Meniu

Medicina sportiva Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de medicina sportiva din Valcea se adreseaza unui public larg, din care fac parte atat sportivi de performanta, cat si incepatori sau amatori. Aceasta ramura medicala consta in gestionarea leziunilor care apar in contextul activitatilor fizice, cum ar fi tendinita, fasciita plantara, luxatia si durerea de genunchi. Specialistii din acest domeniu propun pacientilor solutii de prevenire si tratament, punand la dispozitie diverse metode de diagnostic. 

Astfel, daca vrei sa iti imbunatatesti performantele sportive si sa te recuperezi mai rapid in urma unui traumatism, poti sa te adresezi specialistilor din Valcea care ofera servicii de medicina sportiva si recuperare medicala. Articolul de fata iti va oferi mai multe detalii despre clinicile specializate in acest domeniu.

La ce clinica sunt disponibile servicii de medicina sportiva in Valcea?

Pentru diagosticarea unei afectiuni legate de activitatea fizica sau pentru un protocol de reabilitare dupa un accident, poti sa apelezi la serviciile unei clinici din Valcea unde se ofera servicii de medicina sportiva si recuperare medicala. Mai jos poti afla care sunt cele mai bune clinici si care este pretul unei consultatii initiale: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Balneomedcenter
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Implicare, empatie si dorinta de a ajuta
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Aparatura de ultima generatie
 • Conditii foarte bune
 • Programarile se decaleaza uneori
Rapitest
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism si amabilitate
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici de medicina sportiva din Valcea

Serviciile de medicina sportiva din orasul Valcea se adreseaza nu numai sportivilor, ci tuturor persoanelor care sunt active din punct de vedere fizic si intampina probleme de mobilitate sau care sufera anumite leziuni. Pentru a beneficia de servicii de calitate, personele interesate de planuri de recuperare personalizate sunt sfatuite sa aleaga o clinica reputata, unde profeseaza medici si/sau terapeuti apreciati pentru experienta.  

Datorita feedback-ului pozitiv din partea pacientilor, echipamentului modern din dotare si costurilor avantajoase, clinicile de mai jos sunt considerate a fi cele mai bune din Valcea atunci cand vine vorba despre medicina sportiva si recuperare:

1. BalneoMedCenter

BalneoMedCenter este un spital din Valcea care a fost deschis in anul 2014 si care ofera inclusiv servicii de medicina sportiva. In functie de patologie si istoric medical, pacientii beneficiaza de tratamnt pesonalizat si de atentia unei echipe formate din medici specialisti, fizioterapeuti si kinetoterapeuti. Acestora li se alatura psihologi, nutritionisti si asistenti medicali, astfel incat abordarea fiecarui caz sa fie una complexa. Spitalul aduce la un loc tratamente clasice de recuperare medicala si cele mai noi tehnici din domeniu, iar specialistii din echipa se afla intr-un proces continuu de perfectionare, fiind implicati in cercetari si manifestari stiintifice din domeniul lor de activitate. 

Tariful unei consultatii de medicina sportiva este de 120 lei.

Cei mai multi pacienti ai spitalului sunt de parere ca serviciile sunt de calitate. In mediul online, cativa dintre ei si-au relatat experienta si au vorbit despre medici, pe care i-au caracterizat ca fiind profesionisti, implicati, empatici, prompti si dornici sa ajute. Comunicarea medic-pacient este excelenta si personalul de la receptie este amabil. Un alt motiv pentru care pacientii au ramas cu o impresie placuta despre spitalul BalneoMedCenter este faptul ca se foloseste aparatura de ultima generatie. Conditiile din spital sunt bune si curatenia exemplara. Exista si persoane care spun ca timpul de asteptare se prelungeste la cateva ore. 

Vezi parerile pacientilor despre BalneoMedCenter
Vezi Pareri

2. Rapitest

Clinica Rapitest din Valcea reuneste mai multe specialitati medicale, printre care si medicina sportiva sau recuperarea medicala. Sunt oferite servicii in regim de spitalizare continua, spitalizare de zi si ambulator. In componenta clinicii se afla si un laborator de analize medicale. Din colectivul Rapitest fac parte medici primari in recuperare medicala, care ofera pacientilor solutii de prevenire sau gestionare a patologiilor sportive si multor alte afectiuni. 

Pretul consultatiei de recuperare medicala este de 100 lei. 

Rapitest este o clinica unde se ofera servicii de calitate, asa cum reiese din parerile exprimate de pacienti in mediul online. Personalul este bine pregatit si ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul si amabilitatea. Un alt aspect notat pozitiv il reprezinta curatenia din clinica. Exista si cateva parti mai putin bune, cum ar fi nerespectarea programarilor. 

Concluzii

Prin urmare, optiunile din Valcea pentru cei interesati de servicii de medicina sportiva sunt avantajoase, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa se deplaseze in alt oras. Daca te numeri printre ei, asigura-te ca alegi o clinica recunoscuta pentru calitatea serviciilor si pentru experienta medicilor. Costurile sunt importante, insa calitatea actului medical trebuie sa primeze intotdeauna, iar in Valcea sunt prezente clinici care se aliniaza la cele mai inalte exigente.