga de sedentarism, in Piatra Neamt poti gasi un medic care sa te ajute cu o strategie terapeutica eficienta. 

Unde sunt disponibile servicii de medicina sportiva in Piatra Neamt?

In Piatra Neamt, optiunile la capitolul medicina sportiva nu sunt atat de generoase precum in Capitala sau in alte orase mari din tara, dar sunt suficiente pentru cei care au nevoie de astfel de servicii. In tabelul de mai jos poti vedea la ce unitate medicala sunt disponibile servicii din aceasta arie terapeutica si cat costa o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Act medical de calitate
  • Medici cu experienta
  • Amabilitate, empatie si respect fata de pacient
  • Aparatura moderna in mai multe departamente
  • Atitudinea unor cadre medicale este lipsita de profesionalism
  • Conditiile din spital ar putea fi imbunatatite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de servicii de medicina sportiva in Piatra Neamt?

Daca locuiesti in Piatra Neamt si ai decis sa apelezi la servicii de medicina sportiva, urmatorul pas este sa identifici un medic cu experinta in acest domeniu. Iata unde il poti gasi:

Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt

Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt este optiunea principala a persoanelor care au nevoie de servicii de medicina sportiva. Din momentul infiintarii, obiectivul pentru acest spital a fost de a il transforma intr-o unitate medicala unde pacientii sa beneficieze de servicii medicale complete. De-a lungul anilor de activitate, gama de servicii oferite s-a extins considerabil si s-au facut investitii in aparatura medicala de ultima generatie. In prezent, spitalul are o abordare multidisciplinara si acopera numeroase discipline medicale. In componenta sa intra un laborator de analize medicale si un departament de radiologie si imagistica. In sectia de medicina sportiva profeseaza dr. Manuela Olteanu, care este medic primar in aceasta specialitate.

O consultatie de medicina sportiva costa 100 lei.

Parerile despre acest spital sunt impartite, insa majoritatea pacientilor spun ca au fost tratati cu grija, amabilitate, respect si empatie. Spitalul este dotat cu aparatura moderna pentru numeroase specializari. Alti pacienti sustin ca atitudinea unor medici si a unor asistente lasa de dorit si reclama conditiile din spital.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti o persoana activa din punct de vedere fizic si ai suferit o accidentare sau daca vrei sa te asiguri ca ai o conditie fizica buna pentru a incepe sa practici sport de performanta, in Botosani vei gasi un medic specializat in medicina sportiva care iti poate evalua starea de sanatate si care te poate ajuta cu plan de tratament, solutii de reabilitare si sfaturi utile.