Meniu

Ozonoterapie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca iti doresti o detoxifiere a organismului sau stimularea functiei imunitare, o varianta ar fi sa recurgi la ozonoterapie. In Cluj, sunt multe clinici bune in care se efectueaza acest tratament, ce asigura o buna oxigenare a tesuturilor.

Pe langa detoxifiere si stimularea imunitatii, ozonoterapia si-a dovedit utilitatea in cazul multor altor afectiuni medicale: artrite, artroze, contracturi si alte probleme traumatologice, dar si in hepatite, infectii, boli autoimune, insomnii sau ulcere. In Cluj, sunt cateva clinici ce dispun de aparatura ultra-moderna, astfel ca sunt recomandate in cazul acestor tratamente.

La ce clinici poti merge la ozonoterapie in Cluj

Oameni din acest judet, dar si din toata tara, vin sa faca ozonoterapie in Cluj, pentru ca aici medicii sunt la curent cu acest tratament si pentru ca in clinici sunt conditii foarte bune.

In acest tabel pot fi vizualizate clinicile bune unde se fac astfel de tratamente:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ozonoterapie
Rating
Website
DV Interclinic
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Tariful unei sedinte de ozonoterapie porneste de la 250 Ron
  • Specialisti de renume
  • Aparatura medicala de ultima ora
  • Personal medical amabil
  • Curatenie
Medsan
200 Ron
  • Tariful unei sedinte de ozonoterapie porneste de la 200 Ron
  • Echipa numeroasa de cadre medicale
  • Tratamente de ultima ora
  • Tratamente cu ozon pentru recuperarea post-COVID
  • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de ozonoterapie din Cluj

Un tratament de ozonoterapie, in Cluj, poate fi realizat la clinicile bine cotate in domeniu, cum sunt cele de mai jos:  

1. DV Interclinic

La acest cabinet medical din Cluj, poti face ozonoterapie intr-o ambianta confortabila. DV Interclinic beneficiaza de o echipa de specialisti de renume si de aparatura medicala ultramoderna.

Durata unei autohemotransfuzii majore la acest cabinet este de 15-20 de minute, pentru care se achita 250 de lei. Tratamentul cu ozon prin autohomotransfuzie majoră sporește oxigenarea tisulară în organism.

Persoanele care au apelat la serviciile acestei clinici si-au manifestat multumirea referitor la rezultatele obtinute si la modul cum au fost tratate, recomandandu-le si altora ozonoterapia. Gradul de satisfactie este foarte ridicat si in ceea ce priveste amabilitatea personalului medical, serviciul de programari si curatenia.

Vezi parerile pacientilor despre DV Interclinic
Vezi Pareri

2. Medsan

In cei peste 15 ani de activitate ai acestei clinici din Cluj, echipa medicala a oferit ajutor oamenilor pentru diferite afectiuni, inclusiv prin tratamente noi, cum este si ozonoterapia.  O echipa numeroasa de cadre medicale isi desfasoara activitatea aici.

De curand au fost introduse in oferta de servicii a Medsan si tratamentele cu ozon pentru recuperarea de dupa infectarea cu noul coronavirus. Pretul pentru o sedinta de tratament porneste de la 200 de lei.

Personalul de aici este descris de unii clienti ca fiind amabil si competent, insa sunt si persoane care au declarat ca nu au fost incantate de modul cum au fost tratate si le recomanda angajatilor sa fie mai atenti cu oamenii care ajung in fata lor.

Concluziile noastre

In clinicile din Cluj, ozonoterapia este foarte populara, fiind un tratament modern si cu rezultate bune in mai multe afectiuni. Toate metodele de tratament cu ozon urmeaza protocoale de lucru ce au fost stabilite de societatile de Ozonoterapie, acestea fiind incluse in softul de lucru al generatorului de ozon, astfel ca dozarea nu poate fi supusa vreunei erori.