Meniu

Ozonoterapie Bucuresti

Actualizat pe:

Diversitatea de servicii si specialitati medicale din Capitala atrage foarte multi pacienti, atat romani, cat si straini, mai ales ca acestia pot gasi si solutii de tratament alternative, cum sunt cele de ozonoterapie, in Bucuresti.

Astfel ca oamenii care doresc sa incerce si alte tipuri de tratament, care sa nu implice medicamente alopate, pot testa terapia cu ozon, care are beneficii nu numai in ceea ce priveste sanatatea, ci si estetica, fiind o solutie alternativa de reintinerire.

Ce afectiuni pot fi tratate cu ajutorul ozonoterapiei in Bucuresti?

De obicei, cei care apeleaza la tratamente specifice ozonoterapiei din Bucuresti fie stiu cum functioneaza si pentru ce este utila aceasta terapie, fie merg la recomandare unui medic, pentru a incerca si alte tipuri de tratament in vindecarea sau ameliorarea unor afectiuni medicale.

Principalele categorii de afectiuni pentru care sunt recomandate diferite tratamente cu ozon sunt:

  • afectiunile neurodegenerative: Alzheimer, Parkinson, scleroza multipla sau amiotrofica;
  • afectiuni cardiovasculare: cu toate ca in cazul acestor afectiuni, ozonoterapia este utila mai ales realizata cu rol preventiv, efectele benefice pe care le are ozonul medicinal asupra intregului sistem circulator sangvin sunt foarte multe;
  • patologia cutanata: ozonul poate fi aplicat direct pe plaga, fiind eficient in foarte multe situatii de acest gen, de la arsuri, escare, micoze, pana la ulcere cronice de gamba, picior diabetic sau arterite cu necroze cutanate;
  • boli hepato-biliare: hepatitele si ciroza hepatica;
  • ameliorarea durerilor cauzate de artrite, artroze, discopati sau dureri musculare.

Tocmai de aceea exista mai multe modalitati de realizare a tratamentelor cu ozon, cum ar fi aplicarea direct pe rana sau injectii intravenoase, intramusculare, ozonul medicinal putand fi introdus si prin regiunea anala sau vaginala, daca se doreste tratarea unor afectiuni localizate in zonele respective.

Unde pot fi efectuate proceduri de ozonoterapie in Bucuresti?

Cei care cauta clinici sau cabinete de ozonoterapie in Bucuresti au posibilitatea de a alege servicii si tratamente oferite de adevarate centre de excelenta din domeniu. Unele dintre cele mai apreciate sunt urmatoarele:

1. Centrul de Excelenta in Ozonoterapie Bucuresti

Cel care a pus bazele acestui Centru de Excelenta in Ozonoterapie din Bucuresti este medicul specialist in ozonoterapie-oxigen dr. Al Assad Ali. In cadrul Centrului este disponibila o gama larga de servicii din domeniu, la preturi avantajoase.

2. Plasma Life Clinique

O clinica medicala axata pe medicina holistica, in care tratamentele cu ozon se adreseaza atat afectiunilor medicale, cat si procedurilor cosmetice, este Plasma Life Clinique. Astfel ca cei care doresc sa beneficieze de avantajele ozonoterapiei, pot apela la Plasma Life Clinique.

3. Integra Medical System

Integra Medical System este un centru de medicina integrata, in cadrul caruia sunt efectuate procedurii specifice a diferite terapii alternative, printre care se afla si ozonoterapia, care sunt folosite in tratare a diferite afectiuni medicale, cat si pentru tratamente dermato-cosmetice si pentru remodelare corporala.

In concluzie, indiferent daca doresc sa trateze sau sa amelioreze simptomele unei afectiuni medicale, oamenii pot apela cu incredere la serviciile medicale oferite de clinicile de ozonoterapie din Bucuresti, deoarece calitatea acestora este una superioara.