Meniu

Ozonoterapie Baia Mare

Actualizat pe:

Cand vine vorba de medicina alternativa, tratamentul de ozonoterapie in Baia Mare este inca o noutate, dar exista suficiente clinici care presteaza acest serviciu. Terapia consta in utilizarea unui amestec de oxigen si ozon in concentratii diferite, in functie de afectiunea pacientului, care se administreaza atat general, cat si local.

Principala metoda folosita in ozonoterapie este autohemoterapia majora, care permite oxigenarea sistemului circulator sangvin. Este vorba de colectarea unei cantitati de 100-300 de mililitri de sange intr-un recipient steril, care urmeaza sa fie amesteacat cu o cantitate asemanatoare de ozon. Concentratia de ozon folosit este stabilita in functie de medic.

Nu doar ca ozonoterapia reduce inflamatiile, dar imbunatateste si oxigenarea tesuturilor. Ea nu se adreseaza doar persoanelor bolnave, ci poate fi administrata si oamenilor sanatosi, care isi doresc sa experimenteze efectul de antiimbatranire.

Topul clinicilor care ofera tratament de ozonoterapie in Baia Mare

Pentru persoanele interesate sa incerce ozonoterapia in Baia Mare, clinicile de aici sunt pregatite sa satisfaca nevoile oricarui pacient. Multi medici si-au castigat experienta in cadrul altor institutii si au revenit pentru a da mai departe ce au invatat.

Terapia este indicata in mai multe afectiuni, precum cele dermatologice, reumatologice, hepatice, vasculare, gastro-intestinale, in oncologie, boli autoimune, neurologice, in diabet si complicatiile sale, in cresterea imunitatii si in cosmetica.

1. Blaj Adrian

Cabinetul medical de chirurgie Blaj Adrian sta la dispozitia pacientilor cu consultatii de chirurgie generala, controale si pansamente. Incepand cu anul 2009, printre serviciile sale se afla si ozonoterapia, efectuata de un doctor cu experienta in domeniu.

Cei interesati sa se programeze pot folosi numarul de telefon 0262217212, respectiv 0740680576 pentru a vorbi cu un reprezentant. Pe pagina web a cabinetului se afla si un formular ce poate fi completat cu datele personale ale pacientului, iar acesta va fi contactat.

2. Clinica Vista Vision

Spatiul clinicii Vista Vision este ultramodern, iar personalul este deosebit de amabil. Sfera serviciilor medicale este una bogata si nu se rezuma doar la ozonoterapie. In cadrul clinicii sunt prezente specialitati precum chirurgia generala, oftalmologia, urologia, endocrinologia, gastroentrologia, dermatologia, chirurgia plastica si reparatorie etc.

Programarile la aceasta clinica se pot face numai sunand la numarul de telefon 0721025550, iar medicul specializat in aceasta terapie este dr. Jamal Serbu, din Bucuresti.

3. Centrul Medical Medhelp

Printre serviciile oferite de centrul Medical Medhelp se numara cele de chirurgie generala si estetica, rejuvenare faciala, scleroterapie varice, ozonoterapie, sauna cu ozon, ingrijiri medicale la domiciliu si plasmolifting.

Pentru informatii si programari, persoanele care isi doresc sa incerce tratamente precum ozonoterapia ori sauna cu ozon, numarul de telefonul al centrului medical este  0362415333.

Tu vei incerca o sedinta de ozonoterapie in Baia Mare?

In concluzie, oamenii care se afla in zona dintr-un motiv sau altul pot apela la serviciile oricareia dintre clinicile mentionate anterior pentru a incerca tratamentul de ozonoterapie in Baia Mare. Rezultatele s-ar putea sa fie chiar mai bune decat s-au asteptat. Mai mult decat atat, unele dureri cu care se confruntau pacientii s-ar putea sa dispara definitiv dupa cateva sedinte.